Kızlar ufaktan kaçıyorum ben, bugün biraz erkenden ayrılacağım. Ayaklarıma bakıp yapıp, biraz kitap okuyup erkenden uyumaya çalışacağım ki erkenden uyanabileyim. Her birinize ayrı ayrı iyi geceler diliyoruum:)
:13:
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
canım cok ıyı yaptın buraya gelmekle sımdıden hosgeldın dıyorum burada hep beraber kılo vermek cok guzel oluyor
Hoş geldin canımAz önce katılmak isteyenler topiğinde mesajını gördüm ama seni 9. takım davet etmiş. İstersen bizim takımada gelebilirsin karar senin. Sadece görmediysen haberin olsun diye yazdım.
Selamlar citirciklar...elimden geldiğince gezmeklerde de olsam okumaya çalışıyorum .. Az önce tartıya çıktım ..durumum cok fena...
Hala evdeki tartımın pili yokyanıma almayı da unutmusum...
Sizce tefal tartı pilini nerde bulabilirim ?
Biran önce tekrar sizinle başlamak icin sabirsizlaniyorum ...
Ebrucugum verdigin linkleri okumaya çalıştım.. Biraz karmaşık geldi bana..
Umarım bu yüzdeleri hesaplamamız gerekmiyordur
İyi geceler Buse' cimKızlar ufaktan kaçıyorum ben, bugün biraz erkenden ayrılacağım. Ayaklarıma bakıp yapıp, biraz kitap okuyup erkenden uyumaya çalışacağım ki erkenden uyanabileyim. Her birinize ayrı ayrı iyi geceler diliyoruum:)
Tatlım onlar eski kurallar. Ben sana hemen yeni kuralları yazayım zahmet olmazsa eğer yeniden okuman gerekiyor.:13:
Tsk ederim aciklaman icin okudum anladim kurallara zayiflamak icin uymak zorundayiz zaten iki haftadan sonra bende listedeyim insallah
İyi geceler Ayşenur' cumiyi geceler kızlarr sabaha daha dınc uyanmak üzere byyy
Topiğin başkanı derken? Hangi topiğin? Bu arada bizim takımı seçmene de çok sevindim. Demek ki dışardan gayet iyi bir görüntümüz var takım olarakHosbulduk canim:)
Evet orayada msj yazdim cagirdilar baktim msj sayilari az pek fazla aktif gibi gelmedi burda surekli birileri var orda saatlerce msj atmayan oluyo oyuzden burayi tercih ettim saolsun topigin baskani kabul etti :)
Hoş geldin Nur' cum. Çok sevindim takip etmene.Selamlar citirciklar...elimden geldiğince gezmeklerde de olsam okumaya çalışıyorum .. Az önce tartıya çıktım ..durumum cok fena...
Hala evdeki tartımın pili yokyanıma almayı da unutmusum...
Sizce tefal tartı pilini nerde bulabilirim ?
Biran önce tekrar sizinle başlamak icin sabirsizlaniyorum ...
Ebrucugum verdigin linkleri okumaya çalıştım.. Biraz karmaşık geldi bana..
Umarım bu yüzdeleri hesaplamamız gerekmiyordur
Hosbulduk ebrucugum..İyi geceler Buse' cimHangi kitabı okuyorsun?
Hoş geldin Nur' cum. Çok sevindim takip etmene.Benim tartımda tefal ama pili bildiğin ince kalem pil. Kumandalara konulandan. Her yerde bulabilirsin eğer öyleyse. O linkleri geldiğin zaman tekrar okursun. Hesap yapmak zorunda değilsiniz ama takımın her üyesi hesaplamayı bilmeli diye düşünüyorum. Takım sadece kaptan ve kaptan yardımcısının değil gerekli hallerde her üyenin hesap ve liste işinden anlaması gerekiyor. Zaten ben size en uygun şekilde açıklarım nasıl hesaplanacağını çok kolay bir hesap. Hemencecik anlayacağınıza eminim.
