Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birde sunu düsünüyorum. ben haftasonlari esim evde diye kendime izin veriyorum ..
kendisi diyet yapmama gicikta biraz :)

1 kg falan garanti aliyorum haftasonlari. aslinda bu aliskanligida biraksam tam züper olucak..

birde sunu düsünüyorum. ben haftasonlari esim evde diye kendime izin veriyorum ..

1 kg falan garanti aliyorum haftasonlari. aslinda bu aliskanligida biraksam tam züper olucak..

eşler ve anneler sanki diyeti sabote etmek için vazifeliler :))

ah bu esler hem zayif olmamizi istiyorlar hem de sabute etmekten cok zevk alirlar,Bizimki de is yerinden tel aciyor cani irmik helvasi istemis,ck kizdim ona tama yaparim ama ben ne yapacam?irmik helvasi bu ya,al disirda ye dedim,kizdi bana,kac aydir beni zorlamamk icin bisey yaptirmazmis da bugun bisey istemis burnundan cikartmismisim......uffffffffffffff yaptim tabiki,2 kasik ben de yedim hehehehee yemedim,Kendimi zor tutum sonra ya ben cocukmuyum da kendimi kontrol edemeyecekmiyim dedim ve yemedim,unuttum bile.Bence bu kendim icin diyorum bisey canim isteyince dur azicik 1 kasik yiyim de canim cekmesin yok ben de bu gecmiyor basladim mi yemegi kendimi durduramiyorum,Ben de ya yok ve ya yok diye kuralli geciyor.

Aslinda coktan bisey dusunuyorum,biz bu rejimleri yapiyoruz ve surekli biseyler yemmek icin kendimizi tutuyoruz,inanin benim psiholojigim yoruluyor.bence haftada bir gun kendimize diyetten dinleme gunu olmalidir,mesela hafta sonundan bir gun.Tabi dinlemek derken deli gibi yemek yemegi anlima gelmiyor,Mesela disirdasiniz sizin sevdginiz biseyi sinirli miktarda yiyebilirsiniz.Bence hele uzun zamndir rejim yapanlar icin faydali olur.

fikriyecim cok haklisin tabi canim.. insan bunaliyor.
1 gün mutlaka izin verin kendinize. abartmazsaniz sorun olmaz.
diyetten bikmamak sart.

kesinlikle haklısın canım ama ben kafaya taktım bikere istediğim kiloya ulaşacağım çünkü bu görüntüm beni tatmin etmiyor şimdilik.

hilmişim haftasonu 1 kilo alıyosan hafta içide onu vermeye uğraşırsın ve bu kısır döngü gider durur.en iyisi dediğin gibi hafta sonuda aynı şekilde devam edebilmek.

fikriyecim aynen bende bi lokma alayım gözüm doysun diyemiyorum.ya hiç yemiyeceğim ya yedimmi tam yiyeceğim.o yüzden eve hiç aburcubur almıyorum çünkü alınınca kesin yiyorum.eşim arada alıyor bende kaçamak yapmış oluyorum maalesef:icecream:

kızlar komşumuz davet etti akşam yemeğine ve mantı vardı önce ben yemeyim falan dedim gönül koydu ille de yiyecesin diye ben de yedim oklavayı hakettim galiba klava:

kızlar komşumuz davet etti akşam yemeğine ve mantı vardı önce ben yemeyim falan dedim gönül koydu ille de yiyecesin diye ben de yedim oklavayı hakettim galiba klava:

canim sadece manti yedigisen o kadar buyuk sorun olmaz ama asil sorun onun yanindaki yediklerin.

canım fikriyenin dediği gibi mantı çok abartılacak bişey değil,ama bol terayağlı yediysen o başkaklava: off canım çekti bak olsada yesemcokacimcoooksırnaşık şey

Genciza sen simdi gece yarasi kalkip manti yapmayisin,ben de geleyim kiiiiiiiiiiii,oh ben de mantiya bagilirm,ufffffff niye hep kilo aldirici iyeceklere bagilir ben?

