- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
geçmiş olsun tubacım. benim oğlum da hasta. çocuklar hasta olunca anneler perişan oluyorlar.Selam kızlar
Cocuklarım sırayla hasta oluuyorlar, kucugu atlattı simdi buyugı hasta iki gundur.. Az önce kustu.. Gül gibi soluyorlar birden yaa
Ben tartıda 67 goruyorum hala.. Alıcam diye cok korkuyorum, benim fr motivasyonum dustu, eski aktifliğimize geri donelim kızlar, olmuyor boyle.. Okul baslamadan bir kac kilo daha verseydim..
ben artıdayım kızlar bu sabah da 60,7 çıktım. bir günde 600 gr. veremem zaten. artı çıkacağım kesin. yine başa sardım iştesabitsin yani kuzucum inş almazsın yavrum ya gerçekten kimsede + görmek istemiyorum bu haftakendim dahil
geçmiş olsun kuzucum çocuktur hastlanır ama anne yüreği işte dayanmıyor hiç
güzel menüsabah(10:30)
peynirli yumurta
1 dlim çavdar ekmeği
domates
salatalık
biber
5 zeytin
şekersiz çay
öğle(14:45)
4 parça nugget
salata
3 el ayası kadar karpuz
akşam(18:15)
4 parça nugget
yarım kase yoğurt
yarım dilim çavdar
3.5 litre su
spor ev temizliği
menün güzel cnm bulgur konusunda burcu yazmış zatenMenüm:
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost
Öğlen
Az mercimek çorbası, 1 ince dilim rosto, 2-3yk zeytinyağlı börülce
Ara
1şeftali, 1 küçük kutu süt
Akşam
Haşlanmış tavuk, 2-3yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
2,5lt su, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak sade filtre kahve
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum (
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum (
geçmiş olsun tubacım. benim oğlum da hasta. çocuklar hasta olunca anneler perişan oluyorlar.
ben malesef artıdayım bu hafta
ben artıdayım kızlar bu sabah da 60,7 çıktım. bir günde 600 gr. veremem zaten. artı çıkacağım kesin. yine başa sardım işte
güzel menü
menün güzel cnm bulgur konusunda burcu yazmış zaten
hayırlısı olsun canım ya. mutlaka vardır bi hayır. allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.
slm kızlar
dünkü menüm
sabah(7.45)
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
domates
peynir
1 bardak şekersiz çay
ara(11.30)
2 bardak şekersiz çay
beyaz leblebi
öğle(12.45)
1 porsiyon tavuk döner
4 dilim domates
yanındaki pilavdan 4-5 çatal (1 yemek kaşığı diyelim)
1 ayran
akşam(18.45)
2 yemek kaşığı kadar menemen
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
su:2,5 lt
yürüyüş: 1 kere çıktım
slm kızlar
dünkü menüm
sabah(7.45)
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
domates
peynir
1 bardak şekersiz çay
ara(11.30)
2 bardak şekersiz çay
beyaz leblebi
öğle(12.45)
1 porsiyon tavuk döner
4 dilim domates
yanındaki pilavdan 4-5 çatal (1 yemek kaşığı diyelim)
1 ayran
akşam(18.45)
2 yemek kaşığı kadar menemen
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
su:2,5 lt
yürüyüş: 1 kere çıktım
yarın tartı günü. kaç gündür öğlenleri sıkı tutup akşamı hafif atlatmaya çalışıyorum. bayramda da içli köfte dışında kalorili hiçbirşey yemedim. ama artıda görünüyorum çok üzgünüm
Gunaydın hanımlar
Alıntı yapamıyorum , kusuruma bakmayın, sonradan da unutuyorum kime ne yazıcaktım diyye..
Benim kızım hala hasta hiç birsey yemiyor.. Ben de pek iyi hissetmiyorum
Burcum dogru soyluyorsun toparlanmalı artık grubumuz.. Bayramı atamadık ustumuzden.. Kaptan nezaman gelicek haftaya mı?
canım strest yapma çocuklar çabuk toparlar. yemiyorsa ısrar etme şımart biraz.Gunaydın hanımlar
Alıntı yapamıyorum , kusuruma bakmayın, sonradan da unutuyorum kime ne yazıcaktım diyye..
Benim kızım hala hasta hiç birsey yemiyor.. Ben de pek iyi hissetmiyorum
haklısın ne oldu bize yakızar bayram bitti nerdesiniz yaaa kimsecikler yok lütfen daha duyarlı olup sık sık gelmeye çalışalım buraya sadık kalınmıyor sonra biraz daha hırs nerde 13. takım b hafta çok iyi olmalıyız duyuyor musunuz beniiii
kahvaltıdaki esmer ekmek öğle yemeklerini dışarda yediğim için ekmek yemişsem beyaz ekmek oluyor.Merhaba herkese..
Canım vardır bir hayır her işte, belki o zaman senin için daha hayırlı olacak. Üzme kendini sakın.
Afiyet olsun canım. Ekmek beyaz ekmek mi?
Bozma moralini canım. Bugün biraz spor yapabilirsin belki yardımı olur... Biraz da ödem atıcı birşeyler içebilirsin. Önemli olan sonucunun güzel olması.
Canım geçmiş olsun tekrar. İnşallah bir an önce iyileşir kızın..
Merhaba kizlar bayram bitti ama benim misafirlerim bitmedi
Izmirden kardesim geldi 2 gundur yazamadim dogru duzgun
Ben dun biraz abarttim kizlar
Sabah 10.00
1 dilim kepek ekmek
Haslanmi yumurta
Peynir 2 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 13.30
tabakta et doner sadece donerini yedim
Ara 5 findik 5 bade
Aksam
Tavuk sis bol salata
21.00 1 top sade dondurma
Sabah 10.00
1 dilim kepek ekmek
Haslanmi yumurta
Peynir 2 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 13.30
Ara 5 findik 5 bade
Aksam
Tavuk sis bol salata
Dondurma hariç kötü gelmedi bana.. Afiyet olsun canım..
Bugün çalıştığım yerde öğlen sadece döner, patates kızartması ve pilav çıktı. Ben de döner yemek zorunda kaldım..
Sabah 10.00
1 dilim kepek ekmek
Haslanmi yumurta
Peynir 2 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 13.30
Ara 5 findik 5 bade
Aksam
Tavuk sis bol salata
bence iyi menü. dondurma cumaya yakın yensemeseymiş iyi olurmuş tabi
dondurma hariç iyi kuzucum ama cezasız kalmaz yani
dönerin yanındakileri yemediysen sıkıntı yok tatlım
Kızlar kayınvalidem burdaydı, gitti şimdi..
Yarın tartıldıktan sonra tartıyı kaldırmayı dusunuyorum yine, obur cumaya kaadar.. Oyle daha iyi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?