- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Tatlım buraya yaz ben not alayım. Giden mesajlarda vardır zaten. İki yük olmasın Ceren' e ben not alıyorum.cerencim ben de göndermiştim pazartesi gününkünü gelmedi mi?
salıyı da az önce gönderdim
kızlar ben 3 gündür kabızım3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar
yokk ya kırarmıyım hiç sağolsun düşünmüş okadar.Adamcağız sevgisini katmış içine tabiiki daha lezzetli olacak. Kırmasaydın adamın isteğini. Ne güzel işte sahurda kalkmış sana yemek hazırlamış. Maşallah
Tatlım buraya yaz ben not alayım. Giden mesajlarda vardır zaten. İki yük olmasın Ceren' e ben not alıyorum.
15 temmuz ........... 13
16 temmuz.............10
Vallahi ne yap ne et Burcu' cum yarına + çıkma. Kimseden + istemiyorum. Herkes duysun lütfen
yokk ya kırarmıyım hiç sağolsun düşünmüş okadar.
yok artı çıkacağımı sanmıyorum ama neden böyle düzensizleşti anlamıyorum . okadar hareket ediyorum az su da içmiyorum.
Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee
Tuba' cım sende mesaj sayılarını yayınlasan canım. Sana gönderilenleri. Sen sayamıyorsan eğer birimiz seninkileri sayalım ama mesaj olarak gönderenleri yaz ki ben not alayım.
Gunaydın kızlarr
Bugun biraz temizlik yapalım bakalım.. Simdi camasırlarla başlayayım:))
Bu arada resimlerini gordum kaptan, gercekten goze batan bir yanın yok, kimse 3 ay önce dogum yaptıgını tahmin etmez.. Masalllah:)
Ölçülerimizi de paylassak aslında, gobek bel kalça bacak filan..
Hadi kızlar be n kaçarr
20 jkilo aldım canım.baktım kaptan büyük değişim diye buna diyorlar sanırım. hamileyken de çok iyimişsin aslında hamileliğinde kaç kılo aldın ki
Günaydın canım. Bende bi yandan bebişe bakıyorum, bi yandan size bi yandan da temizlik yapmaya çalışıyorum. Oruçta bir hayli etkiliyor bakalım akşama nasıl olacağım. Dünden de uykusuzum zaten. . Teşekkürler canım. En baştan alsam olurdu ölçümü ama mezura yok evde. Şimdi de gerek yok bence. Ama siz alırsanız iyi olur gelişmeyi görürsünüz.Gunaydın kızlarr
Bugun biraz temizlik yapalım bakalım.. Simdi camasırlarla başlayayım:))
Bu arada resimlerini gordum kaptan, gercekten goze batan bir yanın yok, kimse 3 ay önce dogum yaptıgını tahmin etmez.. Masalllah:)
Ölçülerimizi de paylassak aslında, gobek bel kalça bacak filan..
Hadi kızlar be n kaçarr
Mesajın gelmemiş canım. Ayrıca mesaj yerine topiğe yazsan daha iyi olur. Liste şeklinde. Hemen ceee deyip kaçıyorsun kaçma arada uğraKaptancım ben sana iki üç gun once ozel mesaj olarak atmıstımmesaj sayılarını, gelmemiş mi?
aaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn canımmmm.....sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn...
darısı bana olur inş... hamilenin duası kabul olurmuş bana et olurr muu
canım 6-8 hafta arası kalp atışı duyulur ve kese görülür 18 hafralıkken hareket etmeye başlar hcg hormonun bi süre yüksek kalıcak sonra düşmeye başlayıp yerini progestron alacak filan ooo öğreneksin bunları çünkü 9 ay boyunca duycaksn ayyy çok güzel yaaa
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah sağlıklı, güzel sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.
