Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

offf bayılırım kajuya :) bide fındık fıstık gibi tutmuyo yedikçe yiyesi geliyo insanın.neyse canım arada öyle kaçamaklar olacak napalım.

gunaydin,
uyaninca bir bardak yesil cay icine 1 cay kasigi bal
kahvaltim 1 bucuk dilim tam tahilli dilim uno,1 zeytin,1 bardak sut,1 hurma,keske hurmayi yemeseydim ama oglucuma verirken canim cok cekiyor sabah iyim dedim umarim gun icinde kalorisini yakarim.

Ogluma saglsun 2 deli degil de 1 bucuk dilim ekmek yedim yarisini O yedi,sorum acaba tam tahilli ekmek 14 aylik bebege verebilir mi?Kac gundur normal ekmek iyidiremiyorum yemek istemiyor

offffffffff kizlar yha (((
7 kilometre hizli yürüdümm
100 mekik cektimmm

eve geldim naptim?
1 paket cipsi (800 kcal) löp migdeyee.. manyagim benn herseyy bo$a gitti pü banaaaaalmaz::a015:

oglumu uyutmam lazim grsrz

olan olmuş canım artık bugün daha az yiyerek telafi edersin

valla aysegülcüm yarin kendime büyük bir ceza planliyorum :jeyyar:sadece 3 bardak süt ve su ..yarini böyle bitircem. böylece aradaki kalori fazlaligi kapanacak. ve ben ,cuma sabahi mutlu uyanacagimmmhakettim ben bu cezayi..

canım gün boyu 3 bardak sütle dayanabileceğine emin misin sonra akşam dayanamayıp yersen tüm günün açlığıyla daha kötü sonuçlar olabilir :kedi:

dün cips günüymüş demek ki hani bize kızlaaaarrrr kaydirigubbakcemile3

ben 2 gündür kk'ya giremedim sanırım sorun vardı (
kızlar kötü haber ( grip oldum !!!
dün çok kötüydüm ... heryerim ağrıyo hapşırıyo öksürüyo boğazım ağrıyordu
meyve tabakları hazırladı eşim
kekik çayı
ıhlamur
bol bol c vitamini
çorbalar
tartılmıyorum bile ( ama çok korktum dün gece çok şükür terledim ve biraz atlattım yoksa bugün doktora gidip test yaptıracaktık (
şimdi iiyim dinleniyorum

Geçmiş olsun canım. Kendine aman dikkat et. Ateşin var mı? Rejimi düşünme şimdi. Zaten hastayken insanın iştahı olmuyor.

baharım bu yanık hangi yanık yeni mi yaktın yoksa 1 ay önce falan yakmıştın o mu:bbo: teşekkürler ablası melis için bugün daha iyi.
Bazı balıklar da kızartmadan güzel olmuyor :kedi: aifyet olsun tatlım.

fikriyecim melisi kabızlık için götürmüştüm doktora, bir alaca başladık artık daha iyi problem çözüldü gibi görünüyor. Boğaz enfeksiyonu için götürmedim babası doktor o tedavi ediyor ama geçti daha iyi ateşi çıkmadı dünden beri.
Kahvaltılık gevreği 1 kase light süt yada yoğurtla yiyebilirsin tatlım.
Bu arada canım annem neredeyse aç gezer bütün gün ama hep kiloludur yani aç kalınmakla kilo verilmiyor, metebolizma duruyor çünkü.
Fikriyecim tam tahıllı ekmek daha sağlıklı Sanberk için de. Verebilirsin ben de melise hep tam buğday veriyorum.

aSkiTocum hepimizde aynı problem var gün içinde dikkat edip akşama kaçırmak ben de yaptım ne kadar iradesizim diye de kızdım kendime. 3 bardak sütün seni tatmin edeceğine eminmisin akşama gözün dönmesin?

adcım evet sitede problem vardı neden anlamadım yine saldırılar var herhalde.

