Teşekkür ederim canım darısı tüm işsizlerin başına.Amin.merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
bugün burasi sakin gibi sanki sayfalar pek ilerlememis herkes yogun calisiyor galiba
serasu biliyorum canim orayi simdi ne var orda onu hatirlayamadim slkllasmanda iyi canim kiloda bie sekilde gider insallah
adcim sen nasilsin
kizlar melyezit pek ugramiyor mu bana mi öyle geliyor
meliscim sen nasilsin canim melisin kabizliginin sebebi belli oldu mu
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama pazartesi sanırım evimde elime yeşil çayımı alıp neler yazdığınızı okuyacağım
çok üzgünüm kilo almışım sabah uğrayamam bugün eşim geliyor
şimdiden bildirimde bulunayım 600gr almışım(
Günaydın herkesea.s.Nasılsınız arkadaşlar?AD1Geçmiş doğum günün kutlu olsun.a.s.Bebişleri hasta olanların bebişlerine sağlık versin allah arkadaşlar.Bu arada bilgisayarım düzelebilmiş değil tam anlamıyla format attım fakat ayarları bozulmuş bu yüzden cafeden yazıyorum sizlere.Aranızda olamadığım için üzgünüm.mafoldumbenMeliscimYarın ki bildirimi bugünden vereyim dedim bir kilo daha vermişim ben 65 kiloyum.:lepi:Bu arada kızlar spor çok sıkılaştırıyor hepinize tavsiye ederim..Vaktim yok demeyin 5 er tane yapsanız spor yine spordur.Pazar günü arkadaşıma sürpriz doğum günü partisi yaptım tabi pastalarıda yedim bir güzel,sonra pişman oldum ama yedim bir kere artık.Bugün yediklerim 1 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates öğlene taze fasulye yiyeceğim.
Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:
günaydın kk.nın güzel ve zayıf adayı hatunları :)))opuyorumnanaktan
bugün kahvaltıda labne sürülmüş bi dilim uno,bi dilim etimek ve şekersiz çay
güzelim tebrik ederim canım bünyen alıştı kilo vermeye sakın gevşeme süper gidiyosunalkisalkisalkis
benimde baskülüm bozuk geçen haftadan beri servise verdim ama yarın alıcam inşallah.sabah kilo bildirimi yapamicak maalesef
bu haftadan pek umutlu değilim zaten.gerçi dikkat ettim yinede ama tam konsantre olamadım bide regli oldum dün bu kilomu nasıl etkiler bilmiyorum.neyse biyerlerde baskül bulursam tartılır söylerim yinede.
sağol canım mutluluğumu anlatamam sana.Daha gün belli değil ama allah nasip ederse 2010 mayıs-haziran tarihleri olma ihtimali yüksek.1 aya tarih belli olur,sizlerede söylerim.
güzelimm tebrik ederim canim seni..
ben 71 olmusum.. siyircam yemin ederim(((((
ama senin yazdiklarini okudukca kendime cok kiziyorum..
gercekten diyeti salmadan aldim..
yada cuma günü yazmistim ya. tartim bana oyun oynadi diye.. galiba onun magduruyum..
kaldigim yerden devam.
sabah
az yagda pismis 3 yumurta 1 dilim ekmek.
kahvalti agir oldugu icin aksam 6 ya kadar sadece 2 tane meyve yogurdu tüketip sonlandiracagim günümü.
iyiki varsiniz
öpüyorum sizi
merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
bugün burasi sakin gibi sanki sayfalar pek ilerlememis herkes yogun calisiyor galiba
serasu biliyorum canim orayi simdi ne var orda onu hatirlayamadim slkllasmanda iyi canim kiloda bie sekilde gider insallah
adcim sen nasilsin
Merhabalar kızlar, bugün hava çok güzeldi, artık son sıcak günlerimiz diye okul çıkışı gezdim biraz. Az önce eve geldim, yemek yiyeceğim. Geçmişi çok hızlı okudum. Güzelimmcim, çok sevindim, tebrik ediyorum. Hem verdiğin 1 kiloyu hem de nişanlının iş bulmasını. Darısı başına:)
Aşkito, kaldığım yerden devam etmene çok sevindim.
Şimdi, yediklerimi yazayım: dün akşam düzeni bozdum. 7 kaşık kabak ve 1 dilim ekmeğe ek 1 yumurta yedim. Listede yoktu ama doymadım akşam. Sabah herzamanki gibi 2 dilim ekemk, 1 parça peynir, 3 ince dilim salam ve kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 4 köfte, salata, ayran, 1 dilim ekmek. Şimdi de kabak, ayran, 1 dilim ekmek. Ekmeğin üzerine çemen süracağim:) İnşallah sabaha çok fena kokmam. 1,5 lt su içtim. Salı günü regl olduğum için spor yapamadım. Umarım tatrtıya yansımaz. Hafiften korkuyorum. Sabah da aç karnına tartılacağım.
Daha çok kalıp yazmak isterim ama çok açıımmm.
Sevgiler...
