Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada merhaba kızlar umarım herkesler iyidir kimse kalmamış topikte dünden beri fazla gelemedim.dün koltukta uyuyakalmışım. hafta sonu dinlenmezsem hafta içi serilirim böyle. şimdi biraz daha iyiyim.az önce misafirlerimi yolculadım çat kapı geldiler yabancı değillerdi çay içip sohbet ettik.dedim 2 kelime yazamda beni öldü sanmasınlar diye. kaydirigubbakcemile3 geçmişe şöyle bir göz atayım. öptüm

yeni fotoraflarina baktim,cok guzel,yorumlar da yazdim,Canim bebebisin kac aylik?Benimki bu ayin 14 de 15 aylik olacak,

evet meliscim ya kamerda görüyorum cok tatli oldu maalesef ayriyiz tuvaleide ögrenir canim takma kafana
karamanlıcığım sen gir takıma bi yarış bakalım özledik senide değilmi ben dışarıdan destek kuvvetim size yarışmada olmam takımda olmayacağım anlamına gelmiyor
tamam canim
karamanlım o halde cuma saat 12ye kadar kilo bildirimi yaparsın listedesin sonra.

melzeyitim tabiki de öyle sen bu takımın kaptan yardımcısısın destek kuvvetimizsin zaten bir yere bırakmayız seni.
tamam meliscim
ay kiyamam yazik kiz kardesine kesin boy atmistir bu kadar spora ve yediklerine göre vermesi lazim bide yasi kücükmüs
canim cok gecmis olsun aman dikkat et kuzuna disten de olabilir ama sen yine kontrol altinda tut
aycanim ya insan calisip bide hafta sonu dinlenemedigi zaman cok kötü oluyor aman kendine iyi bak

ay bütün gecebir ara yükseldi hemen ateş dürücü verdim. ne babası ne de ben uyudum.şimdi ayağımda sallıyorum inş bugün çıkmaz çıkarsa doğru doktora..saol arkadaşım tabii önerilerinize ihtiyacım var.ne de olsa siz benden tecrübelisiniz:ecrin_bebek:

saol canım elimde derece devamlı ölçüyorum.burnu akmıyor öksürük yok gibi.offf inş diştendir

ay canim ya tekrar gecmis olsun gecen haftada benim kizim öyleydi ates yoktu ama burnu akiyor gece sabahlara kadar öksürüyordu biraz da havalarin etkiside olabilir ins ya distendir ya havalardandir

ve hepinize günaydin opuyorumnanaktannasilsiniz birazdan ise gidecem gitmeden bi güünaydin diyeyim istedim
bugün neler yiyecegim sabah aslinda hicbirsey canim istemior ama mecbur yiyecegim 1 dilim tam tahilli ekmek biraz beyaz peynir birkac zeytin domates salatalik bu benim hergünkü kahvaltim
öglene biber dolmasi var yaninda salata
aksama henüz bilmiyorum ama yemem galiba
aralarda 1 elma yiyorum aksama dogru acikirsam meyve yiyorum
ve 2.5 litre su 3 de olabilir
tek eksigim hala spor yapmiyorum ufffffffffff bu konuda cok tembelim yamafoldumben
bu arada 70.4 kiloyum kizlar zemuszemus

ya kizlar benim profilim oldugu yerde kilo takip yazan yer yok neden olabilir kilo cizelgesi yapacam yapamiyorum imza yeri yok

arkadaşlar bir haftalık katılımlarınıza baktım biraz önce
buyrun 29.10.2009-05.11.2009 itibariyle
ad1 toplamda 35 kez katılımda bulunmuş (iş ortamının müsait olmadığını biliyoruz gayet iyi)
dosba 54 kez katılımda bulunmuş
fikriye_bg 24 mesajı olmakla beraber diğier topikte geçirdiği vakitin bize ayırdığı vakitten kat ve kat fazla
güzelimm 20 seninde temmuz annelerinde gçirdiğin vakti burayada ayırmanı istiyoruz
Nachtigall 28 mesaj
aSkiTo 24 mesaj
genciza 19 mesaj
acıbiber2053 12 mesaj
emirel 12 mesaj
bhr.87 22 mesaj (iki haftadır hasta olduğunun farkındayız artık kendine geldiğine öre daha çok buralarda görmek istiyoruz)

