gunaydın buse cım onemlı bısey degıl dıycem ama sonuclar ballı olmadıgı ıcın bısey dıyemıycem ebru nun mesajında alıntılamıstım orada yazıyor nedenı bu sayfanın yukarısında cnmyazardım ama bıraz uzun
Merhaba Öykücüm ben de Buse.
Gunaydin canim memnun oldum tanistigima
Ne demek canım benim burda birbirimiz için varız. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun bütün fazlalıklarından.
Tatlım şuan kilon oldukça fazla senin yavaş yavaş başlaman lazım. Mesai saatlerin oldukça uygun diyet yapmaya. Öncelikle önemli olan güzel ve bol proteinli dolu dolu bir kahvaltı bu seni oldukça güzel bir şekilde idare edecektir. Günde iki defa ara belki ilk günler 3 defa ara yapman gerekebilir. Zamanla oturturuz menülerini yeter ki sen her gün gel.Ayrıca sadece Ebru dersen daha mutlu olurum.
Tatlım şuan ki kilonu boyunu ve hedefini yazarsan eğer not almam gerekiyor.
Okudum geçmişi canım. Umarım sonuçlarda olumsuz bir şey çıkmaz demek istemiştim :)
Gunaydin kizlar kizimbugun biraz daha iyi otomatikmen bende iyiyim
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Peynir 3 zeytin
domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.00
Nesfit
Aksam
Bisey yiyemexim kiz hastaydi biliyosunuz
Geçmiş olsun canım üşüttümü kızın iyi olur inşallah
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Bence stresten de gecikiyor olabilir. Bebek istiyorsan bu otomatik bilinç altını etkiliyor. Bende öyle olmuştu.ya ebrucum ben gecen ayın 16 sında adet olmam gerekıyordu ve olmadım hamılelıkte yok ve carsamba gecesı bıraz kanamam oldu bende oldum sandım ve sabah baktım tertemızz ve o gun hastaneye gıttım doktora kan tahlılı ve idrar vedım ve sonuclar bugun cıkacak neden gecıktı acaba normalde duzenlı olarak 28 gunde bır olurdum bu ay olmadım bundan 1-2 ay oncede 1 ay atladı yanı o ay hıc olmadım bunun ıcın gıdıyorum cnm bakalım hayırlısı
Okumayı seviyoruz anlaşılan. Bende çok severim kitap okumasını. Şu ara çok vaktim olmuyor ama en kısa zamanda eski günlerime dönmek istiyorum.Ebrucum okuduğum kitabın adı "Psikanaliz Üzerine" .
Afiyet olsun canım. Menülerimizi akşam en son yediğimiz yemekten sonra toplu bir şekilde yazıyoruz. Geçmişi okursan biraz paylaşılan menüleri görebilirsin.Hoş bulduk canim bende simdi yaptim kahvaltimi :)
5 dal maydanoz 5 kahvaltilik sivri biber 7 zeytin yarim salatalik yarim domates 1 etimek 2 bardak yesil çay :) tabi oglumda yedi tabagimdan :)
Tamam canım. Not aldım bilgilerini.86.6 boy 1.65 hedef yeniden 65 olmak :)
Sevgi' cim menün çok güzel olmuş ama keşke akşam azda olsa bişeyler atıştırsaydın.Gunaydin kizlar kizimbugun biraz daha iyi otomatikmen bende iyiyim
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Peynir 3 zeytin
domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay
Ogle 14.00
Nesfit
Aksam
Bisey yiyemexim kiz hastaydi biliyosunuz
Yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz tek tek alinti yapamadim ofiste islerim var biraz...bende size kendimi tanitayim ben sevgi urgup te yasiyorum 4 yil oldu daha once ankarada ayasiyordum 1 kizim var 14 aylik esimle birlikte cacalisiyoruz kucuk bir butik otelimiz vvar....evlenxigimde 60 kiloydum hamile kaldigimda 70 kilo doguma giderken 105 kilo ,dogumdan ciktigimda 98 kilo, 1 hafta sonra 96 kilo veeee bid yilda sadece 89 kiloya dusebildim yani 7 kilo verebildim sonra temmuz 15 de kk ya girdim sevgili ebrucugum beni13takima davet etti yaklasikbir bucuk ay oldu veben 89 ile basladigim diyetime su an 79,5 kiloyumm yani 9,5 kilo verdim onumde daha 19,5 kilo var onlarda gidicek insallah burasi beni cok motive ediyor sayisiz kere basladigimpazartesi rebjimlerinde burda son buldu yani
Kızının iyi olmasına çok sevindim canım. Umarım en kısa zamanda normal haline döner.Evet canim usutmus biraz ama bugun biraz daha iyi,,,,,,bu arada hosgeldin
Tekrardan geçmiş olsun canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.kızlar hastaneye gıttım geldım gelıncede yuruyerek geldım ve markete gıttım sımdı eve geldım bayagı yoruldumzaten dunku plates sayesınde hamladım oturdugum yerden tutunarak kalkıyorum sonuclardada bısey cıkmadı hamd olsun bı sorun yok yanı sadece yumurtalık yapımla ılgılymıs oyle dedı doktor
Kızının iyi olmasına çok sevindim canım. Umarım en kısa zamanda normal haline döner.
Tekrardan geçmiş olsun canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.
Kızlar bugün çok durgun gördüm burayı. Gelince sayfalarca geçmiş okumayı düşünmüştüm ama 5 dakikamı bile almadı okuyup cevap yazmak. Hadi bakalım canlanın biraz bugün haftanın ilk günü. Nasıl başlarsak öyle gider hafta.
Kızlar bugün çok durgun gördüm burayı. Gelince sayfalarca geçmiş okumayı düşünmüştüm ama 5 dakikamı bile almadı okuyup cevap yazmak. Hadi bakalım canlanın biraz bugün haftanın ilk günü. Nasıl başlarsak öyle gider hafta.
Evet canim usutmus biraz ama bugun biraz daha iyi,,,,,,bu arada hosgeldin
Canim hosgeldin aramiza.gayret et sabirli ol.her sey hallolacak.hepimiz istedigimiz kilolara ulasacagiz..tekrar hosgeldinGünaydın kızlar oglum erken kalktigi icin ayaktayim mecburen :) bugun diyetimin ve sporumun 1. Gunu insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?