Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim ben faydasini gördüm tam gecmis degil ama izinden geldigimden beri ilac kullanmadim ve agrilarim dayanilmayacak dercede degil bu adam konyada seans basina 50 tl aliyor benim dayimin kizinda da ayni rahatsizlik vardi onda hicbirsey kalmadi 3 senedir hicbir agrisi yok bende ona güvenerek gittim adresini veririm tabiki de

canım baya dolmuşsun anlaşılan biraz sakin ol allah korusun sağlığını etkiler böyle çok düşünüp canını sıkmak biraz vurdumduymaz olmalı insan böyleleri daha çok yaranıyo biliyomusun :teselli:

dün akşamdan beri olan başağrım çok şiddetlendi artık ağrı kesici aldım mecburen.

aman canım dikkat et kendine işe ver kendini aklına getirmemeye çalış..

inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi :Saruboceq:

geçmiş olsun canım..

güzelim bende menier sendromu var vertigoyla aynı belirtiler ama daha yoğun ve atak lar halinde geliyor sıkıntılı bir süreç

melzeyitcim sen de dikkat et kendine canım tekrardan geçmiş olsun..

güzelim bende menier sendromu var vertigoyla aynı belirtiler ama daha yoğun ve atak lar halinde geliyor sıkıntılı bir süreç
Geçmiş olsun canım.Baş dönmesi zor.Umarım en kısa zamanda geçer.
canim gecmis olsun aman kendine dikkat et bu siralar herkes hasta
askito cok tatli bir oglun var allah bagislasin

Sağol canım.Evet herkes hasta.Düğüne gittim yerde öpüşmeyelim salgın var dedimde,aman sen bizi öpmek istemiyorsun dediler.Ne alkası varsa....Millet olarak öpüşmeyi çok seviyoruz.Sanki öpüşmeden hoşgeldin denmiyor.En azından şu salgın geçene kadar,bunlara duyarlı olsak.

Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın.Sağlıklı kalın.

Canım, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Gerçekten bazen bazı şeyleri çok istememek gerekiyor ama netice itibari ile insanız.

Canım, sağol. Sen de dikkat et kendine. Valla, ne yalan söyleyeyim. Sınıflarda camlar açık ders anlatıyorum sürekli. İnsan endişe ediyor tabi. Neyse ki cuma günü okullarda dezenfektasyon yapacaklar. Tabi, ne kadar işe yarar, göreceğiz.

Canım, hastalığının adını ilk defa duydum. Tanımladığın kadarıyla ciddi bir şey. Geçmiş olsun, kendine dikkat et.

Canım, istediğin zaman konuş, içini dök. Eşler böyle potları hep kırar. Dediğin gibi seninle ilgili bir hata yok. Biraz duymamayı öğrenmemiz lazım. Bayramda İzmir'e arabayla gittik. Kayınpeder, bana biraz kızmış. Çünkü yolda arabayı eşim kullanmış, onun yükünü paylaşmamışım. Aman... Ben duymamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Ne olursa olsun, el kızı oluyoruz. Kavga etmeyi bilirim ben de. Etmiyorsam eşimi arada bırakmamak istemem.

Ohh, ohh, süper. kaydirigubbakcemile3 Dinlenirsin biraz. Biz de çarşamba yarım gün, perşembe tatil, cuma da dezenfekte tatili. Cumartesi de kurs dezenfekte işi için yok. Bayram, bayram... Ben de severim ders anlatmayı da. Bu yıl ders yüküm çok. 9 lar çok sabır istiyor. Olsun, gene de güzel.

selamm sabah gec kalktimm öglen bir tabak ton balikli ve kasarli salata yedimm bi parca cikolata :) aksamada haslanmis brüksel lahanasi yiyecegim Bomba gibi geliyorum bu haftaaaaaaa :dance: ( allahim sen yüzümü kara cikarma :))))

Afiyet şeker olsun cnaım. Bir parça çikolata ne kadar küçük bir parça kaydirigubbakcemile3

Canım, düğünler öyle oluyor. Bu hafta dikkat edersin artık
Aman kendine dikkat et. Pastil al, gargara yap. Boğazın ilerlemesin sakın.

