- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Mesaj gelmiyor zaten de siteye girerken sitemiz bakımdadır geçici bir süre kapalıdır gibi bir uyarı çıkıyor. Onu söylemiştim. :26:
okudum bugün geçmişlere bakarken ve kabul ediyorum...yalnız kkafama takılan bi kaç nokta var....cuma günü bildirimlerini perşembe akşamından yapsak olur mu?birde ben her zaman akşamları giremiyorum küçük beebeğimden fırsat bulamadığım zamanlar oluyor...akşam yemeğindnen önce günlük bildirimlerimi yapsam nasıl olur?zaten sporumu genellikle sabahları yapıyorum?
Perşembe akşamdan yapmanda hiç bir sakınca yok. Yapabilirsin. Bebeğinden fırsat buldukça gelirsin. Bugünün menüsünü de ertesi sabah yazarsın. Ya da akşam yiyeceğin belliyse ve ekstradan bişey yemeyeceğine içmeyeceğine eminsen eğer erken paylaşmanda da bir sakınca yok. Peki neden bildirimi perşembe akşam yapmak istiyorsun?
akşam 8 den sonra su soda ve yeşil çay dışında bişi içmiyorum zaten...genellikle öğleye doğru giriyorum nete..spordu,bebek bakımıydı kahvaltı derken saat geçiyorda hani yetişmeme gibi bir durum olursa diye sordum..illa ki perşembe akşamı yaparım diye bi zorunluluğum yok yani..birşey daha soracaktım çarşamba günü eşimle tatile gidiyoruz memlekete orada da net yok mmalesef bi 20 gün kadar aranızda olmayacagım.bu takımdam çıkmama neden olmaz değil mi?
Tatlım zaten kurallarda da yazıyor en az 3 hafta deneme süresi var takımımızın sen bu çarşamba gideceksin doğal olarak zaten listeye girmemiş olacaksın. Sen tatile gidene kadar mümkün olduğunca buralarda ol. Tatilden sonra inşallah yeniden başlarız deneme süresine. Diğer detayları da o zaman konuşuruz zaten.Sen tatil süresince kilo almamaya ve mümkünse kilo vermeye çalış. Gerisini dönünce hallederiz.
ya ben o kadar şişmiştim ki neredeyse top gibi yuvarlanmak üzereydim.merdiven çıkamıyor markete gidip gelince yoruluyordum.o sebeple ilk başta vücudumu açmak adına günde 45 dk tempolu yürüyüşle başladım.bir ay sonra da artık vücudum koşmaya hazırdı.şimdi ilk 10 dk tempolu yürüyüş kalan 35 dk ise hafif tempolu koşmaya başladım.haftada en az üç gün açık havada yapıyorum .inanır mısınız her gün artık vücudum istiyor.pazarları eşime vakit ayırabilmek adına spor yapmam ben.ama gece bacaklarımın ağrısından uyuyamaz hale geldim.kendimi daha zinde ve hafif hissediyorum.bacak ve basen problemim hiç olmadı.üst tarafım çok kalın benm.hala kalın ama o eski halim gibi değil.sanki sıkılaştı.bunu cevremedeki herkes dile getiriyor.fakat yine de karın bolgesi için bir aktivite yapmam şart...sadece 2 ayda 9 kılo vermışsin masallahkac saat yada kac dk kosuyorsun
merhaba kesinlikle yürüyüş yapmalısın.ya ben çok faydasını gordum.muhakkak bır zaman dilimini kendine ne olursa olsun ayırmalısın.kendini çok iyi hissedeceksin zayıfladıgını gordukce.mesela benm kosu saatim yaklasıyor.o kadar mutluyum ki.kendime gün içerisinde ayırabıldıgım tek an bu.muhakkak iş yoğunlugundan bir ara bulmalısın kendıne.gün içinde zaten yoruluyorsun ama bakış açını değiştir.bu kendinle kaldıgın tek özel an.ben öyle görüyorum.zayıflamam,sağlıklı bir yaşam sürüyor olmam da cabası...Dogru soyluyosun her gun bir saat yuruyus yapsam cok super olucak ama is saatlerim cok uyumsuz
Slm canım hoş geldinNasıl gidiyor tatil?
dedigim gibi plates gobege birebir ebru sallinin gobek eritme dvd si var bide 21 gunde sikilasma dvd si var galiba bende alicam sanada oneririm..ya ben o kadar şişmiştim ki neredeyse top gibi yuvarlanmak üzereydim.merdiven çıkamıyor markete gidip gelince yoruluyordum.o sebeple ilk başta vücudumu açmak adına günde 45 dk tempolu yürüyüşle başladım.bir ay sonra da artık vücudum koşmaya hazırdı.şimdi ilk 10 dk tempolu yürüyüş kalan 35 dk ise hafif tempolu koşmaya başladım.haftada en az üç gün açık havada yapıyorum .inanır mısınız her gün artık vücudum istiyor.pazarları eşime vakit ayırabilmek adına spor yapmam ben.ama gece bacaklarımın ağrısından uyuyamaz hale geldim.kendimi daha zinde ve hafif hissediyorum.bacak ve basen problemim hiç olmadı.üst tarafım çok kalın benm.hala kalın ama o eski halim gibi değil.sanki sıkılaştı.bunu cevremedeki herkes dile getiriyor.fakat yine de karın bolgesi için bir aktivite yapmam şart...
merhaba kesinlikle yürüyüş yapmalısın.ya ben çok faydasını gordum.muhakkak bır zaman dilimini kendine ne olursa olsun ayırmalısın.kendini çok iyi hissedeceksin zayıfladıgını gordukce.mesela benm kosu saatim yaklasıyor.o kadar mutluyum ki.kendime gün içerisinde ayırabıldıgım tek an bu.muhakkak iş yoğunlugundan bir ara bulmalısın kendıne.gün içinde zaten yoruluyorsun ama bakış açını değiştir.bu kendinle kaldıgın tek özel an.ben öyle görüyorum.zayıflamam,sağlıklı bir yaşam sürüyor olmam da cabası...
bugün başladım bakalım hayırlısı tecrübelerimi paylaşırım sizlerlee:)Öncelikle tebrik ediyorum Nihal' cim sigarayı bıraktığın için.Ve inanıyorum ki onu başardıysan en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Ve iddia ediyorum ki burada ki motivasyonu para versen bulamazsın.
