Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13.TAKIM 127. ETAP

ad1 ( 52.5 / 53.5 / -1.0 / -1.90 &#37
dosba ( 65.5 / 66.1 / -0.6 / - 0.92%)
melankoli_84 (72.3, geri dönmek üzere ayrıldı)
shopaholic ( 73.9, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 ( 83.8, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 ( 60.1 / 60.7 / -0.6/ -1.0%)
patbori (75.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
fikriye_bg ( 71.0 / 71.5 / -0.5 / -0.70%)
güzelimm ( 66.0 / 65.0 / 1.0 / 1.52%)
Nachtigall ( 60.5 / 60.5 / 0.0 / 0.0%)
aSkiTo ( 69.6 / 71.3 /-1.7 / 2.44%)
genciza ( 63.6 / 63.6 / 0.0 / 0%)
acıbiber2053 (61.6 / 61.1 / 0.5 / 0.81%) (eski üye)
emirel (61.1 / 62.0 / -0.9 / -1.47%) (eski üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 631.5 / 635.3 / -3.8 / -0.60%)

Son düzenleme:
emirel ve acıbiber sizleri aldım listeye, melankoli ve bahar izinliydi. Patbori ve shopaholicten bir haftadır ses çıkmadı kızlar sizleri diskalifiye etmem gerekli ama içim el vermedi ikinize de çok alışmıştık belki bir probleminiz vardır diye izinli yazıyorum dönersiniz diye bekleyeceğim.

Gene durumumuz çok kötü sanırım sonuncu olacağız, kendimizi bu hafta toparlamamız lazım, geçen hafta 1. olan takımla hiç ilgimiz yok

serasu kilo bildirimi yapsaydın bu hafta seni takıma alacaktım hafta içi paylaşım yaptın bu hafta ve geçen hafta ama 2 hftada da kilo bildirimi yapmadın.

meliscim emegine saglik güzelim..

yüzdeligi yazmaya unutmusum kusura bakma emi

bütün takimdan kilo aldigim icin özür diliyorummm
gerilere düsmemize sebep oldumm..

meliscim emegine saglik güzelim..

yüzdeligi yazmaya unutmusum kusura bakma emi

bütün takimdan kilo aldigim icin özür diliyorummm
gerilere düsmemize sebep oldumm..

teşekkür ederim aştikocum. Rica ederim ben de excell de var hepsini hesaplıyorum kolayca uğraşma sen. Hepimiz kilo aldık güzelim hariç ama haftaya hepimiz verelim de tekrardan 1. olalım.

Bir sır: sonuncu değiliz kaydirigubbakcemile3

canım sen en iyisi yeni bir baskül al tatlım ona güven için rahat olsun

61.1 olmuşum yani 100 gram daha almışım offfffffff yaaa
kahvaltı da 1.5 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin ve 1 kaşık reçel yedim...
bugünden itibaren spora başlıyorum hadi hayırlısı inş...

100 gr nedirki canım hem kişlo vermiş görünüyorsun izin dönüşü :)

gunaydin herkese.kilom 71.5 kilo yani 500 gr almisim.aslinda 10 gun adetim gecikiyor ve balon gibi sisim.

kesin adetinin gecikmesindendir üzülme canım haftaya verirsin.

hemen bende yazayım kilo mu 62 kiloyum 62.8 dim 800gr veremişim yada regliydim şişliklerim indi bilmiyorum

heri kisi de kabulümüz canım :)
artık daha dikkat listelerdesin.

of off 71,3 ciktim..
bu tartimin bana gecen hafta oynadigi oyun!
:gitme:
gitcem eski basküllerden alcamm

sen de yeni bir baskül al tatlım ve ona güven.

evet bu hafta yeni bir hafta herkesi çok dikkat etmeye davet ediyorum.

baharım çok haklisın, puanlar 100 üzerinde değilmi, ee seninki de yüksek sayılır neden yeterli olmasın ki?
Yanındayız canım ne zaman konuşmak istersen, ister özelden ister burdan. Öpüyorum şekercim.

