Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamamm annecim :roflol:

hııı söylemeyi unutmuşum bi de eve geç gelme 12'de evde ol bak balkabağına dönersin delikafadulden

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim eve az önce geldim komsum ameliyat oldu onu ziyarete gittim kizlar ben gercekten kilo vermeye basladim 72 kiloyum sadece dikkat ediyorumcok su iciyorum aksamlari yemiyorum bu kadar

geçmiş olsun.
süper bir haber canım, ne güzel, zaten olay akşamları boğazımızı tutmakta bunu becersek tüm kilolar gidecek.

aferin bana diyeyim veee bu hafta tam gaz gideyim de şu li kiloları göreyim inş..

bende bugün cindy hareketlerinebaşlıyacaktım boğazım ağrıyo hafiften o yüzden biraz erteledim.pufffff

evet hadi acıbibercim.
cindy hareketleri nasıl???

evet meliscim ya resmen aksamlari yememekle ve bol su icmekle gidiyor

zor ama çok işe yarayan hareketler yani tam çok güzel hareketler bunlar...:sm_cool:

amanın aynı boydayız tatlım.boydaşmışız. akannehir bunada şükür be hayatım. opuyorumnanaktan

ahh canım şöyle 170 falan olsaydık da dal gibi olsaydık ya zayıflayınca opuyorumnanaktan

merhaba kizlar nasilsiniz ben iyiyim eve az önce geldim komsum ameliyat oldu onu ziyarete gittim kizlar ben gercekten kilo vermeye basladim 72 kiloyum sadece dikkat ediyorumcok su iciyorum aksamlari yemiyorum bu kadar

darısı başımıza inşallah canım senin hedefin kaçtı?

zor ama çok işe yarayan hareketler yani tam çok güzel hareketler bunlar...:sm_cool:

hiç duymamıştım canım spor bölümünde var mı?
şu çok güzel hareketleri ben de bir araştırayım kaydirigubbakcemile2

ahh canım şöyle 170 falan olsaydık da dal gibi olsaydık ya zayıflayınca opuyorumnanaktan

170 boy hangimizde var ikiniz de kısa sayılmazsınız.

ay tek kısa boylu ben değilmişim demekki sevindirik oldum:hulya:

Kızlar, kendime yeni tartı aldım öğleden sonra. Essenso da indirim varmış, girdim ve aldım. Evdeki sinbo. Essenso ile eve geldim ve hemen tartıldım. Akşamüstü 6 gibiydi. 62,6 çıktım. Bir günde 2 kilo oynar mı sizce? Üstelik 2 kilo oynasa bile bir haftadır nasıl oldu da kilo veremedim anlayamıyorum. Yarın sabah kahvaltıdan önce bir daha tartılacağım. Salı günü diyetisyenle randevum var. Bakalım, o ne diyecek.

Akşam, tartı olayından sonra moral bozukluğu ile akşam yemeğinde epey kaçak yaptım. 3 tane patates yedim, bir de ayran. ıyi ki dışarda değilmişim. Kesin çığrımdan çıkardım.
Yemekten önce 45 dk bisiklete bindim.

Baharcım, sabır diyorum sana. Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım ama KPSS sıkıntın var galiba. Bir çok kişiden duyuyorum. Kolaylıklar gelsin.
Grup olarak sıkıntılı gördüm bizi (güzelimm hariç :) ) Gezegenler bu aralar bayağı üstüste geldi. O mu boğuyor bizi acaba :sinifsinif:

Bu arada, eşim akşam evdeki tartının pilini çıkardı, taktı. Şimdi iki tartı da aynı gösteriyor. Evimde 2 tarım var şu anda.

evet canım ne yazık ki kpss atamalarını bekliyorum belki de boş bir bekleyiş bu yeniden hazırlanmaya başlıycam boş durmaktan iyidir sen de sıkma canını akşam tartılınca fazla çıkman normal yarın sabah aynı kilona döneceğine eminim yerimseniben

Canım, özel bir soru olmazsa alanın ne?

önlisans harita kadastro bitirdim canım şu an da açıköğretim işletme 3.sınıftayım

Canım, 1 yılın kalmış açıköğretimden mezun olmana. Sonra önünde başka kapılar da açılabilir. Açıköğretimden mezuniyet görümceme çok uğurlu gelmişti. Bir yerde işe başladı ve orada yükseldi. Sen moralini çok bozmamaya çalış, sağlığına dikkat et, hiç ummadığın bir zamanda önüne bir kapı açılır. Özel sektörde çalışma şartları neler?

özelde çalıştım bu sektörde 10 ay kadar ama şantiye durumu çıktı ortaya şantiye şartları da bir bayanın kalmasına hiç uygun değil o yüzden işi bırakmak durumunda kaldım anlayacağın bürolarda çok fazla iş yok bu sektörde ancak şantiyelerde canım mafoldumben

Anladım canım. Tabi, şantiye olmaz. Haklısın. Hiç ummadığın anda önünde bir güzellik belirir canım. :1hug:

canım bence bir tartıyla tartıl yoksa çok kafan karışır...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…