Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cerencim ben de göndermiştim pazartesi gününkünü gelmedi mi?

salıyı da az önce gönderdim
Tatlım buraya yaz ben not alayım. Giden mesajlarda vardır zaten. İki yük olmasın Ceren' e ben not alıyorum.

kızlar ben 3 gündür kabızım 3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar

Vallahi ne yap ne et Burcu' cum yarına + çıkma. Kimseden + istemiyorum. Herkes duysun lütfen

Son düzenleme:
Tuba' cım sende mesaj sayılarını yayınlasan canım. Sana gönderilenleri. Sen sayamıyorsan eğer birimiz seninkileri sayalım ama mesaj olarak gönderenleri yaz ki ben not alayım.

Adamcağız sevgisini katmış içine tabiiki daha lezzetli olacak. Kırmasaydın adamın isteğini. Ne güzel işte sahurda kalkmış sana yemek hazırlamış. Maşallah

yokk ya kırarmıyım hiç sağolsun düşünmüş okadar.

yok artı çıkacağımı sanmıyorum ama neden böyle düzensizleşti anlamıyorum . okadar hareket ediyorum az su da içmiyorum.

yok artı çıkacağımı sanmıyorum ama neden böyle düzensizleşti anlamıyorum . okadar hareket ediyorum az su da içmiyorum.

Tamam canım notumu aldım ben.

Kızlar bu arada fotoğraflarıma bakmadınız sanırım. Dün yeni halimin fotoğraflarını ekledim. Bakın bakalım nasıl durumum?

baktım kaptan büyük değişim diye buna diyorlar sanırım. hamileyken de çok iyimişsin aslında hamileliğinde kaç kılo aldın ki

Gunaydın kızlarr
Bugun biraz temizlik yapalım bakalım.. Simdi camasırlarla başlayayım:))
Bu arada resimlerini gordum kaptan, gercekten goze batan bir yanın yok, kimse 3 ay önce dogum yaptıgını tahmin etmez.. Masalllah:)
Ölçülerimizi de paylassak aslında, gobek bel kalça bacak filan..
Hadi kızlar be n kaçarr

Tuba' cım sende mesaj sayılarını yayınlasan canım. Sana gönderilenleri. Sen sayamıyorsan eğer birimiz seninkileri sayalım ama mesaj olarak gönderenleri yaz ki ben not alayım.

Kaptancım ben sana iki üç gun once ozel mesaj olarak atmıstımmesaj sayılarını, gelmemiş mi?

iyi olur aslında ama ben ölçmedim hiç. akşam unutmazsam ölçerim. özellikle göbeğimden kurtulmak istıyorum artık

baktım kaptan büyük değişim diye buna diyorlar sanırım. hamileyken de çok iyimişsin aslında hamileliğinde kaç kılo aldın ki
20 jkilo aldım canım.

Günaydın canım. Bende bi yandan bebişe bakıyorum, bi yandan size bi yandan da temizlik yapmaya çalışıyorum. Oruçta bir hayli etkiliyor bakalım akşama nasıl olacağım. Dünden de uykusuzum zaten. . Teşekkürler canım. En baştan alsam olurdu ölçümü ama mezura yok evde. Şimdi de gerek yok bence. Ama siz alırsanız iyi olur gelişmeyi görürsünüz.

Kaptancım ben sana iki üç gun once ozel mesaj olarak atmıstımmesaj sayılarını, gelmemiş mi?
Mesajın gelmemiş canım. Ayrıca mesaj yerine topiğe yazsan daha iyi olur. Liste şeklinde. Hemen ceee deyip kaçıyorsun kaçma arada uğra

aaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn canımmmm..... sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn...
darısı bana olur inş... hamilenin duası kabul olurmuş bana et olurr muu

çok saol cnm.. Amin diyorum..
Allah sana da en yakın zamanda, hayırlısıyla bir minnoş nasip etsin inşşallah cnm
içimden söylüyorum walla

ay burcuuumm, ben sana daha çok sorarım, araştırıyorum zaten dün akşamdan beri

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah sağlıklı, güzel sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.

Not:
Hamilesin! Hamilesin! Hamilesin!
saol cnm inşallah

yok kaptiş, bu ilk...hiç bir şey olmadı daha önce..
eşim önce çok şaşırdı, bu değer kaç olunca hamilesin demek dedi, 0dan büyükse dedim, oooo o zaman çok büyükmüş yaa dedi ikimiz de bilgisiziz yani ama öğrencez... o daha endişeli, bi şey olur mu diyor habire... ben daha rahat olmaya çalışıyorumi, her şey güzel olacak hissediyorum diyorum...

Çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Alllah
saol cnm, inşallah

selam kardeş takım ben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden

merhaba, o hamile benim
çok teşekkürler

Ayyy ccerencim cok sevinfiiimm, Allah tMMına erdirzin, gercekten cok mutlu oldum, hamilesin resmmenn :))

evet çok garip hissediyorum .. heyecanlı,mutlu, endişeli,yine mutlu

Ceerennn çok sevindim Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı mnasip eder inşallah cnm..

amin cnm çoookk tşkler...

aşağıda müjdeli haberi gördüm cerencim. çok mutlu oldum.

saol cnm
darısı isteyen herkesin başına inşallah

tamam kaptişş.. cuma oktora sorucam her şeyi...

yıne yanlış yerden alıntı yaptım ya.. cerencim pzt ve salının msj sayılarını göndermiştim sana. pzt yı pzt günü salıyı da 10 dk önce falan gönderdim
cnm bana önceki mesajın gelmemiş yaa, ya da yanlışlıklıkla sildiysem kusura bakma , en son 8 temmuzda yazmışsın, bir de bugün..bugünkü (dünkü yani) 16 galiba.. kaptiş not almış zaten..

Kızlar bu arada fotoğraflarıma bakmadınız sanırım. Dün yeni halimin fotoğraflarını ekledim. Bakın bakalım nasıl durumum?
hemen bakıyorum kaptiişşş

Canim tebrikler allah anali babali buyutsun

çok saol cnm, amin...

ayy bazen utanıyorum da bunları yazarken, henüz alışamadım sanırım... çok saolun kızlar, ben gitmem hemen hee, takipçinizim...
kaptiş, doğumdan sonra geri gelcem di mi? iznim var yani?

Off geçmişi okumaktan bayilicam...baya kaynatmissiniz kaptan raziyim verecegin cezaya cunku hakettim birde mesaj sayim sundan dolayi az benim 1 yasinda cok yaramaz bir bebisibebisim var bakici bulamadim is yerinde benimle nefes aldirmiyor bana

20 jkilo aldım canım.

]

ben de 20 kilo aldım kaptan ama ben senin gibi değilim. boyum da yok. resmen yusyuvarlak bişey oldum
cerencim msj sayılarını halletik kaptanla sorun yok. umarım çook güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin. ben çok güzel bir gamilelik ve doğum yaşadım hala gülümseyerek hatırlarım. tadını çıkar canım. ve unutma düşünce gücü bunda da çok önemli. üzel düşün güzel olsun. herşey sorunsuz olsun.
Off geçmişi okumaktan bayilicam...baya kaynatmissiniz kaptan raziyim verecegin cezaya cunku hakettim birde mesaj sayim sundan dolayi az benim 1 yasinda cok yaramaz bir bebisibebisim var bakici bulamadim is yerinde benimle nefes aldirmiyor bana

bebeğini işyerine götürüyor olabilmek de büyük şans canım. ne iş yapıyorsun ki ?

dolmalar nazarlık olsun canım afiyet olsun bende beğendim

yürüyüşler çok iyi özlem yaaa

çatlasınlar özlemmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsun cnm

2. evliliğin mi kaptişşşş

pide dışında çok iyi canım

Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee

sana zayıflama yoooookkk kızarım....

15 ve 16'sinin mesaj sayıları aşağıdaki gibi kızlaaarr

Eki Görüntüle 757385

ben yardırmışım yine 2 günde :)

kızlar ben 3 gündür kabızım 3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar

canım sabah kalkınca hemen kuru yada taze kayısı ye üstüne 1 litre su iç baktın olmuo zeytinyağı iç. oruçsan iftarda yemek yemeden önce yap

bazen oluyor canım şimdi ramazan bünye susuz kalıyor bu nedenle nerde su bulsa emiyor vücut bu yüzden büyük abdestinde az sulu oluo çıkışı zor oluo ilerlemesi zorlasşıyor neden bu

baktım kaptiş ben çok fark var yani taş gibisin yaaaa :)))))

sor canım ne demek yaaaaaa tabiki iznin varrrr

Son düzenleme:

iş yeri kendimizin o yüzden...küçük bir otelimiz var kapadokyada

dünkü menüm

sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay

öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf

akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık

2.5 litre su

1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...

bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim

evde taze kayısı var iftardan önce yapayım.
iş yeri kendimizin o yüzden...küçük bir otelimiz var kapadokyada
yaa ne kadar şanslısın. cennette yaşıyorsun. ben de çok gelmek istıyorum oralara
patates çorbası nasıl oluyor ? menün gayet iyi afiyet olsun.
aslında ilk haftalar daha fazla kilo gider ama tartıda ne çıkacak bakalım belkı sana öyle geliyordur.
nesfitin kuru meyvelisini denemiştim bana çok tatlı gelmemişti.

canım diyette patates asla yemiyoruz çünkü şeker deposu onun dışında iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…