Ben de çıkmaya başladı bir kaç tane. Bende onları cımbızla alınca çoğaldı biraz. İğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum iz yapacak diye. Çünkü benim dudak üstümde küçük küçük noktalar şeklinde güneş lekesi var ve herkes iğneli epilasyon lekesi sanıyor. Sen yazarsın deneyimlerini. Bizde faydalanırız.
Sevgi' cim sakın moralini bozma ara ara böyle duraklamalar yaşayabilirsin ayrıcı regl olduğun için şişkinliğin devam ediyor olabilir. Beynini ve düşüncelerini olumsuz etkileme sakın ayrıca sadece cuma dan cumaya tartıl lütfen. Her gün tartılırsan moralin bozulur.
normal lazere gittim ve çoğaldı hemde çok fazla oldu ve lazer ile ilgili kesin çözüm net bitiyor diyen yok ama iğneli için bitenleri gördüm ımm ne derler süttn ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya o tipten lazer lafını duymak bile istemiyorum sabredicem artık azımsancak kadar değil bendekiler canım en azından ordakilerden kurtulayım diyorumhoşbuldum melikecim sen de hoşgeldin.bu arada neden iğneli epilasyona gideceksin ki.hem yüz için bence cok uygun degil.su değmemesi lazım bi süre diye biliyorum.ışın yollayan sistemler var.neyse gelince konusuruz.sen çıktın :)
merhaba ayşenur.ben de nihal.ben spor da yapıyorum bir yandan.2 ayda 9 kilo verdim.şimdi duraklama dönemine girdiğim için buraya katıldım.çünkü motivasyona ihtiyacım var.sen spor yapıyormusun.hedefin kaç
bende hiç bardakla su içmem yani aklıma gelmez en iyisi dediğin gibi dolduruyorum pet şişesine alıyorum yanıma suyu ve sureklı içiyorumoff bu mesajı iki defa yazmısım cunku net yavasladı bende yenıden yazıym dedım :)
süper.ben de koşu yapıyorum.çok faydası oldu iki ayda.umarım karın yağlarımı sadece koşarak eritebilirim.ne dersin
bence karın yaglarına plates cok faydalı oluyor önerırım yanıcunku oyle bı yakıyokı karın yaglarımı benı de bı o kadar yakıyor
kızlar ben öğle yemeğimi de yiyim duş alıp iğneli oıperasyona gidicem yüzümdeki kıllar için iyice bıktım artık bunlardan ne kadar iğrençler yaa gelince yazarım
Selam kizlar, nasilsinizzz
Kuzenimle bulustuk bugun, 5yillik evli, ailesinin yanina dondu istanbuldan.. esinden bosanacak sanirim, onunla dertlestik.. baya uzuldum. Allah herkese mutly yuva nasip eder insallah...
sanırım benim acı alma hislerim kapalı hiç açımadııı desem benden önce arkadaşım oturdu nerdeyse ağlayacaktı ki gözünden yaş falan geldi ben gayet güle oynaya o kadar acı hissetmedim ama çok soal inşallah ilerleyen zamanlardada olur böyle :)Merhaba Nihal ben de buse, hoş geldin.
Maalesef ben de su içeyi hep ihmal ediyorum ama aslında öyle önemli ki
Kızlar bence ancak pilatesle gidiyor o karın yağları.Koşu falan fayda etmiyor en azından ben de kamp kurmuş gitmeyecek gibiler ya:=)
Evet, gerçekten katılıyorum. Ben de yaptığımda yağları da beni de yakıyor pilates:)
Melikecim ben de yüzümdeki tüyler için gidiyorum. O yüzden çekeceğin acıları biliyorum ve onlar için şimdiden kolaylıklar diliyorum :)))
İyilik güzellik canım senden naber, ne var ne yok? Kayınvalideni de gönderdin ev ıssızlaştı mı, birileri gidince hep öyle olur ya
Hayırlısı olur inşallah. Çok geçmiş olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diyorum..
kahvaltı 12.30 : Tereyağında yumurta ve bol yeşillik
15.00 ara öğün: Bir elma
17.00 ara öğün : Bir avuç yer fıstığı taze ve kavrulmamış
19.30 akşam yemeği: Dana kuşbaşı, bulgur pilavı, soğan salatası
1,5 lt kadar su, spor yok
suyun biraz az gibi ama bende unutuyorum tatil günleri su içmeyi iş olduğu günler sürekli içiyorumda onun dışında pek yorum yapamam ama güzel bir menüye benziyor en azından ara öğünlerin falan var :)
suyun biraz az gibi ama bende unutuyorum tatil günleri su içmeyi iş olduğu günler sürekli içiyorumda onun dışında pek yorum yapamam ama güzel bir menüye benziyor en azından ara öğünlerin falan var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?