Nachtigall diyet listeni not ettim aslında tabi olay bu artık hepimiz biliyoruz ama arada kaçamaklar yapıyoruz hep ( melis için teşekkürler canım, daha iyi bugün.
Kajuya ben de bayılırım eşime yasakladım alamıyor.

guzelimm evet canım yaa kaçırdık bu hafta toparlansak iyi olur. Herkesin regli bitti sanırım artık bahane yok.

genciza caanım hem öğlen hep akşam kaçamak üzer seni :kedi:

melzeyitim istediğğin zaman dönebilirsimn takıma tatlım biliyorsun.

dosbacım çok geçmiş olsun sen gidip döndünmü halanın yanına? Kendine dikkat et tatlım bir an önce iyileş.

kızlar ben de dün bütün gün lahana çorbası içtim süper gidiyordum akşama annemleri çağırdım yemeğe bugün tatile gittiler tura evde yemek uğraşmasınlar dedim. Menü zengindi. Ama ben oturdum çorbamı içtim onlara başka çorba yapmıştım. Zeytinyağlılara dokunmadım. 1 çk bulgur pilavı ile çok çok küçük yani bir çatal tavuk aldım nefsim körelsin diye köreldi de herşey süperdi.Ama sonra annem en sevdiğim keklerden almış (( ondan yedim 1 dilim. Aylardır kestane hayali kuruyordum geçenlerde taksimden aldık eşimle en küçük paketi içinden 10 tane çıkmıştır 3ü sağlam 7si bozuktu adama ne söylendim işte insanlar böyle para kazanıyprular bozuk olduğunu bile bile satıyor haram olsun verdiğim para dedim neyse işte söylendim de söylendim çok severim kestane hamileyken en çok aşerdiğim şeydi. Eşimin içinde kalmış almış mı 6-7 tane yedim ((velhasılkelam dün bütün günkü çabam boşuna gitti iradesizliğimden dolayı kendime kızdım kilo verecektim bugüne ama aynı çıktım. Çok kızgınım.

Herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum. Al bayrağımızın altında nice bayramlara.

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle atamızdan bize armağan 29 ekim CUMHURİYET bayramımız herkese kutlu olsun.turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Bugün çok canım sıkkın kızlar,hiçbişey yapasım yok bugün.İçimden bir sürü şey yapmak geliyor ama hiçbişey yapmamakta geliyor ayrıca.Neden böyle ruh durumum anlamadım aslında.
Bugün yediklerim 2 .atal sucuk 1 dilim ekmek,2 peynir
Öğlenlik bişey yemedim daha bamya yerim ama.
Arada bir elma,bir mandalin yedim.

Bugün çok canım sıkkın kızlar,hiçbişey yapasım yok bugün.İçimden bir sürü şey yapmak geliyor ama hiçbişey yapmamakta geliyor ayrıca.Neden böyle ruh durumum anlamadım aslında.

Canım, umarım moralin bu saate kadar daha iyi olmuştur ve önemli bir sebebi yoktur. Bazen insanın canı sebepsiz yere sıkılır. Sıkmamaya çalış o güzel canını
:1hug:

Bu arada yediklerimi sayayım:öğlene doğru 1 pk etiform ve 1 bardak sü, öğlen fırın kabak, akşama doğru 1 parça somon. Şimdi 3 tane ufak mandalina.

merhaba kızlar a.s.
dosbacım geçmiş olsun canım.bende dün hasta olacak gibiydim sabahta boğaz ağrısıyla uyandım.tylot ve aferin aldım şimdi daha iyi gibiyim inşallah yarına tamamen iyileşmiş olurum.
bugün yediklerim
kahvaltı 1 yumurta,yarım kk. kaşar,iki zeytin,iki etimek
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan nescafe
arada bikaç çubuk
akşam balık-salata yarım dilim beyaz ekmek
şimdi yine bi nescafe içtim.

