Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

büssürü alıntı yaptım hepsine cevap yazacaktım ama meliscim tıp oynuyoruz deyince hepsini sildim :))
aşikotocum bana bomba gibi geldin akşam 30dk yürüyüş ile başladım
yarında devamı gelecek inş.
öğlen çok bişi yemedim patates salatası yedim 3 kaşık kadar ama akşam sadece çorba içerek telafi ettim canım
sabah herkesin güzel sonuç almasını diliyorum ve umarım herkes güne güzel uyanır a.s.

ARkadaşlar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben daha önce kalp spazmı geçirip 1 ay yatmıştım.Sonra ritm bozukluğu oluştu.Bu da stres kaynaklıydı.Bu aralarda üzüldüğüm ve kendimi sıktığım şeyler var.Bu yüzden kalbim dayanamadı yine bunlara.Bu yüzden kalp hzlı hızlı atmaya başlayınca baygınlık yaşıyorum.Bu yüzden sürekli yatmak zorunda kalıyorum ve ağrım oluşuyor.Doktora gidiyorum sürekli meliscim.Ritm bozukluğu var dendi.Doktorum fazla heyecan ve sinir yapmama gerektiğini söyledi.Geçiçi mi bu kalıcı mı anlayamadım bende.Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü.Şu geçen günlerde yine kötü şeyler yaşadım ve bu yüzden yataktan kalkamadım.

en çok buna güldüm "BENİM İÇİN TEMMUZ ANNELERİNDE GEÇİRDİĞİN VAKTİ burda geçirmeni istiyoruz demişsinde tatlım ben hiç temmuz annelerinin olduğu topiğe girmedimki.Bu nerden çıktı anlamadım." karışmış tatlım be, bir de bekar canım arkadaşım ne yapsın bu topikte. Biz burada 4 temmuz annesiyiz de melzeyitim birimize yazmıştır :))

ay oku oku bitmedi,neyse
aksam 3 kofte,cacik,ekemk,daha sonra biraz lahana salatasi yedim acaba kotumu ettim,yarindan cok korkuyoruk,simdi tartiya bakmadim hic.umarim yarin iyi bir sonuc aliriz hepimiz.

yarın bak tatlım bakma şimdi.

bakın yarın bana kimse kızmasın şiştim akşam akşam kek yedim.

canım unutma ki hayatta insan için en önemli şey sağlığı.... sağlık olmayınca en sevdiğin bile gözüne görünmüyo... yaşadığın stres nedir bilmiyorum ama gözünde ve içinde küçültmeye çalış.... sanma ki herkes çok mutlu (
bende gereksiz okadar çok şeyi kafama taktım ki ( sonuç benimde sağlık problemlerim var ve kalıcı ( şimdi hiç bişeyi takmıyorum ama giden benden gitti şimdi elden bişey gelmiiyor

evet tıp oynayalım bu konuda.
Aman dosbam adcım da bilir biz neler atlattık burada kilo almak isteyenlerle problem yaşadık biliyorsunuz tıp oynamasaydık uzar giderdi, (aman duymasınlar gelirler susturamayız :))
afiyet olsun tatlım

canım benim dikkat et kendine, sıkmamaya çalış canını sağlık herşeyin üstünde ve öncelikli.

Evet haklısın aslında.Bende bunu geçte olsa anladım ama.Hayatta herşeyi tecrübe edinerek öğreniyoruz.Bizlere kalıcı hasarlar vererek.Ben artık eskisi gibi herşeyin en ince ayrıntısını düşünmemeye çalışıyorum.

canım sende hakkını helal et hayırlı yolculuklar.hayırlısı ile gidip gelmen nasip olur inşallah. bu arada ben kaçırdım sanırım yolculuk nireye.

canım benim senin diyetisyen harbi çok katı oda seni sıkar sen bakma ona şu pikolar varya onların kalorisi düşük haftada 2 kere öyle kaçamak yap nerden haberi olcek. aaa one canım yaaa. sıkma kendini hayatım.
arada olur böyle sıkıntılar hayatım.bazen bende birilerine yada birşeye sinirlendiğimde çok bunalıyorum hemen yemeğe saldırırım. çok yanlış yine kendmizi sıkıyoruz bu sefer sıkıntımız hiç bitmiyor. dahada düzelirsin inşallah hayatım.haftaya telafi ederiz artık. opuyorumnanaktan

Bu akşam artık yemek yemeyeyim değil mi!!!
yeme hayatım yeme.. şiiişt yedinmi yoksa. lmaz:

zaman ayarlı değildir inşallah. kaydirigubbakcemile3
canım dilerim güzel sonuçlar çıkar acaba cildi kuruyor falanmıkine. neyse sonuçları alınca bildirirsin hayatım.geçmişolsun.

