selamlar.kahvaltim bir cay yesil cay,oglen ise kahvaltilik peynir,cAY,1 DILIM EKMEK,2 ZEYTIN.
sagol canim bugün daha iyiyim yeni antibiyotik etkisini gösterdi ama allah kimseye yasatmasin gecekten gece saatlerde gecmek bilmedi esim hastaneye götüreyim dedi ama ben gitmedim sabahi zor ettim ama
Canım, gelmiş geçmiş olsun. Hastaneye gitseydin keşke. Gecen zor geçmiş. Artık, bugünden itibaren hastalığın şiddeti azalır inşallah. Artık soğuk algınlığında antibiyotik de hemen etki göstermiyor. Mikroplar da güçlendi. Tekrar gelmiş geçmiş olsun
Merhaba canım, biraz az yemişsin. Akşama kadar çok acıkabilirsin. Öğlen peynirden biraz daha fazla yiyebilirsin, arada da 1 büyük elma ya da 1 pk etiform gibi bir şey yersen akşam rahat edersin. Akşamları daha zor oluyor.
Günaydınnn,
Hep,nizin günü güzel olsun. Kahvaltı aynı. Kayda değer bir şey yok. Bu hafta ekmeğimi değiştiridm. Çok tahıllı aldım. Aynı lezzet sıkıyor.
selamlar.kahvaltim bir cay yesil cay,oglen ise kahvaltilik peynir,cAY,1 DILIM EKMEK,2 ZEYTIN.
sen nasilsin nasil gidiyor kilo vermek
tesekkur ederim canim,bu su ve cay icmekten cok sistim simdi daha sonra elma yerim braz yogurt da yemeyi dusunuyorum,aksam yemeginde dolma var bitane de ondan yemegi dusunuyorum.UMARIM BU AKSAM ABARTMAYACAM.kaydirigubbakcemile2
günaydın canım.afiyet olsun,uno light tadını bende pek beğenmiyorum.bu sefer bende tam tahıllı alayım bari.
bugün kahvaltıda 1 yumurta,3 zeytin,bi dilim ekmek birazdan kızımı yatırıncada neskafe ve bisküvi yicem.arada meyve yerim akşamada balık salata var.
oh ne guzel demek iki tane dolmaya yiyebilirim,yaninda da yogurt oh super olacak bu aksam yemegim.
canım hemen neden moralini bozuyorsun belli bi süreden sonra vücudun kilo vermeye başlayacaktır bence hemen pes etmemelisin ben de kaç aydır aynı yerde sayıyorum ama asla vazgeçmem çünkü bu kilolarımla daha mutsuzum..
günaydın arkadaşlar hafta sonu bakamadım naılsınız ben bu hafta yakın saVUNMA KURSUNDAyım birde mens dönemim bu hafta ergün yoğun spor yapacam bakalım bir işe yarayacakmı şimdide callanetics i indiriyorum buhafta onu deneyecem guzelimmm yapıyordu 10 günkül olanını indiriyorum şimdi bakalım işe yarayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?