Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay burcumm ya dogru soyluyosun da imkanı yok bir lokma bile koyamazdım agzıma, o kadar doluydu midem

Waawww özlemm harikasıınn bu super bi haber, hedefe hızla yaklasıyorsunn:) hadi darısı bizeee:))

NE OLURSA OLSUN YEMELİSİ CANIMMM AMA

Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...

melekkkkkkkkkkkkk bugün aklımdan geçiyordun ya biz iyiyz sen nasılsın

Ok pirinc ve sehriyede yasak bundan sonra peki karpuzu bir dilim yedim ama onuda cikariyimmi

karpuz çok şekerli kaldıki bir dilim karpuz iki porsiyon meyvaya eşit bence onun yerine 10 tane felan kiraz yeseydin yada küçük armutlardan iki tane daha iyi olurdu..

Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

2,5 lt.su.1 bardak yeşil çay..Spor yok..

NE OLURSA OLSUN YEMELİSİ CANIMMM AMA

melekkkkkkkkkkkkk bugün aklımdan geçiyordun ya biz iyiyz sen nasılsın

iyiyim canım benim, nasıl olsun.ugrasıyoruz işte
çocuklar,mukabeleler derken bayagı yoruluyoruz...
Ramazan bitince dönecegim inşaallah...

Kızlar dunku menumu yaxayım hemen

Sahur 3:20
1 haslanmıs yunurta
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep

İftar 8:40
1 kepce corba
Zeytinyaglı kabak patlıcan
Yarım dilim borek (kucuktu tadına baktım)
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava (

Su sayamadım ama 1 lt filandır
Spor yok

bişey demeyecektim ama keşke baklavayı yemeseydin.. 1 dilimi 100 kalori neredeyse

Tatlım bu menü sana hafif gibi görünebilir ama maalesef kızlarında dediği gibi karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Menülerimize bol miktarda protein eklememiz lazım. Zamanla menülerin daha da düzelecektir. Ama özellikle akşam saatlerinde meyve tüketmemen lazım. Tüketmen gereken meyvelerin içinde karpuz ve muz un olmamasına dikkat et.

Canım ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım bir problem olmuyor sende öyle yapabilirsin..
Ya aslında öylede yaptırabilirdim ama nedense pek güvenemedim. Bu arada bende sağlıkçıyım Aslında muayene ücreti vermeyeceğim diye hesaplayıp gitmiştim ama 10 günü geçmiş. Ben tarihi yanlış hatırlıyormuşum. Paşa paşa verdik 32 lirayı.

Aşının iki dozluk olanı da 3 dozluk olanı da varmış canım. Şuan bize yapılan iki dozluk. Sağlık ocağında hemşire arkadaşlar yapacaktı ama nedense güvenemedim. Bide havalar çok sıcak yaaa depodan aşı gelirken sorun olur diye düşündüm. Soğuk zincirde hata olursa eğer boşu boşuna aşı yaptırmış olacağız ve boş yere para vermiş olacağız. Parasından da geçtim çocuğum ilerde hastalanacak. Ben ayın 6 sında gittik diye hatırlıyordum. Meğer 4 ünde gitmişiz. Ama ikinci dozu için muayene gününü ayarlayacağım ek bir ücret ödememek için. Bu arada doktorumuz kendi yaptı aşıyı.

İftarda sadece salata ve çorba olmaz. Gün içinde protein alımında olmazsa eğer kilolarını yağdan değilde kastan verirsin dikkatli ol. Zayıflayım derken sağlığından olma.

Olmaz mutlaka yaptığın bu kaçamaklardan dolayı ceza vermemiz gerekiyor. Birisi leslie demiş. O zaman sende 3 defa 3 mil leslie teyzemle yürü. Gerçi sen sporunu iyi yapıyorsun. Sana başka ceza vermek gerekiyor. Şimdilik kalsın Leslie teyze. Ben sana daha yaratıcı bir ceza bulayım Semiz otunu doğrayıp üzerine sarmısaklı yoğurt döküp karıştırdım canım. Ben sarımsağı çok severim. Gayet te lezzetli oluyor. Yemeğini yapanlarda var ama çiğ tüketmek daha faydalı bence.

Labne ve pilav olmasa iyiymiş. Labneye dikkat etmek gerekiyor. Su şimdilik idare eder ama artırman lazım yaz ayları için çok az. Spor içinde tebrik ediyorum ama öncelikle yürüyüşe ağırlık ver. Hedefe yaklaştığında jilian yaparsın.

Harika bir dukan menüsü. Spor ve suda öyle tebrik ediyorum canım seni.

semiz demeyin bana yaaaaa bayılırım kaptiş özleme leslie verelimmmm
kaptiş nerde yaptırırsan yaptır farketmez ama mutlaka aşı kartına işle
kaptiş iyi olursa bende yaparım öle
Yaptırdım canım. Benim aklıma gelmedi aşı kartına işletmekte doktorcuğumuz söyledi aşı kartına işleyelim diye. Ben yarın semiz otunu çıkartayım bakayım nasıl olacak. Eğer lezzetli olursa söylerim sanada. Görünüşte taptaze duruyor ama bakalım tadı nasıl olacak.