Sağol şekerim. 45 dk bisiklete bindim. Şimdi de su içmeye başlayacağım ki takımın yüzkarası olmayayım opuyorumnanaktan
ya şu bisikletlerden bi alsam sanırım sıkılaşırım biraz ya çok lop et oldum yaw. mafoldumben

benimde oğlumun ateşi düşmüyor..
canım benim diş çıkardığı zamanlar malesef öyle ben işe başlamadan önce hatta 11 inde işe başladım 7 ağustosta bir ateşlenmeye başladı 10 ağustos gecesine kadar devam ett. ateşi 39 lardan zor düşürüyordum. fitil ve şurubu bir arada veriyordum yani ikisini aynı anda. hatta 39 u geçriğini bile bilirim.hatta burayada yazmıştım. hergün toplasan 2 saat uyumuyordum o dönemde.yani kısacası atlatır hayatım Allah ın izniyle.merak etme sadece sabır ve dikkat istiyor. geçecektir.

afiyet olsun şeker.

ben terazi burcuyum kızlar.
valla kendi sesimden dinledim evet çok güzel hayatım. :kedi:

canım işin içinde sen varsan o güzel olacaktır emin ol.opuyorumnanaktan

ah ah zamanı geldiğinde onlar gitmesini bilir hayatım sizler arkasından bakakalırsınız. hatta evlensinler diye bakarsınız. :teselli:
geçmiş olsun kallistecim. :teselli:

emirel ve acıbiberim alıngan kardeşlerim beni yerim ben sizin alınganlığınızı canımsınız yaa. valla yanlış anlaşılma olmuş. neyse yarın cuma güzel birgün havalarda açtı ama kızlar sizler açılıp saçılmayın bugün söylemiştim tekrar edeyim dedim.

kızlar çok yoruldum bugün işte ve burada, beynim durdu artık izin istesem sizlerden.
sabaha görüşürüz hepinizi öpüyorum.

adcım desteğin için çok sağola.s kızlar yarın inş. hepiniz istediğiniz kadar kilo vermiş olursunuz,hepinizi koccaman öpüyorum,sizleri seviyorummopuyorumnanaktan

aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi (((

Kızlar ben çıkmak için müsadenizi istiyorum.O kadar çok sayfa okudum ki.Başım döndü.Yatmam gerekiyor artık.Annem birazdan gelir yoksa kızım kendii yorma diye.Onlar çok üzüldüler yine rahatsızladığım için bu yüzden daha fazla üzülmesinler ben çıkıyorum.İyi geceler size.Kendimi birazsa olsa iyi hissettim mi burdayıM.Yediklerimi yazmadım çok saçma sapan bir yemek düzenim oldu çünkü bugün.Nerdeyse 1-2 öğün zor yedim.

aman bircanım sıkıldı sormayın dün bir çalışmanın sonuçlarını yazmıştım wordde bugün mail atacaktım arkadaşa yok yok bakmadığım yer kalmadı kaydetmemişim iyimi (((

Oo canım kötü bir günün ardından buda tuzu biberi olmuştur senin için.Umarım kolay bir yolunu bulup halledebilirsin.

kızlar bende yatıyorum ruhum yoruldu
ama sabaha inş. herşey daha güzel olacak
hepinizi öpüyorum sizleri çok seviyorum
ii geceler

ay oku oku bitmedi,neyse
aksam 3 kofte,cacik,ekemk,daha sonra biraz lahana salatasi yedim acaba kotumu ettim,yarindan cok korkuyoruk,simdi tartiya bakmadim hic.umarim yarin iyi bir sonuc aliriz hepimiz.
afiyet olsun fikriyecim. kahvaltıdan hemen önce tartık hayatım şimdi hiç bakma bencede.
dosbacım nasılsın hayatım. buldun bomba gibi ortağı bandın üzerinde seke seke gidersin tabi. kaydirigubbakcemile3 yarın şimdi siz güzel sonuç verirsiniz de. ''e ne yapalım gölge etme ne olur çalış seninde olur'' dersin sen şimdi. kaydirigubbakcemile2
şaka bir yana aşkitom ve sen gayet güzel gidiyorsunuz hayatım.imrenerek izliyorum sizi.
inşallah çoook güzel sonuçlar alırsınız yarın sizde.

canım hep söylüyorum hepde söylicem lütfen kendine dikkat et hayatım. :1hug:

kızlar bu arada yazmayın unuttum ama sanırım adet olmak üzereyim.4 aydır 1 hafta 10 gün arası geri geliyor tarihleri kestiremiyorum ne zaman olacağımı ama şimdi belirtileri hissedilir derecede başladı. neyse bakem yarın kaç çıkarım artık. of yaa bende niye karnım şişti diyorum

bhr cım yorumlarını şimdi okudum hayatın sanada çok teşekkürederim. canım balıketliyim ya malesef lop et durumundan kutulamadım o yüzden azcık daha vereyim sonra bir yolunu bulup sıkılaştırmam gerecek kendimi o zaman dahada fark edeceğini düşünüyorum. aslında kendi resimlerimi koymak istiyorum ama bakımlıyken hani korkmayın diye diyorum bide gündüz ışığıyla daha net belirgin çıkar diye düşünüyorum ama akşam eve geliyorum sabah zaten fırsat bulup eşime hadi çek resmimi diyemiyorum kısacası hep unutuyorum ama ilk fırsatta koyarım inşallah.
oğluşum otobüste koltuğa oturmak için kıyameti koparınca bizde oturtuverdik.dedim bide resmini çekelim tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…