[/COLOR]
hımm anladım neyse bahara eski neşesi gelir yerine. Dans harika olur ama bence de ingilizceye de git geliştir bir güzel kış bıoyu yazın da güzel bir iş kaparsın.
csnım burda bir araştırdım aynı dersane gibi büyük ingilizce kursları var.
lisanslı ingilizce kursları eminim daha güzeldir eğitimleri ama yeni evli olduğumuz için onlara ayıracak bütçemiz henüz yok canımm :kedi:
anladım canım bunu düşünemedim kusura bakma yeni evliliğin ilk 1 yılı maddi açıdan kötüdür bizim de öyleydi. Ama sen evde çalışabilirsin cd falan alıp yerimseniben
meliscim ben bu liste isini anlamiyorum yha.. hesaplamasini fln beceremiyorum :) vitamin eksikligi var sanirim,
yoksa gercekten yardimci olmak isterdim.
burcucum hamile kalmadan önce 85 kiloydum. doguma 95 kilo ile girdim 85 ile dogumdan ciktim :))
sonra süt olsun die pekmez bal tatli derken 90 oldum.
ama sadece 2 bucuk ay emzirebildim.
sana tavsiyem mutlaka 60 li kilolara düs ondan sonra bebek düsün.
meliscim ben bu liste isini anlamiyorum yha.. hesaplamasini fln beceremiyorum :) vitamin eksikligi var sanirim,
yoksa gercekten yardimci olmak isterdim.
burcucum hamile kalmadan önce 85 kiloydum. doguma 95 kilo ile girdim 85 ile dogumdan ciktim :))
sonra süt olsun die pekmez bal tatli derken 90 oldum.
ama sadece 2 bucuk ay emzirebildim.
sana tavsiyem mutlaka 60 li kilolara düs ondan sonra bebek düsün.
evet aslındaa o mantıklı o şekilde yapabilirim şekercimm :1hug:
esasen borçsuz evlenmeyi başardık ama gel gelelim evin eksikleri bitmiyor bu yüzen tek maşla anca halediyoruz... olacak herşey güzel olacakkk :1rolleyes:
melisim baktım listeniz tamamdır canım... verebilirsin ...
bir yazdım bir yazdım gitti hepsi sinir oldum yeniden yazayım.
olsun tatlım düşünmen yeter.
azmine hayran kaldım gerçekten ne güzel sadece 10 kilo almışsın hamileyken ve hepsi gitmiş. Ben 17 kilo almıştım ama 5i şişti bence ayaklarım davul gibiydi doğum sonrası 4 kilo gitmişti sadece 1 ayada 6 kilo daha. 7 kiloyu da diyetle verdim. emzirmek için yeme meselesini herkes yapıyor kiloyla sonuçlanıyor. Ben emzirirken kilo da verdim dikkat ettim hala da emiyor dana, ama nedense zayıf CADIARZU
canım biz de öyle herşeyi aileler yapmıştı sıfır borçtu eksik didik derken açılmışız 1 yıl borç ödedik. Geçer bu günler.
herşey güzel olacak keyfinize bakın yeni evliliğin tadını çıkarın, gerçi çocuk olana kadar yeni evli gibi oluyorsunuz biz çocuk olunca birden 40 yıllık evli gibi olduk. Ama 1 aydır ne olduysa yine yeni evli gibiyiz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?