canım bence de imdattttt.
ben de anlaşmak zorundayım çünkü asistanım ama kafayı yedi bugün kori,dorun ortasında bağırmak zorunda kaldım çok gerildik bölümcek şimdi de burada( ismin de çok güzelmiş :kedi:
canım ben de sözümün arkasındayım evet kızlar dün özelden konuştuk melzeyit sağolsun eskilere bakıp kontrolü yaptı amacımız kimseyi kırmak değildi sadece ve sadece katılımı arttırmaya çalışmaktı bu durumda ben de özür dilerim herkesten ama bu hatırlatmaları sık sık yapmak zorundayız katılım katılım diye.
tamam canım. tebrikler azminden.
kaydirigubbakcemile3
canım bak o cümlede de amaç şu. Hepimiz için tabi takıma girerken yada girmek isterken çok umutluyuz kilo vermeye hevesliyiz şimdi bekleyen bir çok insan gibi. ama zamanla ne oluyor paylaşımımız ve motivasyonumuz azalıyor tabi kilo verişimiz de. Cümle bu konuya dikkat çekmek içindir.
benim öyle gerçekten ohhh bir geleyim kızlarla konuşayım da rahatlıyayım dedim olmadı.
Neyse kızlar bugün böyleydi. Konuyu değiştireyim. Bölümüzün öğrenci kulübü var bugün seçim günüydü ben de kulübün danışmanıyım kaç gündür öğrenciler gelip gidiyor başkanlık yarışı. Çok bunalttılar beni bugün çok gergin bir toplantı yaptım onlarla kendi başlarına bıraksam birbirlerine girerlerdi herhalde neyse başkan ve yardımcılarını ben seçtim (demokrasiden uzak, diktatör gibi kötükedihüso) ama yorgan gitti kavga bitti. Böyle işte o da gerdi beni.
Bu arada p.tesinden itibaren vize haftası 2 hafta dersim yok çok mutluyum kızıma da diş hediği yapacağım hem de kocaman hakketti tabi 15 ay bekledik :)))
acıbiber senin oğluşunda çıkıyordur dişi tam zamanı
kızlar 1-2-3 tıp.
konuyu kapatıyorum.
bu konuda artık konuşmuyoruz tamam mı.
emirel acıbiber ve melzeyit kimse takımdan ayrılmasın. Ben melzeyite böyle bir yük yüklemekle çok pişman oldum inanın ama iş işten geçti.
Lütfen bu mesajdan sonra bu konuda kimse bir şey söylemesin yoksa uzadıkça uzar. Keşke sanal olmasa da karşılılı oturup konuşabilsek birbirimizi daha iyi anlardık.
ben de anlaşmak zorundayım çünkü asistanım ama kafayı yedi bugün kori,dorun ortasında bağırmak zorunda kaldım çok gerildik bölümcek şimdi de burada( ismin de çok güzelmiş :kedi:
benim öyle gerçekten ohhh bir geleyim kızlarla konuşayım da rahatlıyayım dedim olmadı.
Neyse kızlar bugün böyleydi. Konuyu değiştireyim. Bölümüzün öğrenci kulübü var bugün seçim günüydü ben de kulübün danışmanıyım kaç gündür öğrenciler gelip gidiyor başkanlık yarışı. Çok bunalttılar beni bugün çok gergin bir toplantı yaptım onlarla kendi başlarına bıraksam birbirlerine girerlerdi herhalde neyse başkan ve yardımcılarını ben seçtim (demokrasiden uzak, diktatör gibi kötükedihüso) ama yorgan gitti kavga bitti. Böyle işte o da gerdi beni.
Bu arada p.tesinden itibaren vize haftası 2 hafta dersim yok çok mutluyum kızıma da diş hediği yapacağım hem de kocaman hakketti tabi 15 ay bekledik :)))
acıbiber senin oğluşunda çıkıyordur dişi tam zamanı
siz baya beklemişsiniz bizimde çıkıyor galiba ama zormuş bu diş olayı yaa
canım hepinizden özürdilerim ama damarima basılınca duramıyorum tutamıyorum meslekle alakalı bişey
ayırca bu ben yük oalrakalgılamıyorum kızlar canınızı sıktım çok özürdilerim bu konuşmalara şahit oaln arkadaşlar
Benim de haftaya çarşambadan itibaren sınav haftası nedeniyle dersim yok. Sınıfa gireceğim ama ders anlatılmıyor. Çocuklar çalışıyor. Ben de aylık planlamamı yapacağım. Ben de seviniyorum. Ancak, bu cumartesi kurs 4 saat olacak. ( sınav haftası öncesi nedeniyle) 2 sınıfım var. Yani 8 saat. Düşşünmemeye çalışayım.
Kızlar, satürn 29 Ekimde terazi burcuna girdi. Aramızda burcu ya da yükselen burcu terazi olan ya da doğum haritasında terazisi baskın olan arkadaşlar. Bu aralar kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Bu gün bence satürn yüzünden diyelim.
haftasonu düzenlenen bir programda sunucu olarak görevliyim ve konuşmamı hazırlamaya çalışıyodum ama üzüntüden halim kalmadı((
kolay gelsin canım sana da. Olsun hafta içi rahatsın onu düşün çabucak geçer hafta sonu.
canım, ben de aslanım. Biz 3,5 yıl önce atlattık satürnü. Ama benim için çok mücadele dolu 1,5 yıl olmuştu. Ancak, satürnle disipline girmek ilerki hayatta bize çok şey kazandırıyor. Satürn döneminde astrolojiye ilgim başladı. Sıkıntılı bir dönem olunca insan bazı şeylerin bir sebebi olması gerektiğine inanıyor.
Bu arada aslan süper bi burçtur, hani kendi burcumuz diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3
Gencizacım, tebrikler valla bu arada. Şu an olsa herhalde 4 baklavayı da yerdim ben.
bende yıllardır kimseyle tartışmıyordum hele de sanal alemde neyse her şeyin bir ilki var. yok ben yorulmadım.kendimi çok enerjik hissediyorum evi süpürdüm oğlumu uyuttum arada netten araştırma yaptım. inandığım konularda çaba sarfetmek yormuyormuş beni anladım.şimdide şarkı söylüyorum güçlendim her şey bambaşka olacakkkkkkkkkkk..ajda abla saolsun diyorum hepinize iyi geceler diliyorum
tvdemi? nerde? hazırla canım yardım edelim.
melankolim geldimi özel mesajım?
melzeyitim ne güzel demiş yazar okurken düşündüm de kimi neyi sahiplendim diye kızımı ama o da bir gün gelecek evlenecek el olacak ayyyy ağlamam geldi.
iyi geceler acıbiberim yarın yeni bir gün ve yeni umutlarla doğacak. Ve biz buün yaşananları unutmış olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?