Ay burcumm ya dogru soyluyosun da imkanı yok bir lokma bile koyamazdım agzıma, o kadar doluydu midem
Waawww özlemm harikasıınn bu super bi haber, hedefe hızla yaklasıyorsunn:) hadi darısı bizeee:))
Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
Ok pirinc ve sehriyede yasak bundan sonra peki karpuzu bir dilim yedim ama onuda cikariyimmi
sabah(10:00)
2 kayısı
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına peynirli yağsız tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay
öğle(14:00)
1 şeftali
akşam(18:15)
1 kayısı
5 -6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok
öğleyi geçiştirdiğimi biliyorum ama ananemlerde oruç olanlar vardı pek bişi istemedi canım
Öğlen haricinde çok güzel olmuş en azından bir dilim ekmek bir dilim peynir yeseydin keşke..
NE OLURSA OLSUN YEMELİSİ CANIMMM AMA
melekkkkkkkkkkkkk bugün aklımdan geçiyordun ya biz iyiyz sen nasılsın
Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
Meleek iyiyiz biz sen nasılsın?? Ben de bugun mukabeleyi okudum, okuyan hafızımız hastalanmıstı, ben okudum onun yerine:)
Kızlar dunku menumu yaxayım hemen
Sahur 3:20
1 haslanmıs yunurta
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep
İftar 8:40
1 kepce corba
Zeytinyaglı kabak patlıcan
Yarım dilim borek (kucuktu tadına baktım)
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava(
Su sayamadım ama 1 lt filandır
Spor yok
Tatlım bu menü sana hafif gibi görünebilir ama maalesef kızlarında dediği gibi karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Menülerimize bol miktarda protein eklememiz lazım. Zamanla menülerin daha da düzelecektir. Ama özellikle akşam saatlerinde meyve tüketmemen lazım. Tüketmen gereken meyvelerin içinde karpuz ve muz un olmamasına dikkat et.Dünkü menum
Sabah 9.00 1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
Ogle 14.00 1 kase yogurt corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam 1 kase sehriye corbasi
2 kasik pilav
4 kasik kara lahana salatasi
1 dilim karpuz
Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum
Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bu konuda bilgisi olan varmi
Ya aslında öylede yaptırabilirdim ama nedense pek güvenemedim. Bu arada bende sağlıkçıyımCanım ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım bir problem olmuyor sende öyle yapabilirsin..
Aşının iki dozluk olanı da 3 dozluk olanı da varmış canım. Şuan bize yapılan iki dozluk. Sağlık ocağında hemşire arkadaşlar yapacaktı ama nedense güvenemedim. Bide havalar çok sıcak yaaa depodan aşı gelirken sorun olur diye düşündüm. Soğuk zincirde hata olursa eğer boşu boşuna aşı yaptırmış olacağız ve boş yere para vermiş olacağız. Parasından da geçtim çocuğum ilerde hastalanacak. Ben ayın 6 sında gittik diye hatırlıyordum. Meğer 4 ünde gitmişiz. Ama ikinci dozu için muayene gününü ayarlayacağım ek bir ücret ödememek için. Bu arada doktorumuz kendi yaptı aşıyı.cevabım senin için biraz geç olacak.
Biz yaptırdık cnm zaten ağızdan yapılıyordu bu aşı yanlış hatırlamıyorsam tabi 2 doz şeklinde.Zaten hemşireler yapıyor doktor değil.:44:Sizin orda ne şekilde olur bilemem tabi.:44:
Farkeden birşey yok zaten.Yakın zamanda gitmedinizmi kontrole neden birdaha para istiyorlar.
ilerleyen aylarda su çiçeği aşısıda var.onuda parayla yaptırdık.Şu an devlet karşılıyor olabilir doktorumuz bir kaç ay içinde devlet karşılayacak demişti o zaman.