ferdacım melis boğaz enfeksiyonumu olmuştu çok geçmiş olsun daha iyi demişsin şükür geçmiş.
kabızlığı içinde çok sevindim canım o günde nasıl ıkınmıştı yavrum inşallah bundan sonra hiç sorun yaşamazsınız.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim iki gündür disciye gidiyorum ay kadina nasil sinirlendim kadina disim agriyor diye gittim benim agrimayan dismin dolgusnu cikartti yeni dolgu yapti ve bugün yine gittim tekrar söyledim bugünde dün bosalttigi disi tekrardan kalici dolguyla doldurdu ve benim iki disim hala agriyor sali günü tekrar gidecem aslinda benim dr degil onun yerine bakan birisiydi
hadi bakalim yarin cuma
meliscim kendimi hazir hissettigim zaman geri dönecegim

arkadaslar tum beslenme hatalarimi ariyorum ben bugun daha bir sey farkettim,Ben yemek yaparken cok kotu aliskanligim var mesela corbaya domates koyacam 1-2 dilimarti bende hop yiyorum,busuru sey boyle yemis oluyorum,ne yedigimi anlamiyorum bile.Bu dietle cok zorlanacam ama 60 gorene kadar pes etmeyecem.
sabah kahvaltim aslinda oglene yakin oldugu icin oglenim ikindi oldu 4 corba kasigi kahvaltilik gevregi 1 bardak sutle yedim.
aksam yemeginden once yarim armut,aksam bir tabak haslamis biber ve domates,3 corba kasigi da pilav.simdi yesil cay iciyorum sekersiz balsiz.

cok gecmis olsun canim,gercekten insani cok sinir edilecek bir durum bu.mafoldumben

Ferdacim insallah Melisimiz en sonunda rahatlar aci hisstmesin artik yavrucun,bABABSI DR ISE SIZ IYISINIZ,GUVENLI ELDE DEMKKI.

iyi geceler yafriler.

afferim bana a.s.
bugün cezaliydim ve basardim ..

2 fincan kahve , bir bardak portakal suyu ve bir yudum patates kizartmasindan baska
hic birsey tüketmedim.
üstelik oglum ve kiz kardesimi mc donaldsa götürmüsken :dance:

kendimi kutluyorum :))

yarin insallah mutlu olurumm

Kızlar günaydın,
Serin bir gün. Kendinize dikkat edin:kedi: Kilomu bildireyim: 59,8. Meliscim, geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığım için iki haftalık 800 gr verdim diye yazıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Ortalamam da -1,15.

Canım, geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötüdür. Nasıl bir doktora düştün sen?

Canım, geçen yıl diyetisyene başladıktan sonra ben de çok fazla beslenme hatası yaptığımı farkettim. Bunu farketmemi sağlayan dietisyenin verdiği beslenme çizelgesiydi. Aralarda irili ufaklı o kadar çok gereksiz şey yiyormuşum ki. Sana da bir çizelge yapmanı tavsiye ediyorum. Günde 3 ana öğün, 3 ara öğün olmalı.İlk başladığımda bana yazdığı diyeti yazıyorum:
KAhvaltı: 2 dilim uno ekmek (dilimi 25 gr olmalı, istediğin esmer olabilir)
2 parça peynir (1 dilimi orta yağlı diğer parça dil peyniri olabilir)
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ya da 5 zeytin
Haftada 1 yumurta
1. ara: 1 porsiyon meyve + 2 ceviz ya da 6-7 fındık ya da badem
Öğle: 1 tane un kepekli sandviç ekmeği ( ben okulda yemek yiyorum diye böyle
yapmıştı)
4 köfte/ 1 but / 2 baget / 3 dilim peynir / 1 orta balık ve salata, ayran/yoğurt
2. ara: 1 bardak diet süt+ 1 pk etiform/ 4-5 kaşık müsli
Akşam: 7-8 kaşık kıymalı sebze
1 kase çorba
1 bardaka ayran/ 1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
3. ara: 2 porsiyon meyve

Bu diyet özellikle akşam yemeği açısından dolu. Daha sonraki haftalarda küçük değişiklikler yaptı. Ama yapabiliyorsan muhakkak yediklerini hem buraya hem çizelgene yaz. Ben de 60 a düşeceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile5

ben yine almışım yaaa(
şimdi ben diskalifiye mi olcam bu konu da meliscim beni hemen bilgilendir yoksa inan ağlayacağım
hem emeklerime üzülüyorum hem de böle bişi olursa kendimi affetmem sizden ayrı kalmak istemiyorum
kilom 66.8 çok üzgünüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…