Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yada herkes mesajının sonuna adını yazsa?

tamam hırslandımmmm bugün iftarda bende 3 lt içicemmmm

canım bi anda da 3 litre içme bak iftarı açarken bi bardak yemek sırasında 2 bardak yemekten sonra 2 bardak sahura kadar 5 bardak içersen 2 litre yapıo bi bardak 200 ml yada her tuvalete gitmeden önce 2 bardak iç bu şekilde tamamlarsın inan bende ilk başlarda 2 bardak filan içiodm günde şimdi şişe elimden düşmüo okula 1 litrelik 2 şişe ile gidiyorum yetmio daha kantinden filan alıoyrum bünyeni bi alıştır o iştio zaten

valla burcucum bendede millet yazdıkça oturuo yaaaa eskiden liste yapıyordum bende şimdi çok üşeniyorum

güzel yöntem tamam böyle olursa yapabilirim teşekkür ederim canım

tebrikler sen artık sadece bebişini düşün cnm.minnoştan kıymetlisi yok artık..hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah..
tamam cnm saol...

ayy bulayım sizleri kaptişş yaa zayıflamış olun ama burda olun yaa
tamam bildirim yapıcam.. öpüyorum

ayy ben de tam Burcu'ya sms atacaktım gördüm mesajını..

başlagıç: 76 kg

geçen hafta: 63 kg

bu hafta: 61.8 kg

fark:1.2 kg

yüzde: 1.90

tebrikler kuzum, 100 daha gitmiş, çok güldüm

selam güzeller listemizi kontrol edebilir misiniz

beni görmeyin lütfen

***4. TAKIM 318.ETAP***
topraks : (70,8/71,7/-0,9 /%-1,27)

bahar2106 60,2/59,4/0,8/%1,33)

zeynep_canan 56,1/54,9 /1,2/%2,14 )

cimcimesude 64,6/63,1 /1,5/%2,32)izinli

gogo2405 70,3/70 /0,3/%0,43)
RrapunzelL 79,0/77,0/2/%2,53)
nurork 66,9/66,5 /0,4 /%0,60 )

gizemli_1105 96,5/96,5 /0 /%0 )
kilosu sabit

4.TAKIM ORTALAMASI % 1,01

supermis vallahi belli birinci olan

Kizlar bu arada bisey sorucam dun sabah tartildigimda 87.4 ciktim bugun tartildigimda 86.5 ciktim bir gunde bir kilo veverilirmi ...bide artik kendime soz verdim sadece cuma sabahlari tartilicam

Kizlar bu arada bisey sorucam dun sabah tartildigimda 87.4 ciktim bugun tartildigimda 86.5 ciktim bir gunde bir kilo veverilirmi ...bide artik kendime soz verdim sadece cuma sabahlari tartilicam

canım büyük ihtimal şişlik vardır ondan olmuştur

Kızlar tünaydın dün tartıldığımda 79.4'tüm regl oldum bugün 79.8 çıktım ağlamak istiyorum yaaaa ((

Regli doneminde vucut su topluyor canim doktor soylemisti reglin bittiginde tartida gordugun rakam seni cok mutlu edicek bak goreceksin cunku birden atiyorsun

Kızlar tünaydın dün tartıldığımda 79.4'tüm regl oldum bugün 79.8 çıktım ağlamak istiyorum yaaaa ((
minecim (ismini yanlış hatırlamıyorsam) bildirimlerimizi 11 e kadar yapıyoruz. seninki azcık geç oldu hatta kaptanın iletisini okursan seni de listeye almak istedi ama sen bildirim yapmadığın için liseyi paylaştı.
kıloyu da takma regl bitsin cumaya kadar kilon oturur. senin menülerin çok iyiydi eminim vermişsindir şişlike alakalıdır.

olabiliyor canım ya ödem vardır muhtemelen yediklerimizle de alakalı.

Kızlar sabah ufaklıgı doktora goturdum verem.asısı.olmamıstı.daha suan. İki yasında, onun için önce ppd testi yapılıyormus,biz salı gunı yaptırdık.bugun de sonucu almaya.gittik.. Birsey ypkmus verem.asıssı olup olmayacagına simdi dr karar vericekmiş..Ay neyse.işte yoruldum bugun..

Burcu sen demiştin.misafir ağırlama.yeter.diye.ama.benim bugun misafirim var:) tatlıolarakgullac.yaptım ben cok.bayılmam cunku azıcık.yrrim.belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…