Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişi okumadm uğrayamadım da bu gün yediklerimi yazayım
sabah eşimle yürüyüşe çıktık 45 dk kadar yürüdük
kahvaltı yarım simit klasik kahvaltı
öğle 4 kaşık zeytin yağlı fasulye 2 kase yoğur 1 yemek kaşığı keten tohumu yedim

merhaba kızlar a.s.
bugün kahvaltıda bi domates,bi parça peynir,biraz göbek marul,iki zeytin,bi dilim ekmek.
şimdide şekersiz neskafe ve bi paket etiform yiyorum.

karamanlım sağol hayatım. bende senin iyi olmana sevindim canım. ilaçları kullanmadan önce muhakkak prespektüsü oku hayatım.dr lar ilaçları verir ama senin diğer sıkıntılarını bilmezler. verilen çoğu ilacı uygun değil diye kullanmadım. güya iyileşmek için ilaç alıyoruz ama dahada hasta oluyoruz.tekrar geçmişolsun hayatım. opuyorumnanaktan

sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım inşallah stresi sıkıntıyı da üzerinden atarsın en kısa zamanda..

çok sağol bhrcım. inşallah hayatım inşallah.aslında bunlar sıkıntı değil,ama kadın milleti işte,biri bin yapmadan duramıyoruz. gerçi anlaşılamamak yoruyor insanı,yada kendini anlatamamak. aslında anlamayanların yanından geçip gideceksin Rabbim kimselere dertmansız dert vermesin dilerim. :Saruboceq:

Adcım, çok sevindim. Geçmiş olsun.
canııım çok sağol hayatım. opuyorumnanaktan

afiyetolsun hayatım. cokacimcoook

sırf bu yüzden biryere oturmaya gidesim gelmiyor. mafoldumben

afiyetolsun hayatım. yürüyüşte yapmışsın sanırım gitmiştir o pizza.pazar günleri malesef böyle.sen bide yaptıklarımı bilsen ah ah.yazarım birazlardan. :kedi:
ben bu aralar çok gezdim çok izin aldım farkındayım ama artık o güzel günler bitti şimdi yuvamdayım...ben geldim ve artık spora da başlıyorum.haydi kızlar verelim artık şu kiloları...
valla acıbiberim hızına yetişemedim. bir geliyorsun bakıyorum ertesigün yoksun.iyi gezdin hayatım.bak bu sonmuydu eminmisin gene gezmeye gitmeyeceğine.
kızlar sımdı netten lahana corbası tarıfı aldım yapıcam sadece meyve ve lahana corbası yıycem bugun bır haftalık bır dıyet ınsallah ıse yarar ıse yararsa sızınle paylasırım
canım toparlanmana sevindim.lahana çorbası çok işe yarıyor ben denedim gayet güzel sonuç alıyorsun,ama ardından haff bir diyet programına geçersen geri almazsın vermeyede devam edersin kiloları. yani bundada bırakınca hemen geri alıyorsun.

bi merhabalar deyip cikacam,bugun bebegimi d goturduk asisi vardi.cok yoruldum biraz yanina yatcam.
fikriyecim bebiş kaç aylıktı.

merhaba kızlar a.s.
bugün kahvaltıda bi domates,bi parça peynir,biraz göbek marul,iki zeytin,bi dilim ekmek.
şimdide şekersiz neskafe ve bi paket etiform yiyorum.
menü güzelmiş hayatım gayet hafif. alkisalkisalkis

slm kızlar,bugün topikte kimsecikler yok.gerçi herkes yoğun.melis haftanın ilk 2 günü yoğun onu biliyorum.fikriyede kızıyla beraber uyuyacaktı. diğerlerimizde işgüç peşindeyiz sanırım.
cumartesi işten çıktıktan sonra alışveriş yapıp eve gittim.pazar sabahı aile fertleri kahvaltıya geleceklerdi.hercumartesi olduğu gibi,akşamdan temizliğimi yaptım. ufak tefek hazırlıklarıda bitirdim. o gece oğlum sabaha kadar her 10 dk bir ağlayarak uyandı. sürekli ağladı,sallıyorum ayağımda uyuyor bir süre sonra ağlayarak uyanıyor,vede ağlamayada devam ediyor. yavrum birazcık grip olmuştu vede arka azılar çıkacağı için kulağı ağrıyordu ama sorun dişiydi yani kızlar. düngecede aynıydı ama salona yer yatağı yaptım orda uyudu saat 2 den sonra.kayınvalide baktığı için oğluşuma yataktan düşer diye yer yatağı yaptı ona sanırım ona alıştığı için yerde yatmayı seviyor. doğrudürüst bişeyde yemedi.şu dişlerden bir kurtulsak rahatlıcaz inşallah.
dün yediklerimi istemeyerekte olsa yazıyorum. ama ondan önce kızlar dün benim doğum günümdü. alkisalkisalkis (nüfusta farklı yazar (ailem sağolsun) sabah kahvaltıdan sonra doğum günümü kutladılar sağolsunlar. kahvaltı için klasik kahvaltıların yanında ek olarak pizza,biber-patlıcan kızarması,(biber kızartması kayınvalideden) patatesli omlet ve ankara sarması yapmıştım ve ben kahvaltıda hepsinden yedim. klava: hadi diğerlerinden az yedim ama pizzadan 3 dilim yedim(orta boy kare). valla kızlar uzun zamandır yememiştim ve çok canım istedi. ankara sarmasınıda akşam üzeri yedim. ama dün başka bişey yemedim,sadece şekersiz nescafe içtim. yemesi güzel oluyorda sonradan kötü. :mymeka: saat 2 gibi misafirlerim gittikten sonra saat 5 kadar kafama takılıpta ertelediğim işleri yaptım epey ter döktüm. ama neyalan söyliyim kızlar pizzada güzeldi hani. :kedi:

