Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitim de bu hafta glelyim diyordu ama ses çıkmadı merak ettim.

dosba ve güzelim kızlar hastaydınız diyet yapmamanız çok doğru telafi edersiniz üzülmeyin.

bhr canım tebrik ederim
desene artık şeytanın bacağını kırdım diye
inan ben vermiş olsaydım bu kadar sevinmezdim tekrar tebrik ederim canım...inş. devamı gelir

Bu hafta hiçbişey yapamadım doğru dürüst,suyumu içemedim midem çok bulanıyordu.Spor yapamadım,hergün yattım nerdeyse.Vücudum yorgundu.Önümüzdeki hafta toplarsam kendimi başlıycam spora.

valla güzelimcim sen zaten çoook güzel kilo verdin.insanlar söylüyormuş gerçi ama farketmemesi mümkün değil. vereliniortak kendini iyice topladıktan sonra tekrar bizleri şaşırtcağını düşünüyorum sen yaparsın hayatım.opuyorumnanaktan

kızlar kızım bir huyusuz inanamazsınız hiç ağlayan bir çocuk değildir sürekli birşey bahane edip ağlıyor diş bu kadar rahatsızmı ediyor boğazımı ağırıyor anlamadım. Huyu değişir diyekorkuyorum.

dosbacım halana gidip döndün mü oradamısın hala?
diyetisyenine gittinmi, korumaya geçtiğin için belki kilo almışsındır belki lşisteni değiştirir.

melisim sadece güzelimin sonucunda bir hata var onu düzeltirseniz tamam canım.. sonuç 0.00% olacak elin yanlış basmış sanırım..

canlarım bizim listeye bakmışsınız çok sağolun yaa ben o listeyi nası yapmışım anlamadım :))))

kallistem sağol evet yanlış basmış gerçekten.

sayfalar zor açılıyor site problemli çok normal öyle olması, ben de ekleyeyim hemen problem olmadan. Saldırı mı var siteye kallistem, neden böyle oldu?

ad teşekkürler canım
baharım da 1.2 kilo vermiş neler yaptın tatlım?

canım izinli olduğum dönemde 84 ü bile geçtim hasta yatarken hiç dikkat etmemişim tabi harekette sıfır olunca çabuk kilo alan bi yapım var hemen kilo olarak geri döndü bana bu hafta listemin dışına çıkmadım hatta daha az bile yedim sadece bi gofret kaçamağım oldu o kadar spora da başlayacağım inşallah yılbaşına kadar 10 kilo hedefim bi arkadaşımı da beni sürekli denetlemesi için uyardım artık kaçamak yaptırmayacak spor yapmazsam da dilinden çekeceğim var demek ki tepemde beni dürtükleyen birileri lazımmış :)

bhr canım tebrik ederim
inan ben vermiş olsaydım bu kadar sevinmezdim tekrar tebrik ederim canım...inş. devamı gelir

teşekkür ederim canım benim sende moralini bozma sakın hastasın hareketsiz kaldın kilonun fazla görünmesi normal inşallah toparlanırsın tatlım

baharım işte sonuç düzenli beslenip kaçamak yapmayınca kilo veriliyor. ışte bir de iradelerimize hakim olabilsek, gerçi öyle olabilsek şimdi burada işimiz olmazdı. ama inşallah hepimiz kurtulacağız.

listeye baktim ben en kilolu olan birilerdenim,himmmmmmmmmmmmmmmmmm iyice dusunmeme lazim,bu is boyle olmaz,
oylen yemegim aksamdan kalan haslamis biber ve domates,3 kasik pilav

ad teşekkürler canım
baharım da 1.2 kilo vermiş neler yaptın tatlım?

canım izinli olduğum dönemde 84 ü bile geçtim hasta yatarken hiç dikkat etmemişim tabi harekette sıfır olunca çabuk kilo alan bi yapım var hemen kilo olarak geri döndü bana bu hafta listemin dışına çıkmadım hatta daha az bile yedim sadece bi gofret kaçamağım oldu o kadar spora da başlayacağım inşallah yılbaşına kadar 10 kilo hedefim bi arkadaşımı da beni sürekli denetlemesi için uyardım artık kaçamak yaptırmayacak spor yapmazsam da dilinden çekeceğim var demek ki tepemde beni dürtükleyen birileri lazımmış :)

bhr canım tebrik ederim

teşekkür ederim canım benim sende moralini bozma sakın hastasın hareketsiz kaldın kilonun fazla görünmesi normal inşallah toparlanırsın tatlım

vay.. baharıma bakın benim be.canım süpersin,durdun durdun turnayı gözünden vurdun.tebrikederim canıııım. opuyorumnanaktan a.s.

