inşallah cnm sagol valla insan sevınce yası falan dusunmuyor :) nasıl gıdıyo dıyet
Komşuluk boyle olmalı dimi, biz ankaradan geldiğimizde de onlar bize vermişti.. Ben almanyadayken de arap komşularım vardı, onlarla da aynı boyleydik..
cnm vaktın oluyorsa eger plates yap benceInternetten yazarsan gelır sadece 45 dk ben yapıyorum cok memnunum bugun yapmadım ama ıcımde kaldı bırazdan yapıcagım alışınca bırakılmıyor Yemekte de zaten burada bırsuru menu oluyor örnek alabılırsın
Evet canım gittim iş yerine. Beş günlük izin yazdırıp döndüm. Haftaya pazartesi allahın izniyle başlıyorum işe. 6 aydan sonra çok zor olacak ama çalışmayı seven bir insan olarak çabuk alışacağımı düşünüyorum. Birde şuan nerde çalışacağım belirsiz. Sanırım cuma günü onu konuşmak için yeniden gideceğim hastaneye. Hayırlısı olsun bakalım. Kızımın kreşine uğradım bu arada da . Nevresim takımlarını aldım yıkayıp ütülemek için. Unutmuşum kreş ortamını gözüm korktu biraz. Çocuk sayısı az ama benimki kadar küçük çocuk çok az. Geneli yürüyor. Biz içeri girdiğimizde hepsi bebek diye başımıza toplandı. Sürekli ellemeye çalışıyorlar. :26:İyi bakacaklarından şüphem yok ama ister istemez korkuyorum :18:Sen neler yaptin ebrucugum isyerine gittin mi
O saatten sonra keşke dönmeyip gündüzü bekleseydiniz. Zor bir yolculuk olmuştur. Geçmiş olsun bu arada. Ben Konya' dayım biliyorsun dimi?Herkese merhaba iyi haftalar.oyle yorgunum ki dun sabah izmire gidip gece 03.50 de geri donmustuk.canim kuzenimin kinasi vardi.inanilmaz yorucuydu.bakalim cumartesi de konyadayiz nasipse dugun icin.bacaklarim tutulmus atesim var halsizlik...ah bu klimalar
Tatlım menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Bu işi bilen insanın hali bir başka oluyor. Ama menülerini yazarken yanlarına saatlerini yazarsan daha iyi olur.Dunku menum
Sabah bir dilim peynir, bir adet domates, bir parca omlet, sekersiz cay
Oglen iki adet salatalik
Aksam yarim porsiyon izmir kofte, bir kase cacik
3 lt su
Spor olarak kinada yerime hic oturmadim :). ( dun kosu yapamadim artik)
Birden bire spora yüklendiğiniz için böyle oldu.ebrucum herkes yorgun heralde o yuzden bende cok yorgunum bugun plates yapamıycam galıba oturup kalkamıyorum bıle
Ne mutlu senin gibi komşusu olana.Ebrucum bugun durgun burası gercekten.. Ben de gecmiş okumayı umit etmiştim, birikmeden her fırsatta bakıyorum ama zaten birikmiyotirmus..
Bugun komsulsrımız tatilden döncekler.. 20 gundur yoklardı, geldiklerinde yemeleri için onşara birseyler hazırlicam vericem..
Simdi kolları sıvayayım srtık, birde kayınpederim gelicek..
Gül' cüm şuana kadar çok kötü beslenmişsin. Kahvaltısız asla ve asla güne başlama. Öncelikle hayatından beyaz ekmeği çıkartman lazım. Yoğurt çorbası pirinçli olduğu için diyette tüketmemeye çalışıyoruz. Ben kilonu 98,5 olarak güncelliyorum. Ama düzensiz beslenirsen eğer kilo veremezsin. Ama tavsiyelerimizle kendine sağlıklı ve doyurucu menüler yaparsan kilolarından çok çabuk kurtulacağına inanıyorum.ebrucum :) (iş dolayısıyla herkese hanım bey demekten resmiyeti bozmak bana zor geliyor biraz)
Bugün güne kahvaltısız başladık koşuşturmaktan sadece 11:00 de 1 bardek 2 şekerli çay içtim.
öğle yemeğini 14:00 de yedim. 1 kase yoğurt çorbası yanında 3-4 kaşık zeytinyağlı fasulye 1 küçük dilim karpuz ve 1 dilim beyaz ekmek yedim. arada başka bir atıştırma yapmadım ve rahatsızlıkta hissetmedim.
Bu arada sabah tartıldım kilom 98.5 muş
cnm vaktın oluyorsa eger plates yap benceInternetten yazarsan gelır sadece 45 dk ben yapıyorum cok memnunum bugun yapmadım ama ıcımde kaldı bırazdan yapıcagım alışınca bırakılmıyor Yemekte de zaten burada bırsuru menu oluyor örnek alabılırsın
Komşuluk boyle olmalı dimi, biz ankaradan geldiğimizde de onlar bize vermişti.. Ben almanyadayken de arap komşularım vardı, onlarla da aynı boyleydik..