Son düzenleme:

o zaman geçmiş doğum günü kutlu olsun diyorum canım nice yıllara inşallah a.s.
yediklerin için de afiyet olsun doğum gününde yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin hem ardından iş güç derken yakmışsındır çoğunu yerimseniben
oğluşuna da geçmiş olsun canım çocuklar çok çabuk rahatsızlanıyolar hele bi de diş çıkarma zamanıysa allah sana kolaylık versin bebişe de tabi :teselli:

ad 1 gecmis dogum günün kutlu olsun tatlim..
bence dogum gününde kacamak yapmak en büyük hakkin. hic pismanlik duyma.

bugün yediklerim..

sabah
1/2 domates
biraz salatalik
biraz ka$ar
1 haslanmis yumurta

kahvaltidan sonra 1 saat leslie sansone ile egzersiz ve 10 mekik.

öglen bir bardak süt

aksamda ya haslanmis tavuk .. yada dardanel ton baligi yerim:)

valla adcım son bu son artık evdeyiz kurbana kadar buradayım sizlerleyim.inş kurabanda 50li kiloları görmek istiyorum..

merhaba kizlar bugün burasi bayagi durgun
ad cim gecmis dogum günün kutlu olsun oglusuna da gecmis olsun cocuklar iste hic dertleri bitmiyor
acibiber hayatim iyi gezdin vallahi en iyisini de sen yapiyorsun bide kiloda almadin en guzel tarafi da bu
bebisinde bayagi büyümüstür ne kadar oldu ne tatlidir simdi o
guzeleim sen nasilsin su yaptigin sporu banada özelden gönderirmisin
baharcim sen nasilsin canim nasil oldun iyiymisin birazcik ben toparladim bayagi kendimi de öksürük var biaraz daha
askito sen nasislin canim
fikriye canim bugün cok yorulmusun ay ne acimistir yavrum benim hic kiyamam ne kadar di seninj bebegin
serasu canim moralini hicbir zaman bozma moralini bozdugun anda kilo vermende duruyor bence kendini motive etmeye calis bu arada hemseriyiz galiba

canım oğlum 8 aylık oldu ama huysuzluğu tam gaz devam o yüzden kilo almıyorun zaten..

karamanli iim canm saol sen nasilsin?
bende simdi aksam yemegi hazirliyorum. biraz geciktik.
aslinda en son 6 da yiyiyordum.
sebzeli tavuk gögüsü yapiyorum.(havuc ,karnibahar, bezelye)

kiz kardesim 10 yasinda 52 kilo olmus. onuda diyete soktum..
birlikte vericez insallahh

bugün bende iyiyim canim gecte olsa hastaligi atlattim kolay gelsin ve afiyet olsun yasina göre biraz fazla olmus kilosu yinede gelisme caginda yediklerine biraz dikkat ederse cabuk verir zaten
sen almanyanin neresindesin

ay canim benim ne tatlidir simdi huysuzlugu neden acaba kilo alamaman cok iyi tabiki

hiç yanından ayrılmamı istemiyor. wc ye bile gidemiyorum hep benimle olacak hep bana temas edecek. bu bir anne için çok güzel insanın egosunu şişiriyor ama benimde işim var ihtiyaçlarım var.ah bu çocuklar..

hiç yanından ayrılmamı istemiyor. wc ye bile gidemiyorum hep benimle olacak hep bana temas edecek. bu bir anne için çok güzel insanın egosunu şişiriyor ama benimde işim var ihtiyaçlarım var.ah bu çocuklar..

evet canaim bi anne icin en guzel duygu ama hep seninle yalniz kkaliyor oda hakli benim cocuklarimda ayniydi büyüdler artik ama kizimin bazen hala huysuzlugu tutuyor öyle ne yapalim bu da anneligin guzel tarflari

kızlar merhaba,
bugün çok yoğundum biliuorsunuz ancak geldim çok yorgunum kızımı da götürmüştüm tahlilleri vardı önce babasına uğradık kan verdik sonra işe götürdüm. Ben derse gidince arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar. Sonra da döndük ama düşündüm de şu an hariç bugün hiç oturmamışım aysaklarım ağırıyor.

sürprizzzz: kızımın dişi çıktı aslında çarşamba çıktı ben anladım toplu iğne başı gibiydi ama kimse inanmadı artık dün çok net görününce inandılar ama işin ilginci sanırım 4 tane bşrden patladı hem alt hem üstler. Tam tamına 14 ay 21 günlükkken ilk dişimiz çıktı rekorlar kitabına aday olacağız :)))
biraz huyususuz sebebsiz ağlamalarımız var.

şimdilik öpüyorum hepinizi yarınki derslerime bakmalıyım yarın akşam rahatlamış olurum. öpüyorum.

bugün bende iyiyim canim gecte olsa hastaligi atlattim kolay gelsin ve afiyet olsun yasina göre biraz fazla olmus kilosu yinede gelisme caginda yediklerine biraz dikkat ederse cabuk verir zaten
sen almanyanin neresindesin

köln yakinlarindayim seker.sen?

benimki 15 aylik hala benimle wc ye geliyor :roflol:

kızlar merhaba,

hayirli olsun di$inizz canimm .. sasirdim okuyunca.. temmuz bebislerinin hepsi di$lendi saniyordum

canım sorma öyle gerçekten bir biz kalmıştık. Sonunda çıktı böyle birşey ben de görmedim babasınınki 11 ayda çıkmış ama bizim kız abarttı iyice. Neyse sonunda çıktı ben ümidi kesmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…