Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğleyi geçiştirmişsin burcucum ama seni anlıyorum oruçlu insanların yanında yemek yemek olmuyor.
çok üzüldüm hastana. allah rahmet eylesin. kuzenin için de hakkında hayırlısı olsun. dil çok önemli
çocuğuma bende öle yapcam inş. bi evlenip çocuk yapayım da
ben de oğluma 5 yaş civarında kursa göndermek istiyorum. ama kuran öğrenmesini de çok istıyorum. önce kuranı kerim öğrensin onu birdaha öğrenemez. sonra dil öğrensin inşallah. ben kuranı öğreteyim de gelecekte okuyup okumamak ona kalmış. ama umarım okumayı seçer.
ay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)
vayy hamarat hatun
günler çok uzun canım nasıl dayanacaksın?
Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D
brov canım ama lütfen artık tartılma cumaya sürprizi kalmayacak
güzel bilgiler sağol canım
Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

2,5 lt.su.1 bardak yeşil çay..Spor yok..
manün çok güzel canım. çok iyi gidiyorsun.
tuba bu menü ne böyle. çok kötü canım ya. diyette baklavanın ne işi var? hem de iki dilim. ayrıca pilav var. börek var. sahurda krep var. suyun çok az spor yok. tubaa ramazan sana yaramadı
kaptan biizm ocak anneleri grubunda da bebeği kilo alamayan anneler vardı. okdar yıprattılar kendilerini ama sonuç değşmedi. önemli olan sağlıklı olması . sağlıklı ise kılo alımını hiç takma lütfen. kız çocukları narin olur zaten. obez bir çocuk olmasına gerek yok. sonra bizim gibi kılo vereceğim diye harap eder kendini. önemli olan zeka gelişimi.
mama olarak sma dene bence çok iyi. pirinç unu bebeği sadece şişirir. ek gıdalara geçince daha iyi kilo alır merak etme
canım hurmaları çok abartmışsın. ayrıca hem çorba hem 2dilim ekmek olmaz. ya çorbayı içme yada 1 dilim ekmek ye.
afiyet olsun güzel ve hafif olmuş
Günaydın kızlar

Kısaca SU HAYATTIR..;-)

Herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini diliyorumm.

Bu arada dün gece uyanamamışım..:-/
günaydın özlemcıimm
Ben de katılmak istiyorum, kuralları okudum kabul ediyorum.
Şu anki kilom:63,9
hedef kilom :55
hoşgeldin .

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menümü yazayım

sahur(2,45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak ılık süt

iftar(20,35)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

bunu oğlumla birlilkte yedik.

yemekten sonra ( 21.15 gibi)
1 şekersiz nescafe
3 küçük kare bitter çikolata ( etinin %70 kakao oranı olanından)

çikolata için kızmayın lütfen sırf çıkolata yıyebilmek için akşamı az tuttum. sonra da kahve ve su ile şiştim zaten acıkmadım. demekki az da yesem doyuyormuşum. gözüm doymuyormuş

su:2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk
öğle: 5km
iş çıkışı: 25 dk

Günaydın kızlar

Kısaca SU HAYATTIR..;-)

Su hayatmış ama susuz yine bu kadar yıl iyi yaşamışım. Dün yazıyı okuyunca korktum.

Dün hakikaten çok abarttım.
Ben de katılmak istiyorum, kuralları okudum kabul ediyorum.
Şu anki kilom:63,9
hedef kilom :55
Hoşgeldin canım ama önce http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-456.html linkindeki bölüme katılmak istediğini belirtmen gerekiyor. Orada göremedim seni. Bizim takım müsait mi hiç bilmiyorum. Kaptan'a sormamız gerekli.
Kaptaaan kaptan, neredesin?

Afiyet olsun canım. Bitter çikolatanın metabolizma hızlandırdığı söyleniyor ama diyette yanlızca 1 parça yenmesi tavsiye ediliyor.

Günaydın, teşekkürler. Hayırlı ramazanlar.

Gunaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
,salatalık biber
1 tane sigara böreği( bunu yememem gerekiyordu biliyorum ama dayanmadım)

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık sebze yemeği
1 keçpe cacık

bu arada 3litre su içtim gün içinde, 2 tane yeşil çay ve sabah aç karnıma limonlu maydonoz suyu içtim

bu arada 3litre su içtim gün içinde, 2 tane yeşil çay ve sabah aç karnıma limonlu maydonoz suyu içtim

sigara böreği dışında gayet güzel bir menü

Afiyet olsun cnm.güzel menü.çikolatalar benim gözüme batmadı.diger arkadaslar ne der bilmiyorum.;-)

Buradaki ilk haftana rağmen menün güzel.ekmekte yememişsin.neyseki iradene hakim olup böreği abartmamışsın.afiyet olsun;-)
canım programına göre haftada kaç kere spor yapıyosun ve süresi ne kadar
Cnm o hiç belli olmuyor.müsait olduğum zamana göre değişiyor.bebiş olunca:-D
Şu sıralar sadece günde en aşağı 1 saat yürüyüş yapıyorum. Hergün yürüyorum istisnalar hariç;-)

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım. Sigara böreğini görmedim ben.

Sağol canım, yazdım oraya da.

bugün daha bi iyi menü bekliyorum o zaman senden kuzum

Günaydın kızlar

Kısaca SU HAYATTIR..;-)

olsun kuzucum üzülme

canım venüs bu aralar direnişte birazda kendini toplamaya çalışıyor o nedenle cevap verememiştr bizede sorsan bizdede yoktu mesela sen şu an çirkinim diosun ya bence öle deme taş gibi bir hatunsun bence

aynen öle cnm

afiyet olsun kuzucum bitterden fazla bişi olmaz

sigara böreği hariç iyi canım

canım programına göre haftada kaç kere spor yapıyosun ve süresi ne kadar

canım be evde olduğumda günde 1 saat yapmaya çalışıyorum şu an regl olduğm için yapmıyorum

günaydın kızlarrrrr kahvaltı yapcam ama öğlen gencay gelcek yani 1 2 saate öğle yemeği yeriz o nedenle kahvaltı az yapcm

Bir parçadan kastın 1 minik kare parça mı? :-/
Evet canım

Sağol canım, yazdım oraya da.
Ne demek canım.

bir minicik parça benim nefsimi köreltmez ki 3 parça ideal geldi bana ya. hani şu kare çikolatanın bir çubuğu oluyo 3 minik kare. kaç kaloridir acaba?
bir paket çikolata bulup bakmak isterdim ama uzak duruyorum hepsinden.

Peki

günaydın kızlarrrrr kahvaltı yapcam ama öğlen gencay gelcek yani 1 2 saate öğle yemeği yeriz o nedenle kahvaltı az yapcm
Gencay'ın izni bitmemiş miydi canım? Güzel vakit geçirin.

Evet canım

Ne demek canım.

bir paket çikolata bulup bakmak isterdim ama uzak duruyorum hepsinden.

Peki

Gencay'ın izni bitmemiş miydi canım? Güzel vakit geçirin.

canım bugün ekstra bi durum oldu kredi işi vardı tatil boyunca haber çıkmadı işe başlayınca haber çıktı zaten fazla da yoğun değilmiş iş yeri bugün şefi öğleden sonra izin vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…