Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bayram menülerimi paylaşmayı da unutmuşum dün.. Cezalarıma hazırım... :18::18:

07.08.13

Sabah
yarım simit

Öğlen
4 köfte, 2yk pilav, cacık, çoban salata

Ara - yoldayken
kalan yarım simit

Akşam
Izgara tavuk, yeşil salata, ayran

2,5-3 lt su

------------------------------------------------------------------------

08.08.13

Sabah-Öğlen (12 gibi)
Peynir, domates, salatalık, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 5-6 yk kayınvalide kavurması, dayanamadım harika yapar..

Ara
1 türk kahvesi az şekerli ve 2 dilim baklava..

Akşam
2 tane parmak kadar bibere pirinçli zeytinyağlı dolma, 3 tane fırında köfte (patateslerini yemedim), salata, 1 dilim beyaz ekmek.

Su 2lt., 1 sade soda, 1 türk kahvesi az şekerli

-----------------------------------------------------------------------

09.08.13

Sabah-Öğlen (12 gibi)

1 yk. ekşimikli biber, az yumurta, az sucuk, domates, salatalık, peynir

Ara
2 tane yuvarlak bayram çikolatası

Akşam

Babamlarla mangal yaktık.. 2 köfte, avuç içi kadar et, 1 kanat, 1 tavuk but ve çoban salata.

1 sade soda,2-3 bardak şekersiz çay

2lt su

---------------------------------------------------------------------

10.08.13

Sabah - Öğlen (12 gibi)

1yk ekşimikli biber, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay

Saat 5'te
1 zeytinyağlı biber dolması, 1 bardak ayran, 2 dilim karpuz

Saat 7-8 gibi
1 dilim maraş dondurma

2lt su, 1 sade soda, 2-3 bardak şekersiz çay

----------------------------------------------------------------------

11.08.13

Sabah - Öğlen

4-5 yarım parmak boyunda kara lahana sarması, domates, salatalık, peynir, 1 dilim salam, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
Fırında köfte toplamı 1 elim kadar yapar, domates, biber, 1 kase yoğurt.

2bardak sade soda, 2 lt su.

afiyet olsun canım bisküvi ve salam hariç güzel bi menü

Yerken farkettim bende iyi yapmadığımı ama yedim.. biskuvi baska bir sey yok diye, salamı da canım cekti..

Bir de 70dk kadar yurudum eve dönerken.. Ayaklarım su topladı 1 günde yaa, converse giymiştim halbuki..

Son düzenleme:

1 simit baklava dondurma çikolata için ceza istiyorum kızlar seda için. kara lahna ve dolma gözüm kaçtı sanma biraz masum gözüktü gözüme o nedenle

Yerken farkettim bende iyi yapmadığımı ama yedim.. biskuvi baska bir sey yok diye, salamı da canım cekti..

Bir de 70dk kadar yurudum eve dönerken.. Ayaklarım su topladı 1 günde yaa, converse giymiştim halbuki..

converse en yanlış yürüyüş ayakkabısıdır canım çnkü düz tabandır bu nedenle ağrı yapmıştır

canım menün güzel. ben akşam yemeği bu tarz olunca ipimi kopartıyorum resmen adet madet kalmıyo sayısız zeytin - domates yiyebiliyorum.

converse yürüyüş için çok uygun değil canım ondandır

canım çokta abartmamışsın bi bakllava bide dondurma gördüm. bayram için yinede insaflı :))

çok sağlıksız olmuş malesef. su yok krakerler çikolatalar patates kızartmaları olmamış
canım herşeyi çok normal
teşekkür ederim. çok şükür
sabah 11 de kahvaltı biraz geçmek olmuş burcu. lokumlar da nazar boncuğu olsun bakalım bu seferlik. kahvenın yanında iyi gidiyo meret
kahvaltıyı geçiştirme canım. en önemli öğün form bisküv dışında güzel.

bol kaçamaklı bir bayram olmuş

günaydın kızlar dünkü menüm şöyle

sabah(7.45)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
peynir
domates
1 bardak şekersiz çay

öğle(12.30)
bir porsıyon ızgara köfte(6 adet)
2 dilim ekmek

akşam(17.30)
6-7 tane yaprak sarma(pirinç bulgur karışık)
1 kaşık yoğurt

akşam(18.30)
2 dilim karpuz

su:2 lt yi geçti ama 2 den sonra ölçülü içmedim
yürüyüş: 1 kere bankalara çıktım 5 km den fazla yürümüşümdür. artık km hesabı yapmaktan sıkıldım sanırım :44:

kızlar ya sadece 3 sayfa geçmiş birikmiş. bayram rehavetinden kurtulamadık. kaptan da yok. ayşenur hiç yok. özlemle denk gelmedık hiç. bi silkelenelim . benim motivasyonum ciddi şekilde düştü. bugün tartıda 60,6 çıktım. 60,1 ile bayrama gitmiştim. cumaya 2 gün kaldı şurda. sanki yapamayacakmışım gibi geliyor. 5 hafta oldu başlayalı 4 kiloya yakın gitti. pantolonlarım bol gelmeye başladı. göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum. ama sanki başa saracakmişım gibi geliyor. biraz heyecana ihtiyacımız var. kaptan gelsin artık ya olmuyo böyle

canım genelde kahvaltılarım böleydi gözünüzden mi kaçıyordu acaba
:26:

afiyet olsun cnm ben çok beğendim

aynen canım ya hala kaçamaklara devam kimse de gelip gitmiyor. bende bu hafta basenlerimden biraz gitti gibi hissediyorum bbeğim ya

günaydın kızlar artık toparlnalım cumaya 2 gün kaldı lütfen kaçamak filan istemiyoruz kendinize gelin lütfen buraya az gelmek kilo geri dönüşü demek ve o yağlardan kurtulmak mı istiyorsunuz yoksa onlarla yaşamak mı karar verin

Yok canım yanlış anladın. Biz normal diyetimizi yapıyoruz. Ara öğünlerimizde var. İllki 1000 -1200 kalori olacak demiyoruz. Zaten 1000 kalorinin altı zararlı. Bizimki kalori diyeti değil. Sadece yediklerimizin bilincinde olmaya çalışıyoruz.

karnım acıktı bişeyler atıştırsam iyi olacak ama ramazanda tüm atıştırmalıkları eve götürmüştüm. bir kahve iyi olurdu şimdi tok tutardı beni. ne yapsam ki :26:

var tatlım tam karşıda. ama çıkarım patron gelir die tereddüt ettim. kuruyemiş aklıma gelmedi bisküvi almamak için kendimle cebelleşiyordum. fındık mı alayım leblebi mi. dur gidip geleyım.

var tatlım tam karşıda. ama çıkarım patron gelir die tereddüt ettim. kuruyemiş aklıma gelmedi bisküvi almamak için kendimle cebelleşiyordum. fındık mı alayım leblebi mi. dur gidip geleyım.

leblebi al fındık da olur da 5 taneden fazla yemiceksen ben fındıkta durduramam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…