Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Patates kavurma dan eleştiri aldığım için. Şuan leslie yapıcam, :) 3 mil :)

07:30
Tb domatesli peynirli yagsız tost
Yeşilçay

10:30 yesil çay
1 kuru incir 1 ceviz

13:00
Ortaboy alabalık
Bol zeytinyaglı çoban salata
1dilim tb

16:30
Yarım bardak az yaglı süt
1 incir 2 ceviziçi

17:45
1 kase ev yogurdu
1 kuru incir 2 ceviziçi
1 yk yulaf
***90+30=2 saat yürüyüş 2 buçuk litre su

Belki yatmadan 20 dk egzersiz yapabilirimmm

Son düzenleme:
Bu da kernazın menüsüüü
SABAH 11 buçuk yumurta az peynir 3 zeytin çarli ve kırmızı biber domates 1 buçuk tam buğday ÖĞLEN 14 30 da 2 küçük kase dere otu salatalık ve taze naneden oluşan cacık AKŞAM 18 de bi kase mercimek çorbası 2 servis kaşığı bezelye 1 servis kaşığı bulgur küçük kase cacık şekersiz vişne hoşafi. Akşam fazlaca oldu ama çok açılmıştim :( şu 2 buçuk litreye tamamlanır yatana kadar. Spor yok

sabah 45 dakika yürüyüş yaptık arkadaşımla. akşam yürüşümüz için de 1 saat önce çıkmıştık ama daha ilk turumuzda bahçedeki köpekler izin vermedi. üstümüze falan yürüdüler :18: arkadaşım da çok korkuyor köpekten o yüzden geri içeri girdik. :37: ne yapıcaz biz ya her gün ordalar. :41:

Bu da kernazın menüsüüü
SABAH 11 buçuk yumurta az peynir 3 zeytin çarli ve kırmızı biber domates 1 buçuk tam buğday ÖĞLEN 14 30 da 2 küçük kase dere otu salatalık ve taze naneden oluşan cacık AKŞAM 18 de bi kase mercimek çorbası 2 servis kaşığı bezelye 1 servis kaşığı bulgur küçük kase cacık şekersiz vişne hoşafi. Akşam fazlaca oldu ama çok açılmıştim :( şu 2 buçuk litreye tamamlanır yatana kadar. Spor yok

CANIMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL DESTEĞİN İÇİN:16:
Geçmişi tam ayrıntılı okuyamadım. 30 mayısa kadar hedef belirliyoruz galiba benim hedefim de 82 inş hepimiz hedefimize ulaşırız

CANIMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL DESTEĞİN İÇİN:16:
Geçmişi tam ayrıntılı okuyamadım. 30 mayısa kadar hedef belirliyoruz galiba benim hedefim de 82 inş hepimiz hedefimize ulaşırız
hoşgeldin canımcım... Valla aksatmadan paylaştım menülerini..benim 30 mayıs hedefim 74 ama eger yarın 79 görürsem..

Kizlar ben yatiyorum baya soru cozdum benn icin yarn husran kendinize iyi bakin

Gunaydııın hanımlaarr
Tartı gunu bugun, bakalım nasıl sonuclar olucak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dunku menum
Sabah 7:00
1 avuc ceviz
Yarım bardaktan az süt

Ara 10:30
1 ceviz, 5-6 fındık

Oğlen 12:15
1 kepce corba
1 dilim borek
2 parca et
Cacık

Ara 17:30
2 kuru incir

Aksam 19:00
1 tabak lahana sarması
Yogurt

2 lt su
35 dk yuruyus
Squat ve simit hareketleri biraz

Günaydın kızlar
Geçen hafta 95.2
Bu hafta. 94.9
Fark 300
Yüzde 0.31
Regl oldum felaket şişligim var sanırım o yüzden böyle oldu bu hafta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta 69 (10 gun once)
Bu hafta 67.7
Fark 1,3 kg

günaydın canlar:)
geçen cuma 87.200
bu cuma 86.800
fark 400 gr
yine 400 gram gitmiş neyse bu hafta menilerim hiç iyi değildi zaten kendievimde olamadığım için, önümüzdeki günler daha dikkatli olmalyım

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım bu hafta 64 görünüyorum önceki kilom 65 idi kayıp 1 kilo bakalım inş daha da iner 64 te takılmam

Gunaydin kizlar benm bugun 3.gunum kilo bildirimnde buluncakmiyim regl im ayrica baya siskinligim var

Back
X