İftarda sadece salata ve çorba olmaz. Gün içinde protein alımında olmazsa eğer kilolarını yağdan değilde kastan verirsin dikkatli ol. Zayıflayım derken sağlığından olma.bol bol spor yapıyorummmmvee sahurda doyduğumu hissedince bırakıyorum tıka basa doymuyorum :) sonra iftarda sadece salata ve çorba içiyorummmm :) belki de ilk hafta olduğundan bu kadar gitti bilmiyorum hala şoktayımmmm
Olmaz mutlaka yaptığın bu kaçamaklardan dolayı ceza vermemiz gerekiyor. Birisi leslie demiş. O zaman sende 3 defa 3 mil leslie teyzemle yürü. Gerçi sen sporunu iyi yapıyorsun. Sana başka ceza vermek gerekiyor. Şimdilik kalsın Leslie teyze. Ben sana daha yaratıcı bir ceza bulayımBiliyorum cnm pancarı pazıda diyorlar sanırım bende severim ama hiç bulgurla denemedim.Afiyet olsun..
Kaptan ama kekler minnacıktı küçük küçük.Zaten dün 1,5 saat yürüdüm eritmişimdir.Bisküvilerde erir akşama kadar
Kolada 2 yudum şişenin dibinde kalmıştıı.
Sucuk ve kaşr 3 kişiye kibrit kutusu büyüklüğünde çok yapmadım yani.Dediğim gibi bitiremedik 3 kişi
Balığı çok seveerim aslında ama ihmal ediyoruz.Süt ve yoğurdu hemen hemen her gün tükettiğim için balığı gözardı ediyoruz.zehirler diye biliyorum süt ürünleriyle balığı aynı gün yemek:44:
Semiz otunun üzerine bir tek yoğurrt döküyorsun dimi salata diyince aklım karıştıda
Bence menün olmamış.Yoğurt çorbasında pirinç vee un vardır.Şehriye çorbasıda var.pilav var.pirinç mi?
Sporun her türlüsü iyidir cnm ne zaman müsait olursan o zaman yap.tabi hemen yemeğin arkasından olmaz ona göre ayarlarsın kendini.
bu arada hoş geldin takımımıza .inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
Hoşgeldin1,5 ay önce cuma zayıflama yarışmasına başladığım gün 75.200 dü kilom.Cuma günü 69.100 çıktım tartıda şu an kaç tam bilmiyorum.inşallah dahada vereceğiz hepbirlikte
Sen bir haftada 4 kilomu verdin?önceki haftalarda kaç kiloydun?:44::44:
Labne ve pilav olmasa iyiymiş. Labneye dikkat etmek gerekiyor. Su şimdilik idare eder ama artırman lazım yaz ayları için çok az. Spor içinde tebrik ediyorum ama öncelikle yürüyüşe ağırlık ver. Hedefe yaklaştığında jilian yaparsın.merhaba kızlar dünki menümle başlayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,domates,sivribiber
biraz peynir
5 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğlen
1 kepekli etimek
üzerine labne peynir
akşam
bir parça ızgara tavuk
2-3 kaşık esmer pirinçden pilav
cacık ve salata
ayrıca 2 lt su dün spora başladım jillian ile 30 dk birde akşam 15 dk yürüyüş yaptım
Harika bir dukan menüsü. Spor ve suda öyle tebrik ediyorum canım seni.Bende dünkü menümü yazayım..
Sabah
1 katı yumurta
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
Çay
Öğle
Diyet tabağı (Yağsız salata,ızgara tavuk,buharda pişmiş ve ızgara sebze)
Ayran
Akşam
Köte ızgara
Salata
Ayran2,5 lt su.Spor dışarda 1 saat yürüyüş
Yaptırdım canım. Benim aklıma gelmedi aşı kartına işletmekte doktorcuğumuz söyledi aşı kartına işleyelim diye. Ben yarın semiz otunu çıkartayım bakayım nasıl olacak. Eğer lezzetli olursa söylerim sanada. Görünüşte taptaze duruyor ama bakalım tadı nasıl olacak.semiz demeyin bana yaaaaa bayılırımkaptiş özleme leslie verelimmmm
kaptiş nerde yaptırırsan yaptır farketmez ama mutlaka aşı kartına işle
kaptiş iyi olursa bende yaparım öle
Evet öğleyi geçiştirmişsin ama yine de güzel bir menü afiyet olsun canım.sabah(10:00)
2 kayısı
domates
3 zeytin
şekersiz çay
1 şeftali
1 kayısı
1 kase yoğurt
3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok
öğleyi geçiştirdiğimi biliyorum ama ananemlerde oruç olanlar vardı pek bişi istemedi canım
