meliscim emegine saglik güzelim..
yüzdeligi yazmaya unutmusumkusura bakma emi
bütün takimdan kilo aldigim icin özür diliyorummm
gerilere düsmemize sebep oldumm..
Günaydın kızlar, az önce tartıldım: 61,5 çıktım. Tabi gözlerime inanamadım. Tartıyı başka yere koyup bir daha tartıldım. 62,4 çıktı. Kilo almamın imkansız olduğunu düşünüyorum. Yediklerimi hep yazıyorum ve kaçamak yapmıyorum.
Şimdi, kilo olarak ne yazacağımı da bilemiyorum. Birazdan okula gideceğim. Arada az bi boşluğum var, bir eczaneye gitsem tartılsam, üstümdeki giysilerle zaten fazla çıkacağım.Saat 1 de dersim bitecek. Bir önerimiz varsa aradaki boşlukta yapabilirim. Aralarda cep telefonumdan mesajlarınıza bakabilirim.
Görüşlerinizi bekliyorum.
61.1 olmuşum yani 100 gram daha almışım offfffffff yaaa
kahvaltı da 1.5 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin ve 1 kaşık reçel yedim...
bugünden itibaren spora başlıyorum hadi hayırlısı inş...
gunaydin herkese.kilom 71.5 kilo yani 500 gr almisim.aslinda 10 gun adetim gecikiyor ve balon gibi sisim.
hemen bende yazayım kilo mu 62 kiloyum 62.8 dim 800gr veremişim yada regliydim şişliklerim indi bilmiyorum
of off 71,3 ciktim..
bu tartimin bana gecen hafta oynadigi oyun!
:gitme:
gitcem eski basküllerden alcamm
merhaba kızlar a.s.
kilo verenleri tebrik ederimalkisalkisalkis
sabitleri öperim Şeniz
alanları döverimklava::roflol:
şaka bi yana bi hafta daha geçti bende kaç kiloyum acayip merak ediyorum.regliyim oyüzden çok çıkabilirim ama olsun bi dahaki hafta yeni bi hafta olacak hepimiz için moral bozmak yok.kararlıyız vericez bu kiloları:enbuyukkk:
ferdacım tamam canım öyle yaparız ozaman.üç kuş birden süper olur:dance:
bişeyler bulup yapmaya çalışıyorum ama yine de boğuyo bi zamandan sonra kafam rahat değil canım insanın gelecek kaygısı duyması psikolojisini mahvediyo benimki de o durum bu aralar günümüzde o kadar zorlaştı ki iş düzeni kurabilmek kpss atamalarını bekliyorum kasımda yapılacak ama benim puanım yeterli olmayacaktır 81.452 ile mafoldumben diğer atamanın ne zaman yapılacağını bilemiyorum tekrar ders çalışmaya başlamam gerekiyo ve bunun da verdiği bi stres var regl olamamanın verdiği sinir ve stres de cabası her günüm böyle geçiyo işte gel de deli olma delikafadulden
hastaneye pazartesi gidicem canım kendiliğinden olmayı bekledim hastaneye gidip direk tahlil vereyim diye ama sanırım bu ay bi söktürücü ilaca ihtiyacım olacak regl olup tahlil verebilmek için
baharım çok haklisın, puanlar 100 üzerinde değilmi, ee seninki de yüksek sayılır neden yeterli olmasın ki?
Yanındayız canım ne zaman konuşmak istersen, ister özelden ister burdan. Öpüyorum şekercim.
amanın aynı boydayız tatlım.boydaşmışız. akannehir bunada şükür be hayatım. opuyorumnanaktan156 canım boydan fukarayım ne yazık ki :kedi: akannehirdelikafadulden
geldim adcım sağol tatlım işin gücün arasında toparlamışsın
şimdi kontrol eder verirrim listeyi
evet canım 100 üzerinden değerlendiriliyor ancak beni bölümümden atama yok mecburen genel memur alımlarından tercih yapıyorum ona da inanılmaz bir yığılma var inan umutsuzluğa düştüm artık kendime bi çalışma programı hazırlayıp ders çalışmaya bile başlama kararı aldım
ilgin için çok saol canım benim iyi ki varsınız :enbuyukkk:
ne demek melisim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
elimden geldiği kadar hazırlamaya çalışıyorum listeyi. opuyorumnanaktan
ya kızlar bişey sorcam bu x tragel hakkında ne düşünüyorsunuz ben kullanmayı düşünüyorum. sizce iyi olurmukine.
ben şimdilik çıkıyorum akşam gelmeye çalışırım ama oturmaya gidecem çok yememeye çalışacağım söz. öptüm hepinizi. melisim sonucu olmadıysak çok iyi valla.
merhaba kızlar bu aralar gelemedim yatılı misafirim vardı eee tabiiki pek dikkat de edemedim birkaç gün eşimle yürüyüş yaptık inş devem ederiz hiç olmazsa spor olur vücudum sıkılaşır geçmişi okuyamadım şimdide sofra hazırlamak zorundayım sonra görüşürüz
insallah meliscimm
elimden geleni yapcamm
ama bu aksam bana müsade
esim yemege cikaracak birazdan :jeyyar:
aferin bana diyeyim veee bu hafta tam gaz gideyim de şu li kiloları göreyim inş..emirel ve acıbiber sizleri aldım listeye, melankoli ve bahar izinliydi. Patbori ve shopaholicten bir haftadır ses çıkmadı kızlar sizleri diskalifiye etmem gerekli ama içim el vermedi ikinize de çok alışmıştık belki bir probleminiz vardır diye izinli yazıyorum dönersiniz diye bekleyeceğim.
Gene durumumuz çok kötü sanırım sonuncu olacağız, kendimizi bu hafta toparlamamız lazım, geçen hafta 1. olan takımla hiç ilgimiz yok
merhaba kızlar bu aralar gelemedim yatılı misafirim vardı eee tabiiki pek dikkat de edemedim birkaç gün eşimle yürüyüş yaptık inş devem ederiz hiç olmazsa spor olur vücudum sıkılaşır geçmişi okuyamadım şimdide sofra hazırlamak zorundayım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?