günaydın kızlar diyet berbat gidiyo baya bi yiyorum şu 2 günü en iyi şekilde atlatmam gerekiyo sanırım
burcu kendine gel kuzumm bu ne hal böylee bak biz burda yanındayız motive ol telafi etmek için 2 koca günün varr 😊😊😊
beste çok fenayım ya dün sabah kaynanamla buluştuk kahvaltıya gittik orda yediğim bişi dokundu büyük ihtimalle salamdı. midem çok agrıdı bişi yiyemedim 4 e kadar sonra markete girdik orda şarküteri çok ağır koktu kustum rahatladım o ara kayınbabam geldi noldu iyi misin filan yemeğe götürdü tutturdu adam gibi yemek yicen iyice çöktün bu ara dedi gözlerim filan mor bu ara lahmacun yedirdi sonra gencay akşam geldi bu ne hal dedi birzda o yedirdi bide regl dönemim yakın. akşam kuzeni geldi gencayın onunda çok şeker 2.5 aylık bi kızı var ona hediye alıştım kuzenide gitti tatlı aldı geldi kendimi kaybetmiş gbi yedim onu çok kötüydü dün
Anlıyorum canım yaa kötü denk gelmiş geçmiş olsun miden için de biri ısrar edince geri çevirmek çok zor oluyor hele bunlar da erkek arkının ailesi olunca hayır demek daha da zor olmuşturr en sonda da irade fln kalmıyor zaten. 😞 istemesek de başımıza gelebiliyor böyle durumlar napalım... Şimdi dünkü talihsizlikleri unutuyoruz vee bugünü iyi değerlendiriyoruz hadi bakalım 😊
beste çok fenayım ya dün sabah kaynanamla buluştuk kahvaltıya gittik orda yediğim bişi dokundu büyük ihtimalle salamdı. midem çok agrıdı bişi yiyemedim 4 e kadar sonra markete girdik orda şarküteri çok ağır koktu kustum rahatladım o ara kayınbabam geldi noldu iyi misin filan yemeğe götürdü tutturdu adam gibi yemek yicen iyice çöktün bu ara dedi gözlerim filan mor bu ara lahmacun yedirdi sonra gencay akşam geldi bu ne hal dedi birzda o yedirdi bide regl dönemim yakın. akşam kuzeni geldi gencayın onunda çok şeker 2.5 aylık bi kızı var ona hediye alıştım kuzenide gitti tatlı aldı geldi kendimi kaybetmiş gbi yedim onu çok kötüydü dün
inş. cnm yageçmiş olsun canım, akşam üzeri çok yemişsin walla , iyi olmamış , biz zaten hayır diyemediğimiz için kg aldık hep, inşallah toparlarsın. Cumaya 2 gün kaldı :)
Merhaba kızlar :)
Oo kimleri görüyorum rakibem gelmiş detoksun etkisi gördünmü nasıl gidiyor
detoksu dun öğle bıraktım ki ama diyeti bozmadım devam tam gaz :) 62.9 u görmem lazım cuma günü :) senin nasıl gidiyo ?
Canım benimde ilk 2 ay katkıda bulundu ama şimdi sorma dün kocişle ayıptır soylemesi 400 liralık alışveriş yaptım bütün pantolonlar düşüyor popodankızlar bu diyet spor işleri benim ekonomiyede epey katkıda bulunuyo valla :)) abur cubura öyle her canının istediğini yemeye son verdim, kurs dışında ki mesafelerde de arabayı evde bırakıyorum yakıttanda tasarruf
Ben hiç içli köfte yemedim eşim seviyor ama merak etmedim hiç tadını haşlamaysa sorun yok o zmn tatlımİçli kofteyi kizartmamissin ayrica bulgur ve kiymadan yapiliyo sonuçta. Hiç de kaçamak değil bence. Az bile yemissin ben iki taneyle asla kalmazdim. O yüzden en iyisi hiç yapmamak.Off ya canım çekti.
Canım menün gayet güzel bence 1 dilim kekten bir şey olmaz kac kilo verdin bu arada,ben artık canımın cektiği seylerin tadına bakıyorum çünkü ben sağlıklı besleniyorum ve hayat boyunca kendimi güzel şeylerden alı koyamam diyetisyenler de böyle söylüyor eğer her şeyden mahrum edersen kendini sıkılıp bırakırsın ve daha fazlasını almaya mahkum olursunMenüm
Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
1 kk peynir salça ve 2 ceviz
Çayy
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 12:30
1 kase yeşil salata
1 dilim kek doğumgününden mecburem yedim
Akşam 18:30
Yarım enginar dolma ve 2 kaşık bakla içi
Kızlar dün etinin yulaf kepeğinden aldım okuldan gelince bazen cok acıkıyorum bu sefer akşam çok kaçıyordu onun için aldım tok tutuyor demiştiniz akşam yemeğinden önce 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim çok güzel oldu 😊
Tatlım super bir gün olmuş senin için izmirdemisin sen :)Menum
Sabah(09:00) 1 yumurta
1/2 salatalık
1/2 domates
Maydonoz
12:00. Ayran detoksu.