Ben meslek lisesini tavsiye ederim. Yine dil öğrenir ama biliyorsun KPSS de meslek liseleri çok öncelikli. Ben liseden sağlık çıkışlıyım. İlk atananlardanım. Aynı dönem düz lise mezunlarının biçoğu atanamamış durumda. Bence bi daha düşünün bu konuda. Gerçi sistemle sürekli oynuyorlar. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.kızlar bugün hastaneye gittim hastamın odası boştu sevindim izolasyonu kalktı diye hemen hemşirenin yanına gittim öldü dedi çok üzüldüm bi yandan sevindim kurtuldu diye ama ne bilim içim bi buruk olduananemlere gittim kuzenim 347 puan almış anadolu lisesi tutmuyor meslek lisesi yapamaz sıkılıyor bende dedim düz liseye gitsin dil kursuna yazdırtcam bide hem aktifleşip açılsın hemde dil öğrensin istedim. bana şu an mesleki ingilizcem yetiyor ama dil şart ya
Bence 3 yaş çok erken. Tamam küçük yaşta öğrensin ama bence önce anadil. Türkçeyi ne kadar güzel konuşur ve öğrenirse eminim yabancı dili de o zaman daha iyi öğrenir.Kesinlikle dil sart ve cocuklarimizi cok erken yasta yonlendirmeliyiz kizim 1 yasinda ben uc yasinda baslamayi dusunuyorum dil egitimine 0
Nasıl yani dikiş mi dikiyorsun? Hem de pantolon dikmiş vallahi bravo. Benimde elim çok yatkındır dikiş nakış el işi. Bu arada orta okulu da kız meslekte okumuştum. Öğrenmediğim meslek yok zatenay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)
Allahım yaaaa tartılmayın artık cumadan önce. Yakın olsak toplayacağım herkesteki tartıyı ama maalesef ki uzağız. O kadar söylüyoruz laf dinleyende yok. Haftada bir gün tartılın.Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D
As canım. Hoş geldin. Biz aynen bıraktığın gibiyiz. Asıl sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor ramazan?Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
Menün gayet güzel canım. Keşke sporda olsaydı. Afiyet olsun. Bu hafta senden de güzel kilolar gidecek inşallah.Bende bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Çay
Öğle
Izgara köfte
Salata
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
2,5 lt.su.1 bardak yeşil çay..Spor yok..
Allah kolaylık versin canım. Özletme kendini arada bir gel.
iyiyim canım benim, nasıl olsun.ugrasıyoruz işte
çocuklar,mukabeleler derken bayagı yoruluyoruz...
Ramazan bitince dönecegim inşaallah...
1 haslanmıs yunurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep
1 kepce corba
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava(
Spor yok
Biz iyiyiz canım allaha şükür. Ama hazır yeri de gelmişken paylaşayım sizinle. Benim minik cadı çok az kilo alıyor. Aylık 500 gr bile alamıyoruz. Hep 500 ün altında gidiyor. Yemesi çok düzenli. Gayet güzel içiyor mamayı. Aptamil kullanıyorum bu arada. Geçen ay acaba aptamilden mi alamıyor diye herobaby e geçtim. Bir paket kullandık yine aynı. Son bir haftadır mamasının içine pirinçunundan muhallebi yapıp katıyorum. Doktor önermişti. Bugün gittik 11 günde sadece 110 gr almış. Sağlığı yerinde, iştahı güzel ne zaman versem mamayı yok demiyor. Kusmuyor. Boyunun maşallahı var 62 cm şuan. İyice canımı sıkmaya başladı bu durum. Var mı bu konuda bana akıl verebilecek birileri. Diğer kızımda hiç böyle bi sorunum olmamıştı. :26:İyi Ebrucum.Ramazann yogun geciyor bizim için..
sen nasılsın bebiş nasıl
Hoş geldin canım. Geçmişin içinden çıkabilirsen oku gelBugün çok yorucuydu, sürekli dışarıdaydık. Oruç da çarptı resmen. İşten gelince uyumuş kalmışım, gelemedim buraya.Bir geçmişi okuyup geliyorum.
Bende bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay
Öğle
Izgara köfte
Salata
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
iyiyim canım benim, nasıl olsun.ugrasıyoruz işte
çocuklar,mukabeleler derken bayagı yoruluyoruz...
Ramazan bitince dönecegim inşaallah...
