Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyyy kuzum benim yaaaa bende seni çok seviyorum

slm kızlar nasılsınız? sabah minnoşla birlikte bayağı bir uyumuşuz.öğleden sonra fırsatım olmadı.minnoşu uyutup geldim şimdi..

ayyy ya 60 kiloya çok az kaldı kaptiş 60 a düştüğüm hafta bi ödül versek bana ya mümkünse tatlı olsa
Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon. O tam 60 değil de 5 li rakamları gördüğün zaman olsun bence. Mesela 59,9 ne dersin daha motive edici olur

doğumdan sonra baya kilo versinsin kaptan ben söylemisi ayıptır 105 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 96 kilo idim kızım 7 aylık oldu emmeyi bıraktı kızım 1 yaşında yani beş ayda sadece 7 kilo verebilmişim hamileliğide 70 kiloyla başladım ama o benim için fazlaydı çünkü ben tartıda hiç 60 dan yukarısını gören biri değildim 70 kiloyada kapadokyaya geldiğimizde çıktım sıkıntıdan kendimi yemeğe vermiştim daha doğrusu abur cubura...

slm kızlar nasılsınız? sabah minnoşla birlikte bayağı bir uyumuşuz.öğleden sonra fırsatım olmadı.minnoşu uyutup geldim şimdi..

bizde merak ettik kuzum seni yaaa
Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon. O tam 60 değil de 5 li rakamları gördüğün zaman olsun bence. Mesela 59,9 ne dersin daha motive edici olur

zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn

Hoş geldin canım merak ettim bende seni göremeyince. Allahtan sorun yokmuş. Ne güzel ben uyuyamıyorum iki gündür benim miniş izin vermiyor.

bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı

85 kilo da kuaföre gidicem
80 kiloda çok beğendiğim bir ayakkabıyı alıcam
75 kiloda çok beğendiğim bir çanta alıcam
70 kiloda elbise alıcam
65 de kocam bana üç taş pırlanta alıcak
60 da jübile yapıcam kızımla güzel bir alışvrişe çıkıcağız (ankaraya)

Hoş geldin canım merak ettim bende seni göremeyince. Allahtan sorun yokmuş. Ne güzel ben uyuyamıyorum iki gündür benim miniş izin vermiyor.
Fazla uyumayı tavsiye etmiyorum kaptan.Başım ağrıyor şuan

hadi cnm inşallah

alıntılarım gitti yine

neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.
sizin kilo durumları nasıl?

Hiç dert etme canım. Önünde benim gibi bir örnek var. Eğer gerçekten ister iradeli olursan en az 6 aya kalmaz istediğin kiloya ulaşırsın. Ben 85,5 ten indiysem eğer sende inersin. Çok bir fark yok arada. Yeter ki iste yapamayacağın hiç bişey yok. Bu arada ben evlenirken 50 kiloydum. Ve yıllarca hep öyle yaşadım. Evlendikten sonra aldım, arkasından hemen hamile kaldım derken hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 85,5. Düşünsene ikinci doğumumda 85 e ulaşamadım bile Yazık etmişiz kendimize.

bizde merak ettik kuzum seni yaaa

zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn
Ayy waffle deme bana Burcu yaaaa. Hamileyken canım çekmişti yememiştim. Doğumdan sonra rüyama bile girdi ve ben hala waffle yemedim. Sen yerken bi tanede bana gönder Buraya da yazıp milleti toplu kaçamağa sevk etme

Çok güzel hedefler canım. Eminim hepsini tek tek gerçekleştireceksin. Bu arada kendine bir defter tut. Bunları oraya yaz. Benim öyle bir defterim var bi ara fotoğrafını çekip ekleyeyim. Ayrıca her 5 kiloda fotoğraflarını çektir. Önden, yandan, arkadan. İlerde çok motive edecek seni.

burcucuğum fotoğralarına baktım gerçekten çok güzel olmuşsun inşallah bende sizin gibi kilo vericem

teşekkürler canım darısı başına

hedefler muhteşemmmm

alıntılarım gitti yine

neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.
sizin kilo durumları nasıl?

valla özlem bendede günlük kabızlık var ama geçiyor kilo bu hafta süpriz olcak hala tartılmadım tartılmıcam

yaa ama kaçamak değil ki ödüllll gel ben sana ısmarlıyım kaptiş yaaaaa

saat 08:45
2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli yağsız tostun yarısı

saat10:45
tostun diğer yarısı
1 kutu light süt

saat12:00
1 şeftali

saat13:30
patlıcan salatası
1 kase yoğurt

saat17:00
1 salatalık

saat 18:30
1 kaseden az mercimek çorba
salata
1 bardak şekersiz erik kompostosu

3.5 litre su
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun cnm menü güzel görünüyor.
Biz en iyisi şekersiz kayısı kompostosu yapalım kabızlığa iyi gelir belki..

pazartesi 68.300, Salı günü 67.600 çıkmıştım bugün 68.600dü sanırım

Belki iftara yakın biraz yürürüm iyi gelebilir.

canım çok tartılıosun ve moral bozukluğu yapar bak ben bu hafta hiç tartılmadım sıfır kaçamakla geldim bu gne tartılınca moralim bozuluodu bazen

20 Kilo aldım canım. 63 le başladım 83 le doğum yaptım. Yüklüyorum hemen. Çıkma bakmadan.

Ayy kaptiişş harikasıın.. Bu arada hiç 20 kılo almıs gıbı degılsın.. 63le baslamanın avantajı, boyun da uzun.. Ben 1,66yım ve 70le kaldım... Tebrikler walla cnm yaa.. Sımdi de gayet iyisin ayrıca )

çıktım tvaleteee cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayy süper tatlım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…