Hoş geldin Gül. Ben de Buse 23 yaşındayım, öğrenciyim.
Ebrucum bugun durgun burası gercekten.. Ben de gecmiş okumayı umit etmiştim, birikmeden her fırsatta bakıyorum ama zaten birikmiyotirmus..
Bugun komsulsrımız tatilden döncekler.. 20 gundur yoklardı, geldiklerinde yemeleri için onşara birseyler hazırlicam vericem..
Simdi kolları sıvayayım srtık, birde kayınpederim gelicek..
Herkese lazim sizin gibi bi komşu ne qüzel uğrasmasinlar diye yemek hazirliyosun
ebrucum :) (iş dolayısıyla herkese hanım bey demekten resmiyeti bozmak bana zor geliyor biraz)
Bugün güne kahvaltısız başladık koşuşturmaktan sadece 11:00 de 1 bardek 2 şekerli çay içtim.
öğle yemeğini 14:00 de yedim. 1 kase yoğurt çorbası yanında 3-4 kaşık zeytinyağlı fasulye 1 küçük dilim karpuz ve 1 dilim beyaz ekmek yedim. arada başka bir atıştırma yapmadım ve rahatsızlıkta hissetmedim.
Bu arada sabah tartıldım kilom 98.5 muş
hoşgeldın cnm aramıza kendımı tanıtyım ben aysenur 19 yasıma girdım, 1 yıllık evlıyım, çizelgemde gorunuyor zaten kılom..
Hoş bulduk canım genç evlenen bi ben degilim yakinda bebisde gelir insallah
cnm sende bılıyosundur beyaz ekmek falan yeme ve aynı anda karpuz yemışsın şişirir senı bunlar dıkkat etmelısın yoksa tartıda kotu rakamlar gorursunbi daha hiç gormessın inşallah
tmm :) tavsiyelerinize uyacağım. Bu arada hiç su içmedim bugünakşam kk ya takılırken 2 litre içmişim farketmeden :) bir de adımlarımı saymaya başladım. Sabah 500 adım yürüdüm. Akşam da birer durak erken inip bineceğim bakalım. En azından böyle hareketimi artırmaya çalışacağım.
evet cnm cok ıyı olur. Evet bende sımdıye kadar 1,5 lıtre içtimaksama kadar 3 olur inşallah sende suyunu hep yanında tası daha pratık oluyor bıde soguk su benı kesıyor ondan normal ısıda ıcerım sende dene :)
kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşam evde oturup tek tek bana verdiğiniz ipuçlarını okuyup cevaplandıracağım. Neler yapabilirim. öncelikle fiziksel hareket yapacak vaktim yok sadece 2 otobüs durağı yürümekle başlayacağım. Akşamları evde ufak tefek mekik hareketleri mi yapsam yoksa birden yüklenip yormasam mı kendimi?
Herkese lazim sizin gibi bi komşu ne qüzel uğrasmasinlar diye yemek hazirliyosun
Umarım sen yemezsin o poğaçadan
Canim hosgeldin aramiza.gayret et sabirli ol.her sey hallolacak.hepimiz istedigimiz kilolara ulasacagiz..tekrar hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?