Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kesinlikle asılmalıyız cnm artık zaman da kalmadı yaz kapıda :))) sıcak havalarda kilolu olmak istemiyorumm...iniş hedeflerimize ulaşacağız

şişman değilliz ama kiloluyuz vermeliyiz bi 59 u görseydim

Kesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️

bu güzel haber cnm

Selam kızlar Birkaç gündür hem yoğundum hem de şehir dışındaydım o yüzden gelemedim pek :/
Tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler günü kutlu olsun

teşekkür ederim hilalcim

Kesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️

Bende 78i gormek istiyorum. insallah olur.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper haber canım ne güzel veriyorsun işte istikrarını korumalısın
şişman değilliz ama kiloluyuz vermeliyiz bi 59 u görseydim

bu güzel haber cnm

teşekkür ederim hilalcim

aynen canım kiloluyum ben hem de baya e 55 ten tekrar 65 i görmek berbat bir durum kötü bir psikoloji Allah yardımcımız olsun

Bende yaza ince girmek istiyorum, yaz benim için haziranın 20sinden sonra başlayacak , öyle düşünüyorum :) okullar haziranın ortasında tatil oluyo ya onu düşünerekten tatile de o zaman çıkarım,
Yani önümde neredeyse 40 gün var , 40 günde 6 ,7 kilo gider
56,57 olabilirim,
Tabi eğer azimli olup kaçamakları azaltırsam :)

Ya inşallah hayalimdeki gibi olur.
Gelsin Jean şortlar, dar kotlar ,

Ben spora gidiyorum,hepinizi öptüm,inşallah kaçamaksız en güzel diyet günlerinizden biri olur bugün :)

Menüm:

Sabah(9:00) 1haslanmis yumurta
1 kase yoğurt

Akşam(16:50) zeytinyağlı taze fasulye
Cacık

1 saat zumba yaptım yarım saat bisiklet sürdüm.
2 lt şu 1 fincan diyet cayi

nzmıyecim sana bu şekilde kilo verilmeyeceğini belirtmiş olmam gerekiyor 5 saatten sonra kesinlikle bişiler yemelisin ki metabolizman çalışsın bence kahvaltı 9 sa öğle yemeği 13 13.30 arası aksam yemeği 17. 30 18 arası olsun bu şekilde yağdan değil kastan kaybedersin ve az bişi ipin ucunu bırakırsan sana dağlar kadar geri döner bu sağlıklı beslenme değil açlık diyeti bunuda unutma

Selamlar arkadaslar..hiç yazamadım haftasonu yazacak yüzüm yoktu çünkü..bugün çok isteksizim haftasonunun rehavetini atamadım zar zor 40 dk yürüdüm şimdide ayaklarımı sürüye sürüye pilatese gidiyorum ama hiiç istemiyorum Allah biliyo ya

edaaa çıtır halini düşünnnn

Slm çıtır adayları 😍 napıyosunuz ? Bugün dışarıda işlerim vardı kardeşime kot almak için maviye girdik ben de kot gömlek almak istiyordum bi tane small beden denedim önü kapanmadı ben de o gömleği aldım kendimi motive etmek için !!! Bakalım içine ne kadar sürede giricem hu huu 😇✨💃👙👕

nereden kapanmadı o small bnm gögüslerden kapanmıyo

Slm cnm olur arada ama evet toparlaması zor olabiliyo kendine gell bol su iç yeşil çay iç sporla da motive olursun zaten
Sporun iyi canım da yediklerin çok az geldi bana
Ben spora gidiyorum,hepinizi öptüm,inşallah kaçamaksız en güzel diyet günlerinizden biri olur bugün :)
İnş kuzucum
Sen istersen olur tabi canımcım neden olmasınn 😀

bende direk basen bebeğim ya üstüm 36 altım hala 38 40 yani

anlıyorum kuzucumm walla kilonun her türlüsü problem yine senin üst ince ya yakışır üstten benim düşün kollar ve bacaklar kalın yanlar desen öyle kilo alınca hiçbir şey yakışmıyor ne üst ne de alt tek çarem zayıf olmak fiziğimi tanıyorum bunu biliyorum ama buna rağmen alıyorum ya işte o hayret bişey

bende direk basen bebeğim ya üstüm 36 altım hala 38 40 yani

benimde göğüslerden kapanmaz, göbeğim iyi ama simit filan yok bende şuan, inş olmaz da, kalça var bacaklar ince ,
Klasik Türk kızı tipindeyim şuan gerçekten kilo vermem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…