bahar nactigall genciza sizler nasilsiniz

Canım, bugün diyetisyene gittim. 500 gr vermişim. Cumaya kadar üstüne 100-200 gr daha koyabilsem ne güzel olur. Pehh, eskiden olsa bu yediklerimle 0 beden olmuştum.
Benim tartı krizimi biliyorsun değil mi? Yeni tartı içime sinmedi. Gidip değiştirmeye karar verdim. Tabi satıcı kararımı nasıl bulacak, bilemem. Eski usul olanlardan alayım diyorum. Diyetisyen yeni bir menü verdi. Bu sefer yiyeceklerimi epey değiştirdi. Vücudu şaşırtmak istiyor galiba. Bu rejimden umutluyum sanki. Haftada 1 börek 1 kere de sütlü tatlı verdi. Hava kapalı, hafiften içim sıkıldı. Sen nasılsın canım?

iyiyim canım ama malum sıkıntıları atamadım üzerimden sürekli kafamda gelecek kaygısı çok zor..

Baharcım, sen daha öğrencisin. Bilemiyorum tabi neler yaşadığını ama daha 1 yılın var. Okulunu bi bitir, zaten mezun olunca iş seçeneğin de artacak. Ve, hiç ummadığın bir anda önüne çok güzel bir kapı açılacak. O kaygıyı kafandan biraz uzaklaştırmaya çalış canım, bence.

iyi aksimlar arkadaslar,nasilsiniz diye bakayim dedim,
bugun yediklerimi yazayim,sabah peynir,domates,salatali,ekmek yedim,oglen 4 tane sarma ve 1 dilim ekemek,ikindi 3 tane susamli cubuk yedim aksam yemegi icin fazla acikmayim diye.

b aharcim okulunu bitirene kadar cok sular diker neler degisecegi belli degil,herkes kismetiyle gelir.hic merak etme canim,simdi dusunmen gereken sey tek derslerin olmalidir.calismak icin zamnain var daha.

iyi aksimlar arkadaslar,nasilsiniz diye bakayim dedim,
bugun yediklerimi yazayim,sabah peynir,domates,salatali,ekmek yedim,oglen 4 tane sarma ve 1 dilim ekemek,ikindi 3 tane susamli cubuk yedim aksam yemegi icin fazla acikmayim diye.

Afiyet olsun canım. Öğle yemeğinde kıymalı kabak, 1 dilim ekmek ve ayran vardı. Birazdan kahve yapacağım. Akşam da aynılarını yiyeceğim.

b aharcim okulunu bitirene kadar cok sular diker neler degisecegi belli degil,herkes kismetiyle gelir.hic merak etme canim,simdi dusunmen gereken sey tek derslerin olmalidir.calismak icin zamnain var daha.

kızlar önlisansı bitirdikten sonra bölümümde o kadar umutluydum ki çizim yapmayı da çok seviyorum çok yorucu bi iş ama sonuçta isteyerek yaptığım bi iş şu anda hem kendi işimi yapıp hem de açıköğretime devam etmeyi tercih ederdim ama vardır herşeyde bir hayır diyorum bakalım artık saolun canlarım desteğiniz için :1hug:

iyi olmaya çalışıyorum canım hastalığı atlattım da bunalımlar kolay kolay atlatılmıyo ne yazık ki..!
sen nasılsın?

ben iyiyim canim hastaligi bende atlattim ve guzel kilo vermeye basladim onun icin moralim de düzgün hayirdir kuzum ne derdin var bu hayatta hicbirseyi kafana degmez valla kendine ettiginle kaliyorsun

ben iyiyim canim hastaligi bende atlattim ve guzel kilo vermeye basladim onun icin moralim de düzgün hayirdir kuzum ne derdin var bu hayatta hicbirseyi kafana degmez valla kendine ettiginle kaliyorsun

canım aslında hepimizin taktığı şeylere takılıyorum ben de okul bitti işe gireyim diye bekledim 7 ay stresle girdim bu sefer işten ayrıldım 10 ay kadar sonra ona taktım durdum kpss ye girdim ona atanmayı bekliyorum bi yandan da özel sektörden iş bakıyorum ama yok yani bu döngü böyle devam eder durur hayat koşturmacası şimdi işe girsem belki bu defa da işimle ilgili bi sorun olacak ona takılacağım dert bitmez ki karamanlım yine de şükrediyoruz halimize işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…