Not:
Hamilesin! Hamilesin! Hamilesin!
yok kaptiş, bu ilk...hiç bir şey olmadı daha önce..Amin canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına. Değerin gayet yüksek. Daha önce gebelik geçirmiş miydin? Düşük, kürtaj, dış gebelik gibi? Büyük ihtimal 5. haftandaysan kese görünür. Görünmezse zaten takibe alırlar. Ama benimkisi 5. haftada görünmüştü. Kalp atışları 8.-9. haftada oluyor. Ona daha çok var. Tatile gidebilirsin bence bi sakıncası olmaz. Sen öncelikle bu mutlu anın tadını çıkart. Tamda evlilik yıldönümünüze denk geldi. Ne mutlu size. Eşin nasıl karşıladı? Uçmuştur sevinçten havalara
saol cnm, inşallahÇok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Alllah
selam kardeş takımben 9 takımdan... bizim oralar boş kaldı bu akşam butarafa bakayım dedim hareketliymiş :) bebek haberinizde hayırlı olsun.. motivasyonlarda süper bu arada bu hafta 1.lik gelir sizden
Ayyy ccerencim cok sevinfiiimm, Allah tMMına erdirzin, gercekten cok mutlu oldum, hamilesin resmmenn :))
Ceerennn çok sevindim Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı mnasip eder inşallah cnm..
aşağıda müjdeli haberi gördüm cerencim. çok mutlu oldum.
Günaydın canım. Maşallah ama bu kadar kasma kendini sen artık hamilesin. Keşke hedefe ulaşıp hamile kalsaydın ama bundan sonra daha dikkatli ol ki fazla kilo alma. Özellikle ilk üç ayda kilo alman gerekmiyor. Canının çektiği herşeyden ye ama zamanında ve azar azar ye. Abartma. Yoksa 90 la felan gidersin doğuma.
Ellerine sağlık canım. Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların mesaj sayıları 0 olarak geçecektir. O da listeye girmeleri için engeldir. Özellikle yeni başlayıp listede olmayan arkadaşlara duyurulur.
cnm bana önceki mesajın gelmemiş yaa, ya da yanlışlıklıkla sildiysem kusura bakmayıne yanlış yerden alıntı yaptım ya.. cerencim pzt ve salının msj sayılarını göndermiştim sana. pzt yı pzt günü salıyı da 10 dk önce falan gönderdim
hemen bakıyorum kaptiişşşKızlar bu arada fotoğraflarıma bakmadınız sanırım. Dün yeni halimin fotoğraflarını ekledim. Bakın bakalım nasıl durumum?
Canim tebrikler allah anali babali buyutsun
Tamam canım müsait olduğumuz en kısa zamanda bu kuralları yeniden oluşturalım. Ceza sistemi bence çok işe yarayacak.
Merak etme canım sen yeter ki konuş biz okuruz
Spor haricinde harika bir menü. Tebrik ederim Burcu' cum.
Düşün canım. Ayrıca spor dışında Özlem' inde bir cezası var. Tuba' yı da unutma onunda cezası var. Vermedik daha.
Nihayet bitirdim geçmişi okumayı. Ohh beee
20 jkilo aldım canım.
]
cerencim msj sayılarını halletik kaptanla sorun yok. umarım çook güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin. ben çok güzel bir gamilelik ve doğum yaşadım hala gülümseyerek hatırlarım. tadını çıkar canım. ve unutma düşünce gücü bunda da çok önemli. üzel düşün güzel olsun. herşey sorunsuz olsun.çok saol cnm.. Amin diyorum..
Allah sana da en yakın zamanda, hayırlısıyla bir minnoş nasip etsin inşşallah cnm
içimden söylüyorum walla
ay burcuuumm, ben sana daha çok sorarım, araştırıyorum zaten dün akşamdan beri
saol cnm inşallah
yok kaptiş, bu ilk...hiç bir şey olmadı daha önce..
eşim önce çok şaşırdı, bu değer kaç olunca hamilesin demek dedi, 0dan büyükse dedim, oooo o zaman çok büyükmüş yaa dediikimiz de bilgisiziz yani ama öğrencez... o daha endişeli, bi şey olur mu diyor habire... ben daha rahat olmaya çalışıyorumi, her şey güzel olacak hissediyorum diyorum...
saol cnm, inşallah
merhaba, o hamile benim
çok teşekkürler
evetçok garip hissediyorum .. heyecanlı,mutlu, endişeli,yine mutlu
amin cnm çoookk tşkler...
saol cnm
darısı isteyen herkesin başına inşallah
tamam kaptişş.. cuma oktora sorucam her şeyi...
cnm bana önceki mesajın gelmemiş yaa, ya da yanlışlıklıkla sildiysem kusura bakma, en son 8 temmuzda yazmışsın, bir de bugün..bugünkü (dünkü yani) 16 galiba.. kaptiş not almış zaten..
hemen bakıyorum kaptiişşş
çok saol cnm, amin...
ayy bazen utanıyorum da bunları yazarken, henüz alışamadım sanırım... çok saolun kızlar, ben gitmem hemen hee, takipçinizim...
kaptiş, doğumdan sonra geri gelcem di mi? iznim var yani?
