Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
Yarim domates
yarim salatalik
7 zeytin
Az peynir
Maydanoz
Kahvaltilik biber
1 etimek
1 yumurta 2 bardak yesil cay
ÖĞLE
DOMATES ZEYTIN PEYNIR 3Ü1 ARADA
AKSAM
NESCAFE
20 dk bisiklete bindim 70 kalori gitti kosu bandina binemedim bugun oglum durmadi simdiye kadar 750 ml su ictim

Canim hic bisi istemiyo morelim bozuk bugun kayinvalidemle ve gorumcemle aram bozuk ne oldugunu anlamadigim bi sekilde hemde oyuzden keyfim yok yemek hazirlamak bile istemiyorum

2 ay plates kursuna gittim tam bir faciaydı. Hoca yulların hocasıydı güya bizi öyle zorladı ki hala belimin ağrısı geçmedi. 2 ayın sonunda kilo aldım :) sonra bıraktım. Ama tabi iş çıkışı gidip eve döndüğümde çok aç olmamdan kaynaklıydı sanırım. evde ufak ufak başlayım bende bakalım

Bugün yoğuluktan ara öğün yapamadım. Malesef bu ay biraz böyle gidecek. Atıştırmalık yanıma diyet pirinç patlağı filan alsam nasıl olur? eve yeni geldim. Annem erişte yapmış. Eve gelirken kepek ekmeği ve müsli aldım. Aslında yulaf ekmeği ve tam buğday istiyordum ama uğradıüım markette kalmamış.

çokk açtım ve ben erişteye başımı çevirerek 4 kaşık müsli içerisine yarım su bardağı az yağlı süt koyarak yedim :) biradan da bir kase yoğurt yiyeceğim. uzun zamandan beri yoğurdu ayranın dışında tüketmemiştim. Yanında da bir kaç kaşık patlıcan yemeği(azıcık sıvı yağ ile pişiriyorum)

Bu arada eve gelirken 3200 adım attım :) sabah ta 500 atmıştım toplam da 3700 adım etti :) 3 gün sonra ortalamayı alıp günlük adımlarımı artıracağım :)

kızlar neden kimse yok benim şansım mı bu. Neredesiniz Akıl verin bana. modanisa dan elbise sipariş verdim. 20 gün sonra yiğenimin düğünü var. o elbiselere baktıkça içim gidiyor. en kötü 44 e düşmem gerek ki güzel bir elbisenin içine gireyim

Sen neler yaptin ebrucugum isyerine gittin mi
Evet canım gittim iş yerine. Beş günlük izin yazdırıp döndüm. Haftaya pazartesi allahın izniyle başlıyorum işe. 6 aydan sonra çok zor olacak ama çalışmayı seven bir insan olarak çabuk alışacağımı düşünüyorum. Birde şuan nerde çalışacağım belirsiz. Sanırım cuma günü onu konuşmak için yeniden gideceğim hastaneye. Hayırlısı olsun bakalım. Kızımın kreşine uğradım bu arada da . Nevresim takımlarını aldım yıkayıp ütülemek için. Unutmuşum kreş ortamını gözüm korktu biraz. Çocuk sayısı az ama benimki kadar küçük çocuk çok az. Geneli yürüyor. Biz içeri girdiğimizde hepsi bebek diye başımıza toplandı. Sürekli ellemeye çalışıyorlar. :26:İyi bakacaklarından şüphem yok ama ister istemez korkuyorum :18:
İnşallah en kısa zamanda kreşe de alışacağız.

O saatten sonra keşke dönmeyip gündüzü bekleseydiniz. Zor bir yolculuk olmuştur. Geçmiş olsun bu arada. Ben Konya' dayım biliyorsun dimi?

Dunku menum
Sabah bir dilim peynir, bir adet domates, bir parca omlet, sekersiz cay
Oglen iki adet salatalik
Aksam yarim porsiyon izmir kofte, bir kase cacik
3 lt su
Spor olarak kinada yerime hic oturmadim :). ( dun kosu yapamadim artik)
Tatlım menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Bu işi bilen insanın hali bir başka oluyor. Ama menülerini yazarken yanlarına saatlerini yazarsan daha iyi olur.

ebrucum herkes yorgun heralde o yuzden bende cok yorgunum bugun plates yapamıycam galıba oturup kalkamıyorum bıle
Birden bire spora yüklendiğiniz için böyle oldu.

Ne mutlu senin gibi komşusu olana. Bizim buralarda adam gibi komşu bulmak imkansız.

Gül' cüm şuana kadar çok kötü beslenmişsin. Kahvaltısız asla ve asla güne başlama. Öncelikle hayatından beyaz ekmeği çıkartman lazım. Yoğurt çorbası pirinçli olduğu için diyette tüketmemeye çalışıyoruz. Ben kilonu 98,5 olarak güncelliyorum. Ama düzensiz beslenirsen eğer kilo veremezsin. Ama tavsiyelerimizle kendine sağlıklı ve doyurucu menüler yaparsan kilolarından çok çabuk kurtulacağına inanıyorum.

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Kalan mesajlara gelince cevap yazacağım. Öpüyorum hepinizi

kesinlikle haklısın ebrucum. Ben hiç kahvaltı yapmam çocukluktan almadığım bir alışkanlık. Bebeklikten kiloluyum ama benim suçum değil. Annem kocaman ekmeğin arasına koyardı kızartmaları yağda yumurtaları ne olacak sonunda kalıcı kilolar. Ben farkında değildim ne olduğumun. Ayna da bile kendimi normal görüyordum... Ben kızıma bunu yapmıyorum. Küçücük ekmek veriyorum yemeğinin ynında bazen bir lokma bile yemiyor pek sevmiyor ekmeği bende seviniyorum içimden. kızımın kilosu şimdilik çok normal şükür İnşallah o annesi gibi çekmez.

