Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınn ne yazıkki kilom sabit. Anlamıyorum halbuki hafta içi 81 leri görmüştüm. Çok canım sıkıldı.

Kilo 82.700

Bazen umutsuzluğa düşüyorm. Şu aylardır yaptıramadığım troid ultrasonunu yaptırdum. Şimdi sonuç için bekliyorum. Bakalım doktor ne diyecek.

Günaydın kızlarr kilom sabit
Geçen hafta 64
Şimdi yine 64

Umarım haftaya vericem artık

Günaydın kızlar
Geçen hafta 94.9
Kilom sabit

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar

Geçen hafta 81.5
Bu hafta. 80.4
1.1 kg vermişim

tebrikler canım

Günaydın günaydın günaydın sizeeee :)
geçen cuma: 86 800
bugün: 85 300
fark: 1 500
çok şükür

tebrikler tatlım

gecen hafta 79.700
Bu hafta 79.700

O kadar dikkat ettim spor yaptım ama ya stresten ya haftasonu kaçamagımdan yada yaklaşan reglimden sabitim bu hafta;(

kilosu sabit olanları kınıyorum acilen bişiler yapmalısınız

Günaydın kızlar

Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.6
Fark: 700 gr.
Yüzde: 1.02

Son düzenleme:
tebrikler canım

tebrikler tatlım

Canım kınıyorum biraz sert olmamış mı...hafta içi bende gönülde iyi spor yaptık bazen iki saat yürüyüş oldu bunları hep yazdık bildirimlerde..kaçamak haftaiçi sıfır..son iki akşamdır yogurt ve yulaf yedim hatta..elimizden geleni yaptık bu hafta bünyesel bişey oldugunu düşünüyorum...

Burcu sana o.mesaj yazmistim.

tebrikler canım

tebrikler tatlım

Ah burcu inan bana pazartesiden itibaren o kadar dikkat ettimki görsen pazar günü fazla kaçırmıştım beni kaçamaklar mahvediyor heralde yine aynı şekilde devam edicem kararlılıkla haftaya daha iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum

sert mi olmuş tatlım özür dilerim biliyorum tatlım ama genelde böle dediğim zaman daha çok hırslananları gördük biz ebruyla. bünyesel olarak ya öğün değişikliğine gitmen lazım yada 3 gün protein diyeti yap canım

Burcu sana o.mesaj yazmistim.

bakıyorum tatlım

aynen tatlım bu hafta sıfır kaçamak yapmamız lazım tabi bnm pazartesi doğum gunum

Gecen hafta: 79.4
Bu hafta:79.0
Fark:400gr
Yuzde:0.5037

kızlar bu hafta SOMA olayları nedeniyle yarışma yapılmayacakmış listeyi alanda paylaşmıcam ama takım içinde paylaşcam haberiniz olsun

Rica ederim özre gerek yokta sert geldi bide bu hafta gercekten asıldık ya ondan alınganlık yaptım heralde..ben bugün regl oldum sanırım o yüzden genelde fazla çıkarım bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…