Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin özgür kızını yirim bennncokacimcoook

canım bende 2 yaşında biliyorum tuvalet eğitimini 3 yaş çok geç evet.
aslında duru kaka yapmadan bezini tutup kaka diyor ve ıkınmaya başlıyor hemen götürsem tuvalete yapar ama daha erken diye ve en çokta benim hımıllığımdan ilk bahara bırakıyorum.hem havalarda ısınmış olur biraz yaz sonuna kadarda öğrenir diye ümit ediyoruma.s tabi yinede onlara bağlı bazısı herşeyi konuşuyo bi çişi söylemiyor :sm_confused:

efe lazimligina oturunca agliyor :) bende oturtmuyorum artik. baska bahara kaldi ..

gelelim asil konumuza..

sabah
light kasarli kepek ekmekli tost.

öglen
1 izgara tavuk gögüsü
2 yk yogurtlu havuc ( 2 kasik yagda kizarttim)
2 yk brokoli
4 yk salata

yemege misafirim vardi .. ek olarak onlara patates püresi ve tavuk budu yaptim.

birazdan kizkardesimle yürüyüse cikacagiz.

kizkardesim 10 yasinda 52 kiloydu.
3 bucuk hafta oluyor onu diyete baslatali,
okuldan sonra bana geliyor, aksam yemeginden sonra gidiyor eve.
anlamadigim sey.. 50-51 arasi cikiyor, SIKI diyette olmasina ragmen.
ama görünürde inceldi. acaba boy mu atti :) ölcemedikte, bende
kizin basinin etini yiorum sen benden gizli yiosun die :roflol:
kurani öpecek kivama geldi :))))))) yemin ede ede hal kaliyor kizcagiz.

kızlar 6.5 yaşında bir kız annesi olarak bırakın ne zaman iaterlerse ozaman söylesinler benim kızım 1 yaşında rahatsız olmaya başladı ama erken diye unutturduk ama iki yaşına geldiğinde sadece gece bezliyordum oda hep kuru oluyordu bu sizin istemenizle olmuyor inanın bu yaz halledersiniz hiç merak etmeyin ama o dönemde mutlaka yanında olun ve ona destek olun bu onlar için çok önemli bir süreç hatta hayattaki duruşlarıda o bezi bıraktıkları sancılı dönemi başarıyla geçirmeleriyle alakalı inannın bana

sevgili arkadaşlar başkanımız da benimle aynı düşünceddir diye umaraktan bir iki şeye değinmek istiyorum burası bir yarış alanı ve bu grubun amacıda üzerine yapışan bu yağlardan birbirine destek olarak kurtulmak bu yüzden katlım katılım katılım dioruz ama bazı arkadaşlarımız isim vermeyecem sadece cuma günü kilo bildirimi yapıp bütün hafta uğramıyor bu hafta mesaj durumlarını kontrol edece mve bir liste çıkaracam iki haftalık katılım sürecinde nerdeyse hiç katılıma ortak olmamış arkadaşlarımız varmı yokmu bakacam ve bunu başkanımıza bildirecem kimse kimsenin hakkını lütfen almasın ya hep katılın yada hiç evet izinli olmak hasta olmak çok geçerli mazeretler ama diğer türlüsü hak çalmaya giriyor

galiba biraz sert oldu ama kusura bakmayın biraz dilim sivri

NE GÜZEL DURU SÖYLÜYORMUŞ NE ZAMAN SÖYLERLERSE O ZAMAN HAZIR DEMEKMİŞ DİYE OKUMUŞTUM BİR YERDE. AYY BÜYÜK OLDU SİLEMEYECEĞİM. Melis de çiş nerde diyince bezinin ön ytarfını kaka diyice arka tarafını gösteriyor.

lazımlıktan korkuyorlar melis de öyle koltuk gigi kullanıyor oonu.
aslında kızkardeşinin yaşı küçük hızlı kilo vermeli. Boyu uzamış olabilir. Ama canım daha çok küçük gelişme çağında sıkı diyet yapmasın gelişimini engeler.

