Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm yıyorum bıle plates yaptım ya ondan gecıktı ve enerjı gıdınce acıktım dogal olarak.. cnm o zaman plates yapma ben saglam oldugum halde catlayacak gıbıyım sen hıc deneme bıle Allah korusun

Durduğun kabahat zaten Tuba. Bu arada ben bu sabah tartıldım normalde tartılmamam gerekiyor ama şeytan dürttü işte. Sıkı durun tam 67 kiloyum. Bir günde 700 gr gitmiş Maşallah bana

ooo masallah bende az oncede tartıya cıkıyma dedım ama cumayı beklıycem dedım kendı kendıme ama beklıyemem heralde:) bıde cnm ya sabah ac karınla tartılmak daha dogruymus ben hep oyle yapıyorum vucudun gercek agırlığıymıs yanı sabah tartılsan daha az cıkar emınımm tekrardan masallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten sabah aç karnına tartıldım canım. Öyle tartılmak gerekiyor gün içinde tartılırsan eğer acaip moralin bozulur. Sonrasında da tartıyı hemen kaldırdım ki bi daha tartılmayayım.

Zaten sabah aç karnına tartıldım canım. Öyle tartılmak gerekiyor gün içinde tartılırsan eğer acaip moralin bozulur. Sonrasında da tartıyı hemen kaldırdım ki bi daha tartılmayayım.

evet gecen gun mesela daha buraya katılmamışken bı aksam tartıldım 81 cıktı 2 kılo fazla gosterdı o zaman cook moralım bozulmustu bende hep sabah tartılmayı tercıh edıyorum cnm

Kizlar bugun hic gelemedim kizim cok hasta 39 derece atesle acile goturdum fitil igne ilac derken yarim saat uyudu simdi biraz daha iyi ama bu emzigi biraktigimizdan beri surekli hasta oluyor ve uyumuyor haliyle bendeuyumuyorum

Kizlar bugun hic gelemedim kizim cok hasta 39 derece atesle acile goturdum fitil igne ilac derken yarim saat uyudu simdi biraz daha iyi ama bu emzigi biraktigimizdan beri surekli hasta oluyor ve uyumuyor haliyle bendeuyumuyorum

Çok Çok çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda düzelir bebiş..

ohh miss gıbı :) cok guzel dusunmussun cnm

Allah sıfa versın ınsallah bebişe canım cok gecmış olsun..

Bugünkü menüm:

Kahvaltı: 09:30 Tereyağında yumurta, yarım domates, biraz maydanoz, reyhan ve nane, iki dilim peynir, 4adet zeytin ve buğday ekmeği 2-3 dilim

Öğle yemeği: 13:30 1 küçük tabak semiz otlu mercimek yemeği

Ara öğün: 15:00 17adet kavrulmamış yer fıstığı ve 3 adet kuru kayısı

Akşam Yemeği: 18:00 4 kaşık kadar sebzeli bulgur pilavı, dana kuşbaşı ızgara 1 adet domates

2,5 lt su (yatana kadar 3lt olacak herhalde :) ) - 30dk pilates, 45dk yürüyüş

valla cnm menun supeerrrr tebrıkler

sabah: (11:30)
haslanmış yumurta
yarım domates
2 salatalık
1 parca peynır
6 zeytın
yesılcay 2 fıncan, 2 dılım kepeklı ekmek

ara öğün:
6 badem, 1 elma

öğlen16:00)
zeytınyaglı 1,5 domatesle menemen
yaklasık 2 dılım kepeklı ekmek, ayran

ara öğün: 1 avuc uzum

aksam18:30) 1 kase nesfıt, lımonlu soda

3 lt su, 45 dk plates

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin de menün iyi görünüyor ayşenurcum. Öğlen yediğin ekmekler de kepekli ekmek değil mi? Bir de ben ne zaman nesfit yesem daha çok acıkıyorum sanki:) Tadı öyle güzel ki:) Süte de bayılırım zaten :)

evet ya yazmayı unutmusum cnm o da kepeklı ekmek :) nesfıtıde aksam yemeyı tercıh ettım cunku akşam yemek yerken ekmek falan boylesı daha ıyı olur dıye dusundum :) evet dedıgın gıbı sutle cook guzel oluyor tabı lıght sutle 4-5 gundur 2 ekmegı ancak bıtırdım artık tam bugday alıcagım daha saglıklıymış

Kepekli ekmek demir eksikliğine sebep oluyor ve saçları döküyor deniliyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum, herhangi bir bilimsel yazı okumadım sadece kulaktan dolma bir bilgi bu. Buğday ekmeği benim de tercihim. Çünkü arpa ve buğdayın gerçekten faydalı tahıllar olduklarını okumuştum. Hatta annemin bir arkadaşı bir süre Amerika'da kalmış. Orada çocuklara kemik gelişimlerini destelemek için arpa ve buğday yönünden zengin besinler yediriyorlarmış.

ben en ıyısı yarın bugday ekmegı alıym :) cnm ya bana su yetısmıyor dunden berı 5 kg suyu tuketmısım bu kadar su içmeye alısmadım ya sureklı afedersın lavaboya gıdıyorum saatte 1 :)

Geçmiş olsun Sevgi' cim kızın henüz çok küçük keşke bırakmasaydın emziği ama hastalıklarının sebebi emzik değildir. İnşallah biran önce iyileşir. Çocuk hasta olunca her şey berbat oluyor.

Sabah ki ekmeğin ve yer fıstığın haricinde çok güzel bir menü olmuş. Fıstık sayısı çok fazla sabahta en fazla iki dilim ekmek yemen yeterli olurdu. Su ve spor mükemmel. Anlayacağın bugünün oldukça güzel geçmiş tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…