minecim (ismini yanlış hatırlamıyorsam) bildirimlerimizi 11 e kadar yapıyoruz. seninki azcık geç olduhatta kaptanın iletisini okursan seni de listeye almak istedi ama sen bildirim yapmadığın için liseyi paylaştı.
kıloyu da takma regl bitsin cumaya kadar kilon oturur. senin menülerin çok iyiydi eminim vermişsindir şişlike alakalıdır.
olabiliyor canım ya ödem vardır muhtemelen yediklerimizle de alakalı.
Kızlar sabah ufaklıgı doktora goturdum verem.asısı.olmamıstı.daha suan. İki yasında, onun için önce ppd testi yapılıyormus,biz salı gunı yaptırdık.bugun de sonucu almaya.gittik.. Birsey ypkmus verem.asıssı olup olmayacagına simdi dr karar vericekmiş..Ay neyse.işte yoruldum bugun..
Burcu sen demiştin.misafir ağırlama.yeter.diye.ama.benim bugun misafirim var:) tatlıolarakgullac.yaptım ben cok.bayılmam cunku azıcık.yrrim.belki:)
kızlar yüklük ve kileri döktüm çok pişmanım temizle topla bitmio valla
***13. TAKIM 318. ETAP ***
burcugncy (63///%)
LAydLiNe (70.6/70.5/0.1/%0.14)
mavera87 (69.5/68.3/1.2/%1.73)
mid_night_sun (70.3/70/0.3/%0.43) Hamilelik nedeniyle ayrıldı.
0zlem (69.1/68.6/0.5/%0.72)
seyyah2806 (61.4/61/0.4/%0.65)
VasthaNerada (72.1/71.1/1/1.39) Yeni üye Hedef : 57
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar Burcu neden bildirim yapmadı acaba? O sabah erkenden yapardı bildirimini? Burcu' nun bende telefon numarası yok. Olan birisi özelden yazabilir mi?
Mine' cim senide bu hafta listeye almak istiyorum ama paylaşımların yeterli değil. Eğer paylaşımlarını artırmaya söz verirsen bu hafta listeye alabilirim seni ne dersin?
Sevgi ' cim sende bu hafta paylaşımlarını güzel tutarsan ve listelerin düzene girerse haftaya listedesin canım.
evet canım kısmet değilmiş. haftaya çok daha güzel bi rakamla girersin hem takım ortalaması da artar. tabi kaptan senden bol bildirim isterOğlum geç uyandı onu hazırla kahvaltısını ettir üstünü başını giydir kreşe bırak ancak gelebilmiştim.Onbire kadar olduğunu bilmiyordum gene kaçırdım off yaaaaaa(((((((( Neyse haftaya kaldı benim kilolar en azından regl şişliğimde inmiş olur güzel bir kilo vermiş gözükürüm.Kısmet değilmiş..
selam güzeller listemizi kontrol edebilir misiniz
beni görmeyin lütfen
***4. TAKIM 318.ETAP***
topraks : (70,8/71,7/-0,9 /%-1,27)
bahar210660,2/59,4/0,8/%1,33)
zeynep_canan56,1/54,9 /1,2/%2,14 )
cimcimesude64,6/63,1 /1,5/%2,32)izinli
gogo240570,3/70 /0,3/%0,43)
RrapunzelL79,0/77,0/2/%2,53)
nurork66,9/66,5 /0,4 /%0,60 )
gizemli_110596,5/96,5 /0 /%0 ) kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI % 1,01
evet canım kısmet değilmiş. haftaya çok daha güzel bi rakamla girersin hem takım ortalaması da artar. tabi kaptan senden bol bildirim ister
Walla dediğin gibi bol bildirim istiyor elimiz mahkum mecburrrrrrr yapacağım :)))))
Bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyor.Belime geliyordu bu illetten kurtulayım diye omuzlarımda kestirdim saçlarımı ama hala dökülme var.Ne yapsam bildiğiniz kür felan var mı yapabileceğim.Memnun kalan kimseler?
Canım 2,5 yaşında bir oğlum var akşamları hep benle olmak istiyor saat onbir gibi de uyuyunca bende fazla bir paylaşım yapamıyorum açıkçacı ama elimden geldiğince fazla paylaşım yapmaya çalışacağım..Sabahta onu yedir içir kreşe bırak ev işlerini hallet vakit kalmıyorNeyse bir şekilde halledeceğim :) Haftaya girerim inşallah..Bildirim yapmaya da geç kaldım bugün ühüüü
canım geç mi kaldım bilmiorum ama listenz doğru
teşekkürler canım, sondaki o muzur gülüş bana di mihakettim ben ne diyim rezil oldum tüm takımlara
adımsayarım geldi ama çalışmıyor. içinde de bişeyler sallanıyor bi parçası kopmuş gibi. zaten hap kadar bişey(
evet canım kısmet değilmiş. haftaya çok daha güzel bi rakamla girersin hem takım ortalaması da artar. tabi kaptan senden bol bildirim ister
Walla dediğin gibi bol bildirim istiyor elimiz mahkum mecburrrrrrr yapacağım :)))))
Bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyor.Belime geliyordu bu illetten kurtulayım diye omuzlarımda kestirdim saçlarımı ama hala dökülme var.Ne yapsam bildiğiniz kür felan var mı yapabileceğim.Memnun kalan kimseler?
benim de sökülüyor kestiriyorum bir süre duruyor sonra yıne. hiç kür falan denemedim ben
Canim krese kac yasindan itibaren aliyorlar benim kizimda 1 yasinda merak ettim
ayyy hemen iade et
Canım 0-6 yaş olarak alıyorlar ama senin kızın zaten 1 yaşında ben oğlumu 22 aylıkken vermeye başladım şu an 30 aylık oldu teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?