Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar.kahvaltim bir cay yesil cay,oglen ise kahvaltilik peynir,cAY,1 DILIM EKMEK,2 ZEYTIN.

Merhaba canım, biraz az yemişsin. Akşama kadar çok acıkabilirsin. Öğlen peynirden biraz daha fazla yiyebilirsin, arada da 1 büyük elma ya da 1 pk etiform gibi bir şey yersen akşam rahat edersin. Akşamları daha zor oluyor.

sagol canim bugün daha iyiyim yeni antibiyotik etkisini gösterdi ama allah kimseye yasatmasin gecekten gece saatlerde gecmek bilmedi esim hastaneye götüreyim dedi ama ben gitmedim sabahi zor ettim ama

Canım, gelmiş geçmiş olsun. Hastaneye gitseydin keşke. Gecen zor geçmiş. Artık, bugünden itibaren hastalığın şiddeti azalır inşallah. Artık soğuk algınlığında antibiyotik de hemen etki göstermiyor. Mikroplar da güçlendi. Tekrar gelmiş geçmiş olsun

sagol canim gitmedigime pisman oldumama gecti canim evet canim azaldi biraz daha yarina daha iyi olurum herhalde sen nasilsin nasil gidiyor kilo vermek

tesekkur ederim canim,bu su ve cay icmekten cok sistim simdi daha sonra elma yerim braz yogurt da yemeyi dusunuyorum,aksam yemeginde dolma var bitane de ondan yemegi dusunuyorum.UMARIM BU AKSAM ABARTMAYACAM.kaydirigubbakcemile2

Günaydınnn,
Hep,nizin günü güzel olsun. Kahvaltı aynı. Kayda değer bir şey yok. Bu hafta ekmeğimi değiştiridm. Çok tahıllı aldım. Aynı lezzet sıkıyor.

günaydın canım.afiyet olsun,uno light tadını bende pek beğenmiyorum.bu sefer bende tam tahıllı alayım bari.

selamlar.kahvaltim bir cay yesil cay,oglen ise kahvaltilik peynir,cAY,1 DILIM EKMEK,2 ZEYTIN.

afiyet olsun canım.gündüz bu kadar az yersen akşama acıkırsın tabi.sabah kalvaltını yap yeşil çayı arada içersin sonra öğlen bişeyler yersin gene.

benimde bugün kahvaltıda 1 yumurta,3 zeytin,bi dilim ekmek birazdan kızımı yatırıncada neskafe ve bisküvi yicem.arada meyve yerim akşamada balık salata var.

sen nasilsin nasil gidiyor kilo vermek

Canım, evliliğimin ilk yılında 52 den 58 kiloya çıktım ve sonraki yıllarda 62-63 oldum. 2 yıl önce 70 e çıkınca baktım gidişat hayırlı değil. Geçen yıl diyetisyenle 59,5 e kadar düştüm. Ama yazın 61,5 a tekrar çıktım. Uzun zamandır bu kilolarda plduğum için herhalde zor gidiyor canım. Kilolar direniyor. Ama grubumuz beni gerçekten yüreklendiriyor. Artık daha fazla su ve yeşil çay içiyorum. İnanıyorum hep beraber istediğimiz kilolara düşeceğiz hihoyyyt

tesekkur ederim canim,bu su ve cay icmekten cok sistim simdi daha sonra elma yerim braz yogurt da yemeyi dusunuyorum,aksam yemeginde dolma var bitane de ondan yemegi dusunuyorum.UMARIM BU AKSAM ABARTMAYACAM.kaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun canım. İstersen 2 tane yiyebilirsin dolma. Kilo aldırıcı bir şey yokmuş içinde kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.afiyet olsun,uno light tadını bende pek beğenmiyorum.bu sefer bende tam tahıllı alayım bari.

Geleneksel esmer ekmek de aklında bulunsun canım. O da fena değil. Light ekmek dediğin gibi lezzetli değil. Çok yavan.

bugün kahvaltıda 1 yumurta,3 zeytin,bi dilim ekmek birazdan kızımı yatırıncada neskafe ve bisküvi yicem.arada meyve yerim akşamada balık salata var.

Afiyet şeker olsun. Ben de öğle yemeğimi yedim. 2 parça tavuk, ayran ve 1 dilim ekmek. Birazdan pazara gideceğiz ve akşam yemeğine karar vereceğim.

iyi aksimlar demek icin girdim,bu gunlerde yemegim iyi ama hic spor yapmadim,reng de oacam,simdiden cumayi dusunuyorum,umarim verdigim kilo geri gelmez.

ay benimde baskülüm bozuldu sinir oldum daha yeni almıştım oysaki.pilimi bitiyo acaba dedim yeni pil taktım ama aynı

kızlar merhaba nasılsınız cok guzel kılo verenler olmus bende cok mutsuzdum ama toparlandım yarından ıtıbaren daha sıkı asılacagım ınsallah bana destek olun ben kılolu yasamak ıstemıyorum yasamıycamda ınsallah

ıyi akşamlar kızlar,bugün canım sıkkın bilgisayarım çöktü,çökecek zor kendine getirdim.Bu yüzden gündüz giremedim.Ben bugün kaçamak yaptım 1 dilim pizza yedim ama 1 saat sahilde yürüdük arkadaşlarla.Su bol içiyorum yine.Yarın hafta başı daha çok dikkat ederim,(pazar günleri kaçıyor bazen).Hepinize iyi haftalar,iyi kilo vermeler....

ben bu aralar çok gezdim çok izin aldım farkındayım ama artık o güzel günler bitti şimdi yuvamdayım...ben geldim ve artık spora da başlıyorum.haydi kızlar verelim artık şu kiloları...

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?
yazılanları okudum yalnız cevap yazacak kadar kalamıycam herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere..

herkese günaydınnnn kızlar kahvaltımı yaptım bır dılım kepek ekmegı bır kıbrıt kutusu peynır uc tane zeytın bır bardak sut domates herkese ıyıgunler

haklısın canım tesekkur ederım bu hafta daha ıyı olacak

kızlar sımdı netten lahana corbası tarıfı aldım yapıcam sadece meyve ve lahana corbası yıycem bugun bır haftalık bır dıyet ınsallah ıse yarar ıse yararsa sızınle paylasırım

günaydın arkadaşlar hafta sonu bakamadım naılsınız ben bu hafta yakın saVUNMA KURSUNDAyım birde mens dönemim bu hafta ergün yoğun spor yapacam bakalım bir işe yarayacakmı şimdide callanetics i indiriyorum buhafta onu deneyecem guzelimmm yapıyordu 10 günkül olanını indiriyorum şimdi bakalım işe yarayacakmı

İyiyiz canım hava bir sıcak bir soğuk hasta olduk.Kesinlikle işe yarıyor kızlar tavsiye ederim.Benim göbekteki yağlar gitti ama ben diğer klasik egzersizleride yapıyorum.

güzelim bana da özelden atarmısın yaptığın egsersizin adresini atarmısın nereden indirdiğinizide atarsan beni çok mutlu edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…