Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence menunde cok yanlis var canim bi kere kahvalti yapmamissin sonra yayla corbasinda pirinc var ki biz diyet suresince pirinc yemiyoruz aksam yemegide yok sadece findik olmolmami

BUGUNKU MENÜM:
10:00 SABAH:
1 Haslanmış yumurta
5 zeytın
2 biber
bır parca beyaz peynır ve yesıl cay

öğen: sekersız nescafe

ara ögun 1 elma
3 4 tane badem

akşam: zeytınyaglı kabak
bol salata
1,5 su bardagı ayran

yemekten sonra karpuz

46 dk plates
2 lt su

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ya kahvaltını ıhmal etme sıkı yap gun boyu senı dengede tutan bu öğün ama duzelır zamanla basaracagız inş. hep birlikte

Canim menun genel olarak guzel fakat ogle yemegini atlamissin birde karpuz seker orani cok yuksek bir meyve oldugu icin biz karpuz yemiyoruz zamanla menuleriniz oturacak bende basta hatalar yapiyordum ama bol bol gecmisi okudum ve tecrubeli takim arkadaslarim ne yemisler hep aklima not ettim

yaa oylemı ben karpuzu boyle zararlı bılmıyordum tesekkur ederım cnm uyardıgın için.. öğlen ymegındede ben pazara gıtmıstım saat 4-5 gıbı eve geldım sadece elmayla aclıgımı yatıştıdım zaten aksam yemegını yapıcagım dedım bıraz bekledım yksa normalde yaparım

Biz de onu getirmek icin geldik canim
Pazartesiden sonra zor gelebilir..

Biz disaridayiz kizlar sarjim bitebilir. Yine gelirim gec de olsa

dedigim gibi plates gobege birebir ebru sallinin gobek eritme dvd si var bide 21 gunde sikilasma dvd si var galiba bende alicam sanada oneririm..

Tesekkurler cnm.arastirayim.sana da yazarim nerden aldigimi.bilmiyorum yaaa.belki sadece mekik cekerim.onu arastiriyorum netten

Selam kızlar misafirlikteyim bi bakayım dedim geçmişi okuyamadım eve gidince okurum geç olmazsa

Canim kahvalti saatin cok gec metebolizman8 hizli calistirmak istiyorsan daha erken yapmalisin kahvaltiyi
kalkamadım çok yorgundum normalde7de falan kalkarım :)
Bence menunde cok yanlis var canim bi kere kahvalti yapmamissin sonra yayla corbasinda pirinc var ki biz diyet suresince pirinc yemiyoruz aksam yemegide yok sadece findik olmolmami
yayla çorbasında pirinç olduğu iin akşam yemeğimi yemedim zaten teşekkür ederim yorumun içinn:)
cnm ya kahvaltını ıhmal etme sıkı yap gun boyu senı dengede tutan bu öğün ama duzelır zamanla basaracagız inş. hep birlikte

kahvaltı hakkındaki yorumlarda sonuna kadar haklısınız ama hep alışmaya çalışmama rağmen kahvaltı yapmayı sevemedim sevmiyorum nedeninide bilmiyorum alışıkta değilim okula giderken falan hiç yapmazdım zaten işe giderken de yapmıyorum ama böyle aklınızda bak şunu al ye bunu yiyebilirsin işteyken falan diye önerilere sonuna kadar açığımm :)

cnm bence sevmeye calış cunku kılo almanın en onemlı nedenı bu sende bılıyorsundur mesela 1 kase nesfıt yada specıal k yap sabahları hem pratık hemde uzun sure tok tutuyo zaten öğlen yemeğine kadar..

cnm bence sevmeye calış cunku kılo almanın en onemlı nedenı bu sende bılıyorsundur mesela 1 kase nesfıt yada specıal k yap sabahları hem pratık hemde uzun sure tok tutuyo zaten öğlen yemeğine kadar..

denedim 1 gün oluyor 2 gün oluyor sonunda yenmiyor küfleniyor ve annem atmak zorunda kalıyor tost yapmayı deneyeceğim işe giderken de yanımda götürürüm :)

Kızlar az önce babamdan sabah erkenden beni uyandırmasını rica ettim, alarma uyanamama ihtimalime karşı :) Böylece umuyorum ki yarın erken ve güzel bir saatte uyanıp sıkı bir kahvaltı ve en az yarım saatlik bir egzersizden sonra kendimi daha çok daha iyi hissedeceğimi umuyorum. :)

