burcucum peki ilaç mı kullanması gerekiyor? bunun tedavi yöntemi çözümü nedir?
saçların için cildiyeye git tatlım o bütün olasılıklara bakıyor zaten. aynen canım bugünden başladım dikkat etmeye zatenlisteyi püsküüt hazırlamış canım
canım eğer kötüyse dışkı yumuşatıcı ilaç verir önce onunla biraz çocuk hani aa korkcak bişi yok acımadı da diyerek cesaretlenmesi sağlanır ondan sonra günde 2 defa 15 er dakika tuvalette oturması ve yediklerine dikkat etmesi sağlanır. tiroid içinde eğer ilaç seviyesndeyse ilç ama ben çocuklarda pek ilaç görmedim büyüme çağı sonuçta ama geç kalmadan götür doktora
Geçen yıl Dahiliye doktoru İnsülin direnci var ilaç kullanman lazım dedi.emziriyorum diye yazmadı zaten..:44::44:
insüln direnci kötüdür ya ne yersen ye hep aç gibi hissedersin kendini o çok kötü bi durum ben bende de var sanıyodum ama ben bildign pis bogazmışımsenin un şeker tuz ve yagdan gerçekten uzak durman lazım ilaca gerek yok böle tedvi edebilirsin kendini canım bence
Bende yarım saattir sayfayı yenileyip duruyorum.Yeni sayfaya geçmiş şimdi farkettim..
Sütten kestikten sonra gel dedi gitmedim.Evet o açlık hissi çok fena.tıkabasa ye yine boğazımda açlık hissi oluyor.karnım patlayacak kadar şişse yine aynı.
Tabi az yemeye alıştım.az yiyiyorum doyuyorum.doygunlık hissi var karnım şiş.Ama boğazımdaki o his çok farklı.
o hisse o kapılıp herzaman çok yesem 100kiloyu geçerim.
biz aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz cnm.Haberler sendeşimdi zaman hiç geçmiyecekmiş gibi gelir sana koskocaman 9 ay ama bir bakmışsın kaç 9 ay geçmiş olacak Allah'ın izniyle.
Allah'ım sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip eder inşallah o günleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31482019
kızlar buda aylık kilo listesi genel olarak sıralamanıza bakabilirsiniz kaptiş 11. ben 12. olmuşum
Kızlar
Diz üstü abiye elbisenin altına giyinmek için yok gibi olan,baktığımızda anlaşılmayan önerebileceğiniz bildiğiniz bir çorap varmı?
Birde spreyler varmış sanırım..:44:
alemsin özlem yaaaa aynen ya 100 kilo olsaydın Allah korusun
canım korayda öle çoraplar var bildiğim kadarıyla yada penti ama sprey daha güzel oluyor
Kızlar
Diz üstü abiye elbisenin altına giyinmek için yok gibi olan,baktığımızda anlaşılmayan önerebileceğiniz bildiğiniz bir çorap varmı?
Birde spreyler varmış sanırım..:44:
pentiye bak canım illa ki vardır. çorap giyme sen de[/QUOTEBencca
Canim sprey daha guzel bence ben eskiden oyle yapardim (zayifken) hep sprey kullanirdim
p
pentiye bak canım illa ki vardır. çorap giyme sen de[/QUOTEBencca
Canim sprey daha guzel bence ben eskiden oyle yapardim (zayifken) hep sprey kullanirdim
pardon 87. Sira
Bende aylik listede 84. Siradayim ama bu hafta bekleyin bomba gibi geliyorum
tubi dikkatimi çektide biz seninle aynı anda takıma girmişiz hemde aynı gün ama 5 kilo vermişsin kuzucum az değil mi uzun bi dönem mi ayrılmıştın izne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?