Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben neden listelerde yokum ki

Tatlım kuralları okudun yanlış hatırlamıyorsam. Takım kuralları arasında 3 hafta deneme süresi var. Sen geleli henüz çok az oldu. Eğer bu hızla gidersen, paylaşımların güzel çünkü. Haftaya da güzel bir kilo verebilirsen eğer 3 haftayı beklemeden listeye alabilirim seni ama bugün için daha çok erken.

merhabalar.. ben de bu gruba girmeye adaylardanım :) boyum 170 kilom 81.5 ayıptır söylemesi bu benim 10 kilo vermiş halim olsun mutluyum ki. gidecek bu kilolar eminim :) diyetim ortaya karışık. karatay teyzeyi çok severim ama:)

hi tamam o zaman :) şimdi dank etti.
Deneme süresinde olanlarda listeye alıncak sanıyodum :) pardon canım

Hoşgeldin canım aramıza Ben takım kaptanı Ebru. 32 yaşındayım. İki tane kızım var. Aynı zamanda bir devlet kurumunda memur olarak çalışıyorum. Konya da yaşıyorum. Takımla birlikte iki defa 80 li kilolardan 60 lı kilolara indim. İlk başladığımda 85,5 ile başlayıp 61,8 le mezun oldum. Arkasından hemen hamile kalıp 83 kiloyla doğum yaptım. 61 kilo ile mezun oldum ama şuan 64,1 kiloyum. Boyumuzda aşağı yukarı aynı seninle. Benim boyumda 172. Eğer azimli ve istekli olursan başaracağına inanıyorum. Çünkü ben iki defa başardım. Sende bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. Şuan takım kurallarını yazamıyorum sana ama takımın ilk mesajında kurallarımız yazılı. Onları okuyup eğer senin için de uygunsa okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yaparsan sevinirim.

hi tamam o zaman :) şimdi dank etti.
Deneme süresinde olanlarda listeye alıncak sanıyodum :) pardon canım

Ne demek canım rica ederim. Bu arada geçmişte ismini göremedim. Yazmış mıydın? Yazmadıysan da yazarsan sevinirim. Ben bir yukarıda ki mesajda kendimi tanıttım. Seninle de tanışmamıştık. Yanlış hatırlamıyorsam.

canım öncelikle hoşgeldin ben burcu 22 yaşımdayım bu takımla 17 kilo verdim 7 aydır korumadayım ve sadece 2 kilo aldım 59 la mezun olmuştum tekrar devam etcem ama bu aralar biraz hastayım nişanlıyım 6 eylülde düğünüm var sadece basen problemim var şuan şimdi sana kurllarımızı yazıcam kendini isimli tanıtırsan sevinirim

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Ve 14. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

9. Her hafta belli bir hedef belirlenip %80 e yaklamazsanız diğer gruplara kendinizi rezil ediyorsunuz.
10. Devamlı kaçamak yapan kişilere ceza uygulamamız vardır.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

zamanında takımda bazı yasak yazmıştım sanırım tekrar yazmam gerekecek
1. cumadan 2 gün önce bulgur kuru fasülye nohut v.b şişkinlik yapan ve gaz yapan yiyecekler yenilmeyecek
2. asitli gazlı içecekler hazır meyve suları suları içilmeyecek(evde kaynattıklarınıza şeker koymayın çok güzel oluyo)
3. tatlı kek pasta börek çörek poğaça asla yenilmeyecek.
4. pirinç pilavı kızartma margarinli şeyler tüketilmeyecek(yemeklerinizi zeytinyağı ve tereyağ ile lezzetlendirin)
5. meyveler öğlen 3 ten sonra yenilmeyecek. metabolizma yavaşladığı için fruktoz yani meyve şekeri depolanmaya yatkındır. kan şekerini çok yükselttiği için vücuttan yağ değil k.hidrat yakar.
6. işlenmiş gıdalara çok yer vermeyin menülerinizde
7. 3 bardaktan fazla bitki çayı veya yeşilçy içmeyin folik asiti bağlar ve bağırsak tembelliği yapar
8. günde en az 30 dk spor yapın

Ben de nazmiye. Calismiyorum. Kpssye hazırlanıyorum bu kiloların çoğunu da ders başında yemekten aldım zaten izmirliyim evliyim. Çocuğum yok. Sağlıklı bir hamilelik için önce zayıflamak istiyorum. Daha önceleri benim de başarılı diğerlerinde oldu ama yine aynı şekilde aldım. Bu sefer hem kilo vermek hem de formumu korumak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim . Evlilik sonrası 20 kg aldim. Forum kurallarını da uygalayabilecegimi dusunuyorum.

