sabah: (11:30)
haslanmış yumurta
yarım domates
2 salatalık
1 parca peynır
6 zeytın
yesılcay 2 fıncan, 2 dılım kepeklı ekmek
ara öğün:
6 badem, 1 elma
öğlen16:00)
zeytınyaglı 1,5 domatesle menemen
yaklasık 2 dılım kepeklı ekmek, ayran
ara öğün: 1 avuc uzum
aksam18:30) 1 kase nesfıt, lımonlu soda
3 lt su, 45 dk plates
Kahvaltın çok güzel Ayşenur' cum. Öğlenki iki dilim ekmek fazla olmuş bir dilim yesen yeterli olurdu. İki ara yapmışsın öğle ve akşam yemeğinin arasındaki bir avuç üzüm olmamış çünkü yemeklerin arası çok yakın. Üç öğün aralarla birlikte beslenmek istiyorsan eğer kahvaltını en geç saat 09:00 da yapman gerekiyor.Birde limonlu soda değil de sade soda içmen daha faydalı. Limonlunun içinde şeker var. Su ve Sporda çok güzel. Tebrik ederim.
ben en ıyısı yarın bugday ekmegı alıym :) cnm ya bana su yetısmıyor dunden berı 5 kg suyu tuketmısım bu kadar su içmeye alısmadım ya sureklı afedersın lavaboya gıdıyorum saatte 1 :)
MENÜM
(10:00) 6 tane minik kuru kayısı
(11:00) Yarım avuç leblebi
(11:50) Kahvaltı
Büyük bir parça beyaz peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Domates, maydonoz
2 ince dilim hindi salam, 2 ince dilim macar salam
1 fincan şekersiz çay
(16:00) 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(18:00) 1 tane taze incir
(19:30) Akşam yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
Küçük bir dilim tam buğday ekmeği
(20:50) 1 fincan şekersiz çay
1,5 lt su ( temizliğe daldım bugün su içmeyi unuttum:26:) Haftalık ev temizliği
Ben de hiç alışık değilim bu kadar su tüketmeye ama bana sanki içtikçe içim temizleniyormuş gibi geliyor nedense:))
MENÜM
(10:00) 6 tane minik kuru kayısı
(11:00) Yarım avuç leblebi
(11:50) Kahvaltı
Büyük bir parça beyaz peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Domates, maydonoz
2 ince dilim hindi salam, 2 ince dilim macar salam
1 fincan şekersiz çay
(16:00) 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(18:00) 1 tane taze incir
(19:30) Akşam yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
Küçük bir dilim tam buğday ekmeği
(20:50) 1 fincan şekersiz çay
1,5 lt su ( temizliğe daldım bugün su içmeyi unuttum:26:) Haftalık ev temizliği
Geçmiş olsun Sevgi' cim kızın henüz çok küçük keşke bırakmasaydın emziği ama hastalıklarının sebebi emzik değildir. İnşallah biran önce iyileşir. Çocuk hasta olunca her şey berbat oluyor.
Sabah ki ekmeğin ve yer fıstığın haricinde çok güzel bir menü olmuş. Fıstık sayısı çok fazla sabahta en fazla iki dilim ekmek yemen yeterli olurdu. Su ve spor mükemmel. Anlayacağın bugünün oldukça güzel geçmiş tebrik ederim
Arada sorun yok canım üzüm yiyebilirsin ama öğle ve akşam yemeklerinin araları çok yakın. O nedenle olmamış dedim. Ayrıca ben Ebru' yumtesekkur ederım cnm :) haklısın dıkkat ederım bundan sonra acemılık işte :) bır avuc uzumde taze uzum tubacım :) ama dedıgın gıbı bıraz fazla olmuş galıba..
Su hayattır kısacaBen de hiç alışık değilim bu kadar su tüketmeye ama bana sanki içtikçe içim temizleniyormuş gibi geliyor nedense:))
Temizlik bayağı bayağı spor yerine geçmiştir herhalde, ellerine sağlık Ebrucum. Kuruyemiş tüketmeden günü geçirmeye pek alışkın değilim aslında. Yani yemediğim zamanlarda çok tabii fakat kavrulmamış badem, ceviz, fındık ve yer fıstığını yediğimde daha iyi hissediyorum hem tat olarak hem de faydalı yağları ve karbonhidratları açısından. O zaman yarın ekmek yerine kahvaltıda yarım avuç kadar kavrulmamış kuruyemiş tüketsem sence nasıl olur??
