Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin kallistem.
listenize el atayımmı kallistem varmı yeni üye gelen giden geçen haftaki gibiyse yaparım sen merak etme.
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir.

oderneği biliyorum bir partinin bağlantısı burda bir kaç toplantılarına katılmıştım(görevli olarak) bu konuda seninle tartışmayı gerçekten çok isterim aç olduğum konulardan vede eksik olduğum kafamda hep acaba dediğim okadar çok soru varki bu ara katılmıştım dedim ya yılbaşı gecesi düzenlemişerdi çok ağlamıştım peygamber efendimizle ilgili bir slayt hazırlamışlardı süperdi
aam gerçekten seninli ilgi alnındaki konularla ilgili konuşmayı fikiralışverişinde bulunmayı çok isterim

Şekerim doktora tezini başka bir dönemde o kadar güzel yazamazdır. Satürn sabırdır ve o döenmde alınan kararlar, yapılan uygulamalar kalıcıdır. Kişinin hayatını üzün zamanlar etkiler. Ben o dönemde deli gibi ders veriyordum, kurs, özel dersane vs. haftada 60 saat çalışıyordum ama oradan yaptığım (elbette ki eşim ve ailem desteği ile) birikim ile evimizi aldık. Tabi, b,r daha böylr bir dönem yaşamak istemem kaydirigubbakcemile3 Ancak, yükselen burcum terazi!!! Şaka gibi.
Hadi teraziler, bol şans size...

guzeim amaneçmişi oıkuyup sakın yanlış düşüncelere dalma emi yazılanlar uyarı amaçlıydı geçmiş olsun bu arada bendede kalp sıkıntısı var problemini merak ettim eminim daha önce anlattın ama ben unuttum((

nachtigall bende istiyorum o güzel yorumalrdan oğlak burcuyum yükselenimin akrep olduğunu düşünüyorumlütfffffffffeeeeeeeeeeennnn:)))))

ben de kızımı almasınlar diye çok şart koşacağım kötükedihüsokötükedihüso

canım dsaha iyisin umarım neden zorluyor seni kalbin doktoruna gittinmi. Yarın için okey.

branşın özel derse çok elverişli canım şanslısın. benim öyle bir şansım yok biz de ev aldık 1.5 yıl önce ama eşimi çalıştırdım ben de zemuszemus
ben o dönemin hemen bitişinde yurt dışına gittim yani ekimde ama çok mücadele vermiştim herkesle demekki suçlusu satürnmüş.

doğrusu böyle bir kuruluşla tanışmana ve düzenlemiş olduğu programları izlemiş olmana çok sevindim,bu konuda herzaman konuşup fikir alış-verişinde bulunmaktan çok mutlu olurum,işte öyle bir programın sunuculuğu bana düştü ve ben metin hazırlıyorum bir yandan da üzülerek bişeyler yazmaya çalışıyoruma.s aklına takılan ne olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırıma.s

melankoliciğim teşekkürler aklıma takılan hem bu tarz dernekle ilgili hemde dini konularda çok şey var onları daha sonra sana özelden sorArım arkadaşlar bugünlük bana bu kdarı yetti ağır geldi bu bünyeye kendinize iyi bakın yarın ki tartı gününüzde başarılar

yakistimi bu simdi topigimizeee hii???

okudum unuttum bitti sayiyorumm..

güzelimm gecmis olsun hayatimm

acibiberim merak etme bak anlattim ya benim oglusunda 5 gün sürdü atesii.. baska sIKINTISI yoksa dert etme.. ama fitil at yada ilacini ver mutlakaa.

aysegülümm özlicem seni bebeimmm mucaXx tontisime iyi bakk:gitme:

dosbikim ne yedin len bugün?? arada kaynadimi anlamadim bisi :))
bisiklete bindinmi? binmediysen hemen bin :)yada yürüyüs bandina her ne halt varsa iste ..

benim bugün spor icin vaktim olmamasina ragmen..
bebisime mama almak icin hizli adim carsiya gittim geldim. 45 dakika sürdüü
üstelik yagmur yagiyorduu .. bilmem anlatabildimmi :roflol:

yediklerim

sabah
2 dilim recelli kepek ekmek

öglen
koca 1 tabak sebzeli pilav ( az yagli,az tuzlu)

aksam
yarim tabak tavuk suyu

yatmadan 100 mekik cekerimm..
ohh yarinda 65 cikarim insallah :roflol:

tamam melzeyitcim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve buda beni mutlu kılara.süzme kendini görüşmek üzere hayırlı geceler a.s

burcuözge snei unutuyordum.. resimlerine baktimm..
yorum yazmadim die alinma valla alel acele baktim :)) yetismem gereken topikler varda :))
kizz sen nasi biseysin öle 2 dakkada icime enerji pompaladin yhaa.. 41 kere masallahh.. yüzün hep gülsün canimm

doğru söylüyosun bişeyler bulamazsam obugün konuşulanları anlatıcama.say çok hoş oldu bukaydirigubbakcemile3

:teytey:

iyi geceler canım yarın yeni bir gün unutma opuyorumnanaktan

bugün 68 yarın 65 mi bak buna gldüm ama diyorlarki inanmak lazımmış sen inan belki olur ya da şine söyle baskülün ayarlarıylaoynasın. Seni de tebrik edemedim ohh 68leri de görmüşsün.

yeni gelen arkadaşlar sanmayınki biz böyleyiz biz takımlar içinde en iyi en güzel geçinen takımız bugün nazar olduk unuttuk gitti ama

Actifry kızartma tadını vermiyor.Damak zevkine göre değişir ama çok çirkin bir tadı oluyor.İzmirde 350 tlye satan yerler var.

Bencede canım.Beynimizi kodluyoruz yağ yakmamız gerektiğini düşünüyoruz.Bu yüzden bir süre sonra vücut yağ yakmayı önlüyor.(dERGİDE okumuştum)Diyet yapıyorum diye kendimizi cezalandırarak diyet yaparsak, gün geçtikçe vermek yerine kilo alıyoruz.
Canım bu msj bir uyarı için bunu biliyoruz.Bu hafta katılım topiğimize az oldu sizinde belirttiğiniz gibi kimimiz rahatsızdı,kimimizin yavruları hastaydı.Çoğu arkadaşımız evli ve biz bekarlardan daha fazla sorumlulukları var o da doğru.Ama forma giripte başka yerde vakit geçiripte buraya hiç uğramıyorsa o da o kişinin kendini kandırmasından başka birşey değil diye düşünüyorum.Çünkü melis beni buraya kabul ettiğinde ben çok sevinip sanalda olsa çok azim etmiştim.Herkesten bu ilgiyi ve azmi beklemek sen ve melis için önemli.(Bizler içinde öyle)Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum,başımda çok ağrıdığı için kafamı toplayıp cümleleri düzenli yazmıyorum.(Hatam olduysa özür dilerim).BENİM İÇİN TEMMUZ ANNELERİNDE GEÇİRDİĞİN VAKTİ burda geçirmeni istiyoruz demişsinde tatlım ben hiç temmuz annelerinin olduğu topiğe girmedimki.Bu nerden çıktı anlamadım.

ay oku oku bitmedi,neyse
aksam 3 kofte,cacik,ekemk,daha sonra biraz lahana salatasi yedim acaba kotumu ettim,yarindan cok korkuyoruk,simdi tartiya bakmadim hic.umarim yarin iyi bir sonuc aliriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…