1 haslanmıs yunurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep
1 kepce corba
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava(
Spor yok
Tatlım bu menü sana hafif gibi görünebilir ama maalesef kızlarında dediği gibi karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Menülerimize bol miktarda protein eklememiz lazım. Zamanla menülerin daha da düzelecektir. Ama özellikle akşam saatlerinde meyve tüketmemen lazım. Tüketmen gereken meyvelerin içinde karpuz ve muz un olmamasına dikkat et.
Ya aslında öylede yaptırabilirdim ama nedense pek güvenemedim. Bu arada bende sağlıkçıyımAslında muayene ücreti vermeyeceğim diye hesaplayıp gitmiştim ama 10 günü geçmiş. Ben tarihi yanlış hatırlıyormuşum. Paşa paşa verdik 32 lirayı.
Aşının iki dozluk olanı da 3 dozluk olanı da varmış canım. Şuan bize yapılan iki dozluk. Sağlık ocağında hemşire arkadaşlar yapacaktı ama nedense güvenemedim. Bide havalar çok sıcak yaaa depodan aşı gelirken sorun olur diye düşündüm. Soğuk zincirde hata olursa eğer boşu boşuna aşı yaptırmış olacağız ve boş yere para vermiş olacağız. Parasından da geçtim çocuğum ilerde hastalanacak. Ben ayın 6 sında gittik diye hatırlıyordum. Meğer 4 ünde gitmişiz. Ama ikinci dozu için muayene gününü ayarlayacağım ek bir ücret ödememek için. Bu arada doktorumuz kendi yaptı aşıyı.
İftarda sadece salata ve çorba olmaz. Gün içinde protein alımında olmazsa eğer kilolarını yağdan değilde kastan verirsin dikkatli ol. Zayıflayım derken sağlığından olma.
Olmaz mutlaka yaptığın bu kaçamaklardan dolayı ceza vermemiz gerekiyor. Birisi leslie demiş. O zaman sende 3 defa 3 mil leslie teyzemle yürü. Gerçi sen sporunu iyi yapıyorsun. Sana başka ceza vermek gerekiyor. Şimdilik kalsın Leslie teyze. Ben sana daha yaratıcı bir ceza bulayımSemiz otunu doğrayıp üzerine sarmısaklı yoğurt döküp karıştırdım canım. Ben sarımsağı çok severim. Gayet te lezzetli oluyor. Yemeğini yapanlarda var ama çiğ tüketmek daha faydalı bence.
Labne ve pilav olmasa iyiymiş. Labneye dikkat etmek gerekiyor. Su şimdilik idare eder ama artırman lazım yaz ayları için çok az. Spor içinde tebrik ediyorum ama öncelikle yürüyüşe ağırlık ver. Hedefe yaklaştığında jilian yaparsın.
Harika bir dukan menüsü. Spor ve suda öyle tebrik ediyorum canım seni.
Yaptırdım canım. Benim aklıma gelmedi aşı kartına işletmekte doktorcuğumuz söyledi aşı kartına işleyelim diye. Ben yarın semiz otunu çıkartayım bakayım nasıl olacak. Eğer lezzetli olursa söylerim sanada. Görünüşte taptaze duruyor ama bakalım tadı nasıl olacak.
Evet öğleyi geçiştirmişsin ama yine de güzel bir menü afiyet olsun canım.
Ben meslek lisesini tavsiye ederim. Yine dil öğrenir ama biliyorsun KPSS de meslek liseleri çok öncelikli. Ben liseden sağlık çıkışlıyım. İlk atananlardanım. Aynı dönem düz lise mezunlarının biçoğu atanamamış durumda. Bence bi daha düşünün bu konuda. Gerçi sistemle sürekli oynuyorlar. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
Bence 3 yaş çok erken. Tamam küçük yaşta öğrensin ama bence önce anadil. Türkçeyi ne kadar güzel konuşur ve öğrenirse eminim yabancı dili de o zaman daha iyi öğrenir.
Nasıl yani dikiş mi dikiyorsun? Hem de pantolon dikmiş vallahi bravo. Benimde elim çok yatkındır dikiş nakış el işi. Bu arada orta okulu da kız meslekte okumuştum. Öğrenmediğim meslek yok zatenKursa falan mı gidiyorsun?
Allahım yaaaa tartılmayın artık cumadan önce. Yakın olsak toplayacağım herkesteki tartıyı ama maalesef ki uzağız. O kadar söylüyoruz laf dinleyende yok. Haftada bir gün tartılın.Tebrik ederim bu arada.