Merhabaa canım hoş geldinmerhabaaaaaaaaaaa
ÖNEMLİ
Arkadaşlar aşağıda verdiğim linklerin hepsini lütfen tek tek inceleyin. İlk linkte aylık bireysel derece listesi. Bu ay ilk üçe 13. takım olarak 3 kişi ile girmişiz ve paylaşım alanında etap değerlendirme raporunda takımımıza teşekkür edilmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31741237
İkinci linkte cuma yarışmalarına ait kuralların bulunduğu karar defterinin son hali var. Lütfen yeni gelen arkadaşlar karar defterini okuyunuz ve okuduktan sonra bana okuduğunuza dair geri bildirim yapınız. Daha önce okumaya eski üyelerinde okumasını istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post31700496
Bu son linkte ise cuma yarışmalarının ortak paylaşım alanı var. Ben en son etap değerlendirme mesajının linkini yazdım. Bu alanı lütfen sürekli takip edelim. Her hafta Püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlıyor. Genelde kaptan ve kaptan yardımcıları cevap veriyor ama ola ki ben ya da kaptan yardımcısı mesajı görmedi ya da takıma gelemedi sizlerin de takım adına sorulmuş soruları cevaplamanız gerekebilir. O nedenle yeni mesaj gördüğünüzde lütfen paylaşım alanını okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-924.html#post31741712
ayy canım kusura bakma senın adını ıyı bılıyorum o sıra annemlerle konusuyordum anlayacagın karısıklık olduArada sorun yok canım üzüm yiyebilirsin ama öğle ve akşam yemeklerinin araları çok yakın. O nedenle olmamış dedim. Ayrıca ben Ebru' yum
Su hayattır kısacaNeden vücudumuzun %70 i su sence?
Aynen canım temizlik güzel bir spor yerine geçiyor ama ben bisiklete bindiğimi yazmayı unutmuşum hatta birazdan yine binebilirimKuruyemiş tüketmende bir sakınca yok ama sen 17 tane yer fıstığı ve 3 tane kuru kayısı yemişsin. Bunların miktarları çok fazla onun için uyardım. Mesela bir ara öğünde 10 tane yer fıstığı yiyebilirsin. Ama her gün arka arkaya aynı kuruyemişi tüketme. Bir gün fıstık yediysen ertesi gün fındık ye. Başka bir gün badem ye. Önemli olan kavrulmamış olmaları ve miktarları.
Merhabaa canım hoş geldin
ÖNEMLİ
Arkadaşlar aşağıda verdiğim linklerin hepsini lütfen tek tek inceleyin. İlk linkte aylık bireysel derece listesi. Bu ay ilk üçe 13. takım olarak 3 kişi ile girmişiz ve paylaşım alanında etap değerlendirme raporunda takımımıza teşekkür edilmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post31741237
İkinci linkte cuma yarışmalarına ait kuralların bulunduğu karar defterinin son hali var. Lütfen yeni gelen arkadaşlar karar defterini okuyunuz ve okuduktan sonra bana okuduğunuza dair geri bildirim yapınız. Daha önce okumaya eski üyelerinde okumasını istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post31700496
Bu son linkte ise cuma yarışmalarının ortak paylaşım alanı var. Ben en son etap değerlendirme mesajının linkini yazdım. Bu alanı lütfen sürekli takip edelim. Her hafta Püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlıyor. Genelde kaptan ve kaptan yardımcıları cevap veriyor ama ola ki ben ya da kaptan yardımcısı mesajı görmedi ya da takıma gelemedi sizlerin de takım adına sorulmuş soruları cevaplamanız gerekebilir. O nedenle yeni mesaj gördüğünüzde lütfen paylaşım alanını okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-924.html#post31741712
Sadece miktarı çok olduğu için uyarı yaptım canım. Diğeri tamamen benim kendi görüşüm. Ama kuruyemişlerin miktarına lütfen dikkat et fayda yerine kilo açısından zarar da verebilir.
Tamam Ebrucum demek istediğini şimdi daha iyi anladım. Art arda olan günlerde farklı kuruyemişler tüketerek farklı vitamin ve faydalı yağlardan faydalanabilirim. Bu yüzden mi önerdin yoksa ayrıca bir sebebi var mı?
Tamam canım teşekkürlerokudum ebrucum:)
Bilmiyorum ama Allah yarattıysa eğer mutlaka iyi bir sebebi vardır.Bu arada gerçekten de neden vücudumuzun yüzde 70'i sudan oluşuyor? Dünyanın da 4\3 ü sudan oluşuyor. İnternetten baktım ama birşeye rastlamadım . Neden bu kadar su:)
Tamam canım teşekkür ederim. Bundan sonra yarışmayla ilgili merak ettiğiniz her şeyde karar defterine bakabilirsiniz.Okudum Ebrucum :)
Bende araniza katilabilirmiyim kizlar20 yasindayim dogum yapali 1 yıl oldu dogumdan once 60 kiloydum simdi 86 26 kilo fazlam var artik zayiflamak istiyorum
Bende araniza katilabilirmiyim kizlar20 yasindayim dogum yapali 1 yıl oldu dogumdan once 60 kiloydum simdi 86 26 kilo fazlam var artik zayiflamak istiyorum
Sadece miktarı çok olduğu için uyarı yaptım canım. Diğeri tamamen benim kendi görüşüm. Ama kuruyemişlerin miktarına lütfen dikkat et fayda yerine kilo açısından zarar da verebilir.
Tamam canım teşekkürler
Bilmiyorum ama Allah yarattıysa eğer mutlaka iyi bir sebebi vardır.
Tamam canım teşekkür ederim. Bundan sonra yarışmayla ilgili merak ettiğiniz her şeyde karar defterine bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?