haklısın cnanım kaydirigubbakcemile5

tamamen aynı fikirdeyim canım. Katılmak isteyenler topiği de dolup taşmış takımlara zor giriyorz ama hakkını vermiyoruz. Sen bir bak tatlım konuşuruz. Sağol canım.

canım bende istiyorum ... ne zaman gelirsen... bu yaz kısmet olmadı (

mantıyı sevmeyen kayserili bi kocaya sahibim :)) hiç ağzına sürmez saolsun kayınvlidem benimkini eksik etmiyo....
yürüyüş bandı için ben pişman olmuyorum en azından kendime bahanem olmuyo (

canım haklısın bizimki sadece bahane .....

canım sana katılıyorum.... artık öğle saatlerinde kimsecikler olmuyo... gereken yapılsın diyenlerdenim!!!

Kızlar, canım biraz sıkkın. Daha iki gün var tabi ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum. Bu konuyu geçtim, yani dikkatli yemeğe devam edersem illa ki bu inatçı, kemiklerime yapışmış yağlar akıp gidecek. Ama yaptığım yemek günlüğünde ayın 26 sından beri çok çeşitli fireler verdiğimi gördüm. Mesela, ayın 28 inde 10 kaju yazmışım. Aslında biliyorum ki yediğim kaju 10 dan fazla. Belki 20 değil ama 10 dan fazla. 1 kasımda yediğim çok yağlı kaşar. Dün yediğim sandviç ekmeği arası tavuk döner. Ama, dün farkettim ki tostlanmış beyaz ekmeği ne kadar özlemişim!! Bugün 1 pk etiform ve süt yerine 1 tost yedim. (diyetisyenin izni vardı) Ama tost, sandviç ekmeği arasıydı. Diyetisyen aradım. Akşam yemeğinde ekmek yeme dedi. Peynir firem için de 1 gün sadece öğle ve akşam sebze ye dedi. Öğle yemeğimde 1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve 2 parça peynir yedim. Ama, daha sonra 2 parça duplo yedim. Duplonun içinden iki kolon çıkıyor. Bu kolonlardan birinin yarısı oluyor yani. Bugünkü saçmalamam dün yediğim döner ekmek yemem yüzünden oldu. O kadar özlemişim ki!! Spor yapmam lazım ama yorgunum. Aslında bisiklete binmek bana iyi gelecek. Daha enerjik olacağım. Kendimi toparlamam lazım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Gider değil mi bu kilolar?

bugün öğlen 6 kepekli bisküvi,bi fincan şekersiz nescafe.
akşama çorba ve yağsız yoğurtlu makarna olur.
ilerleyen saatlerdede meyve yerim.

akşam yemeğimi de yedim bundan sonra bişey yememeye çalışacağım bakalım becerebilcek miyim
menüm
1 kase çorba
4 yk taze fasülye
2 parça haşlanmış et

kızlar çok şükür günü kaçamaksız atlattım bugünü yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı
ara yok ne yazıkki
öğle mercimek çorbası ve 2 kaşık makarna
ara 1 paket ligt pirinç mısır patlağı
akşam mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt

Baharcim tebrik ederim canim,ben de bugun kacamak yapmamak icin aksamdan kalan helvayi cope attim,yoksa butun gun gozum onunde durursa kesinlikle yerim.
bugun oyle duzenli ogunler yemedim hep ayakta yedim,

yumurta,peynir,sutlu balli kafe,yarim nar,yarim armut,1 kofta,1 paket eti biskuvi,taze fasuliye,4 corba kasigi yogurt,1 dilim ekmek,

bi komşuna falan götürseydin bari helvayı canım yazık olmuş :jeyyar:
sen de çok bişey yememişsin ekmeği de az yemişsin daha ne olsun kaçamaksız atlattık bu günü çok şükür :lepi:

Canim helva fazla degildi zaten,az biseydi ben de goturmeyi dusundum ama o kadar az bisey goturmekten unandim,bide komsularimiz hep kalabalik aileler,tek bir yasli amca ve teyze var onlar da kapiyi acmadiar evde yoktular galiba,ben de attim.
evet bugun iyi gecti sayilir ben de kendimden memnunum,umarim hep boyle devam ederiz.