Off geçmişi okumaktan bayilicam...baya kaynatmissiniz kaptan raziyim verecegin cezaya cunku hakettim birde mesaj sayim sundan dolayi az benim 1 yasinda cok yaramaz bir bebisibebisim var bakici bulamadim is yerinde benimle nefes aldirmiyor bana
Dunku menumu ve bugunkunu yazayım
16 temmuz
Sahur
Sadece su içtim 6 bardak, olmadı biliyorum ama o beni topa tuttugunuz menum yuzunden midemde tek lokmalık yer yoktu:))
İftar
Semizotu salatası
2 kasık kofteli patlıcan kebabı( patlıcanlar kızartma degil)
2 tane minik kuru patlıcan dolması ( içinde hem bulgur hem pirinç vardı)
Sahura kadar tpoplam 3 hurma
Su 2,5-3 lt sayamadım
Spor ( iftardan sonra)
35 dk jillian
10 dk zumba
Pilav vardı yemedim
Dolmaların da bitecegi yoktu, cok sevdiğim halde bitsin evde kalmasın diye gidip hepsini komsuya verdim:))
17 temmuz
Sahur
1 dilim etimek kepekli
B eyaz p eynir
Zeytin
Domatessalatalık
İftar
Üç tane kofte
Salata
1 buyuk bardak ayran
1 kepçe domatescorbası
2 hurma
Pide vardı mis gibi yemedim
Bulgur pilavıvardı yemedim
kavun vardı herkes cok tatlıymıs lokum gibi dedi ama yemedim:)
Su 2 lt
Spor
1 saat bebek arabasıyla kostur kostur yu rume
1,5 saat avm gezmesi
iyi geceler kızlar ben geldim
saat 9:10 geçe çıktık 12 gibi geldik.Yürüdük yürüdük yürüdük ne güzellyarım saat kadar oturduk sadece
Dün akşam yürüyüşe eşimin yeğenleride geldi yenge bizidemi zayıflatacaksın diyorlar evden çıkarken
Kıskananlar çatlasın
inşallah çıtır olup çatlatacağız kıskananları
sağol kaptan.kaçamak yoookk
1-2 kaşık kadar yedim kaptan ama eskisi kadar çekici gelmiyor artık bana pirinç pilavı yerken zevk almadım yani.Uzun zamandır yapmıyordum zaten..
Ceerennn çok sevindim Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı mnasip eder inşallah cnm..
Afiyet olsun cnm genel olarak güzel bir menü bence..
Kaptan senin menülerde çok güzell.afiyet olsun
Afiyet olsun cnm dukan diyeti yapıyordun dimi?güzel görünüyorlar
afiyet olsun sanada tuba iyi etmişssin dolmaları komşuya vererek
16 temmuz menüm
20:00
5 kaşık güveç
(patlıcan,biber,domates ve kuşbaşı et)
2 kaşık kadar pirinç pilavı
salata
500ml ayran
minik bir parça ekmek
toplam 2 şişe sade soda
(şişkinlikten değil sevdiğimden içiyorum yaz aylarında)
2 litre su
Egzersizler
21:10
2 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
Büyük kızım 7 yaşında canım. İlk evliliğimden. Babası Antakya' lı. Okul kapandıktan sonra gitti Antakya' ya. Bikaç gün önce geldi.
Olur canım. Ama yapınca söyle ki cezanı sileyim. Ama sen yemeyeceksin unutmaÖlçülerimi hiç almadım ama göbeğim bile gitmek üzere. Sanırım sıkılaştım ama sporda yapmıyorum ki sıkılaşayım. Bakalım 60 kiloya indiğimde nasıl olacağım şimdiden merak etmeye başladım.
İyi geceler canım. Bende sahurumu yaptım allaha şükür yatıyorum şimdi. Sabah gelenlere günaydın şimdiden
merhaba herkese..
dün saat 2 gibi bürodan çıktım birdaha da dönmedim. patronum dün oruçlu değildi sen dönme büroya ben burdayım dedi sağolsun.. ben de 2 saat kadar uyudum iyi oldu.
dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış ymurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak süt
iftar(20.34) annemlerde
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
avuç içi kadar pide
su: 2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk. bebek arabası ile
12de 6 km.
