Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kaptancım mesaj sayılarını esimin telefonuna not almıstım, aksam o gelsin bakıp yazarım insallah..

İnşallah ikimize de güzel bir sürpriz olur. Bende heyecanla bekliyorum yarın akşamı

inş. kaptiş ya ben cuma sabah tartılcam ayyyy

benim wc sorunum da kısmen çözüldü ben de kendimden -500 falan bekliyorum. umarım yarın akşam utanmam :18:

hadi inş. 500 500 dür

bende başlasam mı ya ne blim bi ara almıştım da çok hoşuma gitmemişti. yine denicem ya sabah okulada götürürüm bi paket süt alırım küçük yerim

hadi bakalım Burcu'mm... senden çok ümitliyim.. ama mezun olsan da boşlama buraları.. arada ben de girerim, görüşelim...

tamam kaptiş merak etme

ayyy ceroş görüşcez tbiiiii

Lızlar benim telefonımda aynı sorun tekrar oldu, daha uc gun oldu servisten geleli.. uff cok üzgunum, servüse vermem lazımmıs yine.. Ne sanssızlık.... yarın gondericem esimle servise bakalım, iade edip baska marka almak istihorum, insallah iade alırlar

kız ne çektin ne kullnıyorsun sen ya

kızlar 5 buçuk gibi çıkcaz akşam gelirim anca teyzemlere gitcez
iyi gezmeler Burcuuu, biz de kayınvalidemlere gidicez akşam...

ay gerçekten ne çektin be Tuba sen bu tlfdan..cidden ne marka bu yaa, uzak duralım..

Bu arada kaptancım mesaj sayılarını esimin telefonuna not almıstım, aksam o gelsin bakıp yazarım insallah..
Tamam canım mutlaka yaz ama unutma.

Markası ne Tuba' cım bu kadar sık arıza çıkardığına göre sana yenisini vermeleri gerekiyor. Markayı yaz ki bilelim uzak duralım Ceren' in dediği gibi.

Bugun 5 kasik yedim oglen yagsiz sutle tok tutuyor beni birde kizlar ben aksam yemegimi 8.30 da yiyorum acaba daha erkenmi yesem

kızlar ben bu gün de erken ciktim bürodan. annemlerde yim yanlız iftar yapmayayim diye bırakmadılar ama pilim bitti artık. az önce oğlumla aşağı indik sebze arabası gelmiş annem patates al dedi. sıra beklerken oğlum bi ara yanımdan ayrılmış farketmedim bile caddeye doğru giderken komsumuz uyardı. aklım gitti ya. nasıl daldım öyle bilmiyorum

Afiyet olsun canım. Komşuya vererek iyi yapmışsın
Afiyet olsun
Çok merak ettim Kaptan. Arkadaşlık isteği gönderdim.

Teşekkürler canım.

Afiyet olsun canım. Maden suyunu ben de çok severim. İçine 1 veya 2 dilim limon koyup içiyorum çok güzel oluyor.

Sağol canım. Sebze yemeklerinden sıkıldı mı (hiç sanmam) yoksa benim irademi mi test etmeye çalışıyor anlamadım.

Afiyet olsun canım. İki yemeğin de yeri ayrı olur herhalde.
birazdan yazacağım kaptan.

Tatlım buraya yaz ben not alayım. Giden mesajlarda vardır zaten. İki yük olmasın Ceren' e ben not alıyorum.

Vallahi ne yap ne et Burcu' cum yarına + çıkma. Kimseden + istemiyorum. Herkes duysun lütfen
Ben de buraya yazayım değil mi kaptan?
iş yeri kendimizin o yüzden...küçük bir otelimiz var kapadokyada
İki kez bir günlüğüne gitmiştim canım kapadokya'ya. Çok uzun zaman oldu, unuttum. Aklımda kalan tek şey güzel yerler olduğu.
Afiyet olsun canım. Ben müsli yiyorum canım tropikal meyveli. Onu yulafla karıştırıyorum. İstersen öyle dene.
Sorunlu çıktığı zaman o cihazdan bir daha adam olmuyor canım. Benim eski telefonum nokia nın bi modeliydi defalarca servise gitti. Aldığım ilk zamanlarda sorun çıkartmaya başlamıştı. Sonra kurtuldum o telefondan. Htc kullanıyorum şimdi memnunum kendisinden. Ama o benden memnun mu bilmiyorum.

