Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen burcu ay ben de cok zor tutuyorum kendimi tartılmamamk için:) iftardan önce tartılıcam cok meerak ediyorum.

çok güzel bi duygu o yaaaa inş. 38 i de görürsün kuzucummmmmmmm. senin yine az kalmış ben yarın sabah tartılcam

Oruçlu olan üyelerimize duyuru

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen

karpuz yemeseymişsin iyi olurmuş hem şekerli hem de o seni tok tutmaz ki hemen açıktırır. inşallah dayanırsın ve kaptanın dediği gibi de akşam kilonu etkilemez. bu arada ben önceden deli gibi karpuz yerdim. bunun yarısı su bundan ne olacak derdim ama kazın ayağı başkaymış
ben de 38 ve sonra 36 olmak istıyorum. şuan 40ım
Oruçlu olan üyelerimize duyuru

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen

sırf tartılmak için önce eve sonra anneme gideceğim yolumu uzatıp

Kuzucum benim sen artık mesaj sayma. Takıma gel yeter. Anlaştık mı? Cici anne

tamam kaptişş

kaptiş, profilinden de girdim baktım bugün.. inanılmazsın, tek kelimeyle tebrikler sana
seni örnek alıyorum.. dönüşte ikinci bir başarı hikayesi olacağım inşallah

kızlar ben geldim okuldan durumlar vahim bende hala çıkış yok bide midem bulanıyor kahvaltım düzensiz oldu biraz
kuzum fena yaa, naapsak ki, aslında biraz bozuk süt içsen

tebrikler cnm , süper duygu biliyorum, ben de tatile gitmeden birkaç bi şey almıştım.. kotlarım 32 bedendi, 29 giyebildim.. uzunca bir süre yaşayamacağım sanırım ama minnoşum iyi olsun yeter

Teşekkürler Ceren' cim. :16:Hamilelik fotoğraflarımı gördün mü? Bunlar geçen yılın fotoğrafları. Görmediysen eğer yükleyeyim bak sende.

Kızlar Özlem'den haber olan var mı? Gelmedi sanki bugün hiç?

ben çıkıyorum arkadaşlar. yarın görüşürüz. umarım iyi bir sonuç çıkar tartıda
Tamam canım. Görüşmek üzere. İnşallah yarın güzel bir sonuçla bekliyoruz seni burda.

Nasıl unuturuz kaptan iki gundur zor tutuyorum kendimi bugun aksamı bekliyorum:)
Olsun canım ben hatırlatayım daAz kaldı 3 saat sonra tartılacağız inşallah.

çıktım tvaleteee cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Teşekkürler Ceren' cim. :16:Hamilelik fotoğraflarımı gördün mü? Bunlar geçen yılın fotoğrafları. Görmediysen eğer yükleyeyim bak sende.

kaptan fotoğraflarını anneme gösterdim helal olsun dedi seni örnek alıyorum ve yarını heyecanla bekliyorum sabah tartılıcam hamileyken çok kilo almamışsınsın sonramı aldın

kaptan fotoğraflarını anneme gösterdim helal olsun dedi seni örnek alıyorum ve yarını heyecanla bekliyorum sabah tartılıcam hamileyken çok kilo almamışsınsın sonramı aldın
Teşekkürler canım benim :) Seni motive edebildiysem ne mutlu bana. Çünkü bende böyle fotoğraflar sayesinde motive oldum. Bu benim ikinci çocuğum. İlk hamileliğimde 82 ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 74 kiloya indim. Uzun süre 74 kaldım. Sonra bir ara kendiliğinden 69 kiloya indim. Ben üzüldüğüm zaman kilo veririm. Mutluyken alırım. Sonra 69 kilodayken bi süre sonra 85,5 kiloya çıktım. Diyete başladım ve 61,8 kiloya kadar indim. Tam o dönemde hamile kaldım. Hamileyken 20 kilo aldım. 83 kiloyla doğum yaptım. Doğumdan sonrada 69,5 kiloya indim. Süt olsun diye ne bulursam yedim ve 73,7 ile yeniden diyete başladım. En son geçen hafta o fotoğrafta 70,6 kiloyum. Boyum uzun biraz o nedenle kilomu çok göstermiyorum. (172 cm)

kaptiş benimde ilham kaynagımdı ya ona özendim hep tabi eskielrden emoş ve buse de var ama kaptan hısrlandırdı beni açık sölemek gerekirse kilo vermek aslında almak kadar kolay olduğunu anladım kaptişi çok seviyorummmmm

bu arada benimde resmlerim var

ayyy ya 60 kiloya çok az kaldı kaptiş 60 a düştüğüm hafta bi ödül versek bana ya mümkünse tatlı olsa

kaptan geçmişi okuyunca gördüm 83 kilodan 70 kiloya kaç ayda geldin
Tatlım doğumdan sonra kilolarım bir aya kalmaz gitti. Dedim yaa 69,5 kiloyu gördüm tartıda. Kızım şuan 3 aylık. Sonradan sütüm azalıyor diye ne bulursam yemeye başladım. Gece geç saatlerde bile buldum bişeyler yedim. 73,7 kiloyken kızım emmeyi bıraktı. Emme işi bitince bende hemen diyete başladım hiç beklemedim. Bu benim takımda ikinci kilo verişim yani.

sende atsana burcu burdan görmek istiyorum beni çok motive ediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…