Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltın çok güzel Ayşenur' cum. Öğlenki iki dilim ekmek fazla olmuş bir dilim yesen yeterli olurdu. İki ara yapmışsın öğle ve akşam yemeğinin arasındaki bir avuç üzüm olmamış çünkü yemeklerin arası çok yakın. Üç öğün aralarla birlikte beslenmek istiyorsan eğer kahvaltını en geç saat 09:00 da yapman gerekiyor. Birde limonlu soda değil de sade soda içmen daha faydalı. Limonlunun içinde şeker var. Su ve Sporda çok güzel. Tebrik ederim.

MENÜM
(10:00) 6 tane minik kuru kayısı

(11:00) Yarım avuç leblebi

(11:50) Kahvaltı

Büyük bir parça beyaz peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Domates, maydonoz
2 ince dilim hindi salam, 2 ince dilim macar salam
1 fincan şekersiz çay

(16:00) 1 fincan şekersiz sütlü nescafe

(18:00) 1 tane taze incir

(19:30) Akşam yemeği

1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
Küçük bir dilim tam buğday ekmeği

(20:50) 1 fincan şekersiz çay

1,5 lt su ( temizliğe daldım bugün su içmeyi unuttum:26:) Haftalık ev temizliği

tesekkur ederım cnm :) haklısın dıkkat ederım bundan sonra acemılık işte :) bır avuc uzumde taze uzum tubacım :) ama dedıgın gıbı bıraz fazla olmuş galıba..

ben en ıyısı yarın bugday ekmegı alıym :) cnm ya bana su yetısmıyor dunden berı 5 kg suyu tuketmısım bu kadar su içmeye alısmadım ya sureklı afedersın lavaboya gıdıyorum saatte 1 :)

Ben de hiç alışık değilim bu kadar su tüketmeye ama bana sanki içtikçe içim temizleniyormuş gibi geliyor nedense:))

canım menun cok guzel ama suyun az iş olunca kalıyor valla senden ve dıger arkadaslarımın menulerınden örnek alıyorum tubacım hepinizin menulerıde guzel oluyor inşallah hep bırlıkte zayıflarız

ÖNEMLİ

Arkadaşlar aşağıda verdiğim linklerin hepsini lütfen tek tek inceleyin. İlk linkte aylık bireysel derece listesi. Bu ay ilk üçe 13. takım olarak 3 kişi ile girmişiz ve paylaşım alanında etap değerlendirme raporunda takımımıza teşekkür edilmiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31741237

İkinci linkte cuma yarışmalarına ait kuralların bulunduğu karar defterinin son hali var. Lütfen yeni gelen arkadaşlar karar defterini okuyunuz ve okuduktan sonra bana okuduğunuza dair geri bildirim yapınız. Daha önce okumaya eski üyelerinde okumasını istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post31700496

Bu son linkte ise cuma yarışmalarının ortak paylaşım alanı var. Ben en son etap değerlendirme mesajının linkini yazdım. Bu alanı lütfen sürekli takip edelim. Her hafta Püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlıyor. Genelde kaptan ve kaptan yardımcıları cevap veriyor ama ola ki ben ya da kaptan yardımcısı mesajı görmedi ya da takıma gelemedi sizlerin de takım adına sorulmuş soruları cevaplamanız gerekebilir. O nedenle yeni mesaj gördüğünüzde lütfen paylaşım alanını okuyun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-924.html#post31741712

Ben de hiç alışık değilim bu kadar su tüketmeye ama bana sanki içtikçe içim temizleniyormuş gibi geliyor nedense:))

evet bende hıc alısık degılım ama dolduruyorum 1,5 lt lık şişeyı alıyorum kucagıma dakka bası içiyorum boylesı daha ıyı yoksa dıger turlu buzdolabını acıp suyu bardaga bosaltmak hıc aklıma gelmez.. dedıgın gıbı benımde sankı ıcım temızlenıyormus gıbı oluyor benım idrar yollarımda enfeksıyonum var kk sayesinde bunuda atlatacagım inş.

Temizlik bayağı bayağı spor yerine geçmiştir herhalde, ellerine sağlık Ebrucum. Kuruyemiş tüketmeden günü geçirmeye pek alışkın değilim aslında. Yani yemediğim zamanlarda çok tabii fakat kavrulmamış badem, ceviz, fındık ve yer fıstığını yediğimde daha iyi hissediyorum hem tat olarak hem de faydalı yağları ve karbonhidratları açısından. O zaman yarın ekmek yerine kahvaltıda yarım avuç kadar kavrulmamış kuruyemiş tüketsem sence nasıl olur??

tesekkur ederım cnm :) haklısın dıkkat ederım bundan sonra acemılık işte :) bır avuc uzumde taze uzum tubacım :) ama dedıgın gıbı bıraz fazla olmuş galıba..
Arada sorun yok canım üzüm yiyebilirsin ama öğle ve akşam yemeklerinin araları çok yakın. O nedenle olmamış dedim. Ayrıca ben Ebru' yum

Su hayattır kısaca Neden vücudumuzun %70 i su sence?

