Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üç gündür giremedim kızlar. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli sinir ve baş ağrısı var. Ramazanda böyle olmuyordum. Menülerimi yazayım sonra temizlik yapacağım akşam tekrar girip geçmişi okurum. Öpüyorum hepinizi.

7 Ağustos Çarşamba

Sahur:
iki kase tavuk çorbası
3 hurma

İftar:
Taze fasulye yemeği
3 köfte

su: 2 lt

8 Ağustos Perşembe:

Kahvaltı:
1 kk peynir
börülce salatası
yarım simit

Öğle:
ızgara et
salata
2 bardak ayran

akşam: 2 top dondurma

Su 2.5 lt

9 Ağustos Cuma

sabah:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
biber

Öğle:

1 kase cacık
börülcce yemeği

Akşam:

domates biber
2 kk peynir
1 etimek

su 2 lt

Bugünün mesnüsünü de yazayım.

Sabah:
salatalık
2 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğle:
salata
tavuk
yarım çay bardağı şalgam suyu

Akşam:
3 erik
1 bardak meyve suyu

su:2 lt

Bir de cezalarımdan 35 dk koşu ve 50 mekik silebiliriz

9 ağustos

Sabah annemin yağ eritmek için kullandığı bir karışımı içtim. Anlatıyım.

Bir bardak ılık su,
bir çay kaşığı zerdeçal,
bir çay kaşığı zencefil,
bir çay kaşığı bal,
bir çay kaşığı çörekotu yağı,
karıştırıyoruz ve içiyoruz..

Yirmi dk sonra:
---------
Kahvaltı:
iki yumurta
az peynir
iki parmak kalınlığında ekmek
dört zeytin
domates
salatalık
bir bardak yeşil çay
----------
ara: bir dilim karpuz
-----------

akşam:
patatesli kabaklı patlıcanlı türlüden 4 kaşık
etli nohut yemeğinden 4 kaşık

------------

3.5 lt su

10 ağustos

Sabah annemin yağ eritmek için kullandığı bir karışımı içtim. Anlatıyım.

Bir bardak ılık su,
bir çay kaşığı zerdeçal,
bir çay kaşığı zencefil,
bir çay kaşığı bal,
bir çay kaşığı çörekotu yağı,
karıştırıyoruz ve içiyoruz..

Yirmi dk sonra:
---------
Kahvaltı:
iki yumurta
az peynir
iki parmak kalınlığında ekmek
dört zeytin
domates
salatalık
bir bardak erik suyu sıktım

ara: bir kaç dilim karpuz

akşam: iki parmak büyüklüğünde ekmek
5 yemek kaşığı etli nohut

1 bardak şekersiz kahve

3 bardak yeşilcay

3lt su

tamam okudum ve kabul ediyorum

Bayramın son gunu

Sabah 9:30
1 dilim ekmek
Peynir
Recel

Ara
Bebe biskuvisinden yapılmıs mama biraz ( kızım cok hasta, yemedi, ben de cok severim:) )

Saat 16:00
1 kase yogurt
1 buyuk kase yogurtlu kabak salatası

Aksam
1 dilim tiramisu ( kendim yaptım hiç yag yok)

Su 2,5 -. 3 lt
Spor
300 ip atlama (ipsiz)
250 mekik (cezalarımdan dusebilirsiniz)
Yanlarım için bir kac hareket

Afiye tolsun canım.

Afiyet olsun. Bebe bisküvisiyle meyve karıştırıp yemeyi çok severim. Kilo aldığım son zamanlarda çok yemiştim.

Kızlar benim midem 2 gündür çok kötü. İnanılmaz yanma ve ağrı var. Hiç böyle uzun zaman olan olmamıştı. İki gündür talcid kullanıyorum.

midesi yemekden sonra kötüleşen, şişkinlik yapan vs. için kafiru tavsiye ederim.
kafiruyu bir şişe suyun içine atın, bir tutam karabiber (tohum) ve bir tutam da karanfil atın.
iki gün bekledikden sonra kullanmaya başlayabilirsinz.
yemekden sonra bir kaşık suyundan için.
talcide falan gerek yok.
Allah tüm hastalara şifa versin.