Çok haklısın Ayşenurcum, gerçekten de pilates alışınca bırakılmıyor, yaşasın plates kardeşliğiii hehe :))

Komşuluk boyle olmalı dimi, biz ankaradan geldiğimizde de onlar bize vermişti.. Ben almanyadayken de arap komşularım vardı, onlarla da aynı boyleydik..

Komşuluk çok çook önemli! Ama bu devirde iyi komşu çok az bulunur oldu...

Umarım en kısa zamanda düzelir aranız canım. Ama başkalarına kızıp, küsüp kendini ihmal etme bence. Zira hiçbir faydası olmadığı gibi bir de boşu boşuna sağlığın, düzenin vs bozuluyor...

[ Okumayı seviyoruz anlaşılan. Bende çok severim kitap okumasını. Şu ara çok vaktim olmuyor ama en kısa zamanda eski günlerime dönmek istiyorum.

Evet gerçekten de seviyorum canım. Çocukluğumdan beri böyle... Küçük dünyamın en değerli parçası onlar:)

Cicişler; işte bugünkü menüm:

08:45 2 kuru kayısı

09:45 Kahvaltı 1adet domates, bir adet biber, 5 dal maydanoz, bir dal reyhan, bir haşlanmış yumurta, 5 adet küçük tuzsuz siyah zeytin

13:45 Öğle yemeği 1 küçük tabak zeytinyağlı semiz otlu mercimek yemeği

15:00 5 adet ceviz, 1 adet armut

18:45 Akşam yemeği bir porsiyon kadar ev sucuğu, salata ve 3 kaşık kadar bulgur pilavı

2,5 lt su 30 dk pilates

Son düzenleme:

Bu mesaja özellikle tek olarak cevap yazmak istedim. O kadar haklısın ki anneni sana yaptığı kötülük hakkında. Kötülük diyorum çünkü beslenme alışkanlıklarını çocuklara kazandıran kişiler anneler. Eminim senin annen senin iyiliğin için yapmıştır sana kötülük yaptığının farkında olmadan. Senin kızın çok şanslı. Sen buraya geldikten sonra eminim şansı daha çok arttı çünkü sen burda nasıl sağlıklı beslenilir onu öğreneceksin. Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucu obezitenin asla genetik olmadığını öğrendim. Şişmanlığın en önemli nedeni yanlış beslenme. Bugünden itibaren geçmişine bir sünger çek. Unut kilolarını sadece sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir yaşamı düşün. Boyuna göre şuan ki kilon çok ama çok fazla. Ama ben sana inanıyorum ki en kısa zamanda bütün fazla kilolarından kurtulacaksın. Karşında benim gibi bir örnek olsun. Buraya ilk geldiğimde 85,5 kiloydum ve o anda takımın en kilolusu bendim hatta aynen böyle yazmıştım takıma. Aradan sadece 6 ay geçtikten sonra burdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Aynısını sizlerin de yaşayabilmesi için uzun süredir takımda kaptanlık yapıyorum. Lütfen emeklerimi ve sizlere ayırdığım zamanı boşa çıkartmayın. Sizlerin de zayıf olduğunu görmek istiyorum. Şimdi yeni gelen bütün arkadaşlardan söz istiyorum hedefinize ulaşacağınız konusunda.

-sabah (10:25)
ıkı ınce dılım ekmekle tost
yarım domates
1 salatalık
bir parca peynır
6 zeytın

-ara ögun:
1 paket diyet kraker
meyvesuyu

-öğlen:
haslanmıs tavuk
salata
1 dılım cavdar ekmegı

-ara öğün:
bır dılım karpuz

-akşam:
bır kase nesfit

-3 lt su
-45 dk leslie egzersizleri (plates yerıne bugunde bunu denıyım dedım :).. )
ha bıde hastaneye yuruyerek gıtmıstım yanı 25 dk yuruyus

Gerçekten söz veriyorum içten olarak. Bıktım yoruldum. Kamu spotunda çıkan bayan gibi olmak istiyorum hatta daha da ince. Et yemeyi çok seviyorum ekmeksiz doymuyorum Ama kızım için sürekli sebze yemeği pişiriyorum az yağlı az tuzlu. Annem rahatsız olduğu için evde yemeklerde tuzu çok kullanmıyorum ve damağımız alıştı. Ben gün içerisinde az ve sağlıksız beslenirken akşam yemeğine yükleniyordum. Bugün müsli kesti beni :)

Gerçekten DÜrtün beni kızın bana yardım edin ben 70 li kiloları görmek istiyorum. Çok yoruldum

Hiç sanmiyorum canım bi öleler bi böleler saldım bende oluruna bıraktım artik nese ben cikim artik cok uykum var sabh 5de kalktim herkeze iyi geceler tatli ruyalar :)

senin şu beslenme tarzın bana da yansır en kısa zamanda inşallah. NE YEDİNİZ İÇTİNİZ merakla takip edip öğreniyorum.

O kadar içten bir yazı olmuş ki resmen içimde hissettim samimiyetini ebru ya..:)

senin şu beslenme tarzın bana da yansır en kısa zamanda inşallah. NE YEDİNİZ İÇTİNİZ merakla takip edip öğreniyorum.

cnm inşallah sende basarırsın bugun menumde karpuz kotu onu ornek alma ama arkasından hemen egzersiz yaptım erisin diye :) sende boyle yapabilirsin cnm..

ayy canım soz hedefıme ulasacagım Allah izin verirse emeklerın bosa cıkmayacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…