Aynen canım temizlik güzel bir spor yerine geçiyor ama ben bisiklete bindiğimi yazmayı unutmuşum hatta birazdan yine binebilirim Kuruyemiş tüketmende bir sakınca yok ama sen 17 tane yer fıstığı ve 3 tane kuru kayısı yemişsin. Bunların miktarları çok fazla onun için uyardım. Mesela bir ara öğünde 10 tane yer fıstığı yiyebilirsin. Ama her gün arka arkaya aynı kuruyemişi tüketme. Bir gün fıstık yediysen ertesi gün fındık ye. Başka bir gün badem ye. Önemli olan kavrulmamış olmaları ve miktarları.

merhabaaaaaaaaaaa
Merhabaa canım hoş geldin

Son düzenleme:
Su hayattır kısaca Neden vücudumuzun %70 i su sence?

Aynen canım temizlik güzel bir spor yerine geçiyor ama ben bisiklete bindiğimi yazmayı unutmuşum hatta birazdan yine binebilirim Kuruyemiş tüketmende bir sakınca yok ama sen 17 tane yer fıstığı ve 3 tane kuru kayısı yemişsin. Bunların miktarları çok fazla onun için uyardım. Mesela bir ara öğünde 10 tane yer fıstığı yiyebilirsin. Ama her gün arka arkaya aynı kuruyemişi tüketme. Bir gün fıstık yediysen ertesi gün fındık ye. Başka bir gün badem ye. Önemli olan kavrulmamış olmaları ve miktarları.

Tamam Ebrucum demek istediğini şimdi daha iyi anladım. Art arda olan günlerde farklı kuruyemişler tüketerek farklı vitamin ve faydalı yağlardan faydalanabilirim. Bu yüzden mi önerdin yoksa ayrıca bir sebebi var mı?

okudum ebrucum:)

Bu arada gerçekten de neden vücudumuzun yüzde 70'i sudan oluşuyor? Dünyanın da 4\3 ü sudan oluşuyor. İnternetten baktım ama birşeye rastlamadım . Neden bu kadar su:)

ayy canım kusura bakma senın adını ıyı bılıyorum o sıra annemlerle konusuyordum anlayacagın karısıklık oldu bı an senı tuba sanmısım

Son düzenleyen: Moderatör:

Okudum Ebrucum :)

Bende araniza katilabilirmiyim kizlar 20 yasindayim dogum yapali 1 yıl oldu dogumdan once 60 kiloydum simdi 86 26 kilo fazlam var artik zayiflamak istiyorum

Sadece miktarı çok olduğu için uyarı yaptım canım. Diğeri tamamen benim kendi görüşüm. Ama kuruyemişlerin miktarına lütfen dikkat et fayda yerine kilo açısından zarar da verebilir.

okudum ebrucum:)
Tamam canım teşekkürler
Bu arada gerçekten de neden vücudumuzun yüzde 70'i sudan oluşuyor? Dünyanın da 4\3 ü sudan oluşuyor. İnternetten baktım ama birşeye rastlamadım . Neden bu kadar su:)
Bilmiyorum ama Allah yarattıysa eğer mutlaka iyi bir sebebi vardır.

Okudum Ebrucum :)
Tamam canım teşekkür ederim. Bundan sonra yarışmayla ilgili merak ettiğiniz her şeyde karar defterine bakabilirsiniz.

Bende araniza katilabilirmiyim kizlar 20 yasindayim dogum yapali 1 yıl oldu dogumdan once 60 kiloydum simdi 86 26 kilo fazlam var artik zayiflamak istiyorum

canım cok ıyı yaptın buraya gelmekle sımdıden hosgeldın dıyorum burada hep beraber kılo vermek cok guzel oluyor

Hoş geldin canımAz önce katılmak isteyenler topiğinde mesajını gördüm ama seni 9. takım davet etmiş. İstersen bizim takımada gelebilirsin karar senin. Sadece görmediysen haberin olsun diye yazdım.

Tamam canım, mutlaka dikkat edeceğim :) Çok çok teşekkürler uyarın için. Takdirleriniz beni çok mutlu ediyor ama eleştirileriniz olmazsa hep yerimde sayarım, olmaaazz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…