Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar. nihayet gelebildim. bayramda hiç uğruyamadım . şanssızlıklar bırakmadı peşimizi. internet paketımız bitti ve maraşın çok küçük bir yerıne gittiğimiz için knt bulamadık. daha az önce kontur alabildim.

3 gün kalıp döndük 3 gün boyunca her gün dondurma yedim. geldiğimiz gün de içli köfte yedim. onun dışında diyete devam ettim.

çocukla yolculuk çoook zordu. giderken yine iyiydi ma gelirken otobüs çok soğuktu. klimaları kapattırmadık. oğlum da ben de üşüdük. okadar giydirdim ama yine de çarpmış klima burnu akıyor hapşuruyor. yarın doktora götüreceğim inşallah. ben de çok fenayım. dün tüm gün yattım karın ağrısından. feci üşütmüşüz. hava değişimi de oldu tabi. iki şehrin iklimleri çok farklı.

siz neler yaptınız? nasıl geçti bayram? herkez döndü mü evine?

Selam Kızlaaarrr,
nabersinizz??

biz iyiyiz, 9. hafta bitmek üzere, şimdilik her şey yolunda şükürler olsun
mide bulantıları ve kusmalar fena tabii.. öğlen ve akşamları kötü oluyorum ben daha çok... neyse ki ilk 2 hafta kilo almıştım da, onları verdim, yeniden 70oldum, hatta 69,8..

durum bööle, sizler nasılsınız, öpüyoruuumm

geçmişe şöyle bi göz atayım dedim de bayram gruba pek yaramamış sanırım neyse bugün pzt ve cumaya 5 gün var. ben güzel bir kahvaltı ile başladım güne. cumaya kadar toparlanırız.

Gunaydin kizlar haftasonu hic iyi gecmedi benim icin ankaradan misafirlerimiz geldi ekmek tatli seker yemedim ama porsiyonlaim buyuk oldu kilo almamisim bugun tartildim neyse pazartesi tekrar eski duzenime geri donucem
Gecmisi okudum biraz kacamaklar cok olmus gibi

Kızlar herkese merhaba,

Çarşamba günü memlekete yola çıktık, akıllı ben aceleyle telefonumu evde unutmuşum, geri de dönemedik..

Rahat rahat foruma girebileceğimi düşündüğüm için, bayramınızı bile kutlamadan gitmiş oldum. Öncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..

Menülerimi not ettim, cezalara hazırım :) Gün içinde geçmişi de okuyacağım..

Sabah: 2 yumurta
biraz peynir
domates
salatalık

ara: bir top dondurma

akşam:
beş altı kaşık yoğurt corbası
bir dilim kıymalı börek
salata

2.5 lt su

canım börek ve dondurma cısss lütfen toparlan

aynen canım bugün milat olsun hepimizeeeee

kaptişim kimsede + yoktur diye umuyorum çünkü öle çok fazla kaçamak yapan olmadı sanırım bende sabah kan testi için gittim saçlarım dökülüodu tiroidim yavaşladı diye gerçekten de yavaşlamış nerdeyse 2 nin altına düşmüş doktor yine iyisin filan dedi

çok geçmiş olsun kuzucum bayram koşuşturmalı geçti bende

tatlımmmmmmm çok güzel bi duygu yaaa sağlıklı beslen ama bak

hepimiz için milat tatlım bugün

kötü olmş tatlım ama artık burdasın

günaydın kızlar sabah hastaneye gidip kan verdim çünkü aşırı bi saç dökülmem ve halsizlik vardı
doktor adetken olmaz dedi ama bi bak dedim aşağı yukarı çıkar zaten 3. günümde ve t3 ve t4 yani tiroid hormonlarım
yerlerde ve yine iyisin dedi doktor filan öle işte

Son düzenleme:
olsun canım sen topralrsın bugünden itibaren
senın de kutlu olsun canım. biz seninle tanışmamıştık değil mi? ben bayramdan önceki birkaçgün çok yoğundum sen de o günlerde gelmiştin gruba diğer arkadaşlarla birlikte. ben burcu eskişehirde yaşıyorum 19 aylık bir sıpam var muhasebeciyim. temmuz başından beri gruptayım.
geçmiş olsun canım. çözümü ne peki? burcucum sana bişey sormak istıyorum oğlumla ilgili. benim oğlan sabahki ilk kakasını çok zor yapıyor. kabız değil her gün 2 kere yapıyor ama katı olduğu için zorlanıyor. belli ki canı acıyor. poposunun etrafı hep kıarık ve et beni gibi bişey çıktı son birkaç haftadır. sanırım hemoroid bir de pek terlemıyor. gece 1-2 kere bezini değiştiriyorum okadar çok çiş yapıyor ki değiştirmezsem taşıyor. yanı vucudundaki suyu terle değil de çişle atıyor. bu arada gece beslenmelerimizi kesemedik. 1 kere süt inek sütü yada devam sütü içiyor. su da veriyorum gece.

