Selam kızlar
Cocuklarım sırayla hasta oluuyorlar, kucugu atlattı simdi buyugı hasta iki gundur.. Az önce kustu.. Gül gibi soluyorlar birden yaa
Ben tartıda 67 goruyorum hala.. Alıcam diye cok korkuyorum, benim fr motivasyonum dustu, eski aktifliğimize geri donelim kızlar, olmuyor boyle.. Okul baslamadan bir kac kilo daha verseydim..
converse en yanlış yürüyüş ayakkabısıdır canım çnkü düz tabandır bu nedenle ağrı yapmıştır
ben temizlik yapmaya gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr
Selam kızlar
Cocuklarım sırayla hasta oluuyorlar, kucugu atlattı simdi buyugı hasta iki gundur.. Az önce kustu.. Gül gibi soluyorlar birden yaa
Ben tartıda 67 goruyorum hala.. Alıcam diye cok korkuyorum, benim fr motivasyonum dustu, eski aktifliğimize geri donelim kızlar, olmuyor boyle.. Okul baslamadan bir kac kilo daha verseydim..
Merhaba kızlar...
Bugün spor ayakkabı giydim bir de bunları deneyeyim..
Kolay gelsin canımm
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşirler bir an önce..
Ben de önceden daha aktif hatırlıyorum burayı. Geçmişi okumak çok vaktimi alırdı şimdi hemen bitiyor. Bayram/ramazan zamanına denk geldim diye herhalde..
aynen canım bide izindekiler filan dönse var ya evlere şenlik bi vaziyette oluyor ama şimdi kimse yok
İşyerleri bile sessiz burasının da böyle olması normal demekki :)
Buarada ben kilo cetveli eklemek istiyorum ama nereden ekliyorduk bulamadım..
bizim apartman hele tek çocuk sesi yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda yazıyo canım basamak halinde
Biz ramazan boyunca uyuyamadık geceleri. Saat 2 de bile sokaktaydı çocuklar. Ama 2 gecedir sakin çok şükür..
Prof. Dr. Canan Karatay | Karatay Diyeti – Şişmanlatan hatalar
kesinlikle okunması ve uyulması gerek
Prof. Dr. Canan Karatay | Karatay Diyeti – Güncel Haberler
Yabancı diyetler
Türk halkı kendi mutfağıyla değil yabancı mutfaklarla yani tercüme diyetlerle zayıflamaya çalışıyor. Az az, sık sık yiyerek zayıflamaya çalışıyor. Oysa sık sık yemek sürekli insülin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve farkında olmadan yağları eriten leptin hormonunun salgılanmasına engel oluyor.
Benim gittiğim diyetisyen de dahil olmak üzere hepsi aç kalmamalısın ki vucut yediklerini depolamasın diyor..
Karatay'ın dediklerini uygulayanların da memnun kaldığını duyuyorum.
Acaba hangisine uymalı..Uzun vadeli kilo vermek için sık sık yemek bana daha mantıklı geliyor. Bizim günlük hayatımızdaysa ana öğünler kuvvetli..
Menüm:
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynirli tost
Öğlen
Az mercimek çorbası, 1 ince dilim rosto, 2-3yk zeytinyağlı börülce
Ara
1şeftali, 1 küçük kutu süt
Akşam
Haşlanmış tavuk, 2-3yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
2,5lt su, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak sade filtre kahve
sabah(10:30)
peynirli yumurta
1 dlim çavdar ekmeği
domates
salatalık
biber
5 zeytin
şekersiz çay
öğle(14:45)
4 parça nugget
salata
3 el ayası kadar karpuz
akşam(18:15)
4 parça nugget
yarım kase yoğurt
yarım dilim çavdar
3.5 litre su
spor ev temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?