As canım. Hoş geldin. Biz aynen bıraktığın gibiyiz. Asıl sende ne var ne yok? Nasıl gidiyor ramazan?
Menün gayet güzel canım. Keşke sporda olsaydı. Afiyet olsun. Bu hafta senden de güzel kilolar gidecek inşallah.
Allah kolaylık versin canım. Özletme kendini arada bir gel.
Kızlar Tuba' nın cezasını da size bırakıyorum. Bende not alacağım denetleyeceğim. İftarda çok ama çok abartmışsın. Su çok az olmuş. Üstüne sporda yok. Az kaldı perşembeye Tuba. + çıkanı affetmem ona göre.
Aynı şekilde Özlem' ede ceza bekliyorum. Benim 4 gün lesli teyze ile 3 mil cezam duruyor. Yapınca yazacağım yaptım diye. Diğerlerinin cezalarını da biran önce belirleyelim. Az kaldı tartı gününe.
Senden ses çıkmayınca çok korktuk kekleri yedin diye.Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım görüşmeyeli?Geçmiş 18 sayfa birikmiş hepsini okudum.Zaten ara ara bakıyordum telefondan ama alıntı yapması çok çok zor olduğu için kalıyordu.Neyse şimdi alıntı yaptım.Minnoşuma kahvaltı ettirim alıntıları cevaplayıp paylaşırım hemen.
Bu arada herkes top kekleri merak etmiş.Ogün yemedim ama..
Neyse cevaplıyacam zaten
Herkese az kalorili,bol sporlu sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...
13 temmuz mesaj sayım: 6
Teşekkür ederim canım.kaptiş bizde bütün değişiklikler gece yapılıyor.. bir çok teknoloji şirketinde böyle aslında.. bir sorun olursa müşteriler en az şekilde etkilensin diye..
süper tatlım, proteinin de bol.. suyu sanki biraz artırabilirsin.. regl de olduysan şişlik varsa inecektir...
süpersin cnm, su için ayrıca tebrik ediyorum, gözümedn kaçmadı, harika bir ilerleme kaydettin
Afiyet olsun canım ama biraz dengesiz olmamış mı menü?Dünkü menüm
03:00
1 kase nesfit+süt
08:10
Sucuklu,kaşarlı yumurta
(3 yumurta yapmıstım 3 kişi bitiremedik.)
Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
21:00
2 sade soda
23:00
Bikarbonatlı sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
21:30
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
afiyet olsun canım.merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.
sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)
iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası
iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)
suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.
O turşu bence çok sağlıklı.banucum kahvaltın gayet iyi öğleyi yıne atlamışsın akşam sadece makarna var ve çok az. su ve spor yazmıyor. menülerin saaatleri de yazmıyor. istersen menüleri biraz daha düzenli yaz canım. böyle çok iç içe girmiş yazdıkların
brovo tubacım yakında alışırsın iyice spora.
kızlar her gün tartılmayın yaw insanın psikolojısı bozulur öyle
banucum ben şuan yasmin kullnıyorum ama aslında iğneyi ben de düşünüyorum. sen memnunmusun? sağlıkçı arkadaşlar siz tavsiye ediyormusunuz aylık iğneyi?? kılo yapma iştah arttırma gibi yan etkileri oluyor mu?
ellerine sağlık
ben de öyle hissediyorum. birde yüklenince şişiyo insan haliyle
iftarda hem çorba hem süt mü içecekmişisz? bence bunla rçok. yanı ben bunlardan daha az yıyorum ama patlayacak gibi oluyorum.
ben tatlı için zor tutuyorum. ama ramazan başından beri tatlı olarak sadece güllaç yedim
iradeye bak yaa
ramazanda kilo almamak öncelikli hedefim. çünkü ben her ramazan mutlaka kilo alırım. bu ramazan istisna olacak
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım valla o turşu hakkında yorum yapamayacağım :44:
menü gayet iyi. cacıkla ayran da süper olmuş
allah kabul etsin canım. balkon keyfi güzel olur.