Son düzenleme:

evet canım 100 üzerinden değerlendiriliyor ancak beni bölümümden atama yok mecburen genel memur alımlarından tercih yapıyorum ona da inanılmaz bir yığılma var inan umutsuzluğa düştüm artık kendime bi çalışma programı hazırlayıp ders çalışmaya bile başlama kararı aldım
ilgin için çok saol canım benim iyi ki varsınız :enbuyukkk:

156 canım boydan fukarayım ne yazık ki :kedi: akannehir delikafadulden
amanın aynı boydayız tatlım.boydaşmışız. akannehir bunada şükür be hayatım. opuyorumnanaktan

geldim adcım sağol tatlım işin gücün arasında toparlamışsın
şimdi kontrol eder verirrim listeyi

ne demek melisim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
elimden geldiği kadar hazırlamaya çalışıyorum listeyi. opuyorumnanaktan

ya kızlar bişey sorcam bu x tragel hakkında ne düşünüyorsunuz ben kullanmayı düşünüyorum. sizce iyi olurmukine.

ben şimdilik çıkıyorum akşam gelmeye çalışırım ama oturmaya gidecem çok yememeye çalışacağım söz. öptüm hepinizi. melisim sonucu olmadıysak çok iyi valla.

merhaba kızlar bu aralar gelemedim yatılı misafirim vardı eee tabiiki pek dikkat de edemedim birkaç gün eşimle yürüyüş yaptık inş devem ederiz hiç olmazsa spor olur vücudum sıkılaşır geçmişi okuyamadım şimdide sofra hazırlamak zorundayım sonra görüşürüz

hımm anladım canım kpss hakkında çok bilgim yok benim. Umudunu kaybetme hayatım elkbet bir kapı çılacaktır.

ne demek melisim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
elimden geldiği kadar hazırlamaya çalışıyorum listeyi. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey sorcam bu x tragel hakkında ne düşünüyorsunuz ben kullanmayı düşünüyorum. sizce iyi olurmukine.

benim fikrim yok.

ben şimdilik çıkıyorum akşam gelmeye çalışırım ama oturmaya gidecem çok yememeye çalışacağım söz. öptüm hepinizi. melisim sonucu olmadıysak çok iyi valla.

canım yok sonuncu olmadık sondan 3.yüz yani 8.yiz :) bizden kötülerde varmışl. Kkızlar hadi haftaya yine 1. olalım.

misafirin de gitti sanırım canım hadi bajkalım bu hafta bizğiim haftamız olacak.

insallah meliscimm
elimden geleni yapcamm

ama bu aksam bana müsade
esim yemege cikaracak birazdan :jeyyar:

sadece bu akşam müsaden var canım afiyet olsun iyi eğlenceler. :gitme:
Ama çok da abartma tamam mıkaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim eve az önce geldim komsum ameliyat oldu onu ziyarete gittim kizlar ben gercekten kilo vermeye basladim 72 kiloyum sadece dikkat ediyorumcok su iciyorum aksamlari yemiyorum bu kadar

aferin bana diyeyim veee bu hafta tam gaz gideyim de şu li kiloları göreyim inş..

bende bugün cindy hareketlerinebaşlıyacaktım boğazım ağrıyo hafiften o yüzden biraz erteledim.pufffff

Analiz

Ad: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit, . hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadar 51.9 olmalı
dosba: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit, 3. hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadar 65.1 olmalı
melis: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş, 3. hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadar 59.5 olmalı
fikriye: 1 hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş, 3. hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
güzelim: 2. ve 3. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
nachtigall: 2. hafta kilo vermiş, 3. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
askito: 2. hafta kilo vermiş, 3. hafta kilo almış sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
genciza: 2. hafta kilo vermiş, 3. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
acıbiber: 3. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadaki hedefine ulaşmış
emirel: canım izin dönüşüsün seni değerlendirmiyorum eski kilona in bu hafta hadi azmet göreyim seni, haftaya değerlendiririm.

KURALLAR

1. 1 ayda en fazla 1 kere kilo alınabilir.
2. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…