Bu arada kızlar şu tırnak etlerini yumuşatan kremler var ya hani, tırnak kremleri. Yaklaşık üç dört gündür düzenli olarak her akşam sürüyorum ayak tırnaklarıma ve çok güzel yumuşacık oldu tırnaklarıımmm..:) Pek fazla görünmediği için ayaklarımızı genelde ihmal ediyoruz ama çok yanlııış aslında sonuçta biz görüyoruz ya yetmeli:)

Canım sen olayı çözmüşsün zaten. Zayıflamak ve vücudu zinde tutmak için en ideal spor yürümek ve koşmak. En güzel kardio çalışması. Hele ki açık havada bol oksijenle yapılıyorsa yağ yakımı için bire bir. Benim herkese tavsiyem önce yürüyüş zamanla da bu yürüyüşü koşuya çevirmek. Hatta sadece diyet zamanı değil ideal kiloya ulaştığımız zamanda yapmamız gereken bir spor. Yaşlılığımıza yatırım yapmalıyız şimdiden.

Kuzenimle bulustuk bugun, 5yillik evli, ailesinin yanina dondu istanbuldan.. esinden bosanacak sanirim, onunla dertlestik.. baya uzuldum. Allah herkese mutly yuva nasip eder insallah...
Hakkında hayırlısı olsun Seda' cım ama olmuyor yürümüyorsada fazla uzatmaya gerek yok bence.

Biliyorum canim sabah 5.30 kalkmam gerekiyor benim yuruyus yapabilmem i c in offffff 7 de mesai basliyor benim cunku
Çalıştığın iş kendi işiniz diye biliyordum öyle değil miydi? Sanırım eşinden devralıyorsun sabahları.

Menü saatlerin hiç olmamış canım. Öncelikle erken kalkıp güzel bol proteinli bir kahvaltıyla güne başlaman gerekiyor. Akşam yemeğin gayet güzel. Ama kahvaltıyla akşamın arasına ara değilde bir ana öğün daha koyabilirdin. Su çok az spor yapmamışsın bunlar kilo vermeni engelleyecektir. Senden daha düzenli menüler bekliyorum artık. Bide bol paylaşım.

Menün gerçekten çok kötü canım. Sadece kötü değil sağlıksız. Baştan başa yanlış. Su çok az ve spor yok. İnşallah zamanla düzelecek bunların hepsi. Yeter ki iste.

Yaptığın bütün hataların farkındasın Buse cim. Şimdi sana düşen hatalarından vazgeçip söylediğin doğruları uygulayabilmek. Yarın ilk işin yeni bir hayata başlamak olsun.

Menün bir çok yeni başlayana göre çok iyi. Öğle yemeği yememen sakıncalı atlama lütfen ana öğünleri. Karpuz için Sevgi açıklamasını yapmış. Su miktarı yeterli değil en az 2,5 lt sporun çok güzel.

Tesekkurler cnm.arastirayim.sana da yazarim nerden aldigimi.bilmiyorum yaaa.belki sadece mekik cekerim.onu arastiriyorum netten
Karın için mekik çok faydalı bir spor. Ama azdan başlayıp çoğaltman gerekiyor birde acele etme verilecek kilon azaldığı zaman başla mekiğe. Şuan yürüyüş ve koşu yeterli bence senin için. Kiloluyken yapılan bölgesel hareketlerde yağlar kasa çevrilebiliyor diye biliyorum.

ebrucum ya verdiğmiz cevap sayısını yazacak mıyız dunku gıbı ?:26:
Evet canım çıkarken son mesajında yazarsın yine ben not alıyorum

Bende daha önce evde kahvaltı yapmasını sevmeyen bir insandım. Alışkanlık olmuş hep iş yerinde yaparım kahvaltıyı simit ya da poğaçayla. Ama oldukça sağlıksız. Diyet yapmaya başladığımdan beri düzenli bir şekilde kahvaltı yapıyorum evde yapamasam bile iş yerine götürüyorum peynirimi, domatesimi, salatalığımı, zeytinimi, tam buğday ekmeğimi. Eğer istersen yapabilirsin. Sadece zorla biraz kendini çünkü kahvaltı günün en önemli öğünü.

Hadi bakalım yarın sabah kalkar kalkmaz takıma gelip rapor vermeni istiyorum ben uyandım sporuma başlıyorum ya da kahvaltımı yapıyorum diye. Bende kalkar kalkmaz seni kontrole geleceğim takıma.

Bende çok seviyorum ayaklarımla ilgilenmeyi. Topuk kremim var ama tırnak etleri için olanı şimdi senden duydum. Yazsana bana bende kullanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…