Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oğlum geç uyandı onu hazırla kahvaltısını ettir üstünü başını giydir kreşe bırak ancak gelebilmiştim.Onbire kadar olduğunu bilmiyordum gene kaçırdım off yaaaaaa (((((((( Neyse haftaya kaldı benim kilolar en azından regl şişliğimde inmiş olur güzel bir kilo vermiş gözükürüm.Kısmet değilmiş..

kızlar yüklük ve kileri döktüm çok pişmanım temizle topla bitmio valla

verem aşısı ile ilgili bi bilgim yok yapılıyormuymuş hala?

evet canım ben demiştim. tamam az ye güllaç hafif tatlı pilav da yeme ama tamam mı

kızlar biri bizim hesaplamamıza bakabilecek mi acaba, çıkmam gerek listeyi atıp gitmak istiyorum

Canım 2,5 yaşında bir oğlum var akşamları hep benle olmak istiyor saat onbir gibi de uyuyunca bende fazla bir paylaşım yapamıyorum açıkçacı ama elimden geldiğince fazla paylaşım yapmaya çalışacağım..Sabahta onu yedir içir kreşe bırak ev işlerini hallet vakit kalmıyor Neyse bir şekilde halledeceğim :) Haftaya girerim inşallah..Bildirim yapmaya da geç kaldım bugün ühüüü

evet canım kısmet değilmiş. haftaya çok daha güzel bi rakamla girersin hem takım ortalaması da artar. tabi kaptan senden bol bildirim ister
kızlar yüklük ve kileri döktüm çok pişmanım temizle topla bitmio valla

ben de geçen hafta kileri döktüm yerleştirdim mis gibi oldu ama yüklüğe cesaretim yok. bayramdan sonra taşınacağız. taşınrken yaparım artık.

canım geç mi kaldım bilmiorum ama listenz doğru

Canim krese kac yasindan itibaren aliyorlar benim kizimda 1 yasinda merak ettim

adımsayarım geldi ama çalışmıyor. içinde de bişeyler sallanıyor bi parçası kopmuş gibi. zaten hap kadar bişey (

ayyy hemen iade et

8 liralık şey için 8 lira da kargo parası veririm şimdi burcu ya şansızlık işte. bence içindeki pili kopmuş olmadı lehimletirim burda bi saatçiye falan. ucuz etin yahnisi işte. ama bunların hepsi bu kadar ucuzdu .
ben yıne babamın km tahminleriyle idare edeceğim galıba heves etmiştim okadr

Canım 0-6 yaş olarak alıyorlar ama senin kızın zaten 1 yaşında ben oğlumu 22 aylıkken vermeye başladım şu an 30 aylık oldu teyzesi :)

benim oğlum da 18 aylık anneannesi bakıyor şuan . ama ben de 3 yaşına gelince haftada 3 gün kreşe vermek istıyorum. tek çocuk olunca birde anneanne her istediğini yapınca paylaşmayı öğrenemiyor malesef. zaten bu ara her şeyi ağlayarak yaptırma derdinde

tatlım sarmısak ve zeytinyağını karıştır dökülen yerlere sür biraz bekle sonrada yıka baya etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…