inşallah canım ama spora başlamadığımız sürece tartı çok da gülmeyecek heralde yüzümüze :gitme:

meliscim kizkardesim icin özel yemek yapiyorum .. bol bol vitamin aliyor. sadece sekerli cok tuzlu ve yagli yiyeceklerden uzak tutuyorum. aksam 6 dan sonra bisey yemesine izin vermiyorum.birde spor yaptiriyorum. simdi dur demeezse dahada kilo alacak. cünkü 2 ay da 5 kilo almis.

eveet gelelim bana..
kizkardesim bisiklet sürelim mi abla dedi :) neden olmasin dedim. bu arada hava yagmurlu ama tinnn
indim assagiya cikardim bisikletimi.. komsudan pompa istedim :) kim sürecek die tuhaf tuhaf bakti.
dedimm benn
nerde dio :)
dedim sokakta nerde olacak :)
icinden cocuklu kariya bak dedigini duyar gibi oldum. ama önemli olan spor yapmamiz.
kim ne derse desin kim ne düsünürse düsünsün.. ucunda citir olmak varr dimii:)

1 saat bisiklet sürdükten sonra cocuk parkina ugrayip ip azicik hopladik zipladik :roflol:
eve gelip 100 mekik 20 tanede kol calistirma egzersizi yaptik.

bugün yediklerimin toplamini yazayim tekrar:) en iyisi günün sonunda yazayimda günde 3 defa yazmis olmayim bari :)

sabah
light kasarli kepek ekmekli tost.

öglen
1 izgara tavuk gögüsü
2 yk yogurtlu havuc ( 2 kasik yagda kizarttim)
2 yk brokoli
4 yk salata

aksam

1 kase sekersiz light sütlü cornflakes
2 kepekli bisküvi

1,5 litre su :dance:

gider canim gider.. ama biraz daha kararli olman lazim.madem kacamaklarin cogaliyor, günde 2-3 litre su icmeye calis. ve spor yap. evde bisiklette varmis.. daha ne ..gecenin bir yarisi bile olsa mekik cekmeden yatmiyorum.
inanirmisin karnim ta$ gibi oldu 1 haftada.ve bu kaslar hep yag yakacakk

bugün öğlen 6 kepekli bisküvi,bi fincan şekersiz nescafe.
akşama çorba ve yağsız yoğurtlu makarna olur.
ilerleyen saatlerdede meyve yerim.

akşam yemeğimi de yedim bundan sonra bişey yememeye çalışacağım bakalım becerebilcek miyim
menüm
1 kase çorba
4 yk taze fasülye
2 parça haşlanmış et

cok begendim menülerinizii kaydirigubbakcemile5

koftani yirim lemmmmopuyorumnanaktan
kiz sen bulgarmisin ? bulgaristana gelinmi gittin?
cok tatli konusuyosundur eminim :) bi duymak isterdim :roflol:

inşallah canım ama spora başlamadığımız sürece tartı çok da gülmeyecek heralde yüzümüze :gitme:

yeappppppppppp !!!

Doğrusun canım. Böyle durumlarda bu sözleri duymak bana iyi geliyor. Moralim bozulmuştu. Yarın yeni bir gün, umarım daha iyi olacağımzemuszemus

merhabalar .geçmişi okdum ama cevap yazamadım.bügün ne yiyip ne içtiğimi bilmiorum.dünden beri oğlumun ateşi var.37.5 - 38 arası.doktorumuzu aradık.bir kaç saoru sordu ve grip olmadığını ama yarın sabaha kadar düşmezse hastaneye götürmemizi söyledi.elimi ağzıma götürdüğümde alt tarafta iki sivrilik hissettim galiba dişi çıkıyor çok huysuz..uff canım sıkkın yani..

canım merhaba.çok geçmişolsun hayatım.diş zamanı malesef oluyor böyle.sen sürekli kontrol et annesi. gece dahada ateşi çıkabilir dikkatli olmakta fayda var tabiki sen bunları muhakkak biliyorsun ama ben sadece arkadaşın olarak dile getireyim istedim canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…