Ah edacim ah kotu pis sisko niye veremedin ki kilolari citir olmak istemio musun yoksa neyse haftaya vereceksin inaniyorum
Olur canm yetrki protein olsun
Hosgeldin cnm.ah ahhh kendi anilarim canlandi gozumde.
Bende bekarken 50kg bile degildim.
Sonra yavas yavas farkinda olmadan kilo aldim.nisanliyken kilo almistim ama evlendikten sonra dahada cok aldim.
Max 83.100'dum
1 bebisim var.simdi 79.4 kilom.
Gecen yaz 67lere dusmustum.geri kilo aldim.simdi ugradip duruyorum.
Hic pes etmemek lazim cnm.kendimi birakmasaydim coktan hedefime ulasmistim aslinda.
Insallah hep birlikte basaracagiz.en dogru yerdesin..
benim boyum 162. merak etme yetişicem hatta geçicem.
Haftaya vereceğim :13:
Sen ne yaptın burcucum nasıl gidiyor kaç kilosun şuan
***13. TAKIM 360. ETAP***
Alsimi (68.3/68.3/0/%0) kilosu sabit
edahafiz(82/79.7/0.58/%0.71) 357. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4 e bölündü.
Kelebekcim(83/82.7/0.3/%0.36)
OoOturtleOoO ( 95.2/94.9/0.3/%0.32)
Ozlem ( 79.4/79.4/0/%0)kilosu sabit
pamuh(72.6/71.9/0.7/%0.96)
saengie(74.7/73.8/0.9/%1.20)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.51
Tatlım arada ki fark 700 gr ama sen 900 gr demişsin. Hangisi doğru? Listeyi ona göre paylaşacağım.
Burcu' cum Edahafiz yeni üye değil. Daha önce listeye girmişti. Ama girdiğinin ertesi hafta bildirim yapmadan çıkmıştı. Onu düzelttim.Listeyi tekrar kontrol eder misin?
Işte menum. Genelde bu saatten sonra yemek yemiyorum. O yüzden yemek olarak gün bitmiştirsabah yürüyüş yaptım 1saat yürüyüşten gelince 1kuru kayısı 1bardak ılık şu
Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Yatmadan önce yarım saat de bisiklet sürüyorum yarım saat sürmeye bisiklet 500 kalori diyor ama ne kadar doğru bilemicem B-) benim menumde ara ogün yok 2 ogün yiyorum 6 ogunlu diyetleri çok denedim ama hiç başarılı olamadim. Bu şekilde daha rahat kilo veriyorum
Işte menum. Genelde bu saatten sonra yemek yemiyorum. O yüzden yemek olarak gün bitmiştirsabah yürüyüş yaptım 1saat yürüyüşten gelince 1kuru kayısı 1bardak ılık şu
Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates
Yatmadan önce yarım saat de bisiklet sürüyorum yarım saat sürmeye bisiklet 500 kalori diyor ama ne kadar doğru bilemicem B-) benim menumde ara ogün yok 2 ogün yiyorum 6 ogunlu diyetleri çok denedim ama hiç başarılı olamadim. Bu şekilde daha rahat kilo veriyorum
Kızlar bu hafta 67.7 çıktım, haftaya cuma en az 67 olmayı planlıyorum, aha da buraya yazıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates
Merhaba ebru ben esra acaba beni listeye ne zaman alirsin 3 haftadir burdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hafta 500 gr aldım ama haftaya azimli gidiyorum canım okul bitti evde kpss yüklencem o arada yapıcam işte
Canim.menun mutlaka 3 ogun olsun bende karatayla zayifladim bide spor yapiomussun erken de yiyosun bence bi kase yogurt yemelisin spordan once bu sekilde verdigin kiloyu aninda geri alabilirsin. Menune saat yaz su ne kadar ictin yaz bide spor kac dkika onu yaz
Esracim sen listeye alindin tatlim
süper kuzucum okulunun bitmesine sevindim hayırlı uğurlu olsun
Kılzlar bu arada ben 15 gun boyunca hergun bir kase yogurt yemeye baslamıstım , bugun bir hafta oldu, yag yakıyor ya yogurt onun için:) şimdide gidip yiyeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ebru ben esra acaba beni listeye ne zaman alirsin 3 haftadir burdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?