İnşallah ikimize de güzel bir sürpriz olur. Bende heyecanla bekliyorum yarın akşamı
benim wc sorunum da kısmen çözüldü ben de kendimden -500 falan bekliyorum. umarım yarın akşam utanmam :18:
Afiyet olsun cnm güzel menü.iyide yürüyorsun
tebrikler cnm ama kendini çok sıkma düzenli ve sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsın zaten,hamileyken bol bol yürüyüş yapabilirsen çok faydalı olur senin için..
eline sağlık ceren
o kabızlık sorunu çok kötü bir durum.Kayısı ye bol su iç.İyi gelir belki
kolay gelsin tuba bu ara karşılaşamadık seninle
meyvelisi çok şekerli geliyorsa sadesini dene.Ben sadesini alıyorum.
Afiyet olsun.Patates çorbasını hiç denemedim.:44:
Kolay gelsin burcu..spor olmuş olur senin için..
Evet canım biliyorsun ki en az 5 mesaj kuralımız var. Senin mesaj sayın oldukça az. Listeye girebilmen için fazlalaştırman lazım.
Tatlım ben nestlenin nesfitini alıyorum. Sadeside güzel karışık meyveliside. Ülkerin ve nestlenin kırmızı meyvelisini sevmedim. Çikolatalısı nesfitin çok şekerli geliyor. Lezzetli ama bence en ideali karışık meyvelisi ve sadesi. Karışık meyvenin içinde incirden tut kayısı üzüm vb bir sürü meyve kurusu var. Hem yararlı hem lezzetli.
hadi bakalım Burcu'mm... senden çok ümitliyim.. ama mezun olsan da boşlama buraları.. arada ben de girerim, görüşelim...
tamam kaptiş merak etme
Lızlar benim telefonımda aynı sorun tekrar oldu, daha uc gun oldu servisten geleli..uff cok üzgunum, servüse vermem lazımmıs yine.. Ne sanssızlık.... yarın gondericem esimle servise bakalım, iade edip baska marka almak istihorum, insallah iade alırlar
iyi gezmeler Burcuuu, biz de kayınvalidemlere gidicez akşam...kızlar 5 buçuk gibi çıkcaz akşam gelirim anca teyzemlere gitcez
Lızlar benim telefonımda aynı sorun tekrar oldu, daha uc gun oldu servisten geleli..uff cok üzgunum, servüse vermem lazımmıs yine.. Ne sanssızlık.... yarın gondericem esimle servise bakalım, iade edip baska marka almak istihorum, insallah iade alırlar
Tamam canım mutlaka yaz ama unutma.Bu arada kaptancım mesaj sayılarını esimin telefonuna not almıstım, aksam o gelsin bakıp yazarım insallah..
Markası ne Tuba' cım bu kadar sık arıza çıkardığına göre sana yenisini vermeleri gerekiyor. Markayı yaz ki bilelim uzak duralım Ceren' in dediği gibi.Lızlar benim telefonımda aynı sorun tekrar oldu, daha uc gun oldu servisten geleli..uff cok üzgunum, servüse vermem lazımmıs yine.. Ne sanssızlık.... yarın gondericem esimle servise bakalım, iade edip baska marka almak istihorum, insallah iade alırlar
Bugun 5 kasik yedim oglen yagsiz sutle tok tutuyor beni birde kizlar ben aksam yemegimi 8.30 da yiyorum acaba daha erkenmi yeseminş. kaptiş ya ben cuma sabah tartılcam ayyyy
hadi inş. 500 500 dür
bende başlasam mı ya ne blim bi ara almıştım da çok hoşuma gitmemişti. yine denicem ya sabah okulada götürürüm bi paket süt alırım küçük yerim
ayyy ceroş görüşcez tbiiiii
kız ne çektin ne kullnıyorsun sen ya
Afiyet olsun canım. Komşuya vererek iyi yapmışsınDunku menumu ve bugunkunu yazayım
16 temmuz
Sahur
Sadece su içtim 6 bardak, olmadı biliyorum ama o beni topa tuttugunuz menum yuzunden midemde tek lokmalık yer yoktu:))
İftar
Semizotu salatası
2 kasık kofteli patlıcan kebabı( patlıcanlar kızartma degil)
2 tane minik kuru patlıcan dolması ( içinde hem bulgur hem pirinç vardı)
Sahura kadar tpoplam 3 hurma
Su 2,5-3 lt sayamadım
Spor ( iftardan sonra)
35 dk jillian
10 dk zumba
Pilav vardı yemedim
Dolmaların da bitecegi yoktu, cok sevdiğim halde bitsin evde kalmasın diye gidip hepsini komsuya verdim:))
Afiyet olsun17 temmuz
Sahur
1 dilim etimek kepekli
B eyaz p eynir
Zeytin
Domatessalatalık
İftar
Üç tane kofte
Salata
1 buyuk bardak ayran
1 kepçe domatescorbası
2 hurma
Pide vardı mis gibi yemedim
Bulgur pilavıvardı yemedim
kavun vardı herkes cok tatlıymıs lokum gibi dedi ama yemedim:)
Su 2 lt
Spor
1 saat bebek arabasıyla kostur kostur yu rume
1,5 saat avm gezmesi
Çok merak ettim Kaptan. Arkadaşlık isteği gönderdim.Süpersin Özlem. Yürüyüş konusunda çok şanslısın. Bayılıyorum senin şu yürüyüşlerine. Maşallahİyi kilo vermenin en güzel sebeplerinden biride bu yürüyüşler unutma sakın. Hedefe ulaştığın zaman bırakma sakın yürüyüşü. Çünkü sağlık içinde çok önemli. Bu arada sana daha ceza bulamadım. Ama yakındır Eşin hangi yemeği çok sever Özlem?
