Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okudum geçmişi canım. Umarım sonuçlarda olumsuz bir şey çıkmaz demek istemiştim :)

86.6 boy 1.65 hedef yeniden 65 olmak :)

Gunaydin kizlar kizimbugun biraz daha iyi otomatikmen bende iyiyim

Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Peynir 3 zeytin
domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ogle 14.00
Nesfit

Aksam
Bisey yiyemexim kiz hastaydi biliyosunuz

Geçmiş olsun canım üşüttümü kızın iyi olur inşallah

Yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz tek tek alinti yapamadim ofiste islerim var biraz...bende size kendimi tanitayim ben sevgi urgup te yasiyorum 4 yil oldu daha once ankarada ayasiyordum 1 kizim var 14 aylik esimle birlikte cacalisiyoruz kucuk bir butik otelimiz vvar....evlenxigimde 60 kiloydum hamile kaldigimda 70 kilo doguma giderken 105 kilo ,dogumdan ciktigimda 98 kilo, 1 hafta sonra 96 kilo veeee bid yilda sadece 89 kiloya dusebildim yani 7 kilo verebildim sonra temmuz 15 de kk ya girdim sevgili ebrucugum beni13takima davet etti yaklasikbir bucuk ay oldu veben 89 ile basladigim diyetime su an 79,5 kiloyumm yani 9,5 kilo verdim onumde daha 19,5 kilo var onlarda gidicek insallah burasi beni cok motive ediyor sayisiz kere basladigimpazartesi rebjimlerinde burda son buldu yani

kızlar hastaneye gıttım geldım gelıncede yuruyerek geldım ve markete gıttım sımdı eve geldım bayagı yoruldum zaten dunku plates sayesınde hamladım oturdugum yerden tutunarak kalkıyorum sonuclardada bısey cıkmadı hamd olsun bı sorun yok yanı sadece yumurtalık yapımla ılgılymıs oyle dedı doktor

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Bence stresten de gecikiyor olabilir. Bebek istiyorsan bu otomatik bilinç altını etkiliyor. Bende öyle olmuştu.

Ebrucum okuduğum kitabın adı "Psikanaliz Üzerine" .
Okumayı seviyoruz anlaşılan. Bende çok severim kitap okumasını. Şu ara çok vaktim olmuyor ama en kısa zamanda eski günlerime dönmek istiyorum.

Hoş bulduk canim bende simdi yaptim kahvaltimi :)

5 dal maydanoz 5 kahvaltilik sivri biber 7 zeytin yarim salatalik yarim domates 1 etimek 2 bardak yesil çay :) tabi oglumda yedi tabagimdan :)
Afiyet olsun canım. Menülerimizi akşam en son yediğimiz yemekten sonra toplu bir şekilde yazıyoruz. Geçmişi okursan biraz paylaşılan menüleri görebilirsin.

86.6 boy 1.65 hedef yeniden 65 olmak :)
Tamam canım. Not aldım bilgilerini.

Sevgi' cim menün çok güzel olmuş ama keşke akşam azda olsa bişeyler atıştırsaydın.

Maşallah yeniden. Normalde bu kadar az paylaşım yapan hiç bir üyeye bu şekilde göz yummam ama sırf senin bu isteğin ve hırsın yetiyor bana. Aynı şey Tuba' cım senin içinde geçerli. Sizlerden daha fazla performans ve paylaşım istiyorum. Emin olun bu sizin için çok gerekli. Hedefe daha çabuk ulaşabilmeniz için bi şekilde buralarda olmanız lazım. Ama ikinizin de maşallahı var kilolar çok güzel gidiyor. Birde şu paylaşım olayını çoğaltırsak süper olacak.

Evet canim usutmus biraz ama bugun biraz daha iyi,,,,,,bu arada hosgeldin
Kızının iyi olmasına çok sevindim canım. Umarım en kısa zamanda normal haline döner.

Tekrardan geçmiş olsun canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.

Kızının iyi olmasına çok sevindim canım. Umarım en kısa zamanda normal haline döner.

Tekrardan geçmiş olsun canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.

tesekkur ederım cnm heralde hormonlarla ilgili doktor kıllanma sorunun falan var mı dıye sordu bende bıraz var dedım ama bıldım bılelı boyleyım dedım ilac yazacaktı bebıs dusundugumu ogrenınce vazgectı

Kızlar bugün çok durgun gördüm burayı. Gelince sayfalarca geçmiş okumayı düşünmüştüm ama 5 dakikamı bile almadı okuyup cevap yazmak. Hadi bakalım canlanın biraz bugün haftanın ilk günü. Nasıl başlarsak öyle gider hafta.

Sen neler yaptin ebrucugum isyerine gittin mi

Herkese merhaba iyi haftalar.oyle yorgunum ki dun sabah izmire gidip gece 03.50 de geri donmustuk.canim kuzenimin kinasi vardi.inanilmaz yorucuydu.bakalim cumartesi de konyadayiz nasipse dugun icin.bacaklarim tutulmus atesim var halsizlik...ah bu klimalar

Dunku menum
Sabah bir dilim peynir, bir adet domates, bir parca omlet, sekersiz cay
Oglen iki adet salatalik
Aksam yarim porsiyon izmir kofte, bir kase cacik
3 lt su
Spor olarak kinada yerime hic oturmadim :). ( dun kosu yapamadim artik)

ebrucum herkes yorgun heralde o yuzden bende cok yorgunum bugun plates yapamıycam galıba oturup kalkamıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…