Evet öğleyi geçiştirmişsin ama yine de güzel bir menü afiyet olsun canım.

Ben meslek lisesini tavsiye ederim. Yine dil öğrenir ama biliyorsun KPSS de meslek liseleri çok öncelikli. Ben liseden sağlık çıkışlıyım. İlk atananlardanım. Aynı dönem düz lise mezunlarının biçoğu atanamamış durumda. Bence bi daha düşünün bu konuda. Gerçi sistemle sürekli oynuyorlar. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.

Kesinlikle dil sart ve cocuklarimizi cok erken yasta yonlendirmeliyiz kizim 1 yasinda ben uc yasinda baslamayi dusunuyorum dil egitimine 0
Bence 3 yaş çok erken. Tamam küçük yaşta öğrensin ama bence önce anadil. Türkçeyi ne kadar güzel konuşur ve öğrenirse eminim yabancı dili de o zaman daha iyi öğrenir.

ay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)
Nasıl yani dikiş mi dikiyorsun? Hem de pantolon dikmiş vallahi bravo. Benimde elim çok yatkındır dikiş nakış el işi. Bu arada orta okulu da kız meslekte okumuştum. Öğrenmediğim meslek yok zaten Kursa falan mı gidiyorsun?

Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D
Allahım yaaaa tartılmayın artık cumadan önce. Yakın olsak toplayacağım herkesteki tartıyı ama maalesef ki uzağız. O kadar söylüyoruz laf dinleyende yok. Haftada bir gün tartılın. Tebrik ederim bu arada.

Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
As canım. Hoş geldin. Biz aynen bıraktığın gibiyiz. Asıl sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor ramazan?

Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

Menün gayet güzel canım. Keşke sporda olsaydı. Afiyet olsun. Bu hafta senden de güzel kilolar gidecek inşallah.

Allah kolaylık versin canım. Özletme kendini arada bir gel.

Kızlar Tuba' nın cezasını da size bırakıyorum. Bende not alacağım denetleyeceğim. İftarda çok ama çok abartmışsın. Su çok az olmuş. Üstüne sporda yok. Az kaldı perşembeye Tuba. + çıkanı affetmem ona göre.

Aynı şekilde Özlem' ede ceza bekliyorum. Benim 4 gün lesli teyze ile 3 mil cezam duruyor. Yapınca yazacağım yaptım diye. Diğerlerinin cezalarını da biran önce belirleyelim. Az kaldı tartı gününe.

İyi Ebrucum.Ramazann yogun geciyor bizim için..

sen nasılsın bebiş nasıl

Bugün çok yorucuydu, sürekli dışarıdaydık. Oruç da çarptı resmen. İşten gelince uyumuş kalmışım, gelemedim buraya. Bir geçmişi okuyup geliyorum.

İyi Ebrucum.Ramazann yogun geciyor bizim için..

sen nasılsın bebiş nasıl
Biz iyiyiz canım allaha şükür. Ama hazır yeri de gelmişken paylaşayım sizinle. Benim minik cadı çok az kilo alıyor. Aylık 500 gr bile alamıyoruz. Hep 500 ün altında gidiyor. Yemesi çok düzenli. Gayet güzel içiyor mamayı. Aptamil kullanıyorum bu arada. Geçen ay acaba aptamilden mi alamıyor diye herobaby e geçtim. Bir paket kullandık yine aynı. Son bir haftadır mamasının içine pirinçunundan muhallebi yapıp katıyorum. Doktor önermişti. Bugün gittik 11 günde sadece 110 gr almış. Sağlığı yerinde, iştahı güzel ne zaman versem mamayı yok demiyor. Kusmuyor. Boyunun maşallahı var 62 cm şuan. İyice canımı sıkmaya başladı bu durum. Var mı bu konuda bana akıl verebilecek birileri. Diğer kızımda hiç böyle bi sorunum olmamıştı. :26:

Bugün çok yorucuydu, sürekli dışarıdaydık. Oruç da çarptı resmen. İşten gelince uyumuş kalmışım, gelemedim buraya. Bir geçmişi okuyup geliyorum.
Hoş geldin canım. Geçmişin içinden çıkabilirsen oku gel Ben zor çıktım.

Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

afiyet olsun canım

iyi bakalım kolay gelsin cnmcım

tubiiiiiiiiiii naptın böle kuzucum cumaya 3 gün var ve menü berbat

kaptiş bende meslek olsun dedim aslında ama öle bi çocuk ki hiç bişiye gelmio sıkılıo filan önce sağlık istedi anlattım bak böle böle hemen tiksindi vazgeçti. başka mesleklerede hiç yanaşmıo anaokulu dedim çocuk sesinden hazetmez filan o yüzden direk düz lise ama burdaki en iyi dil kursna yazdırcam dilini geliştircem büyük ihtimalde dil gelliştirince inglizce öğretmenliği blümü filan okumak isticektir öle kurtarcam onu. dayımla annesi doğar doğmaz ayrıldılar çocuğu annesinden kopardılar bekar tyzemle dayım büyüttü bunu cam fanusta yaşamış çocuk biz daha nası diyim ankraya geleli çok olmadı anca iletişime geçebildik ama ben onu açacam merak etmeyin siz

özlem zaten sporunu yapıyor kaptan cumaya 3 gün var özlem 2 gün leslie 2 mil yapsın veya 2 gün zilli jilian yapsın

tubaya gelince şu an 3 gü full 1 saat spor yapmalı şimdi eğer kilo artışı varsa jillian yapmasın kasları şişer o yüzden 3 gün leslie 5 mil yapsın

benim fikrim böle

Senden ses çıkmayınca çok korktuk kekleri yedin diye.

Teşekkür ederim canım.

Afiyet olsun canım ama biraz dengesiz olmamış mı menü?

afiyet olsun canım.

O turşu bence çok sağlıklı. Babama bıraksak daha çok zeytinyağı koydurtacak. Biz yine azaltıyoruz canım. Zaten çok sık yemiyoruz. Tabi yine babama bıraksak kahvaltıda bile yeriz -ki yemişliğim var - Babam bu turşunun en büyük hayranı.

Semizotunu da çok severim kaptan. Spor önümüzdeki haftalarda olacak inşallah kaptan.
Hoşgeldin. Ben Ayşenur. Bir haftadır ben de buradayım.

Afiyet olsun canım.
Allah rahmet eylesin, hastanın ailesine, yakınlarına Allah sabır versin canım.
İyi düşünmüşsün canım. Dil konusu eğitim sistemimizde çok eksik kalan bir nokta. Mesela adam zannediyor ki ingilizcesi iyi ama alakası yok.

Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Suyu görmedim. Ama diğerlerini görmezden gelemiyoruz.

Son düzenleme:

Yok kaptan bugün 8-9 sayfaydı. Geçen gün 20 sayfayı okumaya çalıştığımdan beri bunlar az geliyor bana. İnternet 90ların hızında olmasaydı çoktan bitmiş olacaktı.

umarımmm bozmamm yaaaa :97: bıkmaktan çoookkk korkuyorum :18: sizinle birlikte şevklenirim birlikte veririz bu kiloları
Yok sakın aklının ucundan bile geçirmeHep birlikte kurtulacağız inşallah o yağlardan.
semiz demeyin bana yaaaaa bayılırım kaptiş özleme leslie verelimmmm [/I

Aman sakın ben sıkılırım o teyzeden..

Öğlen hafif bişeyler yiyebilseydin ve biraz sporr olsaydı çook çok çokk daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun cnm.

çocuğuma bende öle yapcam inş. bi evlenip çocuk yapayım da
Hadi inşallahh.
Waawww özlemm harikasıınn bu super bi haber, hedefe hızla yaklasıyorsunn:) hadi darısı bizeee:))
Yok cnm asıl hedefe daha çok var ama ilk hedefime az kaldı.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.İnşallah bizdede öyle olur
Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
Merhaba melek hoş geldin.Bizler çok şükür iyiyiz seni sormalı?umarım iyisindir..

Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

Menünü çok beğendim cnm afiyet olsun.Sporda olsaydı 10 numara olurmuş.
Yulaf kepekli ekmeğinin tarifini alabilirmiyim.Umarım içinde fazla yumurta yoktur.:44:
Sahur güzelde iftar olmamış tubaacım.Suda çok az.Sporda yok..

yok cnm leslie teyze kalsın bence ben sıkılırım onla birlikte
Bende çiğ tüketiyorum.hiç yemeğini denemedim.
ya kaptan napim dayanamıyorum.Hem fazlamız varsa ona göre cumaya hazırlık yaparız..

Son düzenleme:
Menümü yazayım.
Sahur:
1 yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 hurma

İftar:
1 kase zerdeçal bilmem bir şey çorbası
5 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 hurma

1 şişe maden suyu

şuanda da çay içiyorum. Annem kek yapmış. Az önce bir çatal alıp tadına baktım.

Su bugün çok az. 2lt Çok uzun süre aç kalınca iftarda biraz coştum.

Bugünkü menüm
03:00
1 parça ekmek arası peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay

20:10
1.5 domates,2 biber,çok az peynir ve 1 yumurtadan oluşan menemen
(hepsini yiyemedim.)

1 parça ekmek

1 fincan şekersiz çay

2,5 litre su

1 soda

EGZERSİZLER

22:00
1 saat 10 dakika sahilde tempolu yürüyüş​

canım spor regl den dolayı yapamıyorum ama arkadaşımla bugün 30 dk bi yürüdük spordan saymadım ben onu çünkü hararetli bi konuşmaya dalmışızzz baya kaptırıp yürümüşüzzz öğlende işte herkes oruç tyzemlerde yemekte yoktu açıkçası öle geçiştirdim yarın sporumu yaparım merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…