Kızlar günaydın, dün maalesef bir kaçamak yaptım. Akşam arkadaşlar vardı. Bir sürü cips vs. Ben saymadım ama 15-20 tane kaju yedim. Hem de tuzlu tuzlu.klava: Üzgünüm.
Sabah da standart kahvaltı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi ve kahve. Bugün kesinlikle bisiklete binmem gerekiyor.
offffffffff kizlar yha(((
7 kilometre hizli yürüdümm
100 mekik cektimmm
eve geldim naptim?
1 paket cipsi (800 kcal) löp migdeyee.. manyagim benn herseyy bo$a gitti pü banaaaaalmaz::a015:
oglumu uyutmam lazim grsrz
valla aysegülcüm yarin kendime büyük bir ceza planliyorum :jeyyar:sadece 3 bardak süt ve su ..yarini böyle bitircem. böylece aradaki kalori fazlaligi kapanacak. ve ben ,cuma sabahi mutlu uyanacagimmmhakettim ben bu cezayi..
Kızlar günaydın, dün maalesef bir kaçamak yaptım. Akşam arkadaşlar vardı. Bir sürü cips vs. Ben saymadım ama 15-20 tane kaju yedim. Hem de tuzlu tuzlu.klava: Üzgünüm.
Sabah da standart kahvaltı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi ve kahve. Bugün kesinlikle bisiklete binmem gerekiyor.
ben 2 gündür kk'ya giremedim sanırım sorun vardı(
kızlar kötü haber( grip oldum !!!
dün çok kötüydüm ... heryerim ağrıyo hapşırıyo öksürüyo boğazım ağrıyordu
meyve tabakları hazırladı eşim
kekik çayı
ıhlamur
bol bol c vitamini
çorbalar
tartılmıyorum bile( ama çok korktum dün gece çok şükür terledim ve biraz atlattım yoksa bugün doktora gidip test yaptıracaktık (
şimdi iiyim dinleniyorum
Bugün çok canım sıkkın kızlar,hiçbişey yapasım yok bugün.İçimden bir sürü şey yapmak geliyor ama hiçbişey yapmamakta geliyor ayrıca.Neden böyle ruh durumum anlamadım aslında.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim iki gündür disciye gidiyorum ay kadina nasil sinirlendim kadina disim agriyor diye gittim benim agrimayan dismin dolgusnu cikartti yeni dolgu yapti ve bugün yine gittim tekrar söyledim bugünde dün bosalttigi disi tekrardan kalici dolguyla doldurdu ve benim iki disim hala agriyor sali günü tekrar gidecem aslinda benim dr degil onun yerine bakan birisiydi
hadi bakalim yarin cuma
meliscim kendimi hazir hissettigim zaman geri dönecegim
iki gündür disciye gidiyorum ay kadina nasil sinirlendim kadina disim agriyor diye gittim benim agrimayan dismin dolgusnu cikartti yeni dolgu yapti ve bugün yine gittim tekrar söyledim bugünde dün bosalttigi disi tekrardan kalici dolguyla doldurdu ve benim iki disim hala agriyor sali günü tekrar gidecem aslinda benim dr degil onun yerine bakan birisiydi
hadi bakalim
arkadaslar tum beslenme hatalarimi ariyorum ben bugun daha bir sey farkettim,Ben yemek yaparken cok kotu aliskanligim var mesela corbaya domates koyacam 1-2 dilimarti bende hop yiyorum,busuru sey boyle yemis oluyorum,ne yedigimi anlamiyorum bile.Bu dietle cok zorlanacam ama 60 gorene kadar pes etmeyecem.
sabah kahvaltim aslinda oglene yakin oldugu icin oglenim ikindi oldu 4 corba kasigi kahvaltilik gevregi 1 bardak sutle yedim.
aksam yemeginden once yarim armut,aksam bir tabak haslamis biber ve domates,3 corba kasigi da pilav.simdi yesil cay iciyorum sekersiz balsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?