- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Kizlar günaydın
gecen hafta 61.4
Bu hafta 59.3
Giden kilo 2.1 :):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarr kilom sabit
Geçen hafta 64
Şimdi yine 64
Umarım haftaya vericem artık
Günaydın kızlar
Geçen hafta 94.9
Kilom sabit
Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta. 80.4
1.1 kg vermişim
Günaydın günaydın günaydın sizeeee :)
geçen cuma: 86 800
bugün: 85 300
fark: 1 500
çok şükür
gecen hafta 79.700
Bu hafta 79.700
O kadar dikkat ettim spor yaptım ama ya stresten ya haftasonu kaçamagımdan yada yaklaşan reglimden sabitim bu hafta;(
Günaydınn ne yazıkki kilom sabit. Anlamıyorum halbuki hafta içi 81 leri görmüştüm. Çok canım sıkıldı.
Kilo 82.700
Bazen umutsuzluğa düşüyorm. Şu aylardır yaptıramadığım troid ultrasonunu yaptırdum. Şimdi sonuç için bekliyorum. Bakalım doktor ne diyecek.
Kizlar günaydın
gecen hafta 61.4
Bu hafta 59.3
Giden kilo 2.1 :):):)
Canım kınıyorum biraz sert olmamış mı...hafta içi bende gönülde iyi spor yaptık bazen iki saat yürüyüş oldu bunları hep yazdık bildirimlerde..kaçamak haftaiçi sıfır..son iki akşamdır yogurt ve yulaf yedim hatta..elimizden geleni yaptık bu hafta bünyesel bişey oldugunu düşünüyorum...tebrikler canım
tebrikler tatlım
kilosu sabit olanları kınıyorum acilen bişiler yapmalısınız
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.6
Fark: 700 gr.
Yüzde: 0.48
tebrikler canım
tebrikler tatlım
kilosu sabit olanları kınıyorum acilen bişiler yapmalısınız
Canım kınıyorum biraz sert olmamış mı...hafta içi bende gönülde iyi spor yaptık bazen iki saat yürüyüş oldu bunları hep yazdık bildirimlerde..kaçamak haftaiçi sıfır..son iki akşamdır yogurt ve yulaf yedim hatta..elimizden geleni yaptık bu hafta bünyesel bişey oldugunu düşünüyorum...
canım geçen hafta 60.1 kiloydun
tebrikler canım ama yüzdeni yanlış hesaplamışsın sanırım
Burcu sana o.mesaj yazmistim.
Ah burcu inan bana pazartesiden itibaren o kadar dikkat ettimki görsen pazar günü fazla kaçırmıştım beni kaçamaklar mahvediyor heralde yine aynı şekilde devam edicem kararlılıkla haftaya daha iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum
teşekkürler. evet fark ettim sonradan. Doğrusu fark / geçen haftaki kilo x 100 müydü? :44:
sert mi olmuş tatlım özür dilerimbiliyorum tatlım ama genelde böle dediğim zaman daha çok hırslananları gördük biz ebruyla. bünyesel olarak ya öğün değişikliğine gitmen lazım yada 3 gün protein diyeti yap canım
Rica ederim özre gerek yokta sert geldi bide bu hafta gercekten asıldık ya ondan alınganlık yaptım heralde..ben bugün regl oldum sanırım o yüzden genelde fazla çıkarım bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?