Aynen burcu ay ben de cok zor tutuyorum kendimi tartılmamamk için:) iftardan önce tartılıcam cok meerak ediyorum.
Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))
Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)
karpuz yemeseymişsin iyi olurmuş hem şekerli hem de o seni tok tutmaz ki hemen açıktırır. inşallah dayanırsın ve kaptanın dediği gibi de akşam kilonu etkilemez. bu arada ben önceden deli gibi karpuz yerdim. bunun yarısı su bundan ne olacak derdim ama kazın ayağı başkaymışSelam millet, gece yine kaynatılmıs bakıyorum:))
Ben gece sahurda cok zor dayandım oyle uykusuzdum ki basıma agrılar girdi.. Uykusuzluga hiç dayanamıyorum ya:)
Kızlar ya sahurda karpuz peynir yedim ama uygun mu ki? Nne diyorsunuz, baya baya karnım sisti karpuzdan.. Yemesemiydim ki?
ben de 38 ve sonra 36 olmak istıyorum. şuan 40ımBu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))
Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)
Oruçlu olan üyelerimize duyuru
Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen
Kuzucum benim sen artık mesaj sayma. Takıma gel yeter. Anlaştık mı? Cici anne
Eki Görüntüle 758608 Eki Görüntüle 758620 Eki Görüntüle 758621 Eki Görüntüle 758622 Eki Görüntüle 758614 Eki Görüntüle 758626 Eki Görüntüle 758615 Eki Görüntüle 758616 Eki Görüntüle 758627 Eki Görüntüle 758617 Eki Görüntüle 758618 Eki Görüntüle 758619 Eki Görüntüle 758623 Eki Görüntüle 758624 Eki Görüntüle 758625 Eki Görüntüle 758611 Eki Görüntüle 758613 Göremeyenler varsa eğer buraya da ekleyeyim. Belki motivasyon olur size .
kuzum fena yaa, naapsak ki, aslında biraz bozuk süt içsenkızlar ben geldim okuldan durumlar vahim bende hala çıkış yok bide midem bulanıyor kahvaltım düzensiz oldu biraz
Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Teşekkürler Ceren' cim. :16:Hamilelik fotoğraflarımı gördün mü? Bunlar geçen yılın fotoğrafları. Görmediysen eğer yükleyeyim bak sende.tamam kaptişş
kaptiş, profilinden de girdim baktım bugün.. inanılmazsın, tek kelimeyle tebrikler sana
seni örnek alıyorum.. dönüşte ikinci bir başarı hikayesi olacağım inşallah
kuzum fena yaa, naapsak ki, aslında biraz bozuk süt içsen
tebrikler cnm, süper duygu biliyorum, ben de tatile gitmeden birkaç bi şey almıştım.. kotlarım 32 bedendi, 29 giyebildim.. uzunca bir süre yaşayamacağım sanırım ama minnoşum iyi olsun yeter
Oruçlu olan üyelerimize duyuru
Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen
Teşekkürler Ceren' cim. :16:Hamilelik fotoğraflarımı gördün mü? Bunlar geçen yılın fotoğrafları. Görmediysen eğer yükleyeyim bak sende.
Tamam canım. Görüşmek üzere. İnşallah yarın güzel bir sonuçla bekliyoruz seni burda.ben çıkıyorum arkadaşlar. yarın görüşürüz. umarım iyi bir sonuç çıkar tartıda
Olsun canım ben hatırlatayım daNasıl unuturuz kaptan iki gundur zor tutuyorum kendimi bugun aksamı bekliyorum:)
20 Kilo aldım canım. 63 le başladım 83 le doğum yaptım. Yüklüyorum hemen. Çıkma bakmadan.ay yükle yükle, görmediiimmm...kaç kilo aldın kaptiş sen?
tamam kaptişş
kaptiş, profilinden de girdim baktım bugün.. inanılmazsın, tek kelimeyle tebrikler sana
seni örnek alıyorum.. dönüşte ikinci bir başarı hikayesi olacağım inşallah
kuzum fena yaa, naapsak ki, aslında biraz bozuk süt içsen
tebrikler cnm, süper duygu biliyorum, ben de tatile gitmeden birkaç bi şey almıştım.. kotlarım 32 bedendi, 29 giyebildim.. uzunca bir süre yaşayamacağım sanırım ama minnoşum iyi olsun yeter
Teşekkürler Ceren' cim. :16:Hamilelik fotoğraflarımı gördün mü? Bunlar geçen yılın fotoğrafları. Görmediysen eğer yükleyeyim bak sende.
kaptan fotoğraflarını anneme gösterdim helal olsun dedi seni örnek alıyorum ve yarını heyecanla bekliyorum sabah tartılıcam hamileyken çok kilo almamışsınsın sonramı aldın
Teşekkürler canım benim :) Seni motive edebildiysem ne mutlu bana. Çünkü bende böyle fotoğraflar sayesinde motive oldum.kaptan fotoğraflarını anneme gösterdim helal olsun dedi seni örnek alıyorum ve yarını heyecanla bekliyorum sabah tartılıcam hamileyken çok kilo almamışsınsın sonramı aldın
kaptan fotoğraflarını anneme gösterdim helal olsun dedi seni örnek alıyorum ve yarını heyecanla bekliyorum sabah tartılıcam hamileyken çok kilo almamışsınsın sonramı aldın
Tatlım doğumdan sonra kilolarım bir aya kalmaz gitti. Dedim yaa 69,5 kiloyu gördüm tartıda. Kızım şuan 3 aylık. Sonradan sütüm azalıyor diye ne bulursam yemeye başladım. Gece geç saatlerde bile buldum bişeyler yedim. 73,7 kiloyken kızım emmeyi bıraktı. Emme işi bitince bende hemen diyete başladım hiç beklemedim. Bu benim takımda ikinci kilo verişim yani.kaptan geçmişi okuyunca gördüm 83 kilodan 70 kiloya kaç ayda geldin
kaptiş benimde ilham kaynagımdı ya ona özendim hep tabi eskielrden emoş ve buse de var ama kaptan hısrlandırdı beni açık sölemek gerekirse kilo vermek aslında almak kadar kolay olduğunu anladım kaptişi çok seviyorummmmm
bu arada benimde resmlerim var
arkadaş olarak ekliim ordan bak canımcımsende atsana burcu burdan görmek istiyorum beni çok motive ediyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?