canım simit ve dondurma dışında güzel

akşam geçiştirilmiş ama iyi canım

canım menünde hiç patates olmasın yemeği içinde olsa bile ayır patates depo şekerdir bide yemeklerin saatini yazarsan sevinirim bide ne olursa olsun 3 öğün beslen öğle yemeği hiç yok sende

hoşgeldin tekrar canım kendini detaylı tanıtırsan sevinirim

tubim tiramisu da yağ olmasa bile şeker ve un vr yanlış mıyım ama afiyet olsun

kızlar selam bugün bayram benim için bitti evdeyim artık annemlerde işe başlıyor zaten adet oldum bugün biter bitmez sporuma ve yeşilçayıma başlıyorum artık bugünkü menümü yazacağım en iyi şekilde bayram atlatığımı düşünüyorum bu sene neredeyse her bayram yediğimin onda biri kdar anca yedm annem şaşırıyor artık.

sabah(11:00)
2 dilim ekmeğin üzerine peynir yumurta fırında kızarmış
domates
roka
5 zeytin
şekersiz çay

öğle(14:00)
4 yk kıymalı taze fasulye
salata
2 küçük dolma
çeyrek dilim baklava
2 yk yoğurt
salata

akşam(19:30)
3 derisiz kanat
6 el ayası kadar köfte
1 bardak ayran
közlenmiş sebze
3 dilim ekmek

3 lt su
20 dk tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Tebrikler. Bu bayram benim de öyle oldu. Ama midem hiç iyi değil Burcu. Hani çok yemiş olsam ondan diyeceğim ama ters etki yapacak hiç bir şey göremiyorum.:26:

Afiyet olsun canım.

Tebrikler. Bu bayram benim de öyle oldu. Ama midem hiç iyi değil Burcu. Hani çok yemiş olsam ondan diyeceğim ama ters etki yapacak hiç bir şey göremiyorum.:26:

Afiyet olsun canım.

ay ayşenurum bende öleyim ya sanki dolmalr baklavalr yemişim tabaklar dolusu gibi hissediyorum kendimi ama mide küçülmüş bide bu sene tatlılar kokuyor bana ya hamur yada yağ kokuyor hiç zevk almadım ama sırf işte ye ye dediler diye yedim işte oda yarım çeyrek filan

Bünye alışıyor. Annem de ablam istiyor diye hamurişine boğdu evi. Aslında canım çekti çekmedi desem yalan olur ama eskisi gibi yiyemeyeceğimi biliyorum. Ufacık bir şeyde iştahım kesiliyor artık.
Normalde pirinç yemiyoruz biliyorum ama günlerdir midem kötü olduğu için pirinç lapası diyeti yapıyorum bugün. Yarın da yapacağım. Öyle zor yiyorum ki. Tıkandım hemen.

ben normal beslenmeye geçtim şükür ama felaket tatlı istiyor canım hamur işi olarakda milföyden peynirli milföy istiyo

Selam kızlar
Yarın eski duzene tekrar baslıyorum, bayram beni bozdu, artık yarından itibaren kacamsk yok, okul baslayana kadar 3-4 kilo daha vereyim insallah

sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
1 kk peynir
6 zeytin
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk kuru fasulye
salata

akşam(19:30)
1 kase mercimek çorba
salata
yarım kase yoğurt

bugün 2 dilim baklava ve yarım bardak kola içtim

3 lt su

Sabah: 2 yumurta
biraz peynir
domates
salatalık

ara: bir top dondurma

akşam:
beş altı kaşık yoğurt corbası
bir dilim kıymalı börek
salata

2.5 lt su

Günaydın arkadaş öncelikle herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini diliyorum..

Bayram haftasında çok çok ciddi kaçamaklarım olmadı ama sağlıklıda beslenemedim.
bugünden itibaren nazarlık menüler oluşturmaya çalışacağım.
pisikolojik olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum kaç gündür.Sanki yine kendimi bırakacakmışım gibi hissettim.Ama toparlanacam.İpin ucunu kAçırmamak lazım kendimizi bırakmamaız lazım sonra toparlanması zor oluyor e bugün e yarın diye diye.

kızlar uyanınn.bu cuma bildirim var kaldığımız yerden en iyi şekilde devam etmemiz lazım...

Son düzenleme:
Günaydın canlarım. Gelemedim kaç gündür. İnsan evinde olmayınca zor oluyor hele ki kayınvalidedeyse. Bu hafta yine ara ara gelebileceğim. Ama gece bütün geçmişi okumaya çalışırım. Şimdilik yine kaçıyorum. Özlem inde dediği gibi bu hafta güzel menüler bekliyorum hepinizden. Ben ne - ne + dayım. Bugün tartıldım tam tamına 68,2 kiloyum. Ama cumaya daha çok var. Ve en az 1 kilo gidecek inşallah. Cuma günü herkesten iyi kilolar bekliyorum haberiniz olsun. Kocama öpüyorum en kısa zamanda yeniden geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…