kaptiş benimde ilham kaynagımdı ya ona özendim hep tabi eskielrden emoş ve buse de var ama kaptan hısrlandırdı beni açık sölemek gerekirse kilo vermek aslında almak kadar kolay olduğunu anladım kaptişi çok seviyorummmmm
bu arada benimde resmlerim var
Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon.ayyy ya 60 kiloya çok az kaldı kaptiş 60 a düştüğüm hafta bi ödül versek bana ya mümkünse tatlı olsa
Tatlım doğumdan sonra kilolarım bir aya kalmaz gitti. Dedim yaa 69,5 kiloyu gördüm tartıda. Kızım şuan 3 aylık. Sonradan sütüm azalıyor diye ne bulursam yemeye başladım. Gece geç saatlerde bile buldum bişeyler yedim. 73,7 kiloyken kızım emmeyi bıraktı. Emme işi bitince bende hemen diyete başladım hiç beklemedim. Bu benim takımda ikinci kilo verişim yani.
slm kızlar nasılsınız? sabah minnoşla birlikte bayağı bir uyumuşuz.öğleden sonra fırsatım olmadı.minnoşu uyutup geldim şimdi..
Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon.O tam 60 değil de 5 li rakamları gördüğün zaman olsun bence. Mesela 59,9 ne dersin daha motive edici olur
bizde merak ettik kuzum seni yaaa
zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn
Hoş geldin canım merak ettim bende seni göremeyince. Allahtan sorun yokmuş. Ne güzel ben uyuyamıyorum iki gündür benim miniş izin vermiyor.slm kızlar nasılsınız? sabah minnoşla birlikte bayağı bir uyumuşuz.öğleden sonra fırsatım olmadı.minnoşu uyutup geldim şimdi..
bizde merak ettik kuzum seni yaaa
Fazla uyumayı tavsiye etmiyorum kaptan.Başım ağrıyor şuanHoş geldin canım merak ettim bende seni göremeyince. Allahtan sorun yokmuş. Ne güzel ben uyuyamıyorum iki gündür benim miniş izin vermiyor.
bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı
85 kilo da kuaföre gidicem
80 kiloda çok beğendiğim bir ayakkabıyı alıcam
75 kiloda çok beğendiğim bir çanta alıcam
70 kiloda elbise alıcam
65 de kocam bana üç taş pırlanta alıcak
60 da jübile yapıcam kızımla güzel bir alışvrişe çıkıcağız (ankaraya)
Hiç dert etme canım. Önünde benim gibi bir örnek var. Eğer gerçekten ister iradeli olursan en az 6 aya kalmaz istediğin kiloya ulaşırsın. Ben 85,5 ten indiysem eğer sende inersin. Çok bir fark yok arada. Yeter ki iste yapamayacağın hiç bişey yok. Bu arada ben evlenirken 50 kiloydum. Ve yıllarca hep öyle yaşadım. Evlendikten sonra aldım, arkasından hemen hamile kaldım derken hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 85,5. Düşünsene ikinci doğumumda 85 e ulaşamadım biledoğumdan sonra baya kilo versinsin kaptan ben söylemisi ayıptır 105 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 96 kilo idim kızım 7 aylık oldu emmeyi bıraktı kızım 1 yaşında yani beş ayda sadece 7 kilo verebilmişim hamileliğide 70 kiloyla başladım ama o benim için fazlaydı çünkü ben tartıda hiç 60 dan yukarısını gören biri değildim 70 kiloyada kapadokyaya geldiğimizde çıktım sıkıntıdan kendimi yemeğe vermiştim daha doğrusu abur cubura...
Ayy waffle deme bana Burcu yaaaa. Hamileyken canım çekmişti yememiştim. Doğumdan sonra rüyama bile girdi ve ben hala waffle yemedim. Sen yerken bi tanede bana gönderbizde merak ettik kuzum seni yaaa
zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn
Çok güzel hedefler canım. Eminim hepsini tek tek gerçekleştireceksin. Bu arada kendine bir defter tut. Bunları oraya yaz. Benim öyle bir defterim var bi ara fotoğrafını çekip ekleyeyim. Ayrıca her 5 kiloda fotoğraflarını çektir. Önden, yandan, arkadan. İlerde çok motive edecek seni.bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı
70 kiloda elbise alıcam
alıntılarım gitti yine
neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.
sizin kilo durumları nasıl?
burcucuğum fotoğralarına baktım gerçekten çok güzel olmuşsun inşallah bende sizin gibi kilo vericem
bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı
70 kiloda elbise alıcam
alıntılarım gitti yine
neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.
sizin kilo durumları nasıl?
Hiç dert etme canım. Önünde benim gibi bir örnek var. Eğer gerçekten ister iradeli olursan en az 6 aya kalmaz istediğin kiloya ulaşırsın. Ben 85,5 ten indiysem eğer sende inersin. Çok bir fark yok arada. Yeter ki iste yapamayacağın hiç bişey yok. Bu arada ben evlenirken 50 kiloydum. Ve yıllarca hep öyle yaşadım. Evlendikten sonra aldım, arkasından hemen hamile kaldım derken hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 85,5. Düşünsene ikinci doğumumda 85 e ulaşamadım bileYazık etmişiz kendimize.
Ayy waffle deme bana Burcu yaaaa. Hamileyken canım çekmişti yememiştim. Doğumdan sonra rüyama bile girdi ve ben hala waffle yemedim. Sen yerken bi tanede bana gönderBuraya da yazıp milleti toplu kaçamağa sevk etme
Çok güzel hedefler canım. Eminim hepsini tek tek gerçekleştireceksin. Bu arada kendine bir defter tut. Bunları oraya yaz. Benim öyle bir defterim var bi ara fotoğrafını çekip ekleyeyim. Ayrıca her 5 kiloda fotoğraflarını çektir. Önden, yandan, arkadan. İlerde çok motive edecek seni.
Ben tartılmak için iftar öncesini bekliyorum sabırsızlıkla.
saat 08:45
2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli yağsız tostun yarısı
saat10:45
tostun diğer yarısı
1 kutu light süt
saat12:00
1 şeftali
saat13:30
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
saat17:00
1 salatalık
saat 18:30
1 kaseden az mercimek çorba
salata
1 bardak şekersiz erik kompostosu
3.5 litre su
1 saat yürüyüş
pazartesi 68.300, Salı günü 67.600 çıkmıştım bugün 68.600dü sanırım
Belki iftara yakın biraz yürürüm iyi gelebilir.
Afiyet olsun cnm menü güzel görünüyor.
Biz en iyisi şekersiz kayısı kompostosu yapalım kabızlığa iyi gelir belki..
20 Kilo aldım canım. 63 le başladım 83 le doğum yaptım. Yüklüyorum hemen. Çıkma bakmadan.
çıktım tvaleteee cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?