Aynen canım yaaa bebiş minik olunca gerçekten çok zor. Ablası biraz yardım ediyor ama ağlayınca oda bişey yapamıyor. Maymun oldu bugün kızı oyalayacağım diye. O da güle güle ablasını izliyor.Menüler güzel olunca canım beğeniyorum bende. Bu arada ben acaip incelmişim kızlar yaaa maşallah diyeyim Laf aramızda hiç üç ay önce doğum yapan biri gibi değilim. Hatta durun fotoğrafımı paylaşayım. Bekleyin hemen yüklüyorum. Sizde fikrinizi söylersiniz.
Teşekkürler canım.Kıskananlar çatlasın
inşallah çıtır olup çatlatacağız kıskananları
sağol kaptan.kaçamak yoookk
1-2 kaşık kadar yedim kaptan ama eskisi kadar çekici gelmiyor artık bana pirinç pilavı yerken zevk almadım yani.Uzun zamandır yapmıyordum zaten..
Ceerennn çok sevindim Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı mnasip eder inşallah cnm..
Afiyet olsun cnm genel olarak güzel bir menü bence..
Kaptan senin menülerde çok güzell.afiyet olsun
Afiyet olsun cnm dukan diyeti yapıyordun dimi?güzel görünüyorlar
afiyet olsun sanada tuba iyi etmişssin dolmaları komşuya vererek
Afiyet olsun canım. Maden suyunu ben de çok severim. İçine 1 veya 2 dilim limon koyup içiyorum çok güzel oluyor.16 temmuz menüm
20:00
5 kaşık güveç
(patlıcan,biber,domates ve kuşbaşı et)
2 kaşık kadar pirinç pilavı
salata
500ml ayran
minik bir parça ekmek
toplam 2 şişe sade soda
(şişkinlikten değil sevdiğimden içiyorum yaz aylarında)
2 litre su
Egzersizler
21:10
2 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
Sağol canım. Sebze yemeklerinden sıkıldı mı (hiç sanmam) yoksa benim irademi mi test etmeye çalışıyor anlamadım.çok güzel gidiyorsun banucum. suyu biraz arttırsan tam olacak.
aşağıda müjdeli haberi gördüm cerencim. çok mutlu oldum.
bana uyar
herzamanki gibi menün güzel burcucum
tamam kaptan cezama razıyım.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ceren çok ama çok mutlu oldum allah isteyen herkeze versin.
tatilde havuza girme sen yine de mikrop kapıyo herkez
annenin içine fırıncı mı kaçmışannen mi yapmış lahmacunu allerine sağlık ozaman.
afiyet olsun kaptan menüler gayet iyi.
dukan diyetin süper gidiyor canım hiç kaçamak yok maşallah
afiyet olsun tubacım geçen günün acısını çıkarmışsın.
merhaba herkese..
dün saat 2 gibi bürodan çıktım birdaha da dönmedim. patronum dün oruçlu değildi sen dönme büroya ben burdayım dedi sağolsun.. ben de 2 saat kadar uyudum iyi oldu.
dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış ymurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak süt
iftar(20.34) annemlerde
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
avuç içi kadar pide
su: 2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk. bebek arabası ile
12de 6 km.