kesinlikle düşünce gücüne çok inanıyorum. ama benimki hep olumsuz yönde oluyor karamsarım azcık
hurmaya da fındığa da bayılırım
eşim de yürüyen dev mertebesine yaklaşıyor. o nasıl yemek yemektir ya. kardeşim dün takılıyor enişte bir de oruçlu olsaymişsın hiç durduramıyacakmısız seni diye
kolay gelsin canım ya
kahvaltıda nescafe mi içtin :44: kola da var menüde ve akşam çok az olmuş
iyi gezmeler sana kaçamak olmayacağına eminiz zaten
1,5 yedim
su çok az olmuş banucum . öğle yine yok
ben de ezan okununca yemeği bırakırım. hatta ezan okunduğunda uyandım diye 2 gün oruç tutamadım
akşam içli köfte yemişsin ama bence 1 taneden bişey olmaz zaten başka da bişey yememişsin.
Semizotunu da çok severim kaptan.Su az olmuş ama açıklamasını yapmışsın. Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.
Aslında en iyi omega 3 kaynağı semiz otu kızlar. Balıktaki omega üç derinlerde yaşayan ve yosunla beslenen balıklarda daha çok oluyor. Yani balıkta sandığımız kadar omega 3 yok. Omega 3 için bol bol semizotu yemek lazım. Ben bayılırım.
Süpersin canım. Hem menün hem suyun harika. Spor göremedim ama
Biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım?
Hımm şimdi anladım. Zor o zaman işiniz. Allah kolaylık versin.
Özlemmmmmmmm Özlemmmmmmmm noldu sana. Yoldan çıktın iyice kendine gel. Kızıcam artık sana bide pişman değilim diyor. Kızlar Özlem' in cezasını size bırakıyorum. İsteyen istediği cezayı verebilir. Bundan sonra yenmemesi gereken yiyeceklerde bu ceza sistemini uygulayacağız. Bende işe yaradı eminim takıma yararı olacaktır.
Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Oruçta tutuyorsun sonra hasta olma sakın. Ben beğenmedim menünü. Hem sucuk hem kaşar. Oooooo coştu bizim Özlem
Kızlar menülerde kaşar görmek istemiyorum artık. Hiç bir yararı olmayan + diyete zararı olan bir yiyecek. Lahmacunun yarısını fazladan götürmüşsün. Onun haricinde güzel bir menü. Bence süt içmende bir sakınca yok ama Burcu geçen gün onunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Laktozun direkt depo edildiği hakkında. İçmezsen sanki daha iyi olur gibi. :26:
Allahım yaaaa ayırt edememiştir adımsayarla kronometreyi.Bende alacağım en kısa zamanda bir adımsayar.
Hadi bakalım kolay gelsin sana. İnşallah kuzeninde istediği okul gelir.
Hoşgeldin. Ben Ayşenur. Bir haftadır ben de buradayım.merhaba kızlarrr :) davetiniz için çoookkk teşekkür ederim :) bu hafta çookkk istekliyim :) haftaya 74 ile başladım ve 70 ile kapattım inşallah bu haftada öyle olacak :) sizinle birlikte daha çoook ve keyifli kilo vereceğime inanıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)
Afiyet olsun canım.sabah(10:00)
2 kayısı
domates
3 zeytin
şekersiz çay
1 şeftali
1 kayısı
1 kase yoğurt
3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok
Allah rahmet eylesin, hastanın ailesine, yakınlarına Allah sabır versin canım.kızlar bugün hastaneye gittim hastamın odası boştu sevindim izolasyonu kalktı diye hemen hemşirenin yanına gittim öldü dedi çok üzüldüm bi yandan sevindim kurtuldu diye ama ne bilim içim bi buruk olduananemlere gittim kuzenim 347 puan almış anadolu lisesi tutmuyor meslek lisesi yapamaz sıkılıyor bende dedim düz liseye gitsin dil kursuna yazdırtcam bide hem aktifleşip açılsın hemde dil öğrensin istedim. bana şu an mesleki ingilizcem yetiyor ama dil şart ya
Afiyet olsun canım.Bende bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay
Öğle
Izgara köfte
Salata
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
Afiyet olsun canım. Suyu görmedim.Kızlar dunku menumu yaxayım hemen
1 haslanmıs yunurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep
1 kepce corba
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava(
Spor yok
Biz iyiyiz canım allaha şükür. Ama hazır yeri de gelmişken paylaşayım sizinle. Benim minik cadı çok az kilo alıyor. Aylık 500 gr bile alamıyoruz. Hep 500 ün altında gidiyor. Yemesi çok düzenli. Gayet güzel içiyor mamayı. Aptamil kullanıyorum bu arada. Geçen ay acaba aptamilden mi alamıyor diye herobaby e geçtim. Bir paket kullandık yine aynı. Son bir haftadır mamasının içine pirinçunundan muhallebi yapıp katıyorum. Doktor önermişti. Bugün gittik 11 günde sadece 110 gr almış. Sağlığı yerinde, iştahı güzel ne zaman versem mamayı yok demiyor. Kusmuyor. Boyunun maşallahı var 62 cm şuan. İyice canımı sıkmaya başladı bu durum. Var mı bu konuda bana akıl verebilecek birileri. Diğer kızımda hiç böyle bi sorunum olmamıştı. :26:
Hoş geldin canım. Geçmişin içinden çıkabilirsen oku gelBen zor çıktım.
