Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlarbenim enerjim sizin kadar yok allah yolunuzu açık etsin nedir bu ister susun ister susmayın sizin için tavrımı değiştiremem ama yeter herkesi rahatsız ediyoruz bir yıldır ilk defa sanal ortamda böyle geriliyorum enerjini tartışmayla harcama acıbibber kendinde söylediğin gibi hayatındaki önemli şeylere harca canım yorma bukadar kalbini ben yoruldum sende yorulmuşsundur

siz baya beklemişsiniz bizimde çıkıyor galiba ama zormuş bu diş olayı yaa

canım hepinizden özürdilerim ama damarima basılınca duramıyorum tutamıyorum meslekle alakalı bişey
ayırca bu ben yük oalrakalgılamıyorum kızlar canınızı sıktım çok özürdilerim bu konuşmalara şahit oaln arkadaşlar

ben de anlaşmak zorundayım çünkü asistanım ama kafayı yedi bugün kori,dorun ortasında bağırmak zorunda kaldım çok gerildik bölümcek şimdi de burada ( ismin de çok güzelmiş :kedi:

Tişkür ederim şekerim.

Kolay gelsin canım ya. İşin zor.

Benim de haftaya çarşambadan itibaren sınav haftası nedeniyle dersim yok. Sınıfa gireceğim ama ders anlatılmıyor. Çocuklar çalışıyor. Ben de aylık planlamamı yapacağım. Ben de seviniyorum. Ancak, bu cumartesi kurs 4 saat olacak. ( sınav haftası öncesi nedeniyle) 2 sınıfım var. Yani 8 saat. Düşşünmemeye çalışayım.

Kızlar, satürn 29 Ekimde terazi burcuna girdi. Aramızda burcu ya da yükselen burcu terazi olan ya da doğum haritasında terazisi baskın olan arkadaşlar. Bu aralar kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Bu gün bence satürn yüzünden diyelim.

haftasonu düzenlenen bir programda sunucu olarak görevliyim ve konuşmamı hazırlamaya çalışıyodum ama üzüntüden halim kalmadı((

siz baya beklemişsiniz bizimde çıkıyor galiba ama zormuş bu diş olayı yaa

evet 14 ay 20 gün bekledik :)))
4 dişimiz çıktı bir zorluk yaşamadık henüz ama azılar zor diyorlar. Ama gencizacım imdattt melis bugün 5 defa icraat yaptı bizim ilaç çok işe yaradı galiba bizim kız bir türlü ortayı tutturamadı. Akşam vermiorum artık ne yapayım. Diğer dişlerde ishal olmamıştı 5. geliyor acaba o mu yaptı bilmem.

ccanım tabi yapı meselesi, mesleğinle de alakalı olabilir tabi.
Özür dilemene gerek yok tatlım konuşmak iyidir şahit olmak da demokrasinin herkesin fikrini özgürce söylemesinin gerekleri bunlar.

Bağlanmayacaksın sesli videolu şiir can yücel’den
* Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. * “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin. * Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü. * Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. * Çok sevmeyeceksin mesela. * O daha az severse kırılırsın. * Ve zaten genellikle o daha az sever seni, * Senin o’nu sevdiğinden… * Çok sevmezsen, çok acımazsın. * Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. * Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini… * Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. * Senin değillermiş gibi davranacaksın. * Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. * Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. * Çok eşyan olmayacak mesela evinde. * Paldır küldür yürüyebileceksin. * ılle de bir şeyleri sahipleneceksen, * Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. * Gökyüzünü sahipleneceksin, * Güneşi, ayı, yıldızları… * Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. * “O benim.” diyeceksin. * Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin… * Mesela gökkuşağı senin olacak. * ılle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. * Mesela turuncuya ya da pembeye * Ya da cennete ait olacaksın. * Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. * Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, * Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. * ılişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

ortam yumuşan biraz çok ait olmadan yaşayacaksın diyor can yücel eline kalemine sağlık

bu şiiri şöyle güzel okuyan birinden dinleyin arkadaşlar dinleyin çok şey anlatıyor

