ARKADASLAR ETIKETLER ILGILI BU TOPIGINI N HIC YAZDIGIMI HATIRLAMIYORUM BEN ACIKCASI AMA FIKRIYE DIYORSA OYLEDIR HERHALDE
NASIL OYNAMISIM ANLAMADIM acaba I harfi bende yok ayni sekilde diyer turkce harfleride ondan mi anlamadim.neyse sorun burdan cikiyorsa ok yapmaaaaaaaaaaaaam
güzelim sana da geçmiş olsun canım.
Benim de olmuştu işte yıllar önce daha üniversite 1. sınıf öğrencisiydim kalp hastası gibi ilaç kullanmaya başlamıştım psikolojim bozulmuştu ilaçlar dengemi bozmuştu ve bunu söyleyen üniversite hastanesinde bir hocaydı.
Bir şeyim yokmuş daha doğrusu olan şey insanların %20sinde falan varmış 50 yaşından önce problem çıkarmazmış falan, doğumda bile önemsemediler düşün.
Olabiliyor bazen böyle işte.
Şimdi de domuz gribini çok abartıyorlar herkesin psikolojisini bozmak sanırım amaçları.
Doktorlara inanıyoruz,güveniyoruz sonrada bir yığın hüsran.Neye inancağımı şaşırmış durumdayım ben.Domuz gribide çok abartılıyor artık.1 kere gösterilen haber tekrar tekrar gösteriliyor.Gündem değiştirmekten başka bişey değil gibi geliyor bana.Çünkü aşı yaptırması bir sorun,testi bir sorun(zaten yapmıyorlarmış artık),herkesi domuz gribi olarak görüyorlarmış.Jeller desen aldı başını gidiyor.Bana biraz gündem değiştirmek,birazda birilerinin rant sağlaması için yapılmış bişey gibi geliyor.Çünkü insanlarımız artık ne oldum delisi oldular.Panik,stres,pislik zaten her hastalığa davetiye çıkarıyor.Bence çok abartıldı.Geçen sene başka bişey,bakalım seneye ne çıkcak.....
hani altta yer alıyor ya o etiketlerle oynamak yasak, oynamayın derken yani yeni yazmayın anlamında söyledi kalliste. Diyet guruplarındaki etiketler belli, yeni etiket eklemeyin.
Mesela sabah benim gördüklerim: obez obez olma, meyve sebze vs. bir çok yazı vardı. Diğer arkadaşlarında aklında bulunsun bu gurupta yasak olduğunu bilmeyenler vardır muhakkak.
anladim canim,ama soyleyim kesinlikle boyle seyleri yazmadim,simdi baktim benim 3 tane yazdigim etiket var acaba cok mu?ne kadar yazabiliriz?
canim ben TR DEYIM AMA LAPTOPUMDA TURKCE HARFLER YOK.PROGRAM YUKEYEBILIRIM AMA KULLANMAYI ZOR GELIYOR BANA.
NEYISE TESEKKURLER.
ay yaşasın gerçi ben 300 gram alarak size köstek oldum ama bu hafta bomba gibi geleceğim inş.bu arada sitede sorun mu var yoksa benim nette mi sorun var..güzelim ben şimdilik çıkıyorum kaloriferci gelecek kaloriferleri yakmadan bir elden geçirelim dedik 2 petek değişecek falan evi toparlayayım biraz. Görüşürüz sonra.
2. olduk, askito da bireyselde 3. kutlarım hepinizi.
merhaba kızlar a.s.
bütün takımı tebrik ediyorum dereceye girmişiz sanırım.
guzelim biz senle eş olmuşuz canım bugün yediklerimi yazayım
sabah iki dilim uno,peynir,zeytin,yumurta ( normalde kahvaltıda 1 uno yiyorum ama bugün eşimle birlikte yapınca 2 oldu)
öğlen bi fincan nescafe 6 adet kepekli bisküvi
akşam bi porsiyon yoğurtlu yağsız makarna
ilerleyen saatlerdede yeşil çay içerim ve meyve yerim.
guzelim sen hastaydın sanırım çok geçmiş olsun canım.bende iki gündür hastayım ama ayakta atlatıyorum çok şükür.
Fikriyecim 3 tane etiket için kalkıpta buraya gelip uyarı yapmam canım melis bilir beni bir çok arkadaşımızda tanımıştır, sabah temizliğini yaptım etiketlerin, bazen mesaj yaparken başlık yazarsanız da aynı durum oluşuyor galiba bu sadece tahmin ama kesin bilmiyorum, yanlışlık olmuş olabilir yapmadıysan ben özür dilerim canım sadece bu konudan çok bunaldım öyle çok zamanımı alıyor ki etiketleri düzenlemek bu yüzden sürekli uyarı veriyorum...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?