Merhaba burcu. Nazmiye ben. Kurallar için teşekkür ederim. Bu kuralların çoğunu şu an uyguluyorum zaten hiç zorlanmayacagim o yüzden akşam ilk listemi paylasacagim. Merakla bekliyorum yorumlari

bence reglden kaynaklanıyodur haftaya arayı kapatırsın bence :)

Gecen hafta 69 (10 gun once)
Bu hafta 67.7
Fark 1,3 kg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gaayet iyi canım tebrikler :)

günaydın canlar:)
geçen cuma 87.200
bu cuma 86.800
fark 400 gr
yine 400 gram gitmiş neyse bu hafta menilerim hiç iyi değildi zaten kendievimde olamadığım için, önümüzdeki günler daha dikkatli olmalyım
az gez Hatun otur evinde diyetini aksatma :))

Günaydınlar

Geçen hafta 83.00
Bu hafta 82.700
Fark -300

82 leri gördüm buna da şükür :)
rakibem hastalık sonrası gayet iyi :))

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım bu hafta 64 görünüyorum önceki kilom 65 idi kayıp 1 kilo bakalım inş daha da iner 64 te takılmam
tebrikler :))

Ooo masallah canm devamini bekliyoruz super
inş canım sagolasın :)

Kizlar günaydın
Baslangic kilo 70
Gecen hafta 61.4
Bu hafta 60.1
Fark 1.3 :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok iyi canım masaallah :)

geçen hafta 61.1

bu hafta 61.6

fark - 500
kaptan sahalara dön artık :)

Ben geçen cuma 65 tim
Bu sabah 64.2

Fark 800 gr

Ben 63 olmuşumdur diye düşünmüştüm
çok iyi canım dahada çok vereceksin inş :)

vaay be harika bi histir heralde :)

Gunaydin kizlar..

79.4 kilom sabit

Az once uyandim degisiklik olursa paylasirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rakibem ne ara gectin sen beni yaa :))

Sperdan ancak gelebildim kızlar hemen bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta:74.7
Bu hafta:73.8
Fark:900 gr
Yüzde:1.20
tebrikler canım masaallah

Günaydın kızlar

Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.3

yine sabitteyim. hak ettim ama. her neyse dünden itibaren zaten tekrardan sıkı bir şekilde başladım.
hayırlı olsun bu yeni başlangıç :)

Geçen hafta 72.6
Bu hafta 71.9

Fark 900 gr yoğundum az geç bildirdim kb

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak veremicem diyodun bide :)

Kızlar ne güzel yaa azda olsa her hafta bi adım daha yaklaşıyoruz..en güzeli hiç yılmıyoruz birbimize destek veriyoruz :)

hayır canım senle tanışmadık, ilk kez yazışıyoruz. :) Ben emine, 23 yaşındayım. mezunum, Kpss hazırlık filan. Free takılıyorum, istanbulda yaşıyorum :) bekarım. Boyum 160 , bazıları 1,62 de olçuyo . Bilmiyorum valla tam :) kilom 64.2 Hedefim şimdilik 55 , o kiloya ulaşınca belki 52 ye çekebilirim , 55 in vücudumda nasıl duracağına bağlı :)

Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyin Ne yaptında veremedin diyin

Ayyyy nasıl diyceğimi bilemedim :)
Kız şişko neden kilo veremedin

hayırlısı be gülüm.

Burcu'cum anladim hic ekmek yok.
salata,meyve ara ogun falan yok.
Cay,kahve?

Mangal tarzı olurmu et,kiyma, yada evde yagsiz tantuni.
Tavuk et yemek demissin.firinda etli patlicanli yemek olurmu?yada etli fasulye?
Izgaranin,yemegin miktari falan.
Yogurt cacik olarak olurmu?

Cnm kusura bakma cok soru sordum.yapmisken duzgun,dogru bir sekilde yapmak istiyorum.

Bu hafta guzel bir kilo verirsem motivasyonumun yerine gelecegini dusunuyorum.

Ah edacim ah kotu pis sisko niye veremedin ki kilolari citir olmak istemio musun yoksa neyse haftaya vereceksin inaniyorum

Olur canm yetrki protein olsun

Hosgeldin cnm.ah ahhh kendi anilarim canlandi gozumde.
Bende bekarken 50kg bile degildim.
Sonra yavas yavas farkinda olmadan kilo aldim. nisanliyken kilo almistim ama evlendikten sonra dahada cok aldim.
Max 83.100'dum
1 bebisim var.simdi 79.4 kilom.
Gecen yaz 67lere dusmustum.geri kilo aldim.simdi ugradip duruyorum.
Hic pes etmemek lazim cnm.kendimi birakmasaydim coktan hedefime ulasmistim aslinda.
Insallah hep birlikte basaracagiz.en dogru yerdesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…