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama pazartesi sanırım evimde elime yeşil çayımı alıp neler yazdığınızı okuyacağım
selam kızlar.dosbacım hayatım üzülme canım 600 gr bişeycik değil.dikkat edersen 2 günde verirsin onu.
karamanlım canım iyi sayılırım idare ediyoruz çok şükür. melzeyit izinli hayatım aralarda geliyor bazen ama 2-3 gündür gelmedi.izninin tadını çıkarıyordur. bu arada kızlar bende kilo almışım 53.5 kg olmuşum. geçen hafta cuma günü adet olmuştum 2 gün sürdü. aralarda azar azar devam etti. hala azda olsa devam ediyor. bilmiyorum belki ondandır ama ben aldığım zaman hissediyorum. ve sanırım aldım. üzülüyorum ama yapacak bişey yok.dahada morlimi bozmak istemiyorum. neyse ben şimdi çıkıyorum oğluş uyandı bugün hiçbirşey yememiş.akşam bizlede yemek yemedi.hafiften ateşi var.uykusuda var diye şurubunu verip yatırdım hemen uyudu zaten.öpüyorum hepinizi.
kızlar nasılsınız? bugünde çok yoğun bir gün geçirdim uğrayamadım çarşamba evde oluyordum iyi oluyordu ama bu hafta tüm boş zamanlarımda kızımı doktora koşturduğum için buraya uğrayacak vaktim bile olmadı sohbeti özledim ihmal ettim sizleri.
salı regl oldum hem de inanılmaz çok dişçinin koltuğuna çıkmış inanamadım hayatımda hiç böyle birşey olmamıştı rezil oldum. Şişkinliğim var bugün tekrar dişçime gittim karnın çıkmış dedi şişim yani kadın bile farketti. Gram alsam farkeder deli eder beni. Neyse eve geldim hemen tarıltdım bu hafta hiç tartılmamıştım 60.4 çıktım sevindim, şişkinliğe rağmen ve akşam olmasına rağmen iyi sayılır kilom sanırım sabah kilo almamış çıkarım şişkinliğimde inince haftaya süper olur.
sabah: yarım simit
öğlen tost
akşam: ızgarada 1 köfte 1 tavuk pirzola, salata yedim
biraz dengesiz ama vakitsizlikten böyle oldu haftaya yine yemeimi yapıp götüreceğim işe.
Sağol canım bende nasıl sevindim anlatamam,sendende allah razı olsun ingilizceyi çevirdiğin için.O senle yazıştığımız işe başvurdum ben netten hemen aradılar zaten görüşmeye gelin diye,alındı hemende.Sonunda oldu ya iyice bunalıma girmiştik ikimizde iş bulamıyoruz diye.Ben yüksek lisans yapcaktım ondan bile vazgeçmiştim artık.Çok bunalmıştıkRel çok etkiliyor kiloyu.Baynların derdi valla doğum yap kilo kalsın,adet ol kilo al,hormon kullan şiş....Hep bayanlara çile bu konularda.Ben bu hafta 1 kilo daha vermişim.Bu arada bilgisayar düzeldi sizinleyim artık.Yanlız önüzmüzdeki 3 gün yokum buralarda..
baharcım haklısın seni anlıyorum ama canını sıkma bu herşeyin daha kötü olmasını sağlar. Kendine meşgaleler bul mesela spor yap uzun bir süre. Ne bileyim ingilizceni geliştirmeye çalış internet ellerinin altında, kitap oku kendini oyalamaya ve geliştirmeye çalış. İşe başlayınca bunların hiçbirine fırsatın olmayacak.
Tahlillerini ihmal etme
Bu arada size bir müjdeyi yazmayı unuttum nişanlım işe başlıyor kasımda o kadar mutluyum ki anlatamam.:lepi:hihoyyyt:sm_cool:Sevinçten oturup ağladım haberi aldığım gün.Allaha çok şükür.:Saruboceq:
bhrcım düzelecek herşey biliyorsun hayatım.kendini toparla balım.evde olmanın tadını çıkar. tamam sana hak veriyorum insan maddi özgürlüğüm olsun istiyor. ama biraz daha sabır canım.lütfen. ayrıca tahlilleri ihmal etme kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
merhaba kizlar isten geldim gecmisi okumadan yaziyorum ama son sayfada gördügüm kadariyla guzelim nisanlin is bulmus tebrikler canim insallah sen ve baharda bulursunuz
adcim sen nasilsin
selam kızlar.dosbacım hayatım üzülme canım 600 gr bişeycik değil.dikkat edersen 2 günde verirsin onu.
karamanlım canım iyi sayılırım idare ediyoruz çok şükür. melzeyit izinli hayatım aralarda geliyor bazen ama 2-3 gündür gelmedi.izninin tadını çıkarıyordur. bu arada kızlar bende kilo almışım 53.5 kg olmuşum. geçen hafta cuma günü adet olmuştum 2 gün sürdü. aralarda azar azar devam etti. hala azda olsa devam ediyor. bilmiyorum belki ondandır ama ben aldığım zaman hissediyorum. ve sanırım aldım. üzülüyorum ama yapacak bişey yok.dahada morlimi bozmak istemiyorum. neyse ben şimdi çıkıyorum oğluş uyandı bugün hiçbirşey yememiş.akşam bizlede yemek yemedi.hafiften ateşi var.uykusuda var diye şurubunu verip yatırdım hemen uyudu zaten.öpüyorum hepinizi.
gunaydin herkese.kilom 71.5 kilo yani 500 gr almisim.aslinda 10 gun adetim gecikiyor ve balon gibi sisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?