kızlar bu hafta eşleşmeler yapalım diyorum daha önce yaptığımız gibi, herkes birbirini kontrol etsin. Ama bu sefer kilo guruplarına göre yapalım. Bir bakayım. Şöyle yapalım:

bhr.87 (82.6) ile fikriye (71.0)
astiko (69.9) ile dosba (66.8)
güzelim (65.0) ile genciza (63.1)
emirel (62.5) ile acıbiber (61.3 ) (acıbiberim emireli telde burada sürekli tırtıkla tamam mı :))
melis (60.2), nacticall (59.8) ve ad (54.1) (kendimi açıkta bırakacaktım ama neyse buraya dahil edeyim biz 3 kişi olalım)

kizlar alinti yapip hepinize tek tek cevap yazmayi cok isterdim ama
sitede yine sorun var ve bu sayfayi acana kadar anam agladi.

bhrcim neler yedigimi hep yazdim canim..
evelki günkü cips kacamagim icin
dün cezaliydim ve sadece kahve ictim diyebilirim.

bugün yediklerim

sabah cornflakes

öglen 2 dilim yumurtali ekmek.

aksam bir kasik yagla az tuzlu pilav yaparim.

kola manyagi oldugum icin coca cola zero iciyorum .. 0 kalorili.

su icme aliskanligim yok maalesef.

YENı GURUPLAR:
bhr.87 (82.6) ile fikriye (71.0)
astiko (69.9) ile dosba (66.8)
güzelim (65.0) ile genciza (63.1)
emirel (62.5) ile acıbiber (61.3 )
melis (60.2), nacticall (59.8) ve ad (54.1)

NOTLAR:
1. kızlar herkes eşine sahip çıksın denetlesin.
2. kurban bayramına kadar olan yarış başlamıştır. Kilo verenler güzel bir bayramlıkla ödüllendirileceklerdir :) Kendinize 1 beden küçük bayramlık bakmaya başlayın, hadi bayramda en güzel biz olalım herkes ne kadar zayıfladığımızı konuşsun.

ben dün akşam 5ten sonra bir şey yemedim sadece suyumu ve çayımı içtim. Bundan sonra da böyle yapmayı düşünüyorum. Kızlar lütfen akşam 7den sonra birşey yemeyin. Arada oluyor benimde eve geç geldiğim günler ama istisnalar kaideyi bozmaz.

sabah: 1 lavaş ekmek (ama küçük) bal, peynir yedim (eskiler bilirler asla balsız kahvaltı yapmam, dışarıdaysak yoksa bile eşim gider alır )
arada: 1 adet pirinç mısır patlaklı form bisküvi

acıktım kızım uyansın diye bekliyorum. Kıymalı bezelyeli yemek ve 2 yk bulgur pilavı yerim. Arada meyve planlıyorum yine kızımla. Akşama da ızgara bir şeyler yaparız ve salata.

eşleştirme yapman iyi olmuş kaptanım cidden insan birine karşı kendini suçlu hissedince daha dikkatli oluyo telefonda arkadaşım burda siz ben sıkı bi diyete girmiş bulunuyorum galiba :lepi:

evet baharım bence de iyi oldu. Fikriye de genelde buralarda oluyor, burada bulamazsan temmuz annelerine bak kesin bulursun kaydirigubbakcemile5

tamam canım inşallah artık en kısa zamanda 80 li rakamlardan kurtulurum yoksa bunalıma gircem yakında haberiniz olsun :jeyyar:

baharın ne kaldıki 80 e 2 kilocuk daha önce inmiştin 79.8 e kadar yine yapabilirsin. Ama liste dışına hiç çıkma 1 gün kendine sadece 1 tane kaçamak hakkı ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…