ben bu durumu hemşire kuzenime anlattım. o da troid değerlerine baktır dedi. hem sürekli kabız oluyor hem de terlemiyor diyorsun dedi. sence de ilgisi var mıdır aklıma takıldı

canım kesinlikle tiroidle alakalı birşey çünkü bende öleyim mesela hiç terlemem diyorum ya burda jillian yaparken bi damla boncuk ter akmıyo diye tiroidden işte bende içtiğim suyu hep tuvalete çıkarak atıyorum. beslenme işi bence normal teyzem 2 yaşında bırakmıştı gece beslenmesini ama umarım hemoroid değildir kuzum çockta çok zor oluyor geçmiş olsun

Tatlım tsh nasıl? ben de çarşamba yine kontrol ettiricem, 4 haftada bir kontrol istedi doktor..
bizim yaşımızdaki insanlarda TSH'ın 2,5un altında olması isteniyor. hatta hamilelikte 2nin altındaymış...benim 4 hafta önce 1,4 çıktı ama biliyorsun ilaç kullanıyorum... bence sen de tsh'a da baktır.. bir de sadece serbestlere değil hem total t3-4 baktır hem de antikor mu ne vardı ona bakıyorlar.. gerçi sen biliyorsundur ama , yazayım dedim..

tatlım tsh ım havalarda olduğu için t3 ve t4 düşük ters çalışıyorlar bunlar benim için t3ve t4 önemli çünkü bende nodüler guatr var resimlerimde farkettiysen boynum çok kalın duruyor oda nodüllerden dolayı hepsine baktırdım tatlım işte t3 ve t4 üm yerlere düştüğü için şuan sorunlar yaşıyorm depresif agresif saçlarım dökülüyor yağlanıyor 1 günde ve devamlı vücudum şiş pehriz yapcam yine ilaç vermedi işte tuza dikkat etcem liifli beslencem düzelmezse ilaç dedi ama genelde ilaç vermiyo nodüler guatr sebebi iyot eksikliği çünkü

Bende aynıyım sanırım gece yarısı çok su içtiğim için +1 çıkıyorum sabahları ama perşembeyi cumaya bağlayan gece içmemeye çalışacam.

Neyseki Ramazan ayını kilo almadan azda olsa vererek tamamladık.

Sen nezaman dönüyorsun kaptan.

Geçmiş olsun cnm.Yazın hastalık kötü oluyor.inşallah hemen iyileşirsiniz..

biz aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz cnm.Haberler sende şimdi zaman hiç geçmiyecekmiş gibi gelir sana koskocaman 9 ay ama bir bakmışsın kaç 9 ay geçmiş olacak Allah'ın izniyle.
Allah'ım sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip eder inşallah o günleri.

teşekkür ederiz cnm telefonunu unutman büyük aksilik olmuş.Markete giderken bile unutsak eksikliğini hissediyoruz.

Burcu'cum geçmiş olsun cnm.düzenli beslenerek atlatılırmı bu hastalık.
Benimde saçlarım çok dökülüyor ilerleyen zamanlarda genel bir test yaptırmayı düşünüyorum.:44:

tatlım benmki beslenme kaynaklı bilirsin karadenizlilerin genel hastalıgıdır tiroid kara lahana yüzünden

mesaj sayıları bu hafta

12-13 agustos----burcugncy
14-15 agustos----elifimsuyum
16-17 agustos-----------0zlem

tubi dikkatimi çektide biz seninle aynı anda takıma girmişiz hemde aynı gün ama 5 kilo vermişsin kuzucum az değil mi uzun bi dönem mi ayrılmıştın izne?

tatlım benmki beslenme kaynaklı bilirsin karadenizlilerin genel hastalıgıdır tiroid kara lahana yüzünden
Ozaman üstesinden gelirsen sen cnm.

Sence saçlarım için cildiyeyemi gidim yoksa dahiliye uzmanına mı?:44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31482019

kızlar buda aylık kilo listesi genel olarak sıralamanıza bakabilirsiniz kaptiş 11. ben 12. olmuşum

Tebrikler cnm.

Bende 51. sıradayım..

Listeyi hazırlayanın da emeğine sağlık..

Son düzenleme:

burcucum peki ilaç mı kullanması gerekiyor? bunun tedavi yöntemi çözümü nedir?

Ozaman üstesinden gelirsen sen cnm.

Sence saçlarım için cildiyeyemi gidim yoksa dahiliye uzmanına mı?:44:

Tebrikler cnm.

Bende 51. sıradayım..

Listeyi hazırlayanın da emeğine sağlık..

saçların için cildiyeye git tatlım o bütün olasılıklara bakıyor zaten. aynen canım bugünden başladım dikkat etmeye zaten listeyi püsküüt hazırlamış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…