Hosbulduk ebrucugum..
Keske benimde tartımın pili öyle olsaydı ...
yuvarlak değişik bir pil
hem okudum hem anladım :) ben özel bir okulda çalışıyorum sadece okulun ilk açıldığı hafta sadece akşam saatlerinde yazabilirim sanırım ama bulduğum her fırsatta burada olacağıma söz veriyorum.
Ha ha ha :) Ayy canım benim ya cok güldümgeçen benim tartımın da pili bitti. kore malı. ben pili çıkarıp kırtasiyeye götürdüm aynısından çıkarıp verdiler :) Piller evrenseldir mutlaka vardır :)
Ha ha ha :) Ayy canım benim ya cok güldüm
umarim benimki de vardır :) bulunmaz Çin pili değildir :)
evrensel olanlardandir :)
Tatlım sen emzirdiğin için sana uygun listeler hazırlayabiliriz. Benim minişim sadece 2,5 ay emdi. Çok uğraştım emzirmek için ama maalesef bıraktı. Aslında şuan emzirme dönemine göre daha sağlıklı besleniyorum. Keşke o zamanlarda bu şekilde sağlıklı beslenseydim. Sen tam olarak dön tatilden deneme süren başlasın bakarız haftalık verdiğin kiloya göre sana sağlıklı ve doyurucu menüler oluştururuz. Bakarsın sütün kesilecek gibi olursa normale dönersin kilonu korumaya çalışırsın. Emzirme olayı bitince zayıflamaya hız verirsin.Ebrucugum valla anlarım anlarm cok korkutmayayım ..:) baktimda öyle cok zor değilmiş
Hep cok karmaşık gelirdi hesaplamalae...takımlardan cok korkardim o yüzden.. Bu sefer fenakoydum kafama...
Kocisimle konuştum bana yardım edicek...
Beni kışkırtıp, yedirmicek...(umuyorum sözünde durur)
Veee ödüllerim var kendime...
Yalnız Kızlar listelere şöyle bi baktimda...
Cok az geldi bana...
Emziriyorum, sütüm kesilsin istemiyorum...(elbetteki cok su içeceğim ama)
Aranızda emziren var mı ?
Kaptancigim sanırım senin bebişin küçüktü ..
Emzirenlerin menülerini daha sıkı takip etmek isterim(ornek olması icin)
Hoş geldin canım. Sana tam yerine geldiğine dair garanti verebilirim. Yeter ki zayıflamayı gerçekten iste ve buna inan. Biz hep senin yanındayız.merhaba aranıza bu akşam katıldım ve sizden tek ricam bana destek olun. bebeklikten beri kiloluyum ama bu yıl bunu fazlasıyla abarttım. Yaş 31 oldu ve metobolizmam yavaşladı. Kabızlık sorunum hiç olmadı. 20 gün sonra yiğenim evleniyor ve ben 48 beden giyiyorumElbisemi aldım tek dileğim düğünden önce elbisemi daraltmak. Acelem yok bu kış 28 kilonun tamamını üzerimden atmak istiyorum.
Kuralları okumuşsun anladığım kadarıyla. Mümkün olduğunca buralarda bulunup paylaşım yapmaya çalışırsan eğer sorun çıkmaz. Ben kendimi tanıtayım sana hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşındayım, Konya da yaşıyorum ve iki tane kızım var. Sen de bu şekilde kendini tanıtabilirsen eğer sevinirim.hem okudum hem anladım :) ben özel bir okulda çalışıyorum sadece okulun ilk açıldığı hafta sadece akşam saatlerinde yazabilirim sanırım ama bulduğum her fırsatta burada olacağıma söz veriyorum.
Hoşgeldin canım umarım azimle,istikrarla veririz hep birlikte kilocuklarimizi..
Kendini tanıtsan olur mu?
Ebrucugum herkesi tanıyabilmek acısından soruyorum..
Biz kaç kisiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?