merhaba kızlar bu gün kaçırdım gene daha doğrusu bu hafta amann ya ne iradesiz mişim ben böyle bu gün gezmeyede gititm bir düzenimi oturtamadım
her yaz geliyorum canim hatirladim galiba yoldan taraftaydi degilmi uzun zaman mi oldu kapatali sen nasilsin bugün süpersin valla yürüyüsler pilatesler yapilmis yola devam
meliscim cok sagol ben iyiyim kaydirigubbakcemile2antibiyotik etkisini gösterdi galiba sanada gecmis olsun bu dis kadar zor birsey yok benim de agriyor gecen gittim dr iltihap var diye birsey yapmadi:gitme:
canim moral bozmak yok ilk basladigin ve simdiki geldigin yeri düsün seninki büyük bir azmin ve sabirin sonucu kaln kilonuda yavas yavas ver ne olacak sanki burda ne icin variz birbirimize destek olup kaydirigubbakcemile5beraber kilo vermek icin sende basaracksin ben buna eminim
evet kizlar ne yapiyoruz tartida fazla bile ciksak moralimizi bozmuyoruzlmaz:
Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:
regl kiloyu çok etkiliyor.Fazla çıkarsın muhakkak bundan dolayıdır.günaydın kk.nın güzel ve zayıf adayı hatunları :)))opuyorumnanaktan
bugün kahvaltıda labne sürülmüş bi dilim uno,bi dilim etimek ve şekersiz çay
güzelim tebrik ederim canım bünyen alıştı kilo vermeye sakın gevşeme süper gidiyosunalkisalkisalkis
benimde baskülüm bozuk geçen haftadan beri servise verdim ama yarın alıcam inşallah.sabah kilo bildirimi yapamicak maalesef
bu haftadan pek umutlu değilim zaten.gerçi dikkat ettim yinede ama tam konsantre olamadım bide regli oldum dün bu kilomu nasıl etkiler bilmiyorum.neyse biyerlerde baskül bulursam tartılır söylerim yinede.
hadi gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah.düğün ne zamanzemuszemus
bazı anlar oluyor öyle hayatım.ne yap ne et kendini toparlamaya bak.yoksa üstüste birikiyor yorgunluk. mirmirmirmiray adcım çarşıya gittim eve gelince de oğlum mızmızlık yaptı..ay ruhum dahi yoruldu yaaaa
almamışsın hayatım ne güzel işte.üzme kendiniz boşuna.tadını çıkar. opuyorumnanaktanselam kızlar... yine ben ama geçmişi yine okuyamadım
hergünüm inanın çok yoğun sabah kahvaltıyı arkadaşta yaptım öğleden sonra gezmeye gittim
çok fena ipin ucu kaçtı şimdilik baskülde görünmüyo bakalım :)) umarım hiç yansımaz
pazar günü evime döneceğim inş. görüşürüz öpüyorum hepinizi
Günaydın herkesea.s.Nasılsınız arkadaşlar?AD1Geçmiş doğum günün kutlu olsun.a.s.Bebişleri hasta olanların bebişlerine sağlık versin allah arkadaşlar.Bu arada bilgisayarım düzelebilmiş değil tam anlamıyla format attım fakat ayarları bozulmuş bu yüzden cafeden yazıyorum sizlere.Aranızda olamadığım için üzgünüm.mafoldumbenMeliscimYarın ki bildirimi bugünden vereyim dedim bir kilo daha vermişim ben 65 kiloyum.:lepi:Bu arada kızlar spor çok sıkılaştırıyor hepinize tavsiye ederim..Vaktim yok demeyin 5 er tane yapsanız spor yine spordur.Pazar günü arkadaşıma sürpriz doğum günü partisi yaptım tabi pastalarıda yedim bir güzel,sonra pişman oldum ama yedim bir kere artık.Bugün yediklerim 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates öğlene taze fasulye yiyeceğim.
Sağol canım umarım buluruz bizde.güzelimcim nişanlın kasımda işe başlıyormuş.tebrikedrim hayatım. Allah sağlıkla huzurla çalışmayı nasip etsin.dilerim sende bhrcımda hayırlısı ile işe girersiniz. :Saruboceq:
Teşekkür ederim canım.Umarım istediğim kiloyuda sağlıklı olarak görebilirim.Sporla destekleyince daha kolay oluyor.Bir kere yemeye başlayıncada ipin ucu kaçıyor bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.güzelimm tebrik ederim canim seni..
ben 71 olmusum.. siyircam yemin ederim(((((
ama senin yazdiklarini okudukca kendime cok kiziyorum..
gercekten diyeti salmadan aldim..
yada cuma günü yazmistim ya. tartim bana oyun oynadi diye.. galiba onun magduruyum..
kaldigim yerden devam.
sabah
az yagda pismis 3 yumurta 1 dilim ekmek.
kahvalti agir oldugu icin aksam 6 ya kadar sadece 2 tane meyve yogurdu tüketip sonlandiracagim günümü.
iyiki varsiniz
öpüyorum sizi
aşkitom sadece 3 yumurta ve yoğurtmu yemiş olucaksın yani canım.
çok çok az akşama fena acıkırsın canım.bence yoğurdu arada ye akşama yine normal yemeğini hafif olarak yersin bişey olmaz.
bende şimdi neskafe ve kepekli bisküvi yiyorum.ayy gıcık oldum yaa tartılamıyorum pöffffilaç alma bahanesiyle eczaneyemi gidip tartılsam:roflol:
aşkitom sadece 3 yumurta ve yoğurtmu yemiş olucaksın yani canım.
çok çok az akşama fena acıkırsın canım.bence yoğurdu arada ye akşama yine normal yemeğini hafif olarak yersin bişey olmaz.
bende şimdi neskafe ve kepekli bisküvi yiyorum.ayy gıcık oldum yaa tartılamıyorum pöffffilaç alma bahanesiyle eczaneyemi gidip tartılsam:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?