Son düzenleme:
bende yıllardır kimseyle tartışmıyordum hele de sanal alemde neyse her şeyin bir ilki var. yok ben yorulmadım.kendimi çok enerjik hissediyorum evi süpürdüm oğlumu uyuttum arada netten araştırma yaptım. inandığım konularda çaba sarfetmek yormuyormuş beni anladım.şimdide şarkı söylüyorum güçlendim her şey bambaşka olacakkkkkkkkkkk..ajda abla saolsun diyorum hepinize iyi geceler diliyorum

kolay gelsin canım sana da. Olsun hafta içi rahatsın onu düşün çabucak geçer hafta sonu.
astyroloji ile ilgin var sanırım daha öncede benzeri mesajlar yazmıştın ben aslanım yükselenim de :kedi:

haftasonu düzenlenen bir programda sunucu olarak görevliyim ve konuşmamı hazırlamaya çalışıyodum ama üzüntüden halim kalmadı((

tvdemi? nerde? hazırla canım yardım edelim.

melankolim geldimi özel mesajım?

melzeyitim ne güzel demiş yazar okurken düşündüm de kimi neyi sahiplendim diye kızımı ama o da bir gün gelecek evlenecek el olacak ayyyy ağlamam geldi.

iyi geceler acıbiberim yarın yeni bir gün ve yeni umutlarla doğacak. Ve biz buün yaşananları unutmış olacağız.

kolay gelsin canım sana da. Olsun hafta içi rahatsın onu düşün çabucak geçer hafta sonu.

Aklıma gelmemişti, bu şekilde düşünmek. Sağol valla.

İyi geceler canım. Güzel rüyalar.

tvdemi? nerde? hazırla canım yardım edelim.

yok canım tvde değil salonda olacak,teşekkür ederim teklifin içina.sduymuşsunuzdur belki anadolu gençlik derneği adında bir dernekte aktif görev yapıyorum,programdaki konumuz müslüman kardeşliği,yarısını hallettim inş. güzel olurCADIARZU

Kızlar, ben erken kalkıyorum. Bu nedenle uyku vaktim geldi maalesef.
Sizlere iyi geceler, güzel rüyalar diyorum.
Sabah kilomu bildireyim ben. Yediklerimi mümkün olduğunca sistemimden atayım da..

3.5 yıl önce mi? 2006 ortalarında bitmiş yani ben de o dönem doktora tezimi bitiriyordum iş hayatım sıkıntılıydı, satürmnmüş demek.

bence de burcumuz çok güzel ve özel, bir ayrıcalık diye düşünüyorum.

haklsın melisciğim neyi sahiplendiğimiz çok önemli
kızının kızlarımız çok acı bazen arkadaşlar takılıyolar kızını oğluma alacam ne isterseniz alırızı hatta geçen öğretmen arkadaşım ben onu yurtdışında alışverişe götürürüm yeterki gelinim olsun diyor bende kız annesiyim ya herkese aynı tavır arkadaşlar ben kızıma 3 ev 10 trabzon burması 1 araba vericem ama gelen şahıs kızıma bunun 2 katını getirecek ki vereyim m arkak arkadaşlar hadibe falan diyolr gülüp geçiyorum gerçeğini düşünmek se beni çıldırtıyor

Kardeş takımım huzurlu geceler umarım hepiniz iyisinizdir..

melisim yarın bildirim için gç geleceğim canım sen bildirim için beni bekleme diye haber vermek istedim kızım hastalandı sabah doktora gideceğiz...

sana da iyi geceler nachtigallcim.

melankolim sana da kolay gelsin yaz bir şeyler yoksa bugün konuştuklarımızı anlatmak zorunda kalacaksınkaydirigubbakcemile5

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Geçmişi okumadan size merhaba demek istedim.Ben giremedim birkaç gündür.Çok rahatsızlandım,kalbim yine başlamıştı.Bugün ayaklandım biraz.Meliscim bu hafta beni sabit geçersen memnun olurum.Çünkü hiç dikkat edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…