arkadailar bazı arkadailarımızı katılımlarındaki gözle görülür bir düşüklük var bunu başkanımızın değerlendirmeye alacağını belirtmekte fayda görüyorum
sırada bekleyen gerçekten zayıflamak isteyen bir sürü insan var yer olmadığı için izizndeki atrkadaşlarımızı bile almakta zorlanıyoruz birbirimize sıra vermeye çalışıyoruz acıbiber ve emirel u özellikle sizin için geçerli fikriyeciğim senin içinde diğer topiğe ayırdığın vakti bizede ayırmalısın

t

herkese gunaydin.
kahvaltim bir elma.ara eti biskuvi yemegi dusunuyorum oglende aksamdan kalan taze fasulye yerim yaninda yogurt,ara armut,aksam simdilik belli degil.
Kendim icin bir program uygulamayi dusunuyorum,gunduz ne iyecegimi sabahtan belirtecem ve listamin disindan cikmamaya calisacam.umarim ise yariyacak.

melzeyet,evet diyier topiklerdeki gecirdigim vakit daha fazla,bu da cok normal bence.aslinda benim aklimda TEK OGLUM VAR onun gelisimi icin neler yapabilirim ve nasil yapabilirim surekli aristirmaktayim.Benim oglumu buyuturken karsilastigim sorunlari diyer annelerle paylasip onlara yardim etmek istiyorum.Burda fazla vakit gecirmedigimi farkindayim bundan sonra sizinle daha cok vakit gecirmeye calisacam.

herkeslere günaydın.karamanlım bende dün akşam geldiğimde profilimi tekrar düzenledim,silinmişti sanırım bu saldırılardan dolayı kaynaklanıyor.melzeyitcim eksik isimlermi var. :jeyyar:
fikriyecim kahvaltı az olmuş hayatım akşama gözün dönmesin sonra.
bu arada benim sabah kalvaltım; 1 dilim krem peynirli reçelli çavdar ekmeği,1 bardak çay,zeytin peynir.
şimdide birkaç ad grissini takılıyorum.buralarda olurum öptüm.

adcığım eksik isimler kimler güzelim normal cuma listesinden kopyalama yaptım hatırlatırsan onlarıda yazayım kendimi yazmadım çünkü uzun zamandır biliyosun listede yokum karamanlımı yazmadım oda listeye dün dahil oldu başka kim var gözümden kaçan

fikriyeciğim yazında ki kızgınlığı seziyorum biz dün melisle konuştuk herkese objektif olmak zorundayım çoğumuzun TEK KIZI VE TEK OĞLU VAR bunuda haturlatmakta bir sakınca görmüyorum şuan kızılacak bir durumda görmüyroum bu topiğinde bir amacı var birbirimize destek olarak üzerimizdeki kilolardan kurtulmak az katılımla kimse birbirine destek olamıyor

kızlar kahvaltımı çok hafif yaptım çünkü bugün gezmeye gideceğim
1kk peynir
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
biraz öncede ara yaptım 1 mandalina

bu arada ne yedim çeyrek poğaça 2 zeytin yarım yumurta 1 serçe parmağından az peynir

canım çok hafif ve güzel olmuş ama şu poğaça yerine ekmek yesen daha ii olur gibime geliyor... tabii sadece tavsiye bende çoook severim poğaçayı
benim değişim listeme göre 1 peynirli poğaça=2 dilim ekmek+2 tatlı kaşığı yağ+1 köfte
sade poğaçayı bilmiyorum peynirli varı elimde örnek olarak verdim

canım biliyorum poğaça ne kadar tehlikeli
ama çeyrek yedim inan sabahki ekmek ve yağ hakkımı kullandım ama köfte meselesini anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…