evet meliscim ya kamerda görüyorum cok tatli oldu maalesef ayriyiz tuvaleide ögrenir canim takma kafanademekki böyle çıtır kız olunuyor baksana bizimkiler de o yolda kaydirigubbakcemile2
baharım bu kadar yüklenme kendine 1 tabak mantı en fazla sana 300 gr olarak dönmüştür sabaha kadar bugün de dikkat edersen gider hemencecik.
canım ne bileyim actifry muhabbeti dönüyor kaç gündür işim yoğundu 2 gün çok da geçmişe bakamadım yaptın sandım :uhm:
eşinin yorumu süpermiş. Benim eşim de çok kalorili bir şey yapalım dediğinde yok yapmayalım kilo alırız diyorum sen yeme diyor bana gıcık laelaelaelaelae
bunlar ne zaman büyüdüler canım anlamadım cadı ben kaşıkla verince yemiyor kendisi yiyince ağzını açıyor ben de sabah banyo yaptırdım çok kirletti kendini şimdi de yine iç badisine kadar değiştirdim sildim. Ama yine güzel yedi :)))
evet yaa çocuklar inanılmaz taklitçi büyümüş de küçülmüş gibiler, bir de çişini söylese onu taklit etmiyor hala bezine yapıyor. Diyorumki kızım herşeyi taklit ediyorsun söylüyorsun onu da söyle sıfır tepki :))
yeğenin kocaman olmuştur şimdi tam sevilecek zamanları.
tamam canimkaramanlıcığım sen gir takıma bi yarış bakalım özledik senide değilmi ben dışarıdan destek kuvvetim size yarışmada olmam takımda olmayacağım anlamına gelmiyor
tamam meliscimkaramanlım o halde cuma saat 12ye kadar kilo bildirimi yaparsın listedesin sonra.
melzeyitim tabiki de öyle sen bu takımın kaptan yardımcısısın destek kuvvetimizsin zaten bir yere bırakmayız seni.
ay kiyamam yazik kiz kardesine kesin boy atmistir bu kadar spora ve yediklerine göre vermesi lazim bide yasi kücükmüsefe lazimligina oturunca agliyor :) bende oturtmuyorum artik. baska bahara kaldi ..
gelelim asil konumuza..
sabah
light kasarli kepek ekmekli tost.
öglen
1 izgara tavuk gögüsü
2 yk yogurtlu havuc ( 2 kasik yagda kizarttim)
2 yk brokoli
4 yk salata
yemege misafirim vardi .. ek olarak onlara patates püresi ve tavuk budu yaptim.
birazdan kizkardesimle yürüyüse cikacagiz.
kizkardesim 10 yasinda 52 kiloydu.
3 bucuk hafta oluyor onu diyete baslatali,
okuldan sonra bana geliyor, aksam yemeginden sonra gidiyor eve.
anlamadigim sey.. 50-51 arasi cikiyor, SIKI diyette olmasina ragmen.
ama görünürde inceldi. acaba boy mu atti :) ölcemedikte, bende
kizin basinin etini yiorum sen benden gizli yiosun die :roflol:
kurani öpecek kivama geldi :))))))) yemin ede ede hal kaliyor kizcagiz.
canim cok gecmis olsun aman dikkat et kuzuna disten de olabilir ama sen yine kontrol altinda tutmerhabalar .geçmişi okdum ama cevap yazamadım.bügün ne yiyip ne içtiğimi bilmiorum.dünden beri oğlumun ateşi var.37.5 - 38 arası.doktorumuzu aradık.bir kaç saoru sordu ve grip olmadığını ama yarın sabaha kadar düşmezse hastaneye götürmemizi söyledi.elimi ağzıma götürdüğümde alt tarafta iki sivrilik hissettim galiba dişi çıkıyor çok huysuz..uff canım sıkkın yani..
aycanim ya insan calisip bide hafta sonu dinlenemedigi zaman cok kötü oluyor aman kendine iyi bakbu arada merhaba kızlar umarım herkesler iyidir kimse kalmamış topikte dünden beri fazla gelemedim.dün koltukta uyuyakalmışım. hafta sonu dinlenmezsem hafta içi serilirim böyle. şimdi biraz daha iyiyim.az önce misafirlerimi yolculadım çat kapı geldiler yabancı değillerdi çay içip sohbet ettik.dedim 2 kelime yazamda beni öldü sanmasınlar diye. kaydirigubbakcemile3 geçmişe şöyle bir göz atayım. öptüm
canım merhaba.çok geçmişolsun hayatım.diş zamanı malesef oluyor böyle.sen sürekli kontrol et annesi. gece dahada ateşi çıkabilir dikkatli olmakta fayda var tabiki sen bunları muhakkak biliyorsun ama ben sadece arkadaşın olarak dile getireyim istedim canım. opuyorumnanaktan
canim cok gecmis olsun aman dikkat et kuzuna disten de olabilir ama sen yine kontrol altinda tut
saol canım elimde derece devamlı ölçüyorum.burnu akmıyor öksürük yok gibi.offf inş diştendir
melzeyet,evet diyier topiklerdeki gecirdigim vakit daha fazla,bu da cok normal bence.aslinda benim aklimda TEK OGLUM VAR onun gelisimi icin neler yapabilirim ve nasil yapabilirim surekli aristirmaktayim.Benim oglumu buyuturken karsilastigim sorunlari diyer annelerle paylasip onlara yardim etmek istiyorum.Burda fazla vakit gecirmedigimi farkindayim bundan sonra sizinle daha cok vakit gecirmeye calisacam.
bu arada ne yedim çeyrek poğaça 2 zeytin yarım yumurta 1 serçe parmağından az peynir
canım çok hafif ve güzel olmuş ama şu poğaça yerine ekmek yesen daha ii olur gibime geliyor... tabii sadece tavsiye bende çoook severim poğaçayı
benim değişim listeme göre 1 peynirli poğaça=2 dilim ekmek+2 tatlı kaşığı yağ+1 köfte
sade poğaçayı bilmiyorum peynirli varı elimde örnek olarak verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?