canım suyunu arttırmalısın. onun dışında doyuyorsan gayet iyi bir menü. hiç ekmek yok bu güzel
kolay gelsin canım . gerçi bitmiştir artık çoktan
afiyet olsun
karpuz dışında süper canım. zaten o da küçük bir dilimmiş. telafi edersin
afiyet olsun çok istikrarlı gidiyorsun maşallah. bu hafta vereceğimiz kıloyu çok merak ediyorum
güllaç dışında iyi bir menü kaptan. ben de severim güllacı az şekerle yapıldıysa. ramazan başlarında yemiştim . ramazan sonuna kadar götürür artık
benim de tuvalet problemim varben sabah ve akşamkı farkı görmek için sabah tartıldım. çok çıktım ( bakalım akşam iftar öncesine kadar ne kadar inecek
ay napcaz bu tuvalet işini sabah kayısı yedim üstüne 1 lt su içtim bana mısın demedi yaaa
günaydın kızlar. dünkü menüm şöyle
sahur
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ardından tok tutsun diye 1 bardak süt
iftar(annemde)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
bir kase yoğurt
malesef ekmeğe çok yüklendim çorbayla 2 dilim fazla. fakat yemekte karışık kızartma ve dolma vardı. onları yemedim hiç. dolayısıyla doymak için ekmeğe yüklendim.
iftardan sonra 1 fincan nescafe
yürüyüş:
sabah 15 dk
iftardan sonra 25 dk.
su:2,5 lt.
sabah tartıldım malesef geçen haftakı kilom 61,4 den fazla çıktım. aşama kadar ineceğini düşünüyorum ama. bir de şu tuvalet sorunum çözülse kesin iner de(
iftarda sadece 1 dilim eksik yeseymişsin menü güzelmiş canım
burcucum dünkü msj sayımı göndedim. erken çıktığım için dün atamamıştım
tamam canım
herkese günaydın kızlaaaarrr,
ayy cnm Allah korumuş.. iyi ki komşunuz da görmüş... dikkatli olmak lazım, geçmiş olsun...
günaydın Burcu'cuuummm , kayısılar işe yaramıyor demek ki :44: bugün niyetli değilsin di mi? yrn da tutmican, o zaman yrnsabah tartıl ama yrn tutacaksan bugün iftardan önce unutma tatlım...
dünkü mesaj sayımı atcam sana şimdi
yok canım cumartesi anca niyetlenirim daha regl bitmedi hem okula giderken zor oluyor ama kabızlık çok sıkıntı yine. kız ne mesaj sayısı ya deli
Yapılan araştırmalar egzersiz öncesi yeteri kadar C vitamini alanların daha fazla yağ yakabildiklerini gösteriyor. Çünkü C vitamini vücutta karnitin sentezinde rol oynar. Kanda C vitamini seviyesi düşüklüğünün özellikle bel çevresinde toplanan yağ miktarını artırdığı konusunda çalışmalar yapılıyor. Tek seferde 500 mgdan fazla almamak koşuluyla gün içerisinde bölünmüş olarak en fazla 1000 mg C vitamini alınabilir. Domates, portakal, greyfurt, kivi, karpuz, çilek, yeşilbiber iyi C vitamini kaynaklarındandır.
Somon balığı, ceviz, fındık, semizotu, keten tohumu gibi omega 3 kaynağı besinler yağ depolanmasında etkili olan leptin seviyesini düşürür. Ayrıca kuruyemişlerdeki arginin kas gelişiminde ve yağ miktarının düşürülmesinde yardımcı, kasın vitamin ve mineral ile beslenip gelişimine katkı sağlar. Her gün tüketilen 10-15 adet fındık, badem, ceviz, haftada en az 2 kez tüketilen balık, ayrıca salata, çorba veya yoğurdunuza katabileceğiniz 1-2 tatlı kaşığı kadar keten tohumu yağ kaybınıza destek olacaktır.
Yeşil çay içerisindeki kateşin adlı antioksidan madde sayesinde, metabolizmayı hızlandırmakta ve yağ kaybına katkıda bulunur. Günde 1-2 fincan yeşil çayı limon dilimleri eşliğinde içmeye çalışın.
Çam fıstığı içinde bulunan özel bir tür tekli doymamış yağ asidi olan pinoleik asit sayesinde tokluk hormonu ghrelin seviyesi artar, yağ yakımına destek sağlanır, açlık hissi yatışır. Kahvaltıda müslinizin içine hafif tepeleme bir yemek kaşığı çam fıstığı katın.
sağol kuzucum
GÜNAYDIN KIZLAR
dünkü menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay
ara 2 tane küçük elma
öğle
5 kaşık nesfit yağsız sütle
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
1 kase yeşil salata
3 litre su spor yok
afiyet olsun canım
kaptanım bu arada biz mesaj sayımızı o gün sayan kişiye özel mesajdan mı atacağız benim yazdıklarımı göremedimde yada 3 haftalık deneme sürecinden sonramı bizim ki yazılmaya başlıyor
canım atanı yada braya yazanı yazıyoruz biizde listeyle alakası yok kuzum