14:00. Ayran detoksu
16:00. Ayran detoksu
18:00. Ayran detoksu
20:00. Ayran detoksu
1 saat zumba yarım saat bisiklet birazdan da canım kocacimla inciraltina yürüyüşe gitcez.2 lt şu 1 KUPA diyet çayı.
Ayran detoksu biraz gına getirdi ama yapcak bişey yok
canım geçmiş olsun zaten yürürken sakız çiğneme göbeği şişiriyormus ve ara öğün yapıp yazmayı mı unuttun yapmadıysan önemli çok aç kalmasın met. hızın düşerBen menümü paylaşayım
Ayran detoksu yapıcaktım ama öğle bıraktım,öğle yediğim kaseden 1 saat sonra açlık bastırdı, normal öğün yap yoksa bu açlık mutfağa saldırtır kızım dedim, ve bıraktım detoksu
Sabah
1 dilim kaşar
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tb
1 fincan yeşil çay
Öğle
12.00 1 kase ayran detoksu için hazırladığım karışım
14.00 3 yk taze fasulye
4 yk bulgur
Yoğurt
Akşam
Yürüyüş yaparken ağzımda sakız vardı dilimi ısırdım, dilim fena kanadı, affedersiniz ama nerdeyse 1 avuç kan tükürdüm,artık nasıl ısırdıysam, hala acıyo , yemek yemiycem. Küstüm , neye küstüm bilmiyorum amacanım istemiyo.
1 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su
kuzum kuzum ara öğünlerin gene yok seninMenüm
Sabah 07.10
2 Haşlanmış yumurta
2 domates
5 zeytin
2 dilim peynir
2 kaşık haşlanmış kuru faulye
Öğlen 12.00
1 Haşlanmış kase tavuklu salata
Akşam: 19.30
250 gram yoğurt
Yürüyüş 1 saat 40 dakika
su 2 litre...
yaptığın spor bisküvileri görmezden gelmemi sağladı tebrikler :)MENÜM:
11 30 da
iki dilim çavdar
yumurta
az peynir
3 zeytin
14:00 da
arkadaşa uğramıştım
2 fincan çay
5 hanımeller bisküvi
18:00
2 kepçe mercimek ç
salata
2 kaşık yoğurt
bi servis kaşığı makarna
2litre su 2 mil leslie 100 yanlara eğilmespor yaptığım zaman çok mutlu oluyorum
Burcum ne oluyor sana surda düğüne ne kadar kaldı cuma bildirim var bugün yrn dikka et hadi bak ben 38 beden oldum dün kocam bana mercan renkli paçaları fermuarlı pantolan aldıgünaydın kızlar diyet berbat gidiyo baya bi yiyorum şu 2 günü en iyi şekilde atlatmam gerekiyo sanırım
kızlar bugün moral olarak fenayım haber izledikçe içim parçalanıyor bi tuhaf oluyorm diyet iyi gidiyor şimdi öğle yemeğimi yedim akşamda salata ayran düşünüyorum
sabah
uyanır uyanmaz 2 büyük bardak su
1 kupa kayısılı erikli çay
10:30
standart kahvaltım
bir tek bozan ananeciğimin elleriyle actığı 2 dilim ıspanaklı börek
ara 13:00
1 kupa güllü yeşil çay
yanında 2 küçük kare bitter çik.
öğlen 16:30
1küçük kıymalı patlıcan dolma,1 küçük de biber hımm süper yapmışım :d
akşam 19:30
sote tavuklu salata reciste yedik harika deneyin içinde taze mısır koçanı,meksika fasulyesi, kuru domates,marul,kırmızı köz biber,salata,havuc var perfectt
20:30 1 saat sahilde kocişe yürüyüş o da başaladı diyete :) ol bol yürücez artık
22:00
dondurma kaşıkladım :44:
3 lt su,soda
Sorma canım ya allah rehmet eylesin ailelerine sabır versin bende izliyorum şuan((
kızlar bugün moral olarak fenayım haber izledikçe içim parçalanıyor bi tuhaf oluyorm diyet iyi gidiyor şimdi öğle yemeğimi yedim akşamda salata ayran düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?