Yok sakın aklının ucundan bile geçirmeumarımmm bozmamm yaaaa :97: bıkmaktan çoookkk korkuyorum :18: sizinle birlikte şevklenirim birlikte veririz bu kiloları
semiz demeyin bana yaaaaa bayılırımkaptiş özleme leslie verelimmmm [/I
sabah(10:00)
2 kayısı
domates
3 zeytin
şekersiz çay
1 şeftali
1 kayısı
1 kase yoğurt
3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok
Hadi inşallahh.çocuğuma bende öle yapcam inş. bi evlenip çocuk yapayım da
Yok cnm asıl hedefe daha çok var ama ilk hedefime az kaldı.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.İnşallah bizdede öyle olurWaawww özlemm harikasıınn bu super bi haber, hedefe hızla yaklasıyorsunn:) hadi darısı bizeee:))
Merhaba melek hoş geldin.Bizler çok şükür iyiyiz seni sormalı?umarım iyisindir..Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...
Bende bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan omlet
Çay
Öğle
Izgara köfte
Salata
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran
Sahur güzelde iftar olmamış tubaacım.Suda çok az.Sporda yok..Kızlar dunku menumu yaxayım hemen
1 haslanmıs yunurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 ince krep
1 kepce corba
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
2-3 kasık arpa pilavı
2 dilim baklava(
Spor yok
Olmaz mutlaka yaptığın bu kaçamaklardan dolayı ceza vermemiz gerekiyor. Birisi leslie demiş. O zaman sende 3 defa 3 mil leslie teyzemle yürü. Gerçi sen sporunu iyi yapıyorsun. Sana başka ceza vermek gerekiyor. Şimdilik kalsın Leslie teyze. Ben sana daha yaratıcı bir ceza bulayımSemiz otunu doğrayıp üzerine sarmısaklı yoğurt döküp karıştırdım canım. Ben sarımsağı çok severim. Gayet te lezzetli oluyor. Yemeğini yapanlarda var ama çiğ tüketmek daha faydalı bence.
Allahım yaaaa tartılmayın artık cumadan önce. Yakın olsak toplayacağım herkesteki tartıyı ama maalesef ki uzağız. O kadar söylüyoruz laf dinleyende yok. Haftada bir gün tartılın.Tebrik ederim bu arada.
Yok sakın aklının ucundan bile geçirmeHep birlikte kurtulacağız inşallah o yağlardan.
Aman sakın ben sıkılırım o teyzeden..
Öğlen hafif bişeyler yiyebilseydin ve biraz sporr olsaydı çook çok çokk daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun cnm.
Hadi inşallahh.
Yok cnm asıl hedefe daha çok var ama ilk hedefime az kaldı.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.İnşallah bizdede öyle olur
Merhaba melek hoş geldin.Bizler çok şükür iyiyiz seni sormalı?umarım iyisindir..
Menünü çok beğendim cnm afiyet olsun.Sporda olsaydı 10 numara olurmuş.
Yulaf kepekli ekmeğinin tarifini alabilirmiyim.Umarım içinde fazla yumurta yoktur.:44:
Sahur güzelde iftar olmamış tubaacım.Suda çok az.Sporda yok..
yok cnm leslie teyze kalsın bence ben sıkılırım onla birlikte
Bende çiğ tüketiyorum.hiç yemeğini denemedim.
ya kaptan napim dayanamıyorum.Hem fazlamız varsa ona göre cumaya hazırlık yaparız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?