Sabah
Yarim domates
yarim salatalik
7 zeytin
Az peynir
Maydanoz
Kahvaltilik biber
1 etimek
1 yumurta 2 bardak yesil cay
ÖĞLE
DOMATES ZEYTIN PEYNIR 3Ü1 ARADA
AKSAM
NESCAFE
20 dk bisiklete bindim 70 kalori gitti kosu bandina binemedim bugun oglum durmadi simdiye kadar 750 ml su ictim
Canim hic bisi istemiyo morelim bozuk bugun kayinvalidemle ve gorumcemle aram bozuk ne oldugunu anlamadigim bi sekilde hemde oyuzden keyfim yok yemek hazirlamak bile istemiyorum
kesinlikle haklısın ebrucum. Ben hiç kahvaltı yapmam çocukluktan almadığım bir alışkanlık. Bebeklikten kiloluyum ama benim suçum değil. Annem kocaman ekmeğin arasına koyardı kızartmaları yağda yumurtaları ne olacak sonunda kalıcı kilolar. Ben farkında değildim ne olduğumun. Ayna da bile kendimi normal görüyordum... Ben kızıma bunu yapmıyorum. Küçücük ekmek veriyorum yemeğinin ynında bazen bir lokma bile yemiyor pek sevmiyor ekmeği bende seviniyorum içimden. kızımın kilosu şimdilik çok normal şükür İnşallah o annesi gibi çekmez.
Bu mesaja özellikle tek olarak cevap yazmak istedim. O kadar haklısın ki anneni sana yaptığı kötülük hakkında. Kötülük diyorum çünkü beslenme alışkanlıklarını çocuklara kazandıran kişiler anneler. Eminim senin annen senin iyiliğin için yapmıştır sana kötülük yaptığının farkında olmadan. Senin kızın çok şanslı. Sen buraya geldikten sonra eminim şansı daha çok arttı çünkü sen burda nasıl sağlıklı beslenilir onu öğreneceksin. Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucu obezitenin asla genetik olmadığını öğrendim. Şişmanlığın en önemli nedeni yanlış beslenme. Bugünden itibaren geçmişine bir sünger çek. Unut kilolarını sadece sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir yaşamı düşün. Boyuna göre şuan ki kilon çok ama çok fazla. Ama ben sana inanıyorum ki en kısa zamanda bütün fazla kilolarından kurtulacaksın. Karşında benim gibi bir örnek olsun. Buraya ilk geldiğimde 85,5 kiloydum ve o anda takımın en kilolusu bendim hatta aynen böyle yazmıştım takıma. Aradan sadece 6 ay geçtikten sonra burdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Aynısını sizlerin de yaşayabilmesi için uzun süredir takımda kaptanlık yapıyorum. Lütfen emeklerimi ve sizlere ayırdığım zamanı boşa çıkartmayın. Sizlerin de zayıf olduğunu görmek istiyorum. Şimdi yeni gelen bütün arkadaşlardan söz istiyorum hedefinize ulaşacağınız konusunda.
Çok haklısın Ayşenurcum, gerçekten de pilates alışınca bırakılmıyor, yaşasın plates kardeşliğiii hehe :))
Komşuluk çok çook önemli! Ama bu devirde iyi komşu çok az bulunur oldu...
Umarım en kısa zamanda düzelir aranız canım. Ama başkalarına kızıp, küsüp kendini ihmal etme bence. Zira hiçbir faydası olmadığı gibi bir de boşu boşuna sağlığın, düzenin vs bozuluyor...
-sabah (10:25)
ıkı ınce dılım ekmekle tost
yarım domates
1 salatalık
bir parca peynır
6 zeytın
-ara ögun:
1 paket diyet kraker
meyvesuyu
-öğlen:
haslanmıs tavuk
salata
1 dılım cavdar ekmegı
-ara öğün:
bır dılım karpuz
-akşam:
bır kase nesfit
-3 lt su
-45 dk leslie egzersizleri (plates yerıne bugunde bunu denıyım dedım :).. )
ha bıde hastaneye yuruyerek gıtmıstım yanı 25 dk yuruyus
Bu mesaja özellikle tek olarak cevap yazmak istedim. O kadar haklısın ki anneni sana yaptığı kötülük hakkında. Kötülük diyorum çünkü beslenme alışkanlıklarını çocuklara kazandıran kişiler anneler. Eminim senin annen senin iyiliğin için yapmıştır sana kötülük yaptığının farkında olmadan. Senin kızın çok şanslı. Sen buraya geldikten sonra eminim şansı daha çok arttı çünkü sen burda nasıl sağlıklı beslenilir onu öğreneceksin. Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucu obezitenin asla genetik olmadığını öğrendim. Şişmanlığın en önemli nedeni yanlış beslenme. Bugünden itibaren geçmişine bir sünger çek. Unut kilolarını sadece sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir yaşamı düşün. Boyuna göre şuan ki kilon çok ama çok fazla. Ama ben sana inanıyorum ki en kısa zamanda bütün fazla kilolarından kurtulacaksın. Karşında benim gibi bir örnek olsun. Buraya ilk geldiğimde 85,5 kiloydum ve o anda takımın en kilolusu bendim hatta aynen böyle yazmıştım takıma. Aradan sadece 6 ay geçtikten sonra burdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Aynısını sizlerin de yaşayabilmesi için uzun süredir takımda kaptanlık yapıyorum. Lütfen emeklerimi ve sizlere ayırdığım zamanı boşa çıkartmayın. Sizlerin de zayıf olduğunu görmek istiyorum. Şimdi yeni gelen bütün arkadaşlardan söz istiyorum hedefinize ulaşacağınız konusunda.
senin şu beslenme tarzın bana da yansır en kısa zamanda inşallah. NE YEDİNİZ İÇTİNİZ merakla takip edip öğreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?