Kızlar günaydın,
Dün akşam eve geldiğimde çok yorgundum. Erkenden de yattım. Dün öğlenekmek arası tavuk döner yedim. Ekmeğin çoğunu yemedim. Akşam da 1 kase çorba ve kabak yedim. Keşke tavuğun ekmeğini daha da mı az yeseydim :kedi: Şimdi de kahvaltı saati. Menü aynı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, zeytin ezmesi ve kahve.
Hepinize güzel günler..

bu arada bugün görümcem geldi "hala diyet yapıyomusun baya zayıflamışsın " dedi acayip mutlu oldum:dance:

harika bir haber canım

evet dosbacım belli bir zaman sonra öğreniyorsun. Tek sıkıntı diyetiyene gidip tartılmayacak olman kaçamak yapmana neden olabilir. Neyse ben seni sıkıntıya sokarız kendini rahat hissetmemen için kötükedihüso

canım insan çok mutlu oluyor... ben memlekete gidince çok güzel tepkiler aldım ama biraz fazla gaza getirmişler hemen yörüngeden çıktım :)) şimdi sadece ne istediğimi düşünüyorum :))

aynen canım. Hafta sonu kilo konusu açıldı da annem kızım neyi,n var senin bir çocuk doğurdun eski kilondasın dedi şımardım bu hafta hiç sağlayamadım motivasyonumu.

Canım güzel tespit, eğer hafta sonu abartısak gerçekten 1 kiloya maloluyor geri kalan günler de ancak onu vermeye uğraşıyruz hafta boşuna geçmiş oluyor.

fikriyecim afiyet olsun bernim eşim de benim çok yoldan çıkarıyor. Bir şey yapıyor ben de kızınca sen yeme o zaman diyor ama canım istiyor yiyince daha gıcık oluyorum eşime. Günümüz yemek kavgalarıyla geçiyor.
Derlerki canın istediği şeyden 1 kaşık al ama ben de kendimi durduramıyorum canım 1 kaşık yiyince devamı geliyor. Ya hep ya hiç olmalı dediğin gibi.

al bir tane daha seni de komşun yoldan çıkarmış. Ben 1 hafta evde tek kalsam işe gitmesem kimseyi görmesem verirrim kilolarımı. Afiyet olsun tatlım ne diyim.

ben de erken yatıyorum yorgun olduğum günler kızımla uyumuşum yine dün saat 10da.Sen çok dikkat ediyorsun tatlım arada oluyr öyle. Zaten öğlenmiş akşama kadar gitmiştir onlar. Ne güzel kabak yiyorsun canım adeta kabak sayesinde zayıfladın.
Sana da güzel günler kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım sabah aç karnına sirkeli ballı suyumu içtim pazartesinden beri içiyorum
bugün kahvaltımı çeyrek simit az pogaça yemek zorunda kaldım ama poğaça sıcacıktı dayanamadım bu arada bağırsak problemim var arkadaşlar bugün 4.günüm halen çıkamadım umarım bugün halledecem

afiyet olsun canım sıcak poğaçaya dayanmak zor. Nasıl gidiyor bu hafta iyisin galiba?
diyetlerde bağırsak problemi oluyor ne yazıkki bana sıcak süt iyi geliyor hihoyyyt

melis kuzuyada afiyet olsun hım yerim onu ben kahvaltı niyetine

kahvaltısını yaptı teyzesi o kadar kirlettiki kendini banyo da yaptırdım. Çeri domates yediriyordum bölmüştüm yiyordu çartırmadan bir tane almış yemek için sıkmış heryeri domatesti bir de çayını kendisi içince tam bir facia oldu :))

kahvaltı da 1 dilim ekmek 2 yk melemen yedim
artık değişim programım var biraz daha rahat edeceğim sanırım .... bugün tartı biraz daha rahatlattı beni :)

meliscim küçük cadıyı öp benim için :))
evde olmak güzel ama bu soğuk günde daha da güzeldir....
tavsiyem ıhlamur için iştahınızı kesiyor :)) ben 1 haftadır sürekli ıhlamur içiyorum siyah çayı bıraktım....iştahımda daha iyi.. kış günlerinde insan daha yağlı şeyler yemek istiyor bu dönemde kilo verirsek kızlar kesin kalıcı olur

günaydin sekerler..
henüz kahvalti etmedim..
yeni kalktik oglusumla.
birazdan tartiya cikicam .
inanirmisiniz günde 100 defa tartiliyorum diye.. yatak odasinin dolabin en tepesina kaldirdim , sadece cumalari indirip tartilayim diye.
dün ilk gündü iste, hic üsenmedim günde 5 defa sandalyeye cikip indirip geri kaldirdim :roflol:
hastalik olmus :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…