Çok şükür bir şey olmamış canım. Çok yorgun olunca insan ne yaptığını farketmiyor. Bu akşam ne yap ne et iyice dinlen canım.

POTASYUM
Potasyum beslenmede hayati bir mineraldir. Hayvan hücrelerindeki asıl pozitif katyon olduğundan, vucuttaki sıvı ve elektrolit dengesini sağlamak için önemlidir.

Potasyum, ayrıca hayvanlarda kas kasılması ve sinir akımı gönderimi için önemlidir.

Vucut sıvısındaki potasyum eksikliği ishal ve kusmaya yol açar, ölümcül olabilir (hypokalemia). Potasyum eksikliği sonucu kas güçsüzlüğü, kalp atışı anormallikleri ve dolaşım bozukluğu, refleks yavaşlaması ve nefes almada güçlük, halsizlik görülebilir.
Yeterli miktarda potasyum almanın en iyi yolu değişik türde yemekler yemektir. Düzenli beslenen insanlar genelde potasyum katkısına ihtiyaç duymazlar. Potasyumca zengin besin maddeleri; Lahana, brokoli, pazı gibi yeşil yapraklı sebzeler, zeytin, balık, portakal suyu, patates, muz, hurma, incir, avokado, kayısı, badem, fındık ve süt ürünleridir. Araştırmalar yüksek potasyum içeren besinlerle beslenmenin hipertansiyon riskini düşürdüğünü göstermektedir. Bir yetişkinin günlük 4,000 mg potasyum alması önerilir.

evet kuralları okudum ve kabul ediyorum ilk gün olduğu için kusuruma bakmayın hayatımda ilk defa diyet yapıyorum nasıl yapacağımı neler yemem gerektiğini bilmiyorum ama kızlar sağolsun çok şey öğrendim :107: artık mutlaka protein almaya çalışıyorum düzenli sporuma dikkat ediyorum :107:

kızlar bugünkü menümü de yazayım size :107:

sahurdaaa :

1 tane yumurta 2 ufak dilim peynir
3 zeytin ve çay 1 lt den fazla suuu

iftarda

ufak bi kase çorba
yine ufak bi kase yogurt
ve biraz da salata vee yaklaşık 1 lt suuu

Annem geldi sabahtan beri hiç oturmadık walla temizlik halindeyiz ben mola verdim biraz yorgunluktan bittim anacım hala bişeyler yapma peşinde bende biraz okuyup kaçacağım kızlar bugünlük kusuruma bakmayın..

Millet nrrdesiniz, herkes nerreye kayboldu, ift ar telasımı? Hmm tamam ozaman:)
evet iftar telasıydı canım. Nasılsın?

Afiyet olsun canım.

Canım Sahur az olmuş biraz salatalık,domates bir dilim ekleyebilirdin..Akşamda 5-6 kaşık sebze yemeği yanına yoğurt ve salata süper olurdu..

Menümü yazayım

Sahur:
1 kase (müsli+süt)
1/3 muz

İftar:
1 kase çorba
7 kaşık kuru börülce yemeği
cacık (ne kadar yediğimi bilmiyorum )
1 tane hurma
Annem dolma yapmış kesin benim irademi ölçmeye çalışıyor. Patlıcan dolmasıyla biber dolmasının dışından yedim biraz Kaşığın ucuyla da içinden yedim 1 kez. Annemden rica ettim bir dahakine pirinçle yapmaması için.

yarım saat sonra annemle çay içeceğiz yanında 3 tane badem yeme planım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…