Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah yürüyüş yaparken haberleri dinliyordum 6:30 da radyoda duydum ölü sayısını ve tutamadım kendimi ağladım durdum. Allah rahmet eylesin. O kadar aile babasız kaldı. Ne kötü bir durum :'(

çok felaket bi durum hele göz göre göre olması çok çok daha kötü hiç bir zaman zamanında birşey yapılmayan bir ülkede yaşıyoruz bundan bir ay nce devlet demir yollarının ankara tesisine gittik iş ve işçi sağlığı dersi için ve sonuç öyle birşey yok başkentte güvenlik yok koskoca baretler tonluk makineler bir çok bilmem kaç bin litrelik kazanlar am hiç birşey yok aynı şekilde madenlerde öyle

Hiç sorma cnm bn daha önce 65 tim burada 55 e kadar düştüm sonra malesef ipin ucunu kaçırdım ve tekrar 65 im şuan .. Dediklerine katılıyorum kesinlikle hayat boyu aynı kiloda kslabilmek için herşeyin tadına bakıcaksın mahrum etmiceksin kendini yasaklar zaten işe yaramıyor ama bu sıralar baya kötüyüm çok çabuk vermek istediğim için sıkı tutuyorum bakalım ne olacak
kızlar bugün moral olarak fenayım haber izledikçe içim parçalanıyor bi tuhaf oluyorm diyet iyi gidiyor şimdi öğle yemeğimi yedim akşamda salata ayran düşünüyorum
Sorma cnm bnde cok fenayım ya Allah sabır versin çok zor

Gayet iyi cnm afiyet olsun

Eloise
Cnm ne kadar surede 10 kilo aldin sen?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Eloise
Cnm ne kadar surede 10 kilo aldin sen?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen sene bu zamanları 55 tim Cnm yazın ramazanda biraz aldım ha veririm ha veririm derken eylülde biraz daha aldım derken bu ara iyice kaçtı bi baktım başladığım yerdeyim ...şu sıralarda da dikkat ediyorum ama hiç gitmiyor bilmiyorum neden sanki kilolar yerleşmeye çalışıyor gibi

tekrar inersin canım merak etme.

beste inmeliyiz tatlım bende 7 ayda 3 kilo aldım ama hedefim 59 değildi bu sefer yapmalıyım

Tatlım super bir gün olmuş senin için izmirdemisin sen :)
Evet canım izmirdeyim

Son düzenleme:
tekrar inersin canım merak etme.
Evet cnm bnde inanıyorum bına kilolarla inatlaşıyorum =)
beste inmeliyiz tatlım bende 7 ayda 3 kilo aldım ama hedefim 59 değildi bu sefer yapmalıyım

Kesinlikle canım ben çok mutsuz oluyorum ne alışverişe gitmek ne de arkadaş ortamına katılmak içimden geliyor bu kilo mahvediyor

Evet cnm bnde inanıyorum bına kilolarla inatlaşıyorum =)

Kesinlikle canım ben çok mutsuz oluyorum ne alışverişe gitmek ne de arkadaş ortamına katılmak içimden geliyor bu kilo mahvediyor

alışverişe çıkmak için zayıflmam lazım bnmde

Menümü paylaşıp spora başlıyorum kızlar

Sabah 7:30
1 dilim tb
1 kk peynir
4 zeytin domates
Tarçınlı yeşil çay

Ara 10:30
1 kutu süt

Öğlen 12:30
1 kase taze fasülye

Ara 16:00
Rezeneli yeşil çay
Biraz erik

Akşam 18:30
1 kase yeşil salata

afiyet olsun canım

sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
yeşillik
salatalık
şekersiz çay

öğle14:30
1 bulgurlu biber dolması
1 kase yoğurt
5 tane cin biber turşu

akşam 19:00
salata
3 bardak ayran
cin biber turşusu
3 tane küçük kara lahana sarması

300 ml yeşilçay
300 kayısı çayı
3 litre su

08:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates
Salatalık
Bitki çayı
4 zeytin
1 dilim tb

11:00
2 bardak meyve çayı

12:30
4 ızgara köfte
Sebze sote(patates yok ama bezelye koymuşlar )
1 bardak ayran
Küçük bi parca lavas

16:30
1 bucuk cay bardagi yarım yağlı süt
1 kuru incir 2 ceviz

19:00
1 kase Ev yogurdu
1 kuru incir
2 yk yulaf
2 ceviz

1 saat yürüyüş..su 2 lt ama üçe tamamlarım heralde..

afiyet olsun cnm ben begendim

Afiyet olsun kuzum akşam yemeği için sözünü tutmuşsun 😊

Afiyet olsun cnmm akşam süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…