2 de 4 km.
iftar sonrası eve giderken 25 dk bebek arabası ile
Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee
kızlar ben 3 gündür kabızım3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar
yokk ya kırarmıyım hiç sağolsun düşünmüş okadar.
yok artı çıkacağımı sanmıyorum ama neden böyle düzensizleşti anlamıyorum . okadar hareket ediyorum az su da içmiyorum.
Kızlar bu arada fotoğraflarıma bakmadınız sanırım. Dün yeni halimin fotoğraflarını ekledim. Bakın bakalım nasıl durumum?
çok saol cnm.. Amin diyorum..
Allah sana da en yakın zamanda, hayırlısıyla bir minnoş nasip etsin inşşallah cnm
içimden söylüyorum walla
ay burcuuumm, ben sana daha çok sorarım, araştırıyorum zaten dün akşamdan beri
saol cnm inşallah
yok kaptiş, bu ilk...hiç bir şey olmadı daha önce..
eşim önce çok şaşırdı, bu değer kaç olunca hamilesin demek dedi, 0dan büyükse dedim, oooo o zaman çok büyükmüş yaa dediikimiz de bilgisiziz yani ama öğrencez... o daha endişeli, bi şey olur mu diyor habire... ben daha rahat olmaya çalışıyorumi, her şey güzel olacak hissediyorum diyorum...
saol cnm, inşallah
merhaba, o hamile benim
çok teşekkürler
evetçok garip hissediyorum .. heyecanlı,mutlu, endişeli,yine mutlu
amin cnm çoookk tşkler...
saol cnm
darısı isteyen herkesin başına inşallah
tamam kaptişş.. cuma oktora sorucam her şeyi...
cnm bana önceki mesajın gelmemiş yaa, ya da yanlışlıklıkla sildiysem kusura bakma, en son 8 temmuzda yazmışsın, bir de bugün..bugünkü (dünkü yani) 16 galiba.. kaptiş not almış zaten..
hemen bakıyorum kaptiişşş
çok saol cnm, amin...
ayy bazen utanıyorum da bunları yazarken, henüz alışamadım sanırım... çok saolun kızlar, ben gitmem hemen hee, takipçinizim...
kaptiş, doğumdan sonra geri gelcem di mi? iznim var yani?
ben de 20 kilo aldım kaptan ama ben senin gibi değilim. boyum da yok. resmen yusyuvarlak bişey oldum
cerencim msj sayılarını halletik kaptanla sorun yok. umarım çook güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin. ben çok güzel bir gamilelik ve doğum yaşadım hala gülümseyerek hatırlarım. tadını çıkar canım. ve unutma düşünce gücü bunda da çok önemli. üzel düşün güzel olsun. herşey sorunsuz olsun.
bebeğini işyerine götürüyor olabilmek de büyük şans canım. ne iş yapıyorsun ki ?
evde taze kayısı var iftardan önce yapayım.dolmalar nazarlık olsun canım afiyet olsun bende beğendim
yürüyüşler çok iyi özlem yaaa
çatlasınlar özlemmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun cnm
2. evliliğin mi kaptişşşş
pide dışında çok iyi canım
sana zayıflama yoooookkk kızarım....
ben yardırmışım yine 2 günde :)
canım sabah kalkınca hemen kuru yada taze kayısı ye üstüne 1 litre su iç baktın olmuo zeytinyağı iç. oruçsan iftarda yemek yemeden önce yap
bazen oluyor canım şimdi ramazan bünye susuz kalıyor bu nedenle nerde su bulsa emiyor vücut bu yüzden büyük abdestinde az sulu oluo çıkışı zor oluo ilerlemesi zorlasşıyor neden bu
baktım kaptiş ben çok fark var yani taş gibisin yaaaa :)))))
sor canım ne demek yaaaaaa tabiki iznin varrrr
yaa ne kadar şanslısın. cennette yaşıyorsun. ben de çok gelmek istıyorum oralaraiş yeri kendimizin o yüzden...küçük bir otelimiz var kapadokyada
patates çorbası nasıl oluyor ? menün gayet iyi afiyet olsun.dünkü menüm
sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay
öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf
akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık
2.5 litre su
1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...
bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim
dünkü menüm
sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay
öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf
akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık
2.5 litre su
1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...
bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?