Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bütün yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyorsun
yok canım bireysel yüzdeden bahsetmiştim aşağıda kaptan anlatmış
anladım kaptan sağol

güle güleee. bakalım kaçıncı olcaz bu hafta ilk üçteyiz bence

tebrikler cnm sporun ve bildirimin çoook güzel
afiyet olsun ama kaptanında dediği gibi protein yok.
suyunda çok az.sahurda yok.
geçen hafta 4 kilomu vermiştin?

bişey sorabilir miyim? cacık yemiştim protein olmuyo mu? sonuçta yoğurt var içinde
su içme alışkanlığım çok yok da normalde yeni yeni arttırıyorum
evet 4 kilo vermiştim

bişey sorabilir miyim? cacık yemiştim protein olmuyo mu? sonuçta yoğurt var içinde
su içme alışkanlığım çok yok da normalde yeni yeni arttırıyorum
evet 4 kilo vermiştim

canım primer proteinler ve sekonder proteinler vardır yoğurt sekonder proteindir ve vücutta primerler kadar çözünüp işe yaramazlar

primerler süt yumurta ve kırmızı ettir bunların ürünleri sekonder oluyor

Kızlar.hepinizi.tebrik ediyorumtakım.olarak harika.birr hafta oldu yine. Msallah:)
Benim hedefim normalde 62 kiloydu.. Dun esime dedimki 60 olursam sen bana bi laptop al dedim:) o da dediki.55 olursan alıcam hadi bakalım dedi, yalvar.yakar56 ya cıkarabildim:)
Yani sonuc, laptop için 56 ya Yani evlendigim kiloma dönmeliyim:) 53 te de araba alıcakmıs:)))
Dedim ki 60 olunca birlikt. Alısverişe cıkalım dedim, dediki " olmaz, istersen 40 ol yine olmaz":)))
Nefret eder.kendisi alısverişten filan

ahahah erkekler biz gencayla alışveriş merkezine girioruz 3. dükkanda başlıo aşkım gidelim mi ahahaha

her takıma bir sağlıkçı lazım

hahha eşim de nefret eder ozman tıckerini değiştir hedef 56

geçmiş burcuu

başlangıç: 76

geçen hafta: 63

bu hafta: 61.7

fark: 1.3

yüzde:% 2.06

tebrikler
inşallah inşallah
erkekler yokmu erkekler

daha sahur yapmamıştım tatlım o saatte saat 3te yaptım az öncede yazdım su ile ilgili biraz sorunum var sanırım alışık değilim bir anda çook fazla geliyor zorla içiyorum

Cnm bugünün sahurunu,bugünün iftarıyla yazıyoruz.
Sen dünkü iftarınla bugünkü sahurunu yazmış oldun.

daha sahur yapmamıştım tatlım o saatte saat 3te yaptım az öncede yazdım su ile ilgili biraz sorunum var sanırım alışık değilim bir anda çook fazla geliyor zorla içiyorum

canım kendine 1 litrelik bi şişe al veeee hep elinde yada gözünün önünde blundur içersin bak ayşegülde içemiyordu şimdi hepimizi geçiyor
geçmiş burcuu

tebrikler

inşallah inşallah
erkekler yokmu erkekler

sağol cnm bnm

canım ayşegülün ilk msjlarına bak günde yarım litre su içiyordu sadece. bugün 3 lt yazmış bendekle bardakla az içiyorum sanırım üşeniyorum. şişe yanında olunca hem kaç lt içtiğini hesap etmesi de kolay oluyor.

canım kendine 1 litrelik bi şişe al veeee hep elinde yada gözünün önünde blundur içersin bak ayşegülde içemiyordu şimdi hepimizi geçiyor

sağol cnm bnm

hahha benim aklıma da ilk ayşegül geliyor su değince bu arada ayşegül müydü ayşenur muydu karıştırıyorum. ya aslında itiraf ediyorum özellikle yeni gelen arkadaşların isimlerini karıştırıyorum ben liste mı yapsak ne yapsak? benim ismimi bilmeyenler de vardır kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…