2 de 4 km.
iftar sonrası eve giderken 25 dk bebek arabası ile
Afiyet olsun canım. İki yemeğin de yeri ayrı olur herhalde.bu arada akşam sahuru eşim hazırladı. canım kocam her gün kahvaltı yapıyorum diye bana yemek pişirmiş. annemde yediğimin aynısı sebzeli tavuk soteyedim ama inşallah susatmaz ya. iftarda annemde de aynısından yedim diyorum benimki daha güzel olmuştur diyo bide ukala
birazdan yazacağım kaptan.Günaydın canım. Maşallah ama bu kadar kasma kendini sen artık hamilesin. Keşke hedefe ulaşıp hamile kalsaydın ama bundan sonra daha dikkatli ol ki fazla kilo alma. Özellikle ilk üç ayda kilo alman gerekmiyor. Canının çektiği herşeyden ye ama zamanında ve azar azar ye. Abartma. Yoksa 90 la felan gidersin doğuma.
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların mesaj sayıları 0 olarak geçecektir. O da listeye girmeleri için engeldir. Özellikle yeni başlayıp listede olmayan arkadaşlara duyurulur.
İyi geceler canım. Benim bilgisayarda sorun var dosyalarımın bulunduğu harddiski görmüyor bilgisayar. Excel çizelgem orda kaldı. Bütün mesaj sayıları da tabii ki. Büyük ihtimal Tuba' ya yada Ceren e atılıyor ama sen yine de yarın at. Bide ben liste yazınca not al bir kenara.
Ben de buraya yazayım değil mi kaptan?Tatlım buraya yaz ben not alayım. Giden mesajlarda vardır zaten. İki yük olmasın Ceren' e ben not alıyorum.
Vallahi ne yap ne et Burcu' cum yarına + çıkma. Kimseden + istemiyorum. Herkes duysun lütfen
İki kez bir günlüğüne gitmiştim canım kapadokya'ya. Çok uzun zaman oldu, unuttum. Aklımda kalan tek şey güzel yerler olduğu.iş yeri kendimizin o yüzden...küçük bir otelimiz var kapadokyada
Afiyet olsun canım. Ben müsli yiyorum canım tropikal meyveli. Onu yulafla karıştırıyorum. İstersen öyle dene.dünkü menüm
sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay
öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf
akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık
2.5 litre su
1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...
bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim
Sorunlu çıktığı zaman o cihazdan bir daha adam olmuyor canım. Benim eski telefonum nokia nın bi modeliydi defalarca servise gitti. Aldığım ilk zamanlarda sorun çıkartmaya başlamıştı. Sonra kurtuldum o telefondan.Lızlar benim telefonımda aynı sorun tekrar oldu, daha uc gun oldu servisten geleli..uff cok üzgunum, servüse vermem lazımmıs yine.. Ne sanssızlık.... yarın gondericem esimle servise bakalım, iade edip baska marka almak istihorum, insallah iade alırlar
Çok şükür bir şey olmamış canım. Çok yorgun olunca insan ne yaptığını farketmiyor. Bu akşam ne yap ne et iyice dinlen canım.kızlar ben bu gün de erken ciktim bürodan. annemlerde yim yanlız iftar yapmayayim diye bırakmadılar ama pilim bitti artık. az önce oğlumla aşağı indik sebze arabası gelmiş annem patates al dedi. sır a beklerken oğlum bi ara yanımdan ayrılmış farketmedim bile caddeye doğru giderken komsumuz uyardı. aklım gitti ya. nasıl daldım öyle bilmiyorum
Tatlım sana kurallarımızı yazayım. Kuralları sana yazmadık. Kaynadı. Öncelikle kuralları oku ve uyabileceksen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Ayrıca yediklerin çok sağlıksız. Böyle kilo veremezsin. Bu şekilde beslenmeye devam edersen de maalesef ki seni takıma alamam.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
evet iftar telasıydı canım.Millet nrrdesiniz, herkes nerreye kayboldu, ift ar telasımı? Hmm tamam ozaman:)
evet kuralları okudum ve kabul ediyorum ilk gün olduğu için kusuruma bakmayın hayatımda ilk defa diyet yapıyorum nasıl yapacağımı neler yemem gerektiğini bilmiyorum ama kızlar sağolsun çok şey öğrendim :107: artık mutlaka protein almaya çalışıyorum düzenli sporuma dikkat ediyorum :107:
kızlar bugünkü menümü de yazayım size :107:
sahurdaaa :
1 tane yumurta 2 ufak dilim peynir
3 zeytin ve çay 1 lt den fazla suuu
iftarda
ufak bi kase çorba
yine ufak bi kase yogurt
ve biraz da salata vee yaklaşık 1 lt suuu
kızlar bugünkü menümü de yazayım size :107:
sahurdaaa :
1 tane yumurta 2 ufak dilim peynir
3 zeytin ve çay 1 lt den fazla suuu
iftarda
ufak bi kase çorba
yine ufak bi kase yogurt
ve biraz da salata vee yaklaşık 1 lt suuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?