kesinlikle asılmalıyız cnm artık zaman da kalmadı yaz kapıda :))) sıcak havalarda kilolu olmak istemiyorumm...iniş hedeflerimize ulaşacağız
Kesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️
Selam kızlarBirkaç gündür hem yoğundum hem de şehir dışındaydım o yüzden gelemedim pek :/
Tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler günü kutlu olsun
Kesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️
süper haber canım ne güzel veriyorsun işte istikrarını korumalısınKesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️
şişman değilliz ama kiloluyuz vermeliyiz bi 59 u görseydim
bu güzel haber cnm
teşekkür ederim hilalcim
Menüm:
Sabah(9:00) 1haslanmis yumurta
1 kase yoğurt
Akşam(16:50) zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
1 saat zumba yaptım yarım saat bisiklet sürdüm.
2 lt şu 1 fincan diyet cayi
Selamlar arkadaslar..hiç yazamadım haftasonu yazacak yüzüm yoktu çünkü..bugün çok isteksizim haftasonunun rehavetini atamadım zar zor 40 dk yürüdüm şimdide ayaklarımı sürüye sürüye pilatese gidiyorum ama hiiç istemiyorum Allah biliyo ya
Slm çıtır adayları 😍 napıyosunuz ? Bugün dışarıda işlerim vardı kardeşime kot almak için maviye girdik ben de kot gömlek almak istiyordum bi tane small beden denedim önü kapanmadı ben de o gömleği aldım kendimi motive etmek için !!! Bakalım içine ne kadar sürede giricem hu huu 😇✨💃👙👕
Slm cnm olur arada ama evet toparlaması zor olabiliyo kendine gell bol su iç yeşil çay iç sporla da motive olursun zatenSelamlar arkadaslar..hiç yazamadım haftasonu yazacak yüzüm yoktu çünkü..bugün çok isteksizim haftasonunun rehavetini atamadım zar zor 40 dk yürüdüm şimdide ayaklarımı sürüye sürüye pilatese gidiyorum ama hiiç istemiyorum Allah biliyo ya
Sporun iyi canım da yediklerin çok az geldi banaMenüm:
Sabah(9:00) 1haslanmis yumurta
1 kase yoğurt
Akşam(16:50) zeytinyağlı taze fasulye
Cacık
1 saat zumba yaptım yarım saat bisiklet sürdüm.
2 lt şu 1 fincan diyet cayi
İnş kuzucumBen spora gidiyorum,hepinizi öptüm,inşallah kaçamaksız en güzel diyet günlerinizden biri olur bugün :)
Sen istersen olur tabi canımcım neden olmasınn 😀Bende yaza ince girmek istiyorum, yaz benim için haziranın 20sinden sonra başlayacak , öyle düşünüyorum :) okullar haziranın ortasında tatil oluyo ya onu düşünerektentatile de o zaman çıkarım,
Yani önümde neredeyse 40 gün var , 40 günde 6 ,7 kilo gider
56,57 olabilirim,
Tabi eğer azimli olup kaçamakları azaltırsam :)
Ya inşallah hayalimdeki gibi olur.
Gelsin Jean şortlar, dar kotlar ,
nereden kapanmadı o smallbnm gögüslerden kapanmıyo
😀😀 walla her yerden kapamadı işte görsen kabus gibi ya kapatmaya çalışınca yanlar ve göbek üçlüsü pırtladıı
Evt kuzum ya ben üstten de alırım hatta kollar bacak sırt her yerden of of😀ozamn sende üst problemli çünkü ben 65 kiloyken 36 zor kapanıodu şimdi tam oluyor
Evt kuzum ya ben üstten de alırım hatta kollar bacak sırt her yerden of of😀
bende direk basen bebeğim ya üstüm 36 altım hala 38 40 yani
bende direk basen bebeğim ya üstüm 36 altım hala 38 40 yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?