Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun tubacım. benim oğlum da hasta. çocuklar hasta olunca anneler perişan oluyorlar.
ben malesef artıdayım bu hafta
sabitsin yani kuzucum inş almazsın yavrum ya gerçekten kimsede + görmek istemiyorum bu hafta kendim dahil

geçmiş olsun kuzucum çocuktur hastlanır ama anne yüreği işte dayanmıyor hiç
ben artıdayım kızlar bu sabah da 60,7 çıktım. bir günde 600 gr. veremem zaten. artı çıkacağım kesin. yine başa sardım işte
güzel menü
menün güzel cnm bulgur konusunda burcu yazmış zaten

hayırlısı olsun canım ya. mutlaka vardır bi hayır. allah bir kapıyı kapatır diğerini açar.

slm kızlar
dünkü menüm
sabah(7.45)
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
domates
peynir
1 bardak şekersiz çay

ara(11.30)
2 bardak şekersiz çay
beyaz leblebi

öğle(12.45)
1 porsiyon tavuk döner
4 dilim domates
yanındaki pilavdan 4-5 çatal (1 yemek kaşığı diyelim)
1 ayran

akşam(18.45)
2 yemek kaşığı kadar menemen
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz

su:2,5 lt
yürüyüş: 1 kere çıktım

yarın tartı günü. kaç gündür öğlenleri sıkı tutup akşamı hafif atlatmaya çalışıyorum. bayramda da içli köfte dışında kalorili hiçbirşey yemedim. ama artıda görünüyorum çok üzgünüm

Gunaydın hanımlar
Alıntı yapamıyorum , kusuruma bakmayın, sonradan da unutuyorum kime ne yazıcaktım diyye..
Benim kızım hala hasta hiç birsey yemiyor.. Ben de pek iyi hissetmiyorum

canım üzülme elbet olacaktır nasibinde varsa

burcu burcu nasıl yaparsın bunu yaaaaa

pilav hariç güzel cnm

günaydın kızlar malum yarın tartı günü bugün kimseden kçamak istemiyorum bu bilinsin bu arada reyhan nevin ve seda yarın kesin bildirim yapıyorsunuz listeye alma olabilir bu arada takımı kapanıp gelen kimdi ben onu not almamışım bide bana tekrar hedef kilolarını yzarsa mutlu olurum

kızar bayram bitti nerdesiniz yaaa kimsecikler yok lütfen daha duyarlı olup sık sık gelmeye çalışalım buraya sadık kalınmıyor sonra biraz daha hırs nerde 13. takım b hafta çok iyi olmalıyız duyuyor musunuz beniiii

mesaj sayıları bu hafta

12-13 agustos----burcugncy
14-15 agustos----elifimsuyum
16-17 agustos-----------0zlem
herkes mesaj sayılarını atabilir mi lütfen listeye girmemiş olanlar özellikle sizler

Merhaba herkese..

Canım vardır bir hayır her işte, belki o zaman senin için daha hayırlı olacak. Üzme kendini sakın.

Afiyet olsun canım. Ekmek beyaz ekmek mi?

Bozma moralini canım. Bugün biraz spor yapabilirsin belki yardımı olur... Biraz da ödem atıcı birşeyler içebilirsin. Önemli olan sonucunun güzel olması.

Gunaydın hanımlar
Alıntı yapamıyorum , kusuruma bakmayın, sonradan da unutuyorum kime ne yazıcaktım diyye..

Canım geçmiş olsun tekrar. İnşallah bir an önce iyileşir kızın..

Burcum dogru soyluyorsun toparlanmalı artık grubumuz.. Bayramı atamadık ustumuzden.. Kaptan nezaman gelicek haftaya mı?

Burcum dogru soyluyorsun toparlanmalı artık grubumuz.. Bayramı atamadık ustumuzden.. Kaptan nezaman gelicek haftaya mı?

evet canım kaptan haftaya gelcek yarın gelmeye çalışcak sanırım ama konşurum bugün tekrar mesaj attım dönüş yapacaktır

Gunaydın hanımlar
canım strest yapma çocuklar çabuk toparlar. yemiyorsa ısrar etme şımart biraz.
haklısın ne oldu bize ya
kahvaltıdaki esmer ekmek öğle yemeklerini dışarda yediğim için ekmek yemişsem beyaz ekmek oluyor.

Merhaba kizlar bayram bitti ama benim misafirlerim bitmedi
Izmirden kardesim geldi 2 gundur yazamadim dogru duzgun
Ben dun biraz abarttim kizlar
Sabah 10.00
1 dilim kepek ekmek
Haslanmi yumurta
Peynir 2 zeytin
Domates salatalik biber

Ogle 13.30
tabakta et doner sadece donerini yedim

Ara 5 findik 5 bade

Aksam
Tavuk sis bol salata

21.00 1 top sade dondurma

Dondurma hariç kötü gelmedi bana.. Afiyet olsun canım..

Bugün çalıştığım yerde öğlen sadece döner, patates kızartması ve pilav çıktı. Ben de döner yemek zorunda kaldım..

Son düzenleme:

dondurma hariç iyi kuzucum ama cezasız kalmaz yani

Dondurma hariç kötü gelmedi bana.. Afiyet olsun canım..

Bugün çalıştığım yerde öğlen sadece döner, patates kızartması ve pilav çıktı. Ben de döner yemek zorunda kaldım..

dönerin yanındakileri yemediysen sıkıntı yok tatlım

bence iyi menü. dondurma cumaya yakın yensemeseymiş iyi olurmuş tabi

Kızlar kayınvalidem burdaydı, gitti şimdi..
Yarın tartıldıktan sonra tartıyı kaldırmayı dusunuyorum yine, obur cumaya kaadar.. Oyle daha iyi oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…