Çok güzel bir menü canım. Sporunda aynen öyle
afiyet olsunnnnnnnMENÜM
1 fincan şekersiz çay (22:00)
1 fincan şekersiz sütlü nescafe ( 24:00)
Sahur ( 03:00)
3 yumurtadan peynirli omlet ( eşimle birlikte yedik)
Yarım haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:15)
1 kase yayla çorbası
Çok az nohut yemeği
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
1 kk büyüklüğünde pide
Bol salata
Su 2 litre ancak olmuştur. Spor bol ev işi
Kızlar bugün Özlem hiç gelmedi galiba. Umarım kötü bişey yoktur. Ayşenur' da öyle. Gerçi o hafta sonu il dışına çıkacağını yazmıştı. Ama Özlem bişey demedi diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum :26:
Ah kaptan çok özlemişim tadınıAfiyet olsun canım pide haricinde güzel bir menü. Bugün bende dayanamadım tırtıkladım kenarından
Kahvaltı(4:30)
2 dilim etimek
3 zeytin
2kk peynir
2 kuru kayısı
Öğle( 14:30)
1 avuç beyaz leblebi (büyükçe bir avuç)
Akşam20:30)
menemen
salata
çay
1 kk peynir
küçük bir parça ramazan pidesi
Suyu 1.5 lt içtim ama 2ye tamamlayacağım.
İlerleyen vakitlerde çay içebilirim.
Pazartesi tam gaz döneceğim pide filan olmayacakpide dışında güzel canım afiyet bak şeker olsun
İyi geceler canım.İyi geceler hanımlar, ben yatıyorumm
Alabilirsin bence gayet güzel ve eğlenceli olur.Ah kaptan çok özlemişim tadınıRamazanın bitimine az kaldı inşallah ondan sonra daha iyi olacak rahat rahat istediğimi istediğim yerde yerim huzursuz olmadan öğleyin yemek götürmek için saklama kabı falan aldım Güzel, renkli sefertasları var onlardan mı alsam diyorum.
Oyyy oyy kıyamam kazan dibi olaydı iyiydikaptiş cezamı çektim ben kat kat ya annem 2 tane sütlaç getrmiş ballandıra ballandıra yediler yaaa
Günaydın arkadaslar piknikteyiz şu anda.herkes denize girdi.bende fırsat bulmuşken bir bakim dedim.minnoşum müsade ederse uğrarım yine.kendinize iyi bakın.
Sorun yok canımda hiç uğramayınca merak ettik bişey mi oldu diye. Son zamanlarda dediğin gibi paylaşımların çok azaldı. Mesaj sayılarından da bu belli. Çoğaltmak için biraz daha çaba sarfedersen sevinirim. Büyük ihtimal ramazandan kaynaklı ama biliyorsun ki elimizden geleni yapmalıyız. Aynen senin internet paketi alman gibi.Slm kızlar kusubakmayın bugün uğrayamadım..:-(
Yarında bütün gün evde değiliz müsait olduğumda yazabilmem için 1 günlük internet yaptım telefonuma.
Son zamanlarda fazla paylaşımda bulunamıyorum.
Sıkıntı oluyorsa söyleyin..:-/
Herkese iyi geceler..
Günaydın canım. Ohh ne güzel. Eğlenin pikniğin tadını çıkartın ama kaçamaklardan uzak dur lütfenGünaydın arkadaslar piknikteyiz şu anda.herkes denize girdi.bende fırsat bulmuşken bir bakim dedim.minnoşum müsade ederse uğrarım yine.kendinize iyi bakın.
​kaptişşşş yeşilçay kabızlık ypar mı?
hayır canım bana tam tersi yapıyor ama
Eşimde evde onunda etkisi vardır işbaşı yapsın daha iyi olur paylasımlarım.Sorun yok canımda hiç uğramayınca merak ettik bişey mi oldu diye. Son zamanlarda dediğin gibi paylaşımların çok azaldı. Mesaj sayılarından da bu belli. Çoğaltmak için biraz daha çaba sarfedersen sevinirim. Büyük ihtimal ramazandan kaynaklı ama biliyorsun ki elimizden geleni yapmalıyız. Aynen senin internet paketi alman gibi.
Günaydın canım. Ohh ne güzel. Eğlenin pikniğin tadını çıkartın ama kaçamaklardan uzak dur lütfen
bilmiyorum canım ben yaklaşık 15 gündür hiç yeşilçay içmedim ve hiç bu kadar düzenli tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum herşeyim aynı sadece yeşilçayı bıraktım da ondan sordum
himmm ilginc ben icer icmez tuvalete cikiyorum ..tabi her bunyede etkisi farkli olabilir ...mesela ben bitek uykusuz kaldigim zaman kabizlik sikayetim oluyor onuda gun icinde rezene, yesil cay kuru kayisi yiyerek hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?