Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba Ebru hanım Hoşbulduk :) ismim gül 31 yaşımdayım. boşanıkım ve birkızım var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ebru hanım Hoşbulduk :) ismim gül 31 yaşımdayım. boşanıkım ve birkızım var :)

Memnun oldum Gül' cüm. Şu anki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazabilirsen eğer not almam lazım.

çizelgemde yazıyor ama tekrar yazayım. 1,68 boy 98 kilodayım. Hedefim 70 kg. Yani 28 kilo yolum uzun ama ben sabırlıyım.

Kızlar bende kaçıyorum artık. Yarın erken kalkıp işe gitmem gerekiyor. İzin yazdıracağım. Herkese iyi geceler kocaman öpüldünüz

Coook tesekkurler ebrucugum ya..
Gercekten insanın gönlünü ferahlatiyorsun..
Umarım bi sorun olmaz...da
Hem emer kuzum, hem anası zayıflar
Cooook sıkıldım fazlalıklarımdan
Hepiciginize iyi uykular

Ebru hanım bana önerebileceğiniz diyet listesi var mı? özel okuldayım ve en az 3 ay yerimden doğru dürüst kalkmadan sabah 9:00 akşam 18:00 arası çalışacağım. NE tavsiye edersiniz?

Günaydın kızlar oglum erken kalktigi icin ayaktayim mecburen :) bugun diyetimin ve sporumun 1. Gunu insallah :)

Günaydın Öykü' cüm hoş geldin. Benimde minik cadı erkenden uyandı yarı uykulu yarı uyanık kalktım bende. Kalkmışken erkenden kahvaltımı yapmaya niyetliyim. Diyetinin ve sporunun ilk günü hayırlı olsun

Coook tesekkurler ebrucugum ya..
Gercekten insanın gönlünü ferahlatiyorsun..
Umarım bi sorun olmaz...da
Hem emer kuzum, hem anası zayıflar
Cooook sıkıldım fazlalıklarımdan
Hepiciginize iyi uykular
Ne demek canım benim burda birbirimiz için varız. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun bütün fazlalıklarından.

Ebru hanım bana önerebileceğiniz diyet listesi var mı? özel okuldayım ve en az 3 ay yerimden doğru dürüst kalkmadan sabah 9:00 akşam 18:00 arası çalışacağım. NE tavsiye edersiniz?
Tatlım şuan kilon oldukça fazla senin yavaş yavaş başlaman lazım. Mesai saatlerin oldukça uygun diyet yapmaya. Öncelikle önemli olan güzel ve bol proteinli dolu dolu bir kahvaltı bu seni oldukça güzel bir şekilde idare edecektir. Günde iki defa ara belki ilk günler 3 defa ara yapman gerekebilir. Zamanla oturturuz menülerini yeter ki sen her gün gel. Ayrıca sadece Ebru dersen daha mutlu olurum.

Okudum canim uyarim kurallara merak etme :) artkk deneme suresindeyim dimi.
Bu arada kizlar benm adim öykü 20yasindayim anneyim :) ogrenciyim :) bide malesef kiloluyum

Tatlım şuan ki kilonu boyunu ve hedefini yazarsan eğer not almam gerekiyor.

kızlar bende bugun esım işe gıdınce uyumadım kahvaltı yapıp hastaneye gıdecegımm dua edın lutfen sonuclar ıyı cıksın

kızlar bende bugun esım işe gıdınce uyumadım kahvaltı yapıp hastaneye gıdecegımm dua edın lutfen sonuclar ıyı cıksın

Günaydın canım Niçin gitmiştin hastaneye? İnşallah sonuçlar senin için en iyi olan şekliyle çıkar. Bende kahvaltımı yapıp çıkıyorum birazdan.

Günaydın canım Niçin gitmiştin hastaneye? İnşallah sonuçlar senin için en iyi olan şekliyle çıkar. Bende kahvaltımı yapıp çıkıyorum birazdan.

ya ebrucum ben gecen ayın 16 sında adet olmam gerekıyordu ve olmadım hamılelıkte yok ve carsamba gecesı bıraz kanamam oldu bende oldum sandım ve sabah baktım tertemızz ve o gun hastaneye gıttım doktora kan tahlılı ve idrar vedım ve sonuclar bugun cıkacak neden gecıktı acaba normalde duzenlı olarak 28 gunde bır olurdum bu ay olmadım bundan 1-2 ay oncede 1 ay atladı yanı o ay hıc olmadım bunun ıcın gıdıyorum cnm bakalım hayırlısı

Günaydın kızlar oglum erken kalktigi icin ayaktayim mecburen :) bugun diyetimin ve sporumun 1. Gunu insallah :)

Merhaba Öykücüm ben de Buse.

Ayşenurcum önemli birşeyin yoktur inşallah.

Merhaba Öykücüm ben de Buse.

Ayşenurcum önemli birşeyin yoktur inşallah.

gunaydın buse cım onemlı bısey degıl dıycem ama sonuclar ballı olmadıgı ıcın bısey dıyemıycem ebru nun mesajında alıntılamıstım orada yazıyor nedenı bu sayfanın yukarısında cnm yazardım ama bıraz uzun

Hoş bulduk canim bende simdi yaptim kahvaltimi :)

5 dal maydanoz 5 kahvaltilik sivri biber 7 zeytin yarim salatalik yarim domates 1 etimek 2 bardak yesil çay :) tabi oglumda yedi tabagimdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…