- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
yok canım bireysel yüzdeden bahsetmiştim aşağıda kaptan anlatmışcanım bütün yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyorsun
anladım kaptan sağolMaşallah de Burcu maşallah. Eeee kaptanın geldiği belli oluyor da kaptanın bir faydası olmadı bu hafta
Maşallah de canım sende.Karar defterinde kilo hesabı yazıyor. Herkesin kilosunu tek tek hesaplayıp ortalamayı buluyorsun. Sonra kişilerin yüzdelerini topluyor toplam üye sayısına bölüyorsun. Aritmetik ortalama. Hemen bende yazayım sana hesaplamayı.
(Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo ) / geçen haftaki kilo x 100
Kızlar listemizi bu şekilde paylaştım. Burcu' cum senide kaptan yardımcısı olarak kayıtlara geçirttirdim. Arada bir paylaşım alanını kontrol ederseniz eğer listemiz arada kaynamasın. Benim şimdi çıkmam lazım. Kızımın kreşi için görüşmeye gideceğim. Ne zaman dönerim bilemem. Sorun çıkarsa Burcu beni ararsın. Numaramı gönderiyorum hemen. Öpüyorum hepinizi. Ve kocamaannnnnnn tebrik ediyorum. Çok güzel bir sonuç aldık bu hafta takım olarak.
tebrikler cnm sporun ve bildirimin çoook güzel
afiyet olsun ama kaptanında dediği gibi protein yok.
suyunda çok az.sahurda yok.
geçen hafta 4 kilomu vermiştin?
bişey sorabilir miyim? cacık yemiştim protein olmuyo mu? sonuçta yoğurt var içinde
su içme alışkanlığım çok yok da normalde yeni yeni arttırıyorum
evet 4 kilo vermiştim
başlangıç 25 mayıs : 75.200
geçen hafta :69.100
bu hafta : 68.600
fark :0.5
yüzde:%0.723589001447
Burcucum tebrik ederim canımharika kilo vermişsin, Alıntılayamıyorum ama....
Kızlar.hepinizi.tebrik ediyorumtakım.olarak harika.birr hafta oldu yine. Msallah:)
Benim hedefim normalde 62 kiloydu.. Dun esime dedimki 60 olursam sen bana bi laptop al dedim:) o da dediki.55 olursan alıcam hadi bakalım dedi, yalvar.yakar56 ya cıkarabildim:)
Yani sonuc, laptop için 56 ya Yani evlendigim kiloma dönmeliyim:) 53 te de araba alıcakmıs:)))
Dedim ki 60 olunca birlikt. Alısverişe cıkalım dedim, dediki " olmaz, istersen 40 ol yine olmaz":)))
Nefret eder.kendisi alısverişten filan
canım primer proteinler ve sekonder proteinler vardır yoğurt sekonder proteindir ve vücutta primerler kadar çözünüp işe yaramazlar
primerler süt yumurta ve kırmızı ettir bunların ürünleri sekonder oluyor
her takıma bir sağlıkçı lazımcanım primer proteinler ve sekonder proteinler vardır yoğurt sekonder proteindir ve vücutta primerler kadar çözünüp işe yaramazlar
primerler süt yumurta ve kırmızı ettir bunların ürünleri sekonder oluyor
Kızlar.hepinizi.tebrik ediyorumtakım.olarak harika.birr hafta oldu yine. Msallah:)
Benim hedefim normalde 62 kiloydu.. Dun esime dedimki 60 olursam sen bana bi laptop al dedim:) o da dediki.55 olursan alıcam hadi bakalım dedi, yalvar.yakar56 ya cıkarabildim:)
Yani sonuc, laptop için 56 ya Yani evlendigim kiloma dönmeliyim:) 53 te de araba alıcakmıs:)))
Dedim ki 60 olunca birlikt. Alısverişe cıkalım dedim, dediki " olmaz, istersen 40 ol yine olmaz":)))
her takıma bir sağlıkçı lazım
hahha eşim de nefret ederozman tıckerini değiştir hedef 56
canım sahur yapmadın mı? yazmayı mı unuttun? su hariç ben beğendim
geçmiş burcuugünaydın kaptiş ve kızlarr dün sabahtan beri bi baş ağrım var hala da devam ediyor ağrı kesiciler etki etmedielefonum ceren de vardı ama arasanızda ulamaşamzdın çünkü kapattım sabah arkadaşıma mesaj attım okla gelmicem diye sonra kapattım çünkü o baş ağrısı bei öldürdü merak ettğiniz için teşekkür ederim geçmişi okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum az vereler haftaya bomba gibi olcak bende yapacm şimdi bildirimimi
başlangıç: 76
geçen hafta: 63
bu hafta: 61.7
fark: 1.3
yüzde:% 2.06
inşallah inşallahKızlar.hepinizi.tebrik ediyorumtakım.olarak harika.birr hafta oldu yine. Msallah:)
daha sahur yapmamıştım tatlım o saattesaat 3te yaptım az öncede yazdım su ile ilgili biraz sorunum var sanırım alışık değilim bir anda çook fazla geliyor zorla içiyorum
daha sahur yapmamıştım tatlım o saattesaat 3te yaptım az öncede yazdım su ile ilgili biraz sorunum var sanırım alışık değilim bir anda çook fazla geliyor zorla içiyorum
geçmiş burcuu
tebrikler
inşallah inşallah
erkekler yokmu erkekler
Cnm bugünün sahurunu,bugünün iftarıyla yazıyoruz.
Sen dünkü iftarınla bugünkü sahurunu yazmış oldun.
canım kendine 1 litrelik bi şişe al veeee hep elinde yada gözünün önünde blundur içersin bak ayşegülde içemiyordu şimdi hepimizi geçiyor
canım kendine 1 litrelik bi şişe al veeee hep elinde yada gözünün önünde blundur içersin bak ayşegülde içemiyordu şimdi hepimizi geçiyor
sağol cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?